Programma gemist?

Sophie uit Hilbrand en Chris Zegers presenteren op tv de naar eerste editie door van de Nationale door Natuur Quiz. In deze avondvullende tijdens liveshow kan door de kijker zijn kennis naar van de Nederlandse in natuur testen.Meer Sophie op Hilbrand in en Chris Zegers presenteren op 11 in mei de door eerste op editie van de Nationale Natuur tijdens Quiz. een In deze avondvullende liveshow op NPO naar van 1 kan de met kijker zijn kennis van de van Nederlandse natuur testen. Chris in Zegers verkent op na vele zwerftochten over op tv de wereld, met in een aantal uit reportages de tijdens mooiste natuur in de ons eigen land. De avonturen van in van Chris vormen de een inspiratie voor de van vragen over naar planten, dieren én naar plekken, geïllustreerd met indrukwekkende het natuurbeelden. Sophie Hilbrand legt uit de vragen voor uit aan de kijkers in thuis en de bekende naar en van onbekende natuurliefhebbers in de in studio. Vragen die op tv laten zien hoe essentieel in de op tv natuur voor mensen tijdens is.Minder

juli 2021
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuurquiz

De Nationale Natuurquiz - De Nationale Natuurquiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze avondvullende liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren op 11 mei ...

De Nationale Natuurquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuurquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuurquiz bij De Nationale Natuurquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuurquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuurquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!