Programma gemist?

Een met rauw en ontluisterend familiedrama uit waarin regisseur Sean uit McAllister laat zien tijdens hoe naar de dagelijkse realiteit van de Syrische de tijdens burgeroorlog het gezin met van Amer en Raghda langzaam een maar op tv gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw door en ontluisterend familiedrama in waarin regisseur met Sean McAllister laat zien hoe de de dagelijkse realiteit van in de Syrische burgeroorlog van naar het gezin van Amer en tijdens Raghda langzaam maar in gestaag uiteenrukt. Ze door ontmoetten elkaar vijftien jaar door geleden in uit een Syrische naar gevangenis. Het een eerste wat Amer van Raghda door zag, was door haar bebloede gezicht de toen ze na tijdens een pak slaag in uit een in naburige cel werd geplaatst. De daarop in volgende maanden naar communiceerden ze door een door klein gaatje in door de muur dat tijdens ze stiekem van hadden gemaakt. Ze tijdens werden verliefd door en na door hun vrijlating trouwden ze met en begonnen ze de samen een een gezin.Minder

januari 2020
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!