Programma gemist?

Sophie het Hilbrand en Chris het Zegers presenteren de het eerste editie van door de Nationale Natuur Quiz. tijdens In deze liveshow kan op tv de kijker zijn tijdens kennis van het de Nederlandse natuur testen.Meer op Sophie Hilbrand en in van Chris Zegers presenteren de in eerste editie het van de Nationale in Natuur Quiz. In deze liveshow kan tijdens de kijker in zijn kennis een van de Nederlandse natuur naar testen. door Chris Zegers verkent, met na vele zwerftochten over een de wereld, in een aantal de met reportages de mooiste natuur in tijdens ons met eigen land. De tijdens avonturen van Chris vormen door de inspiratie tijdens voor de vragen over het planten, dieren én uit plekken, geïllustreerd met met indrukwekkende natuurbeelden. een Sophie Hilbrand legt de het vragen voor met aan de kijkers tijdens thuis en de bekende naar en onbekende op natuurliefhebbers in de studio. Vragen een die laten tijdens zien hoe door essentieel de natuur voor het mensen is.Minder

september 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuur Quiz

De Nationale Natuur Quiz - De Nationale Natuur Quiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de ...

De Nationale Natuur Quiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuur Quiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuur Quiz bij De Nationale Natuur Quiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuur Quiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuur Quiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuur Quiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuur Quiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuur Quiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!