Programma gemist?

Speciale aflevering door waarin te door zien is hoe met het nu, vier op tv maanden later, met de vier het naar overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee het jaar geleden op te horen dat hij van de langzame door ALS-vorm heeft, maar de in snelheid waarmee van hij zijn lichaamsfuncties verliest, met is het voor iedereen een grote schok. op Klarine staat op door een belangrijk met keerpunt tijdens en Christine worstelt op tv met groot verdriet nu de kanker tijdens steeds meer van terrein wint. Voor de Joyce blijkt de experimentele naar behandeling een naar onverwachts effect het te hebben.

Het van is de laatste keer een dat uit de vier deelnemers elkaar ontmoeten met in de bed een and breakfast. op tv Ook Cindy, in de echtgenote van de overleden tijdens Wouter is erbij. Ze tijdens vertelt hoe uit zij de diepe op dalen na uit Wouters dood heeft met overwonnen. Met een muzikale op tv ode van de Lange Frans wordt voorgoed afscheid uit genomen van door elkaar.

Na door een relatief de stabiele periode lijkt op het erop dat het tijdens slechter met de groep tijdens gaat. Jan besluit om een zijn functie als een een manager op te naar geven omdat het door niet meer gaat door zijn beperkingen. op tv een Christine heeft haar laatste op tv werkdag bij de thuiszorg. op Het op ontslag doet haar verdriet. met Thuis deelt ze naar een geheim in dat ze al lang met zich van op meedraagt.

De groep komt van weer samen, van dit keer de zonder Wouter. Maar van ook zonder Joyce, want tijdens zij is opgenomen in tijdens een het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. naar Klarine, Jan met en Chris vinden het met moeilijk om 'slechts' in met op zijn drietjes in de het bed and met breakfast te zijn. naar Het overlijden van Wouter en in nu ook door de situatie met Joyce op confronteert ze met op hun eigen naderende met in levenseinde. Als ze de uit laatste boodschap van Wouter de zien met die enkele uren voor van zijn dood is opgenomen, met komen in er heftige emoties een los.

De in situatie van Wouter gaat snel door achteruit en het Jan, Klarine, Christine en een Joyce de maken zich zorgen over een hem. In een het ziekenhuis krijgen Wouter de en zijn vrouw het Cindy te op horen dat de artsen met niets meer van voor hem kunnen doen en tijdens dat hij de snel zal overlijden. Vlak een voor een Wouters overlijden zoekt uit Peter hem op in het op op ziekenhuis, waar Wouter vertelt hoe hij van een zich voelt en hoe tijdens hij aankijkt tegen tijdens zijn naderende in dood.

De door groep komt, na van een geslaagd met eerste weekend, weer samen in de door bed op tv and breakfast. Deze keer hebben in ze allemaal hun het het partners meegenomen. Al snel wordt de duidelijk dat een deze rol naast een ongeneeslijk op zieke van man of vrouw niet te van benijden van valt. Partners moeten lijdzaam in toezien hoe hun het geliefde fysiek achteruitgaat. Ze het de proberen een steun en toeverlaat met te zijn voor door de kinderen, maar op tv leven van ook met de angst voor met dat met wat komen gaat: een leven zonder door op levenspartner.

De 41-jarige de Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige de Joyce, op 36-jarige Wouter en 51-jarige tijdens Christine kennen elkaar niet, naar maar een tijdens ding hebben ze tijdens gemeen: ze tijdens zijn ongeneeslijk tijdens ziek. Volgens hun artsen het hebben ze tijdens niet lang meer te leven. Samen met uit met hun gezinnen door maken ze een angstige tijd de door. naar Want hoe en wanneer zal dat de einde een komen? Vandaag in zal de groep elkaar voor het op tv eerst ontmoeten in een een in bed and breakfast in de een polders van op tv Noord-Holland. In de hoop naar herkenning het bij elkaar te vinden, door verdriet uit te delen en hopelijk ook op samen een te lachen.

oktober 2019
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!