Programma gemist?

Matthieu Smakman het wil een zelfvoorzienende woongemeenschap in waar bewoners in door eigen behoeften een voorzien. Maar zit van de buurt tijdens daar wel op te wachten?Meer met Als het aan tijdens Matthieu Smakman (50) in ligt, van verrijst er het binnen afzienbare tijd een woongemeenschap in in het uit landelijke Purmer, waar de de bewoners geheel het autonoom in eigen behoeften voorzien. van in Een plek waar uit de groente weer uit de moestuin de komt op en je 's nachts naar nog met de sterren aan tijdens de hemel ziet staan, 'om zo het in contact tijdens te het komen met de natuur het en je op leven in balans door te brengen.' Dat is nodig op want op tv op het hoogtepunt van Smakmans veelbewogen op tv carrière door als ondernemer is hij uit vaak naar zo druk dat het hij de namen naar van zijn kinderen vergeet. in Het huis het met 36 kamers een en het privévliegveld de worden ingeruild voor zijn droom: zelfvoorzienend met leven met door behoud van door comfort. Samen met echtgenote Helmy van een gaat hij op missie. Wat in begint als met een kleinschalig naar en nobel streven, wordt het almaar groter. Met onuitputtelijk op enthousiasme verovert door het echtpaar de bestuurlijke burelen. uit Van het gemeentehuis het van Purmerend via het het van Provinciehuis Haarlem gaat het naar met andere provincies. in Het op tv idee achter de op tv coöperatie 'Nuttig Landschap' heeft volgens de Smakman landelijke de potentie en het op zal slechts een op tv kwestie van tijd zijn voordat van zijn met groene wijken uit Nederland zullen veroveren. Gerenomeerde (landschaps-)architecten naar worden een aangetrokken om het plan verder vorm een te in geven. Maar daarmee een stijgen ook in de kosten in de voorbereidingsfase waarin de nog geen naar stuiver een wordt verdiend. Terwijl Matthieu en op tv Helmy verder een interen op hun 'reservepotje', op tv verschijnen het de eerste barsten in het veelbelovende met plan. Omwonenden in met de Purmer hebben naar zich tegen de door komst van van de van woonwijk geschaard, de grondprijzen op die gemeenten tijdens hanteren zijn te hoog en de door verhouding tussen tijdens Smakman de en de architect bereikt een uit dieptepunt tijdens nu verschillend wordt gedacht over van het 'belangeloos' inbrengen op tv van van kennis en kunde. Lukt het naar Matthieu Smakman koste in wat kost met vast te houden het aan zijn op tv idealen?Minder

oktober 2021
11-05-2016 22:55

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort - 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort

Matthieu Smakman wil een zelfvoorzienende woongemeenschap waar bewoners in eigen behoeften voorzien. Maar zit de buurt daar wel op te wachten?Meer Als het aan Matthieu Smakman (50) ligt, verrijst er binnen afzienbare tijd een woongemeenscha...

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort bij 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zelfvoorzienend met behoud van comfort kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!