Programma gemist?

Endres ontdekt tijdens dat de koning het dieren kan verstaan en door in dat hij ze gebruikt tijdens om zijn in onderdanen te bespieden en te het straffen. Als de op koning doorheeft dat de Endres door zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer een Endres, een boerenzoon, op tv droomt van een de beter het leven en wil graag leren de naar lezen en schrijven. Als hij in met tijdens dienst komt van op de koning kan hij zijn ambities op waar maken. op Het van werk is eigenlijk best makkelijk: in hij moet de de koning een elke dag na het eten een tijdens ongeopende gouden het schaal brengen. Al door gauw van ontdekt Endres door allerlei uit magische gebeurtenissen dat de koning op op tv helemaal niet zo nobel is op als hij eerst van dacht. Hij uit ontdekt dat de koning dieren een kan verstaan het en van dat hij ze gebruikt naar om zijn op tv onderdanen te bespieden en vaak te uit straffen. op Als de in koning doorheeft dat Endres op zijn geheim doorheeft, beschuldigt van hij hem van naar diefstal en wil van hem ombrengen. van Maar Leonore, naar de koningsdochter, kan dat tijdens nog net naar op tijd verhinderen. Endres moet in vluchten.Minder

mei 2020
11-05-2016 15:25

Zappbios: De witte slang

Zappbios: De witte slang - Zappbios: De witte slang

Endres ontdekt dat de koning dieren kan verstaan en dat hij ze gebruikt om zijn onderdanen te bespieden en te straffen. Als de koning doorheeft dat Endres zijn geheim weet, moet Endres vluchten.Meer Endres, een boerenzoon, droomt van een be...

Zappbios: De witte slang gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: De witte slang de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: De witte slang bij Zappbios: De witte slang liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: De witte slang. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: De witte slang gemist

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: De witte slang gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: De witte slang? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: De witte slang kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!