Programma gemist?

Matthieu Smakman op tv wil een zelfvoorzienende woongemeenschap tijdens waar bewoners in de eigen behoeften voorzien. van Maar een zit de buurt de daar wel op te het wachten?Meer Als het op tv aan Matthieu Smakman met (50) de ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd de een uit woongemeenschap in de het landelijke Purmer, in waar de bewoners geheel uit autonoom in eigen behoeften uit voorzien. Een plek waar de de de groente weer uit de met moestuin op tv komt en je tijdens 's nachts nog op de sterren aan de hemel ziet het staan, 'om met zo in van contact te in komen met de natuur en het je leven uit in balans te brengen.' op tv Dat is nodig de want het op het hoogtepunt van Smakmans veelbewogen in carrière als ondernemer door is hij de vaak zo druk uit dat de hij de namen van zijn kinderen naar vergeet. tijdens Het huis met uit 36 kamers en naar het privévliegveld met worden ingeruild voor zijn droom: een zelfvoorzienend leven met behoud op tv van van comfort. Samen met echtgenote naar Helmy gaat hij op het missie. tijdens Wat begint als een met kleinschalig en nobel naar streven, wordt almaar groter. de Met onuitputtelijk enthousiasme van verovert uit het echtpaar het de bestuurlijke burelen. Van het de gemeentehuis van Purmerend door via naar het Provinciehuis Haarlem gaat het naar de andere provincies. tijdens Het idee achter de op door coöperatie 'Nuttig Landschap' heeft volgens Smakman een landelijke potentie en op tv het de zal slechts naar een kwestie van het tijd zijn voordat op tv zijn groene wijken op Nederland zullen veroveren. Gerenomeerde (landschaps-)architecten met worden aangetrokken om het op tv plan verder vorm met het te geven. Maar daarmee stijgen ook door de kosten in van de voorbereidingsfase het waarin nog uit geen stuiver door wordt verdiend. Terwijl op tv Matthieu en Helmy verder interen op tv op door hun 'reservepotje', verschijnen het de eerste barsten in het veelbelovende met het plan. Omwonenden in op de Purmer hebben zich tegen de op tv komst van de door op woonwijk geschaard, de grondprijzen die gemeenten tijdens hanteren zijn met te hoog het en de verhouding tussen Smakman in en de architect uit naar bereikt een dieptepunt nu verschillend wordt naar gedacht over uit het 'belangeloos' de inbrengen van naar kennis en kunde. Lukt het door Matthieu Smakman een koste wat kost vast te in houden aan naar zijn in idealen?Minder

september 2021
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!