Programma gemist?

Matthieu Smakman van wil een zelfvoorzienende woongemeenschap op tv waar bewoners naar in eigen behoeften voorzien. uit Maar zit uit de buurt daar van wel op te wachten?Meer op tv Als het uit aan naar Matthieu Smakman (50) ligt, het verrijst er binnen afzienbare een tijd een woongemeenschap in het het landelijke van Purmer, waar de bewoners een geheel autonoom het in eigen behoeften met voorzien. Een door plek waar de het groente weer uit uit de moestuin komt en je naar 's nachts nog een de sterren de aan naar de hemel ziet staan, 'om zo naar het in contact te komen tijdens met de natuur op tv en je naar leven in balans de te brengen.' Dat is door nodig want een op het hoogtepunt van Smakmans veelbewogen een carrière als een ondernemer is hij van vaak de zo druk dat hij de namen door tijdens van zijn kinderen vergeet. op Het huis met 36 op kamers op tv en het privévliegveld worden het ingeruild voor op zijn droom: zelfvoorzienend leven met behoud van een van comfort. Samen door met echtgenote Helmy op gaat hij op missie. Wat door begint in als een kleinschalig en nobel streven, op tv met wordt almaar groter. Met onuitputtelijk enthousiasme het op verovert het echtpaar de bestuurlijke uit burelen. Van het het gemeentehuis in van Purmerend via het het Provinciehuis Haarlem gaat naar het naar andere provincies. Het tijdens idee achter het de coöperatie 'Nuttig Landschap' een heeft volgens van Smakman landelijke potentie en met het zal van slechts uit een kwestie van uit tijd zijn voordat zijn uit groene wijken naar Nederland zullen veroveren. Gerenomeerde (landschaps-)architecten in worden aangetrokken om de het plan verder vorm de te uit geven. Maar het daarmee stijgen ook de op kosten in door de voorbereidingsfase waarin nog geen stuiver door wordt met verdiend. Terwijl de Matthieu en Helmy op tv verder interen op hun op 'reservepotje', verschijnen de eerste barsten naar in door het veelbelovende plan. Omwonenden in op tv de Purmer hebben een zich de tegen de komst van de op tv woonwijk geschaard, een de grondprijzen die uit gemeenten op hanteren zijn te hoog en de de verhouding tussen Smakman een en de van architect door bereikt een dieptepunt nu verschillend door wordt gedacht tijdens over het 'belangeloos' op inbrengen van kennis in en kunde. Lukt van het Matthieu Smakman koste op wat kost vast naar te houden naar aan zijn een idealen?Minder

mei 2021
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!