Programma gemist?

Een rauw en met ontluisterend familiedrama waarin op tv regisseur Sean op McAllister laat van zien hoe de het dagelijkse realiteit van de de Syrische het burgeroorlog het gezin door van Amer en Raghda langzaam op maar op gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend tijdens familiedrama waarin regisseur tijdens Sean McAllister laat op zien hoe het de van dagelijkse realiteit van door de Syrische burgeroorlog het door gezin van Amer en op tv Raghda langzaam in maar gestaag de uiteenrukt. Ze ontmoetten elkaar op tv vijftien jaar geleden tijdens in een tijdens Syrische gevangenis. Het eerste wat in Amer van in Raghda zag, was met haar bebloede van gezicht toen ze na uit een pak slaag in het een van naburige cel werd geplaatst. De met daarop volgende in maanden communiceerden ze door een tijdens klein gaatje in de de muur dat een ze stiekem hadden op gemaakt. Ze werden op tv verliefd op en na door hun vrijlating trouwden ze en op tv begonnen ze op samen een van gezin.Minder

september 2021
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!