Programma gemist?

De EO-documentaire ?A tijdens Syrian Love Story? met op tv is een rauw door en ontluisterend familiedrama. op Regisseur Sean McAllister laat naar zien hoe de een dagelijkse realiteit van door de Syrische burgeroorlog het gezin door van door Amer en Raghda langzaam op tv maar gestaag uiteenrukt. op tv Ze ontmoetten elkaar uit 15 jaar geleden in naar een Syrische gevangenis, uit communiceerden door van een op tv klein gaatje en trouwden door na hun vrijlating. Regisseur McAllister het ontmoet Amer in door 2009, toen niets nog uit met wees op de komst tijdens een Arabische lente in in 2011. een Op dat moment zit Ragdha tijdens gevangen vanwege haar politieke in op activiteiten en haar in boek over hun verboden met gevangenisliefde. Amer zorgt in tijdens Damascus alleen voor naar hun kinderen op tv Bob (4) en Kaka (14). op Al hun in hele leven zien Bob met uit en Kaka hoe op tv hun ouders vanwege hun politieke uit overtuiging door het Assad-regime met gevangen worden gezet. door En dat laat met uit zijn sporen na. Kaka: de ?Ik ben bereid een naar de gevangenis te gaan in als dat de de prijs van is voor vrijheid.? Als de op tv burgeroorlog in uit Syri√ę start, vluchten in Amer en de kinderen een naar een op ander deel van op het land. Maar daar van is Amer met op tv zijn Palestijns paspoort naar een in vreemdeling. Als Raghda van vrij komt en zich een bij hen aansluit, tijdens normaliseert het gezinsleven enigszins. Tot de de van situatie escaleert de als filmmaker McAllister wordt gearresteerd en een er beelden door van Amer en op Raghda op op tv zijn telefoon met worden gevonden. Via een Libanon vlucht het gezin naar Frankrijk, in op dat hen politiek asiel van verleent. Voor uit Raghda is het naar leven in ballingschap zwaar. Ze de voelt zich tijdens afgesneden van de haar wortels en raakt in een door uit diepe depressie, die op eindigt met een met mislukte zelfmoordpoging. Terwijl een Amer en de kinderen langzaam de hun weg vinden in op tv het met nieuwe leven in Frankrijk, ontstaat het er een op koude oorlog tussen de Amer van en Raghda, waar naar hun relatie tenslotte niet tegen bestand naar blijkt. Het resultaat door is een ongewoon door maar hartverscheurend in portret van de kwetsbaarheid van op tv familierelaties in van oorlogstijd.

mei 2021
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!