Programma gemist?

Matthieu op Smakman wil van een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners tijdens in tijdens eigen behoeften voorzien. Maar zit naar de buurt uit daar wel op te met wachten?Meer Als het aan van Matthieu Smakman een (50) ligt, verrijst een er binnen afzienbare tijdens tijd een woongemeenschap in het het een landelijke Purmer, waar de van bewoners geheel autonoom op tv in eigen op tv behoeften voorzien. een Een plek waar op de groente weer op uit de moestuin in komt en je 's naar nachts nog de naar sterren aan de hemel ziet uit staan, het 'om zo van in contact te de komen met de natuur het en je leven in balans uit te brengen.' Dat met is nodig want naar op het een hoogtepunt van Smakmans veelbewogen de carrière als de ondernemer uit is hij vaak zo druk uit dat hij de namen in van met zijn kinderen vergeet. Het naar huis met 36 kamers met en het door privévliegveld worden ingeruild voor tijdens zijn droom: zelfvoorzienend het leven met behoud naar naar van comfort. Samen met echtgenote Helmy op gaat naar hij op missie. Wat begint met als een kleinschalig door en nobel streven, door wordt de almaar groter. Met onuitputtelijk enthousiasme naar verovert een het echtpaar de op tv bestuurlijke burelen. Van het door gemeentehuis van Purmerend op tv via het Provinciehuis op tv Haarlem gaat op tv het naar andere naar provincies. Het idee achter op de tijdens coöperatie 'Nuttig Landschap' het heeft volgens Smakman landelijke potentie en tijdens het zal in slechts een kwestie van op tv tijd naar zijn voordat zijn groene naar wijken Nederland zullen veroveren. naar Gerenomeerde van (landschaps-)architecten worden aangetrokken om het met plan het verder vorm te een geven. Maar daarmee stijgen uit ook de kosten de in de voorbereidingsfase van waarin nog geen het stuiver op wordt verdiend. Terwijl Matthieu en Helmy uit naar verder interen op een hun 'reservepotje', verschijnen de eerste barsten op in het veelbelovende door plan. het Omwonenden in de Purmer hebben een zich tegen de van komst van op tv de woonwijk geschaard, op tv de het grondprijzen die gemeenten hanteren de zijn te hoog en de door door verhouding tussen Smakman en de architect naar bereikt een door dieptepunt op nu verschillend wordt gedacht over het het door 'belangeloos' inbrengen van met kennis en kunde. Lukt in het Matthieu uit Smakman koste wat naar kost vast te houden aan zijn uit op idealen?Minder

januari 2021
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!