Programma gemist?

Een tijdens rauw en ontluisterend familiedrama waarin uit regisseur met Sean McAllister van laat zien hoe de dagelijkse uit realiteit van de Syrische een van burgeroorlog het gezin van Amer en met Raghda langzaam maar in op tv gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw het en ontluisterend familiedrama waarin door regisseur Sean het McAllister laat zien hoe van de dagelijkse van realiteit van de Syrische burgeroorlog een het gezin van met op tv Amer en Raghda naar langzaam maar gestaag een uiteenrukt. Ze ontmoetten elkaar vijftien tijdens jaar het geleden in een Syrische gevangenis. met Het tijdens eerste wat Amer de van Raghda zag, was een haar bebloede gezicht toen op ze van na een pak slaag op tv in een op tv naburige cel werd met geplaatst. De daarop op volgende maanden communiceerden ze door van een klein gaatje in op tv de muur in dat ze stiekem uit hadden de gemaakt. Ze werden verliefd en in na de hun vrijlating trouwden ze en de begonnen ze samen een een uit gezin.Minder

mei 2020
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!