Programma gemist?

Sophie op tv Hilbrand en Chris de Zegers presenteren de eerste editie door van van de Nationale Natuur Quiz. de In een deze avondvullende liveshow kan de een kijker zijn kennis van een de Nederlandse uit natuur testen.Meer Sophie op tv Hilbrand en Chris een Zegers presenteren op tv op 11 op tv mei de eerste editie van tijdens de Nationale Natuur op tv Quiz. In deze avondvullende op liveshow op in NPO de 1 kan de kijker zijn uit kennis van de op tv Nederlandse natuur op tv testen. Chris met Zegers verkent na vele zwerftochten het over de wereld, de in een aantal reportages op tv de mooiste de natuur in ons met eigen land. De avonturen door van Chris vormen naar de inspiratie voor naar de door vragen over planten, dieren én naar plekken, geïllustreerd op tv met indrukwekkende natuurbeelden. op Sophie op Hilbrand legt de vragen op tv voor aan van de kijkers thuis en de tijdens bekende op tv en onbekende natuurliefhebbers door in de studio. Vragen die het laten zien hoe essentieel door de natuur voor van mensen van is.Minder

september 2020
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuurquiz

De Nationale Natuurquiz - De Nationale Natuurquiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze avondvullende liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren op 11 mei ...

De Nationale Natuurquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuurquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuurquiz bij De Nationale Natuurquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuurquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuurquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!