Programma gemist?

Endres ontdekt dat de de koning door dieren kan verstaan naar en dat hij met ze de gebruikt om zijn op tv onderdanen te bespieden tijdens en te straffen. Als de koning tijdens doorheeft dat door Endres zijn door geheim weet, moet een Endres vluchten.Meer in Endres, een boerenzoon, een droomt van een in beter leven en wil graag leren uit lezen uit en schrijven. Als op tv hij in dienst komt op van op tv de koning kan hij zijn ambities het waar maken. Het van werk is naar eigenlijk best makkelijk: hij de met moet de koning uit elke dag na met het eten een van ongeopende gouden schaal brengen. Al gauw op tv met ontdekt Endres door allerlei een magische gebeurtenissen op dat de koning helemaal uit niet zo nobel is als het hij naar eerst dacht. Hij ontdekt dat van een de koning dieren kan naar verstaan en dat hij ze door gebruikt in om zijn onderdanen een te bespieden en van vaak te straffen. Als de een een koning doorheeft dat Endres een zijn geheim doorheeft, beschuldigt hij door hem het van diefstal en wil uit hem met ombrengen. Maar Leonore, de tijdens koningsdochter, kan dat nog net met op tijd op tv verhinderen. Endres moet naar vluchten.Minder

mei 2021
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!