Programma gemist?

Matthieu Smakman wil de een zelfvoorzienende op tv woongemeenschap waar bewoners in in eigen behoeften van voorzien. Maar zit naar de buurt daar de wel op te een wachten?Meer Als naar het aan Matthieu Smakman een (50) ligt, op tv verrijst er binnen afzienbare tijd een een woongemeenschap in uit het landelijke uit Purmer, waar van de bewoners geheel autonoom in het op eigen behoeften voorzien. Een met plek waar de groente weer een uit uit de moestuin komt de en je 's nachts de nog de sterren het aan de hemel ziet tijdens staan, 'om door zo in contact op te van komen met de natuur met en je uit leven in balans te tijdens brengen.' Dat is nodig door want op het hoogtepunt de van in Smakmans veelbewogen carrière als van ondernemer is hij op tv vaak zo druk van dat hij de namen in van naar zijn kinderen vergeet. Het met huis met 36 op tv kamers het en het privévliegveld worden op ingeruild voor zijn droom: zelfvoorzienend van leven met op behoud van door comfort. Samen met echtgenote Helmy door gaat hij op uit missie. op tv Wat begint als een met kleinschalig in en nobel streven, wordt het almaar groter. Met onuitputtelijk enthousiasme in verovert het tijdens echtpaar de bestuurlijke een burelen. op tv Van het gemeentehuis van Purmerend een via het een Provinciehuis Haarlem gaat op het naar andere provincies. door Het idee achter de naar op coöperatie 'Nuttig Landschap' naar heeft volgens Smakman op tv landelijke potentie en het zal slechts op tv een kwestie in van van tijd zijn voordat zijn van groene wijken op Nederland zullen veroveren. Gerenomeerde (landschaps-)architecten met worden aangetrokken om het in plan verder vorm de te geven. het Maar daarmee stijgen door ook de kosten in tijdens de voorbereidingsfase van waarin door nog geen stuiver op wordt verdiend. Terwijl door Matthieu en Helmy verder interen uit op met hun 'reservepotje', verschijnen de eerste met barsten in in het veelbelovende plan. van Omwonenden in de Purmer hebben op tv van zich tegen de komst van van de woonwijk van geschaard, de grondprijzen uit die gemeenten hanteren met zijn te naar hoog en de verhouding op tussen Smakman en de architect op uit bereikt een dieptepunt nu in verschillend wordt gedacht over op tv het in 'belangeloos' inbrengen van kennis op en kunde. Lukt van het Matthieu Smakman koste wat het uit kost vast te houden een aan zijn het idealen?Minder

september 2020
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!