Programma gemist?

Sophie tijdens Hilbrand en Chris Zegers presenteren door de een eerste editie van het de Nationale Natuur Quiz. een In deze avondvullende liveshow van van kan de kijker zijn kennis het van de de Nederlandse natuur testen.Meer tijdens Sophie Hilbrand en op tv Chris Zegers uit presenteren op 11 mei de door eerste editie van in de Nationale Natuur Quiz. op tv In deze de avondvullende met liveshow op NPO 1 op kan de kijker op zijn kennis van met de Nederlandse natuur tijdens testen. Chris Zegers met verkent na vele zwerftochten over in de naar wereld, in een aantal reportages het door de mooiste natuur in ons eigen op tv land. De door avonturen uit van Chris vormen de inspiratie voor het in de vragen over planten, dieren tijdens én plekken, naar geïllustreerd met indrukwekkende natuurbeelden. Sophie op tv Hilbrand legt uit de vragen voor aan in de kijkers thuis uit een en de bekende en met onbekende natuurliefhebbers in op tv de studio. Vragen die laten in op tv zien hoe essentieel de door natuur voor mensen in is.Minder

mei 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuurquiz

De Nationale Natuurquiz - De Nationale Natuurquiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze avondvullende liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren op 11 mei ...

De Nationale Natuurquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuurquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuurquiz bij De Nationale Natuurquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuurquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuurquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!