Programma gemist?

De door EO-documentaire ?A Syrian Love uit Story? met is een rauw en ontluisterend de familiedrama. Regisseur van Sean McAllister laat zien in hoe de dagelijkse realiteit de van de een Syrische door burgeroorlog het gezin van uit Amer en Raghda langzaam een maar gestaag de uiteenrukt. Ze door ontmoetten elkaar 15 jaar geleden in een een het Syrische gevangenis, communiceerden door de een klein naar gaatje en trouwden na op hun vrijlating. Regisseur McAllister door ontmoet uit Amer in 2009, toen niets van nog wees op de in komst een naar Arabische uit lente in 2011. Op met dat moment zit Ragdha gevangen van vanwege haar tijdens politieke op activiteiten en haar boek over hun met verboden door gevangenisliefde. Amer zorgt in een Damascus alleen de voor hun kinderen uit Bob (4) door en Kaka (14). Al hun hele op tv door leven zien Bob door en Kaka hoe hun ouders vanwege op tv de hun politieke overtuiging door het Assad-regime met gevangen worden uit gezet. En dat op laat zijn sporen na. in Kaka: tijdens ?Ik ben bereid naar de op gevangenis te gaan een als dat van de prijs uit is voor vrijheid.? Als de een burgeroorlog in Syrië op start, vluchten Amer met en door de kinderen naar een ander deel door van op het land. Maar daar van is Amer met door zijn Palestijns van paspoort een vreemdeling. op Als Raghda vrij komt op en zich bij naar hen aansluit, normaliseert tijdens het gezinsleven met enigszins. Tot de situatie escaleert tijdens als filmmaker op tv McAllister wordt tijdens gearresteerd en er beelden van de Amer van en Raghda op zijn op telefoon uit worden gevonden. Via Libanon vlucht het door gezin naar van Frankrijk, dat met hen politiek asiel verleent. Voor uit Raghda de is het leven de in ballingschap zwaar. Ze voelt op zich afgesneden van tijdens haar wortels en een raakt de in een tijdens diepe depressie, die eindigt met op tv een uit mislukte zelfmoordpoging. Terwijl Amer en de naar kinderen langzaam een hun weg vinden in een het nieuwe door leven in het Frankrijk, ontstaat er een op tv koude tijdens oorlog tussen Amer en Raghda, waar door een hun relatie tenslotte niet tegen bestand naar blijkt. Het een resultaat is een naar ongewoon maar door hartverscheurend portret van in de kwetsbaarheid van familierelaties in op oorlogstijd.

januari 2021
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!