Programma gemist?

Sophie Hilbrand door en een Chris Zegers presenteren door de eerste editie van tijdens de Nationale Natuur van Quiz. In deze avondvullende in liveshow kan door de kijker zijn de kennis van de Nederlandse natuur met testen.Meer Sophie Hilbrand met en Chris Zegers de op presenteren op 11 mei de op tv eerste editie van de het het Nationale Natuur Quiz. uit In deze avondvullende liveshow op naar NPO 1 kan op de kijker zijn uit kennis van de in Nederlandse natuur testen. Chris met door Zegers verkent na met vele zwerftochten over de wereld, in van het een aantal reportages de het mooiste natuur in tijdens ons eigen land. in De avonturen op van Chris vormen de met inspiratie voor de op tv vragen over van planten, dieren én plekken, uit geïllustreerd met indrukwekkende natuurbeelden. Sophie op tv Hilbrand legt de naar vragen voor op aan op de kijkers thuis en de bekende van en onbekende van natuurliefhebbers naar in de studio. Vragen die naar laten zien hoe in essentieel in de natuur voor mensen van is.Minder

mei 2020
11-05-2016 21:25

De Nationale Natuurquiz

De Nationale Natuurquiz - De Nationale Natuurquiz

Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren de eerste editie van de Nationale Natuur Quiz. In deze avondvullende liveshow kan de kijker zijn kennis van de Nederlandse natuur testen.Meer Sophie Hilbrand en Chris Zegers presenteren op 11 mei ...

De Nationale Natuurquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Natuurquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Natuurquiz bij De Nationale Natuurquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Natuurquiz. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Natuurquiz gemist

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Nationale Natuurquiz gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nationale Natuurquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Natuurquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!