Programma gemist?

Endres ontdekt dat in op de koning dieren uit kan verstaan en een dat hij ze in gebruikt om zijn onderdanen te tijdens bespieden en te straffen. uit Als de door koning op doorheeft dat Endres in zijn geheim weet, in moet Endres vluchten.Meer Endres, op een boerenzoon, droomt van op een beter leven in en uit wil graag leren lezen van en schrijven. Als hij op tv in dienst komt naar van de koning kan naar tijdens hij zijn ambities de waar maken. Het werk met is eigenlijk best makkelijk: de hij moet de koning uit elke dag na van het eten tijdens een ongeopende gouden schaal op op tv brengen. Al gauw ontdekt Endres met door allerlei magische op tv gebeurtenissen dat de koning naar helemaal tijdens niet zo nobel is de als hij eerst dacht. met het Hij ontdekt dat op de koning dieren kan de verstaan en naar dat hij ze gebruikt om zijn door onderdanen te met bespieden en van vaak te straffen. het Als de koning naar doorheeft dat Endres zijn geheim een de doorheeft, beschuldigt hij hem door van diefstal en met wil hem op tv ombrengen. Maar Leonore, de tijdens koningsdochter, kan dat nog uit net op tijd verhinderen. het Endres uit moet vluchten.Minder

september 2020
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!