Programma gemist?

Endres uit ontdekt dat de in koning dieren kan verstaan en op de dat hij ze gebruikt om op zijn met onderdanen te bespieden en te straffen. door Als de koning het doorheeft dat Endres op tv een zijn geheim weet, moet Endres in vluchten.Meer Endres, op tv een boerenzoon, droomt van een met beter het leven en wil graag in leren lezen en uit schrijven. Als hij in uit dienst komt van op de het koning kan naar hij zijn ambities waar maken. Het op door werk is eigenlijk op tv best makkelijk: hij moet de koning naar elke met dag na het eten uit een ongeopende op tv gouden schaal brengen. Al gauw met ontdekt Endres door naar een allerlei magische gebeurtenissen dat de koning op helemaal naar niet zo de nobel is als naar hij eerst dacht. Hij ontdekt op tv dat de de koning dieren het kan verstaan en dat op tv hij ze op gebruikt om zijn naar onderdanen te bespieden en vaak de te straffen. op Als de koning doorheeft tijdens dat Endres uit zijn geheim een doorheeft, beschuldigt hij door hem van diefstal en wil uit hem uit ombrengen. Maar Leonore, met de koningsdochter, kan dat nog net uit op tijd verhinderen. in Endres moet door vluchten.Minder

september 2021
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!