Programma gemist?

De de EO-documentaire ?A Syrian Love Story? naar is een een rauw op en ontluisterend familiedrama. Regisseur in Sean McAllister op tv laat zien hoe de dagelijkse realiteit op van de uit Syrische burgeroorlog het gezin de in van Amer en Raghda langzaam maar door gestaag op tv uiteenrukt. Ze ontmoetten elkaar het 15 jaar geleden de in een de Syrische gevangenis, communiceerden naar door een van klein gaatje en met trouwden na hun op vrijlating. Regisseur McAllister ontmoet Amer in op tv 2009, toen op niets nog wees door op de tijdens komst een Arabische lente in 2011. door Op dat moment op door zit Ragdha gevangen op vanwege haar politieke activiteiten en op haar boek over tijdens hun verboden gevangenisliefde. in Amer zorgt in door Damascus alleen een voor hun kinderen Bob het (4) en van Kaka (14). met Al hun hele leven het zien Bob en Kaka een hoe uit hun ouders vanwege hun politieke het overtuiging naar door het Assad-regime gevangen worden gezet. door uit En dat laat zijn sporen tijdens na. Kaka: ?Ik op ben bereid naar de de gevangenis te tijdens gaan als uit dat de prijs is voor het vrijheid.? Als de door burgeroorlog in naar Syriƫ start, vluchten met Amer en de uit kinderen naar op tv een ander deel van het de land. in Maar daar is Amer met zijn uit Palestijns tijdens paspoort een vreemdeling. Als Raghda het op vrij komt en zich bij door hen aansluit, de normaliseert het gezinsleven enigszins. Tot de de situatie uit escaleert als filmmaker het McAllister wordt gearresteerd van en er uit beelden van Amer en van Raghda op zijn op telefoon worden gevonden. van Via Libanon vlucht het de gezin naar Frankrijk, op tv dat hen op politiek asiel verleent. Voor op naar Raghda is het op leven in ballingschap door zwaar. Ze voelt zich afgesneden een van door haar wortels en op raakt in een diepe depressie, die een eindigt met een op mislukte zelfmoordpoging. Terwijl tijdens Amer en in de kinderen tijdens langzaam hun weg vinden in met het van nieuwe leven in Frankrijk, ontstaat in uit er een koude oorlog uit tussen Amer en Raghda, naar waar hun uit relatie tenslotte niet tegen het bestand blijkt. Het resultaat door is een ongewoon maar naar hartverscheurend portret van op de kwetsbaarheid met van familierelaties in door oorlogstijd.

oktober 2019
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!