Programma gemist?

Een in rauw en het ontluisterend familiedrama waarin op regisseur Sean McAllister laat met zien hoe de dagelijkse realiteit het uit van de Syrische in burgeroorlog het gezin van Amer in en Raghda langzaam maar uit gestaag uiteenrukt.Meer naar Een rauw naar en ontluisterend familiedrama waarin op regisseur tijdens Sean McAllister laat tijdens zien hoe de dagelijkse het realiteit van de Syrische tijdens burgeroorlog het gezin van uit naar Amer en Raghda langzaam maar tijdens gestaag naar uiteenrukt. Ze ontmoetten elkaar vijftien met jaar geleden in een het Syrische van gevangenis. Het de eerste wat Amer van Raghda het zag, was haar bebloede uit gezicht tijdens toen ze na een pak een met slaag in een naburige tijdens cel werd geplaatst. De daarop de volgende in maanden communiceerden ze door tijdens een klein op gaatje in de muur dat met ze stiekem met hadden gemaakt. Ze werden in verliefd en met na de hun vrijlating trouwden van ze en begonnen ze het samen een de gezin.Minder

september 2020
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!