Programma gemist?

Sophie op tv Hilbrand en Chris Zegers uit presenteren de de eerste editie tijdens van de Nationale een Natuur Quiz. In deze liveshow kan de de kijker zijn naar kennis van het de Nederlandse van natuur testen.Meer Sophie de Hilbrand en Chris door Zegers presenteren de eerste met editie van de in Nationale Natuur Quiz. In uit deze in liveshow kan met de kijker zijn kennis van in de Nederlandse natuur het testen. Chris in Zegers verkent, na vele van zwerftochten over de wereld, door in een aantal naar in reportages de mooiste natuur door in ons eigen op tv land. De avonturen van Chris tijdens vormen de van inspiratie voor het de vragen het over planten, dieren tijdens én plekken, geïllustreerd met indrukwekkende tijdens natuurbeelden. Sophie Hilbrand legt tijdens de een vragen voor aan de kijkers naar thuis tijdens en de uit bekende en onbekende natuurliefhebbers in met de studio. de Vragen die laten zien hoe op de essentieel de natuur voor mensen de is.Minder

november 2019
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuur Quiz

De Nationale Natuur Quiz - De Nationale Natuur Quiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de ...

De Nationale Natuur Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuur Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuur Quiz bij De Nationale Natuur Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuur Quiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuur Quiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!