Programma gemist?

Matthieu Smakman tijdens wil een zelfvoorzienende tijdens woongemeenschap waar bewoners door in in eigen behoeften voorzien. Maar zit de tijdens buurt daar de wel het op te wachten?Meer Als het een aan Matthieu Smakman (50) tijdens ligt, naar verrijst er binnen van afzienbare tijd een woongemeenschap met in het landelijke Purmer, op waar de het bewoners geheel de autonoom in eigen tijdens behoeften voorzien. Een tijdens plek waar de met groente weer op uit de moestuin komt en je in 's nachts op nog de sterren in aan de hemel met ziet op staan, 'om zo van in contact te van komen met de in natuur en je de leven in balans te naar brengen.' Dat in is nodig want op het een hoogtepunt van Smakmans veelbewogen van carrière in als ondernemer is hij vaak uit zo druk tijdens dat op tv hij de namen van van zijn kinderen de vergeet. Het huis met 36 kamers naar en het met privévliegveld worden tijdens ingeruild voor tijdens zijn droom: zelfvoorzienend leven de met behoud van een comfort. Samen met echtgenote Helmy naar gaat het hij op missie. Wat op begint als een met kleinschalig naar en nobel streven, wordt almaar groter. van op tv Met onuitputtelijk enthousiasme verovert het echtpaar door de een bestuurlijke burelen. een Van het gemeentehuis van tijdens Purmerend via het Provinciehuis Haarlem met gaat tijdens het naar andere tijdens provincies. Het idee achter in de coöperatie 'Nuttig Landschap' op heeft naar volgens Smakman landelijke potentie een en het het zal slechts een tijdens kwestie van uit tijd zijn voordat zijn groene wijken op tv Nederland zullen veroveren. van naar Gerenomeerde (landschaps-)architecten worden aangetrokken het om het plan verder de vorm te geven. door Maar daarmee met stijgen ook het de kosten in de voorbereidingsfase waarin naar met nog geen stuiver wordt verdiend. de Terwijl Matthieu en Helmy op tv verder op interen op hun 'reservepotje', de verschijnen de eerste barsten met in het veelbelovende naar plan. op Omwonenden in de Purmer op tv hebben zich uit tegen de komst van naar de tijdens woonwijk geschaard, de door grondprijzen die gemeenten hanteren zijn te de tijdens hoog en de door verhouding tussen Smakman de en de architect bereikt een dieptepunt op door nu verschillend wordt gedacht over van het 'belangeloos' in inbrengen van kennis en kunde. op Lukt het de Matthieu Smakman koste wat de een kost vast te houden aan op tv zijn door idealen?Minder

januari 2020
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!