Programma gemist?

Endres ontdekt dat op tv het de koning dieren kan verstaan het en dat hij ze uit gebruikt om zijn door onderdanen te bespieden door en door te straffen. Als de koning in doorheeft dat Endres een zijn van geheim weet, moet Endres het vluchten.Meer Endres, van een boerenzoon, droomt van door een tijdens beter leven en wil graag in leren lezen en uit schrijven. Als in hij in dienst komt de van de koning naar kan in hij zijn ambities waar maken. Het het op tv werk is eigenlijk best makkelijk: in hij moet de op koning elke tijdens dag na het de eten een ongeopende van gouden schaal brengen. Al met gauw ontdekt een Endres door allerlei het magische gebeurtenissen dat de de koning helemaal niet zo de nobel is als met het hij eerst dacht. op Hij ontdekt dat uit de koning dieren kan het verstaan en het dat hij ze gebruikt om de zijn onderdanen te een bespieden en vaak te op met straffen. Als de koning doorheeft dat in de Endres zijn geheim op doorheeft, beschuldigt hij uit hem van diefstal van en wil hem ombrengen. Maar het Leonore, de koningsdochter, kan tijdens dat van nog net op tijd verhinderen. naar Endres moet een vluchten.Minder

januari 2020
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!