Programma gemist?

Speciale aflevering uit waarin te zien is met hoe het nu, van vier tijdens maanden later, met het de vier overgebleven kandidaten een gaat. in Jan kreeg twee jaar geleden op tv te horen op tv dat hij de de langzame ALS-vorm heeft, van maar de snelheid naar waarmee hij zijn lichaamsfuncties verliest, door is voor iedereen op een grote schok. door Klarine staat op naar een belangrijk keerpunt in en Christine worstelt op met groot verdriet naar het nu de kanker steeds met meer terrein tijdens wint. Voor Joyce blijkt de tijdens experimentele behandeling een onverwachts van effect te op tv hebben.

Het is tijdens de laatste van keer dat de vier tijdens deelnemers elkaar op ontmoeten in de in bed and breakfast. naar Ook Cindy, tijdens de echtgenote van de overleden op Wouter is op tv erbij. Ze vertelt van hoe zij de het diepe dalen na Wouters naar dood heeft overwonnen. het Met op een muzikale ode van Lange Frans op tv wordt de voorgoed afscheid genomen door van elkaar.

Na een relatief met stabiele met periode lijkt het erop tijdens dat het slechter met in de groep de gaat. door Jan besluit om de zijn functie als manager op uit te geven de omdat het een niet meer gaat door zijn beperkingen. op de Christine heeft haar op tv laatste werkdag bij de thuiszorg. op tv Het ontslag doet haar tijdens uit verdriet. Thuis deelt ze een geheim een met dat ze al een lang met zich van meedraagt.

De uit groep komt weer op tv samen, dit keer zonder op Wouter. Maar ook een zonder Joyce, want zij de op tv is opgenomen in het ziekenhuis. Haar in toestand is naar zorgelijk. Klarine, op Jan en Chris vinden het een moeilijk om uit 'slechts' met zijn drietjes uit in de bed door and breakfast op te zijn. op Het overlijden met van Wouter en nu ook de de situatie met een Joyce confronteert ze het met hun eigen naderende uit naar levenseinde. Als ze de laatste boodschap naar het van Wouter zien die door enkele uren voor zijn de dood is een opgenomen, komen tijdens er heftige emoties de los.

De situatie van naar Wouter gaat uit snel achteruit en een Jan, op Klarine, Christine en Joyce maken met zich zorgen naar over hem. In het naar ziekenhuis krijgen naar Wouter en zijn met vrouw Cindy te horen dat door de artsen niets op meer voor hem naar van kunnen doen en dat hij naar snel de zal overlijden. Vlak voor Wouters uit overlijden zoekt Peter een hem op in het het ziekenhuis, waar met Wouter tijdens vertelt hoe hij uit zich voelt en hoe hij op tv aankijkt op tegen zijn naderende uit dood.

De het groep komt, na een uit geslaagd eerste tijdens weekend, weer samen naar in de bed and breakfast. met Deze met keer hebben ze allemaal op hun partners meegenomen. naar Al snel tijdens wordt duidelijk dat deze rol uit met naast een ongeneeslijk zieke man of de vrouw niet met te benijden op tv valt. Partners van moeten lijdzaam toezien het hoe hun geliefde de fysiek achteruitgaat. Ze proberen een naar steun en toeverlaat te in tijdens zijn voor de de kinderen, maar leven ook op met de angst voor met dat wat komen gaat: op een met leven zonder tijdens levenspartner.

De van 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige op tv Joyce, 36-jarige de Wouter met en 51-jarige Christine in kennen elkaar niet, de maar een ding hebben ze de gemeen: ze zijn ongeneeslijk van ziek. door Volgens hun artsen hebben in ze niet lang meer in met te leven. Samen met hun de gezinnen maken ze op tv een angstige tijd door. op Want hoe in en wanneer zal het dat einde komen? Vandaag op uit zal de groep elkaar naar voor het eerst op tv ontmoeten in op een bed and breakfast in het de tijdens polders van Noord-Holland. In de op tv hoop herkenning bij naar elkaar te vinden, verdriet het te uit delen en hopelijk ook samen op te uit lachen.

april 2020
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!