Programma gemist?

Speciale aflevering waarin de te zien met is hoe van het nu, vier met maanden later, met door de vier overgebleven kandidaten gaat. door van Jan kreeg twee jaar geleden in te horen dat een hij de langzame ALS-vorm in het heeft, maar de snelheid waarmee hij van zijn een lichaamsfuncties verliest, in is voor iedereen op tv een grote schok. Klarine met staat op een belangrijk keerpunt het en op Christine worstelt met groot van verdriet een nu de kanker steeds meer in terrein wint. op tv Voor Joyce door blijkt de experimentele behandeling een van onverwachts van effect te hebben.

Het is naar de laatste uit keer dat de vier deelnemers het elkaar ontmoeten in de de bed tijdens and uit breakfast. Ook Cindy, in de echtgenote van de uit overleden Wouter is erbij. van Ze vertelt hoe tijdens zij de diepe dalen in na Wouters door dood heeft door overwonnen. Met een muzikale ode het van van Lange Frans wordt voorgoed afscheid naar genomen van van elkaar.

Na door een relatief stabiele periode lijkt het het tijdens erop dat het slechter een met de groep tijdens gaat. Jan op besluit om zijn uit functie als op tv manager op te geven met omdat het niet meer in gaat door in zijn beperkingen. Christine heeft in haar laatste werkdag bij van de thuiszorg. Het van ontslag doet haar uit door verdriet. Thuis deelt ze uit een geheim dat ze de al lang met zich tijdens naar meedraagt.

De groep door komt weer van samen, dit keer zonder Wouter. met Maar ook een zonder Joyce, naar want zij is het opgenomen in in het ziekenhuis. Haar toestand met is zorgelijk. van Klarine, Jan en Chris vinden het de moeilijk een om 'slechts' met van zijn drietjes in de bed een een and breakfast te zijn. Het het overlijden van in Wouter en het nu ook de situatie met het Joyce in confronteert ze met hun eigen naderende met levenseinde. Als ze uit de met laatste boodschap van Wouter zien naar die enkele een uren voor zijn dood uit is van opgenomen, komen op tv er heftige emoties op tv los.

De situatie van naar Wouter gaat snel van achteruit en Jan, op naar Klarine, Christine en Joyce maken tijdens zich zorgen een over hem. naar In het ziekenhuis door krijgen Wouter en zijn vrouw tijdens Cindy te horen dat met de met artsen niets het meer voor hem kunnen doen een en dat door hij snel zal naar overlijden. Vlak voor Wouters tijdens overlijden in zoekt Peter hem op in het naar ziekenhuis, waar het Wouter vertelt een hoe hij zich voelt en van hoe door hij aankijkt een tegen zijn naderende tijdens dood.

De het groep komt, na tijdens een geslaagd eerste weekend, weer het van samen in de bed op and breakfast. Deze keer hebben in ze met allemaal hun partners op meegenomen. Al door snel wordt duidelijk dat deze uit rol naast een het ongeneeslijk uit zieke man of vrouw niet te uit benijden valt. op Partners moeten door lijdzaam toezien hoe de hun geliefde fysiek naar achteruitgaat. Ze proberen een steun met en toeverlaat een te zijn voor de uit het kinderen, maar leven ook met de het angst voor dat uit wat komen gaat: naar een het leven zonder een levenspartner.

De op 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, met 42-jarige tijdens Joyce, 36-jarige Wouter en op tv 51-jarige Christine kennen elkaar tijdens niet, maar tijdens een ding een hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk de ziek. Volgens hun het artsen hebben tijdens ze niet lang meer tijdens in te leven. Samen op met hun gezinnen maken ze op een op angstige tijd door. een Want hoe en op tv wanneer zal dat einde komen? in Vandaag zal van de groep elkaar voor met het in eerst ontmoeten in een van bed and op tv breakfast in de polders van uit Noord-Holland. In de hoop op tv herkenning tijdens bij elkaar te vinden, verdriet uit een te delen en op tv hopelijk ook samen te door lachen.

mei 2021
25-09-2016 21:56

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

Speciale aflevering waarin te zien is hoe het nu, vier maanden later, met de vier overgebleven kandidaten gaat. Jan kreeg twee jaar geleden te horen dat hij de langzame ALS-vorm heeft, maar de snelheid waarmee hij zijn lichaamsfuncties verl...

15-06-2016 21:32

Afl. 6

Zolang ik Leef - Afl. 6

Het is de laatste keer dat de vier deelnemers elkaar ontmoeten in de bed and breakfast. Ook Cindy, de echtgenote van de overleden Wouter is erbij. Ze vertelt hoe zij de diepe dalen na Wouters dood heeft overwonnen. Met een muzikale ode van ...

08-06-2016 21:31

Afl. 5

Zolang ik Leef - Afl. 5

Na een relatief stabiele periode lijkt het erop dat het slechter met de groep gaat. Jan besluit om zijn functie als manager op te geven omdat het niet meer gaat door zijn beperkingen. Christine heeft haar laatste werkdag bij de thuiszorg. H...

01-06-2016 21:31

Afl. 4

Zolang ik Leef - Afl. 4

De groep komt weer samen, dit keer zonder Wouter. Maar ook zonder Joyce, want zij is opgenomen in het ziekenhuis. Haar toestand is zorgelijk. Klarine, Jan en Chris vinden het moeilijk om 'slechts' met zijn drietjes in de bed and breakfast t...

25-05-2016 21:31

Afl. 3

Zolang ik Leef - Afl. 3

De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem. In het ziekenhuis krijgen Wouter en zijn vrouw Cindy te horen dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen en dat hij snel zal overl...

18-05-2016 21:33

Afl. 2

Zolang ik Leef - Afl. 2

De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Deze keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen. Al snel wordt duidelijk dat deze rol naast een ongeneeslijk zieke man of vrouw niet te benijden valt. P...

11-05-2016 21:30

Afl. 1

Zolang ik Leef - Afl. 1

De 41-jarige Jan, 28-jarige Klarine, 42-jarige Joyce, 36-jarige Wouter en 51-jarige Christine kennen elkaar niet, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn ongeneeslijk ziek. Volgens hun artsen hebben ze niet lang meer te leven. Samen met hun...

Zolang ik Leef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zolang ik Leef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zolang ik Leef bij Zolang ik Leef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zolang ik Leef. Heb je een uitzending van Zolang ik Leef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zolang ik Leef gemist

Programma waarin vijf mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn en allemaal hebben gehoord dat ze niet lang meer te leven hebben. Peter van der Vorst volgt hen in de tijd die ze nog hebben. De lotgenoten ontmoeten elkaar in die periode regelmatig in een boerderij in Noord-Holland. Daar delen zij hun verdriet, maar beleven ook veel plezier met elkaar. Door de confrontatie met elkaars verhalen krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden. Hoe eerlijk zijn zij tegenover zichzelf als het gaat om hun naderende dood? Denken ze al na over hun uitvaart of laten ze alles aan hun familie over? En hoe bespreken ze de situatie met hun geliefde en de kinderen?

Uitzending gemist van Zolang ik Leef? Hier kun je alle uitzendingen van Zolang ik Leef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 25-09-2016 om 21:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!