Programma gemist?

Speciale aflevering waarin uit tijdens te zien is hoe het nu, een vier maanden op tv later, met de vier tijdens overgebleven kandidaten uit gaat. uit Jan kreeg twee jaar tijdens geleden te horen de dat hij de langzame ALS-vorm van heeft, maar een de snelheid door waarmee hij met zijn lichaamsfuncties verliest, is voor iedereen op een met grote schok. Klarine staat op uit een belangrijk keerpunt uit en door Christine worstelt met groot verdriet naar nu de kanker van steeds meer uit terrein op wint. Voor Joyce blijkt de tijdens experimentele uit behandeling een onverwachts effect te de hebben.

Het is door de het laatste keer dat tijdens de vier deelnemers elkaar ontmoeten in door de uit bed and de breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de de de overleden Wouter is erbij. Ze op tv tijdens vertelt hoe zij de door diepe dalen met na Wouters dood heeft door overwonnen. Met een muzikale naar ode van naar Lange Frans wordt voorgoed afscheid op tv genomen van de elkaar.

Na een relatief de stabiele periode lijkt met het erop dat in op tv het slechter met naar de groep gaat. Jan besluit om naar zijn functie op als manager op tijdens te geven omdat het van tijdens niet meer gaat door zijn beperkingen. het Christine heeft haar naar op tv laatste werkdag bij tijdens de thuiszorg. Het ontslag doet haar van verdriet. Thuis deelt van ze een geheim een dat ze al de lang tijdens met zich naar meedraagt.

De groep het komt weer samen, uit dit keer zonder tijdens Wouter. de Maar ook zonder tijdens Joyce, want zij is opgenomen in met het ziekenhuis. in Haar in toestand is zorgelijk. Klarine, op Jan en Chris met vinden het de moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes de uit in de bed and breakfast een te zijn. Het overlijden naar van Wouter op en nu tijdens ook de situatie met Joyce tijdens confronteert naar ze met tijdens hun eigen naderende levenseinde. Als ze een de laatste boodschap tijdens van Wouter zien door die enkele uren in voor zijn van dood is in opgenomen, komen met er heftige emoties op tv los.

De situatie van op Wouter gaat op tv snel achteruit en Jan, van Klarine, Christine met en naar Joyce maken zich zorgen over de hem. In op tv het ziekenhuis krijgen Wouter van en met zijn vrouw Cindy in te horen dat de artsen met niets meer voor de hem kunnen uit doen en dat hij door snel zal overlijden. Vlak op voor Wouters overlijden de zoekt Peter hem een het op in het ziekenhuis, waar van Wouter vertelt hoe hij van zich voelt en een hoe het hij aankijkt tegen op tv zijn naderende naar dood.

De groep komt, door na met een geslaagd op tv eerste weekend, weer samen naar in de bed and breakfast. de Deze keer tijdens hebben ze allemaal met hun partners op meegenomen. Al snel wordt naar duidelijk dat deze naar rol met naast een ongeneeslijk zieke man op of vrouw niet te de van benijden valt. Partners op tv moeten lijdzaam toezien hoe hun geliefde de fysiek achteruitgaat. Ze naar het proberen een steun en in toeverlaat te in zijn voor de kinderen, de maar leven door ook met de uit angst voor dat van wat komen gaat: op tv een leven zonder van levenspartner.

De 41-jarige uit Jan, 28-jarige in Klarine, 42-jarige van Joyce, 36-jarige Wouter en uit 51-jarige Christine kennen tijdens elkaar niet, maar het een ding hebben ze op tv gemeen: ze zijn een ongeneeslijk ziek. Volgens hun tijdens op tv artsen hebben ze niet lang meer de te leven. naar Samen met hun gezinnen op maken ze een met de angstige tijd door. Want hoe op en wanneer zal op dat einde komen? Vandaag met zal de groep op tv elkaar in voor het eerst ontmoeten in de een bed de and op tv breakfast in de polders van in Noord-Holland. In de van hoop tijdens herkenning bij elkaar te vinden, verdriet een te delen met en hopelijk tijdens ook samen te door lachen.

juli 2021
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!