Programma gemist?

De EO-documentaire het ?A op tv Syrian Love Story? is tijdens een rauw en ontluisterend familiedrama. tijdens Regisseur Sean in McAllister laat een zien hoe de dagelijkse uit realiteit van naar de Syrische burgeroorlog het op tv gezin door van Amer en Raghda langzaam maar tijdens gestaag uiteenrukt. op Ze ontmoetten elkaar in 15 op tv jaar geleden in een door Syrische gevangenis, communiceerden door een in klein gaatje en een trouwden in na hun vrijlating. Regisseur McAllister ontmoet op Amer door in 2009, een toen niets nog wees op de door komst een Arabische van lente naar in 2011. Op dat moment naar zit Ragdha gevangen een vanwege haar politieke uit activiteiten op tv en haar de boek over hun door verboden gevangenisliefde. Amer zorgt uit in Damascus van alleen voor hun kinderen Bob (4) op tv en Kaka op (14). Al uit hun hele leven een zien Bob en de Kaka hoe door hun ouders vanwege hun politieke tijdens overtuiging door het Assad-regime de gevangen op tv worden gezet. tijdens En dat laat tijdens zijn sporen na. Kaka: ?Ik ben een bereid naar de de gevangenis te gaan met als van dat de prijs uit is voor vrijheid.? Als de burgeroorlog de in Syrië uit start, vluchten Amer en in de op kinderen naar een ander deel naar van van het land. Maar daar is uit Amer met zijn uit op Palestijns paspoort een vreemdeling. Als met Raghda op tv vrij komt en zich bij op hen op tv aansluit, normaliseert het gezinsleven enigszins. Tot tijdens de situatie door escaleert als filmmaker op McAllister wordt gearresteerd van en er beelden op tv van Amer en Raghda op op zijn van telefoon op tv worden gevonden. Via Libanon vlucht op het gezin naar van Frankrijk, dat hen op politiek een asiel verleent. Voor Raghda tijdens is het leven het in ballingschap van zwaar. Ze voelt zich tijdens afgesneden van van haar wortels en raakt op tv in een diepe op tv depressie, die op eindigt met een mislukte in zelfmoordpoging. Terwijl Amer en de door kinderen langzaam door hun weg vinden in op tv het op tv nieuwe leven in Frankrijk, uit ontstaat er een koude uit oorlog met tussen Amer en een Raghda, waar hun relatie tenslotte met niet tijdens tegen bestand blijkt. Het resultaat is op een ongewoon tijdens maar hartverscheurend portret van met met de kwetsbaarheid van familierelaties in de oorlogstijd.

mei 2020
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!