Programma gemist?

De van EO-documentaire ?A van Syrian Love Story? is een van rauw en ontluisterend familiedrama. van Regisseur Sean tijdens McAllister met laat zien hoe op tv de dagelijkse realiteit van tijdens de Syrische burgeroorlog het door gezin tijdens van Amer en Raghda langzaam maar een met gestaag uiteenrukt. Ze de ontmoetten elkaar 15 de jaar geleden in op een Syrische gevangenis, communiceerden door een op klein gaatje en de een trouwden na hun vrijlating. Regisseur het McAllister ontmoet Amer op tv in 2009, toen niets naar nog wees het op de komst een op Arabische op tv lente in 2011. het Op dat moment zit tijdens Ragdha gevangen op tv vanwege haar politieke door activiteiten en haar boek over hun een verboden gevangenisliefde. een Amer zorgt in met Damascus met alleen voor hun kinderen Bob (4) uit en van Kaka (14). naar Al hun hele leven op zien Bob en Kaka uit hoe hun ouders vanwege in hun politieke door overtuiging door een het Assad-regime gevangen worden uit gezet. En dat laat van zijn sporen na. het Kaka: uit ?Ik ben bereid naar in de met gevangenis te gaan door als dat de prijs is van voor vrijheid.? Als de op burgeroorlog in in Syriƫ start, vluchten Amer in en de kinderen naar door een ander deel de van het een land. Maar met daar is Amer met zijn met Palestijns naar paspoort een een vreemdeling. Als Raghda vrij komt en op tv zich de bij hen aansluit, normaliseert van het gezinsleven enigszins. met Tot de situatie escaleert naar als filmmaker McAllister door wordt uit gearresteerd en er beelden met van Amer en tijdens Raghda op zijn telefoon op tv worden naar gevonden. Via Libanon het vlucht het gezin naar op tv Frankrijk, het dat hen politiek asiel verleent. op tv Voor door Raghda is het leven in ballingschap het zwaar. Ze voelt met zich afgesneden van van het haar wortels en raakt met in een van diepe depressie, die eindigt met een een met mislukte zelfmoordpoging. Terwijl uit Amer en de tijdens kinderen langzaam hun uit weg vinden in met het nieuwe leven in Frankrijk, tijdens ontstaat er een koude tijdens oorlog tussen op Amer en Raghda, met waar met hun relatie tenslotte van niet tegen bestand met blijkt. Het resultaat is een met ongewoon maar hartverscheurend portret op tv van de kwetsbaarheid van van familierelaties in op oorlogstijd.

september 2020
21-11-2016 23:05

Docu: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - A Syrian Love Story

De EO-documentaire ?A Syrian Love Story? is een rauw en ontluisterend familiedrama. Regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt. ...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!