Programma gemist?

Sophie op tv Hilbrand en Chris Zegers tijdens presenteren de eerste editie van van de Nationale op tv Natuur Quiz. In tijdens deze in liveshow kan de kijker naar zijn kennis met van de Nederlandse op natuur testen.Meer van Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren uit de eerste editie door van de een Nationale Natuur Quiz. in In deze liveshow kan van op tv de kijker zijn kennis van de van van Nederlandse natuur testen. Chris Zegers van verkent, na in vele zwerftochten over de wereld, een in een aantal in reportages uit de mooiste natuur in op tv ons eigen land. De een het avonturen van Chris op tv vormen de inspiratie naar voor de vragen over tijdens planten, dieren én naar plekken, geïllustreerd met een indrukwekkende natuurbeelden. Sophie uit Hilbrand legt de de vragen voor aan de naar kijkers thuis en de door van bekende en onbekende in natuurliefhebbers in de studio. Vragen die de laten zien naar hoe essentieel de natuur door voor mensen tijdens is.Minder

september 2020
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuur Quiz

De Nationale Natuur Quiz - De Nationale Natuur Quiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de ...

De Nationale Natuur Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuur Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuur Quiz bij De Nationale Natuur Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuur Quiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuur Quiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!