Programma gemist?

Een op rauw en ontluisterend met familiedrama waarin regisseur Sean naar McAllister laat zien door hoe de dagelijkse in realiteit het van de Syrische burgeroorlog het gezin de van Amer het en met Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een op tv rauw en ontluisterend een familiedrama waarin regisseur de Sean McAllister uit laat zien hoe de op tv dagelijkse door realiteit van door de Syrische burgeroorlog het gezin het van Amer en op tv Raghda langzaam maar uit gestaag uiteenrukt. Ze in ontmoetten elkaar vijftien naar jaar naar geleden in een Syrische een gevangenis. Het eerste wat Amer van van Raghda zag, met tijdens was haar bebloede van gezicht toen ze na een pak tijdens slaag in een de naburige cel een werd geplaatst. De met daarop een volgende maanden communiceerden door ze door een klein gaatje het in de muur dat met ze een stiekem hadden gemaakt. Ze het werden verliefd en met na hun vrijlating met trouwden de ze en begonnen ze samen een op tv met gezin.Minder

januari 2021
10-05-2016 22:55

2Doc: A Syrian Love Story

2Doc: A Syrian Love Story - 2Doc: A Syrian Love Story

Een rauw en ontluisterend familiedrama waarin regisseur Sean McAllister laat zien hoe de dagelijkse realiteit van de Syrische burgeroorlog het gezin van Amer en Raghda langzaam maar gestaag uiteenrukt.Meer Een rauw en ontluisterend familied...

2Doc: A Syrian Love Story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Syrian Love Story bij 2Doc: A Syrian Love Story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Syrian Love Story. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Syrian Love Story gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Syrian Love Story gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Syrian Love Story? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Syrian Love Story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!