Programma gemist?

Matthieu op tv Smakman wil een een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in op tv op eigen behoeften voorzien. Maar zit de tijdens buurt naar daar wel in op te wachten?Meer Als het op tv aan Matthieu Smakman met (50) tijdens ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd de op tv een woongemeenschap in het het landelijke Purmer, tijdens waar de bewoners geheel autonoom in op eigen behoeften voorzien. het Een plek het waar de de groente weer uit de moestuin uit komt en op tv je 's nachts nog tijdens de sterren aan het een de hemel ziet staan, 'om naar zo in contact te een op tv komen met de natuur en je een leven in balans een het te brengen.' Dat is nodig de want op het door hoogtepunt met van Smakmans veelbewogen carrière als ondernemer door door is hij vaak zo druk dat naar naar hij de namen van op zijn kinderen in vergeet. Het huis op tv met 36 kamers en het privévliegveld uit op tv worden ingeruild voor zijn op droom: zelfvoorzienend leven met behoud uit de van comfort. Samen met echtgenote Helmy in gaat hij op door missie. Wat op begint de als een kleinschalig en nobel streven, het wordt almaar groter. van door Met onuitputtelijk enthousiasme verovert het de echtpaar uit de bestuurlijke burelen. Van in het gemeentehuis van Purmerend via in het uit Provinciehuis Haarlem gaat het naar tijdens andere met provincies. Het idee achter in de door coöperatie 'Nuttig Landschap' in heeft volgens Smakman landelijke op potentie en het van zal slechts een een kwestie van tijd op zijn voordat van zijn groene wijken Nederland zullen veroveren. het Gerenomeerde tijdens (landschaps-)architecten worden uit aangetrokken om het van plan verder vorm te op geven. Maar daarmee stijgen ook met de uit kosten in de voorbereidingsfase op waarin nog geen stuiver de wordt verdiend. naar Terwijl Matthieu en met Helmy verder interen op uit het hun 'reservepotje', verschijnen de eerste het barsten op tv in het veelbelovende plan. Omwonenden met in het de Purmer hebben zich tegen uit de tijdens komst van de woonwijk geschaard, van de van grondprijzen die gemeenten uit hanteren zijn te hoog en de de verhouding tussen Smakman op en de tijdens architect bereikt in een dieptepunt nu in verschillend wordt gedacht over het op 'belangeloos' inbrengen van op kennis en naar kunde. Lukt van het Matthieu Smakman koste wat met een kost vast te houden van aan zijn op idealen?Minder

juni 2020
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!