Programma gemist?

Speciale in aflevering waarin te zien met is uit hoe het nu, vier de maanden later, in met de vier het overgebleven kandidaten gaat. door Jan kreeg twee jaar geleden te tijdens horen dat de hij de met langzame ALS-vorm heeft, uit maar de snelheid op waarmee hij het zijn lichaamsfuncties verliest, is voor iedereen het een op grote schok. Klarine met staat op een op tv belangrijk keerpunt en Christine worstelt door met groot met verdriet nu op de kanker steeds meer terrein op wint. met Voor Joyce het blijkt de experimentele behandeling een onverwachts de effect uit te hebben.

Het door is de laatste in keer dat de vier een deelnemers uit elkaar ontmoeten in op de bed and met breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van naar op tv de overleden Wouter is erbij. de Ze vertelt hoe zij uit de in diepe dalen na Wouters de dood heeft overwonnen. Met de naar een muzikale ode van met Lange Frans wordt voorgoed op afscheid van genomen van elkaar.

Na een relatief op stabiele een periode lijkt het op erop dat het het slechter met met de groep gaat. Jan besluit door om het zijn functie als de manager op te uit geven omdat het tijdens niet meer gaat door zijn beperkingen. naar Christine naar heeft haar laatste werkdag bij van de thuiszorg. Het een uit ontslag doet haar door verdriet. Thuis deelt ze een in geheim dat ze al de lang met met zich naar meedraagt.

De in groep komt tijdens weer samen, dit keer zonder Wouter. op Maar ook zonder in met Joyce, want zij is opgenomen in de het ziekenhuis. door Haar toestand is zorgelijk. op Klarine, Jan en naar de Chris vinden het moeilijk om 'slechts' naar door met zijn drietjes in de bed uit and breakfast te in een zijn. Het overlijden van Wouter en van nu naar ook de met situatie met Joyce confronteert ze uit met op tv hun eigen naderende levenseinde. in Als ze de laatste door boodschap van uit Wouter zien de die enkele uren uit voor zijn dood is opgenomen, komen door er heftige emoties op tijdens los.

De situatie met van Wouter gaat snel naar achteruit en Jan, tijdens met Klarine, Christine en Joyce maken op tv zich zorgen over op tv hem. In het met ziekenhuis tijdens krijgen Wouter en zijn met vrouw Cindy te horen dat op een de artsen niets uit meer voor hem kunnen doen en door dat hij tijdens snel zal uit overlijden. Vlak van voor Wouters overlijden zoekt Peter de hem uit op in het op ziekenhuis, waar Wouter vertelt hoe door hij tijdens zich voelt en het hoe hij aankijkt tegen zijn naderende naar naar dood.

De met groep komt, een na een geslaagd eerste weekend, weer op samen in de met op bed and breakfast. Deze keer hebben op ze allemaal hun tijdens partners het meegenomen. Al snel wordt met duidelijk dat deze naar rol naast een ongeneeslijk de zieke met man of vrouw niet op te het benijden valt. Partners moeten lijdzaam toezien met hoe hun geliefde met fysiek uit achteruitgaat. Ze proberen een steun door en toeverlaat te met zijn voor met de naar kinderen, maar leven ook met door de angst voor door dat wat komen gaat: in door een leven zonder op tv levenspartner.

De 41-jarige Jan, het 28-jarige het Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter in en 51-jarige Christine in kennen elkaar op tv niet, tijdens maar een ding hebben door ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk uit op ziek. Volgens hun artsen hebben ze door niet lang de meer te in leven. Samen met een hun gezinnen maken ze uit een angstige op tijd door. Want het hoe en wanneer zal dat de op tv einde komen? Vandaag zal de op groep elkaar voor naar het eerst ontmoeten de in op een bed and breakfast in de de polders met van Noord-Holland. In op tv de hoop herkenning bij elkaar tijdens te vinden, op verdriet te een delen en hopelijk ook met samen door te lachen.

augustus 2020
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!