Programma gemist?

Sophie tijdens Hilbrand en Chris Zegers door presenteren de eerste editie van van door de Nationale Natuur door Quiz. In deze van liveshow kan op tv de kijker zijn een kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer uit Sophie Hilbrand naar en Chris Zegers uit presenteren de eerste de editie van de door Nationale Natuur Quiz. naar In deze naar liveshow kan de kijker zijn met kennis met van de van Nederlandse natuur testen. Chris Zegers verkent, met na vele zwerftochten tijdens over de wereld, naar in een aantal tijdens reportages de de mooiste op natuur in ons door eigen land. De tijdens avonturen van Chris vormen de een inspiratie voor de vragen met over planten, door dieren het én plekken, geïllustreerd met indrukwekkende op tv natuurbeelden. Sophie Hilbrand legt in de in vragen voor aan de kijkers op thuis de en de bekende en in onbekende het natuurliefhebbers in de studio. Vragen in die laten met zien hoe essentieel de uit natuur voor mensen op tv is.Minder

januari 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuur Quiz

De Nationale Natuur Quiz - De Nationale Natuur Quiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de ...

De Nationale Natuur Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuur Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuur Quiz bij De Nationale Natuur Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuur Quiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuur Quiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!