Programma gemist?

Speciale aflevering waarin tijdens op te zien is hoe op het nu, vier maanden naar later, met uit de vier overgebleven het kandidaten gaat. Jan kreeg in twee jaar geleden te het horen uit dat hij de tijdens langzame ALS-vorm heeft, maar de in snelheid waarmee de hij zijn lichaamsfuncties verliest, van in is voor iedereen een grote tijdens schok. Klarine staat op op een naar belangrijk keerpunt en Christine worstelt uit met groot verdriet de nu de kanker van steeds meer terrein het naar wint. Voor Joyce blijkt de experimentele de behandeling in een onverwachts naar effect te hebben.

Het tijdens is de laatste keer tijdens dat de vier op tv deelnemers elkaar ontmoeten in in de bed uit and breakfast. Ook op Cindy, de op tv echtgenote van de overleden met Wouter is erbij. op Ze vertelt hoe zij met met de diepe dalen tijdens na Wouters dood heeft van overwonnen. Met van een muzikale ode van Lange Frans in wordt van voorgoed afscheid genomen van met elkaar.

Na een relatief het stabiele periode lijkt het het erop naar dat het slechter met de naar de groep gaat. Jan besluit om naar zijn functie met als van manager op te geven omdat de het naar niet meer gaat door zijn beperkingen. naar Christine heeft uit haar de laatste werkdag bij met de thuiszorg. Het ontslag het doet haar verdriet. op Thuis deelt ze een op tv geheim naar dat ze al van lang met zich de meedraagt.

De groep de komt weer samen, dit tijdens keer zonder Wouter. van een Maar ook zonder Joyce, naar want zij is opgenomen in naar op tv het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. van Klarine, Jan het en Chris vinden het op tv moeilijk om op 'slechts' met zijn drietjes op tv in de in bed in and breakfast te zijn. tijdens Het overlijden van van Wouter en de nu ook de situatie met met Joyce confronteert ze met op tv hun eigen naderende uit levenseinde. Als in ze de laatste boodschap uit van Wouter tijdens zien die in enkele uren voor zijn het dood is opgenomen, naar komen er heftige emoties uit van los.

De situatie van het Wouter op gaat snel van achteruit en Jan, Klarine, Christine en de Joyce met maken zich het zorgen over hem. In het ziekenhuis een krijgen Wouter en naar zijn naar vrouw Cindy te horen dat naar een de artsen niets door meer voor hem kunnen op tv doen en dat hij snel op tv een zal overlijden. Vlak voor Wouters het overlijden zoekt Peter in hem op in de het ziekenhuis, waar het Wouter vertelt hoe hij een zich voelt en het op hoe hij aankijkt tegen zijn naderende een op tv dood.

De tijdens groep komt, na de een geslaagd eerste weekend, weer een samen het in de bed and op breakfast. Deze een keer hebben ze allemaal de hun partners meegenomen. de Al snel uit wordt duidelijk dat deze rol door de naast een ongeneeslijk uit zieke man of vrouw niet te op benijden op tv valt. Partners moeten lijdzaam toezien op tv hoe hun door geliefde fysiek achteruitgaat. Ze in een proberen een steun en toeverlaat door te zijn voor uit de kinderen, maar leven uit van ook met de angst voor op tv dat wat komen uit gaat: op tv een leven zonder naar levenspartner.

De 41-jarige Jan, de 28-jarige Klarine, 42-jarige de Joyce, 36-jarige Wouter uit en 51-jarige Christine op kennen elkaar niet, uit door maar een ding hebben door ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk het ziek. Volgens hun een een artsen hebben ze door niet lang meer een te leven. Samen met hun het gezinnen maken ze een op tv angstige tijd door. uit in Want hoe en wanneer zal van dat het einde komen? Vandaag zal in de groep elkaar het voor het eerst ontmoeten in uit een tijdens bed and breakfast in door de tijdens polders van Noord-Holland. In de hoop van herkenning bij de elkaar in te vinden, verdriet te delen naar en hopelijk ook samen een te uit lachen.

december 2020
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!