Programma gemist?

Endres ontdekt in dat de koning dieren een kan verstaan en een dat hij ze uit gebruikt van om zijn onderdanen te bespieden tijdens en te straffen. een Als de van koning doorheeft dat Endres van een zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer in Endres, een door boerenzoon, droomt van van een beter de leven en wil graag van leren lezen de en schrijven. het Als hij in uit dienst komt van de het koning kan met hij zijn ambities met waar maken. Het werk op is eigenlijk van best makkelijk: hij het moet de koning naar elke dag na het eten een op tv ongeopende gouden uit schaal brengen. met Al gauw het ontdekt Endres door allerlei uit magische gebeurtenissen van dat de koning helemaal van niet zo nobel naar is als hij eerst de dacht. Hij ontdekt dat op tv de koning dieren een kan verstaan op tv en dat hij uit ze het gebruikt om zijn onderdanen tijdens te bespieden en vaak met te straffen. Als op de koning doorheeft naar dat Endres uit zijn geheim met doorheeft, beschuldigt hij hem tijdens van diefstal en tijdens wil hem ombrengen. Maar op Leonore, de koningsdochter, kan uit dat nog net een op tijd in verhinderen. tijdens Endres moet vluchten.Minder

januari 2021
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!