Programma gemist?

Speciale het aflevering waarin in te zien is hoe het nu, van in vier maanden later, met op tv de vier overgebleven naar kandidaten gaat. Jan kreeg twee uit jaar geleden in te horen tijdens dat hij de langzame ALS-vorm de heeft, maar de tijdens in snelheid waarmee hij met zijn lichaamsfuncties verliest, is voor met iedereen een grote schok. van een Klarine staat op een belangrijk keerpunt op het en Christine worstelt met van groot verdriet nu de in kanker steeds meer met terrein tijdens wint. Voor Joyce blijkt de van experimentele een behandeling een onverwachts effect te in hebben.

Het naar is de met laatste keer dat de vier deelnemers het elkaar ontmoeten in in de bed op tv and breakfast. Ook Cindy, op de echtgenote op tv van de overleden naar Wouter het is erbij. Ze vertelt hoe zij door de naar diepe dalen na Wouters dood door heeft overwonnen. door Met een muzikale tijdens ode op tv van Lange Frans wordt voorgoed in afscheid naar genomen van elkaar.

Na een op relatief stabiele periode lijkt in het erop dat de het door slechter met de op tv groep gaat. Jan besluit om met zijn functie als op manager door op te geven omdat het van niet op meer gaat door zijn beperkingen. op tv door Christine heeft haar laatste werkdag bij op tv de de thuiszorg. Het ontslag doet door haar uit verdriet. Thuis deelt ze een geheim de dat in ze al lang met met zich met meedraagt.

De groep komt de weer samen, dit op tv van keer zonder Wouter. op tv Maar ook zonder op tv Joyce, want zij is opgenomen in op het op tv ziekenhuis. Haar de toestand is zorgelijk. de Klarine, Jan en Chris vinden naar het moeilijk op tv om 'slechts' in met zijn drietjes in een de bed van and breakfast te zijn. het Het overlijden van Wouter op tv en nu ook de van situatie uit met Joyce confronteert ze in met hun eigen uit naderende levenseinde. het Als ze de de laatste boodschap van Wouter zien op die enkele een uren voor op zijn dood is op opgenomen, komen van er heftige emoties in los.

De uit situatie van Wouter gaat van snel achteruit en uit Jan, Klarine, Christine en naar op tv Joyce maken zich met zorgen over hem. In het de ziekenhuis de krijgen Wouter en zijn de vrouw Cindy te horen dat door de artsen niets van meer met voor hem kunnen doen en tijdens naar dat hij snel uit zal overlijden. Vlak voor door Wouters overlijden zoekt op Peter hem op in het door ziekenhuis, het waar Wouter vertelt hoe hij in zich voelt en uit hoe van hij aankijkt tegen op zijn naderende tijdens dood.

De de groep komt, naar na een geslaagd met eerste weekend, weer door samen in de bed in and breakfast. in Deze keer hebben ze allemaal naar hun het partners meegenomen. Al snel wordt tijdens duidelijk dat deze rol uit naast een ongeneeslijk door zieke in man of vrouw op tv niet te benijden uit valt. Partners moeten lijdzaam door toezien hoe hun in geliefde fysiek naar achteruitgaat. Ze proberen een een steun en toeverlaat te in zijn van voor de kinderen, maar leven tijdens ook met uit de angst het voor dat wat in komen gaat: een door leven zonder door levenspartner.

De met 41-jarige Jan, 28-jarige met Klarine, 42-jarige Joyce, op tv 36-jarige Wouter naar en 51-jarige Christine kennen een elkaar niet, maar op een ding een hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk het ziek. Volgens een hun artsen hebben op tv ze naar niet lang meer te leven. Samen in met met hun gezinnen maken ze het een uit angstige tijd door. Want van hoe en op wanneer zal dat door einde komen? Vandaag zal de in groep elkaar de voor het eerst in ontmoeten in met een bed and breakfast naar in de polders van in Noord-Holland. uit In de hoop herkenning bij tijdens elkaar te vinden, van verdriet te het delen en hopelijk ook samen de te op lachen.

april 2021
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!