Programma gemist?

De EO-documentaire de ?A Syrian van Love Story? is uit een rauw en ontluisterend in familiedrama. Regisseur tijdens Sean McAllister laat zien van hoe de dagelijkse realiteit door van de Syrische tijdens burgeroorlog het gezin met uit van Amer en Raghda in langzaam maar gestaag uiteenrukt. Ze naar ontmoetten elkaar de 15 jaar geleden in van met een Syrische gevangenis, communiceerden door een van klein met gaatje en trouwden door na hun vrijlating. Regisseur McAllister ontmoet uit met Amer in 2009, toen niets met nog wees in op de op tv komst een Arabische op tv lente in 2011. Op op dat moment zit Ragdha het gevangen vanwege haar op tv politieke activiteiten en met haar boek tijdens over hun verboden tijdens gevangenisliefde. Amer zorgt door in Damascus alleen door voor hun kinderen naar Bob (4) en van Kaka (14). Al hun in hele leven zien tijdens Bob en Kaka hoe het hun ouders vanwege op tv hun politieke overtuiging naar door het Assad-regime op gevangen worden een gezet. En in dat laat zijn sporen na. het Kaka: ?Ik ben uit bereid naar door de gevangenis te gaan in als dat uit de prijs door is voor vrijheid.? Als tijdens de burgeroorlog in van Syriƫ start, vluchten Amer naar en op tv de kinderen naar een door ander deel van de het land. tijdens Maar daar is het Amer met zijn Palestijns paspoort een met de vreemdeling. Als Raghda tijdens vrij komt en zich bij hen het aansluit, normaliseert het een gezinsleven enigszins. door Tot een de situatie escaleert als de filmmaker McAllister wordt gearresteerd door en er beelden van uit Amer tijdens en Raghda op naar zijn telefoon worden gevonden. in Via tijdens Libanon vlucht het een gezin naar Frankrijk, dat hen de politiek in asiel verleent. Voor op tv Raghda is het uit leven in ballingschap op zwaar. Ze voelt zich op afgesneden van haar wortels met en raakt in tijdens een diepe depressie, die op tv uit eindigt met een mislukte zelfmoordpoging. een Terwijl Amer en de van kinderen langzaam het hun weg vinden in naar het door nieuwe leven in Frankrijk, ontstaat van er een koude een oorlog door tussen Amer en met Raghda, waar hun uit relatie tenslotte met niet tegen bestand op tv blijkt. Het resultaat is een ongewoon met maar hartverscheurend portret van uit met de kwetsbaarheid van familierelaties in naar oorlogstijd.

september 2021
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!