Programma gemist?

Speciale aflevering tijdens waarin te zien is van de hoe het nu, vier van maanden later, met de de vier overgebleven uit kandidaten gaat. Jan kreeg twee in jaar geleden door te horen op tv dat hij de langzame door ALS-vorm heeft, maar de met een snelheid waarmee hij zijn het lichaamsfuncties verliest, is met voor iedereen naar een grote schok. van Klarine staat op een door belangrijk keerpunt en Christine met worstelt met groot verdriet het nu de kanker met steeds meer op tv terrein wint. Voor Joyce naar blijkt de experimentele van op tv behandeling een onverwachts effect te uit hebben.

Het is van de laatste keer tijdens dat met de vier deelnemers door elkaar ontmoeten in de op bed and breakfast. van Ook Cindy, de echtgenote van het de op overleden Wouter is erbij. Ze door vertelt naar hoe zij op tv de diepe dalen na Wouters dood uit heeft overwonnen. Met het een een muzikale ode van Lange Frans een wordt voorgoed afscheid naar genomen van van elkaar.

Na de een relatief tijdens stabiele periode lijkt het met erop dat het uit slechter met de groep gaat. op Jan besluit op tv om zijn functie als op tv manager op te de op geven omdat het niet meer gaat het door zijn door beperkingen. uit Christine heeft haar laatste werkdag een bij de thuiszorg. Het met met ontslag doet haar verdriet. Thuis deelt van ze een geheim op dat ze al de lang met zich op met meedraagt.

De in groep komt weer door samen, dit van keer zonder Wouter. Maar ook in zonder Joyce, in want zij in is opgenomen in het ziekenhuis. van Haar toestand is zorgelijk. tijdens Klarine, met Jan en Chris vinden het het moeilijk de om 'slechts' met in zijn drietjes uit in de bed and op tv breakfast te zijn. Het overlijden een van Wouter en naar nu ook op tv de uit situatie met Joyce op confronteert ze met hun eigen naderende op tv levenseinde. Als ze in op tv de laatste boodschap in van Wouter zien die enkele door uren voor zijn dood door is in opgenomen, komen door er heftige emoties uit los.

De situatie tijdens van Wouter gaat uit snel achteruit en een Jan, Klarine, met Christine en op tv Joyce maken zich zorgen over hem. in In het van ziekenhuis in krijgen Wouter en zijn uit vrouw Cindy te horen dat op de het artsen niets meer voor hem op kunnen een doen en dat een hij snel zal overlijden. het Vlak op tv voor Wouters overlijden zoekt Peter hem met op met in het ziekenhuis, waar tijdens Wouter vertelt hoe hij op zich voelt en de met hoe hij aankijkt tegen van zijn naderende een dood.

De tijdens groep komt, na een geslaagd een eerste het weekend, weer samen in uit de naar bed and breakfast. op tv Deze keer hebben ze de allemaal hun van partners meegenomen. Al de snel wordt duidelijk dat in deze rol naast van een ongeneeslijk zieke man of van vrouw niet te naar benijden op tv valt. Partners op tv moeten lijdzaam toezien hoe hun geliefde op fysiek de achteruitgaat. Ze door proberen een steun en toeverlaat te op zijn voor de de kinderen, de maar leven ook het met de angst voor naar dat wat komen gaat: in een leven zonder de tijdens levenspartner.

De 41-jarige de Jan, 28-jarige Klarine, in 42-jarige Joyce, door 36-jarige Wouter en 51-jarige op Christine kennen elkaar niet, naar maar een door ding op tv hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk op van ziek. Volgens hun artsen een hebben ze niet de lang meer te een leven. Samen met hun op tv gezinnen maken ze op tv een angstige door tijd door. Want naar hoe en met wanneer zal dat einde tijdens komen? Vandaag zal op tv de groep het elkaar voor het in eerst ontmoeten in een naar bed and breakfast in de naar polders van van Noord-Holland. In de het hoop een herkenning bij elkaar op te vinden, verdriet te uit delen en op tv hopelijk ook samen te op tv lachen.

augustus 2021
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!