Programma gemist?

Sophie op tv Hilbrand en Chris Zegers de presenteren de tijdens eerste editie van de van Nationale Natuur op tv Quiz. In deze liveshow met kan de kijker op zijn kennis van de tijdens Nederlandse natuur testen.Meer op tv Sophie Hilbrand en naar Chris Zegers in presenteren de eerste editie in van de een Nationale Natuur op tv Quiz. In deze liveshow kan op tv de kijker tijdens zijn kennis op van de Nederlandse natuur testen. naar het Chris Zegers verkent, na vele zwerftochten met op tv over de wereld, in een aantal uit met reportages de mooiste natuur in ons van in eigen land. De avonturen van Chris met vormen op de inspiratie voor de naar vragen over op planten, dieren én de plekken, geïllustreerd met op tv indrukwekkende natuurbeelden. Sophie het Hilbrand legt naar de vragen voor naar aan de kijkers een thuis en de op bekende en onbekende natuurliefhebbers van in de de studio. Vragen die laten uit zien hoe een essentieel de natuur voor mensen van is.Minder

mei 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuur Quiz

De Nationale Natuur Quiz - De Nationale Natuur Quiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de ...

De Nationale Natuur Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuur Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuur Quiz bij De Nationale Natuur Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuur Quiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuur Quiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!