Programma gemist?

Een tijdens rauw en ontluisterend familiedrama waarin van regisseur Sean McAllister op laat zien hoe op de dagelijkse realiteit de van met de Syrische burgeroorlog een het gezin van van Amer en Raghda langzaam maar naar gestaag uiteenrukt.Meer naar Een rauw van en ontluisterend familiedrama tijdens waarin regisseur Sean McAllister laat van op tv zien hoe de dagelijkse realiteit van in de van Syrische burgeroorlog het gezin van het op tv Amer en Raghda langzaam maar gestaag tijdens uiteenrukt. in Ze ontmoetten elkaar vijftien naar jaar geleden in de een Syrische gevangenis. Het tijdens eerste wat het Amer van tijdens Raghda zag, was haar bebloede tijdens tijdens gezicht toen ze na op een pak door slaag in een de naburige cel werd geplaatst. De het daarop volgende op maanden communiceerden in ze door een klein gaatje in het de muur dat naar ze stiekem op tv hadden gemaakt. Ze werden het verliefd een en na hun vrijlating trouwden van ze op en begonnen ze samen met een uit gezin.Minder

mei 2021
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!