Programma gemist?

Sophie Hilbrand en van naar Chris Zegers presenteren tijdens de eerste editie van een de Nationale Natuur Quiz. In de deze de avondvullende liveshow tijdens kan de kijker zijn kennis het van de door Nederlandse natuur testen.Meer in Sophie Hilbrand en Chris naar Zegers presenteren op 11 van mei de eerste een door editie van de Nationale Natuur tijdens Quiz. uit In deze avondvullende in liveshow op NPO 1 kan de tijdens kijker in zijn kennis van de Nederlandse tijdens natuur testen. naar Chris het Zegers verkent na vele het zwerftochten over de wereld, in uit een aantal door reportages de mooiste natuur tijdens op in ons eigen naar land. De avonturen van Chris vormen naar de de inspiratie voor in de vragen over planten, op tv dieren én plekken, geïllustreerd met de met indrukwekkende natuurbeelden. Sophie Hilbrand legt de naar vragen voor in aan de kijkers thuis in en de bekende met en onbekende natuurliefhebbers in in de door studio. Vragen die laten met zien op hoe essentieel de natuur voor door mensen van is.Minder

januari 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuurquiz

De Nationale Natuurquiz - De Nationale Natuurquiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze avondvullende liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren op 11 mei ...

De Nationale Natuurquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuurquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuurquiz bij De Nationale Natuurquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuurquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuurquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!