Programma gemist?

De door neushoorn is door in gevaar. In Zuid-Afrika worden op ieder de jaar 1200 dieren gestroopt naar voor hun hoorn. Deze aflevering het door gaat Freek Vonk op zoek op tv naar de stropers. tijdens Hij sluit zich aan uit bij een door anti-stroperseenheid en komt naar terecht in een van wereld van zware tijdens wapens. Na nachtenlange patrouilles op en achtervolgingen uit begrijpt Freek met de paranoia naar van de rangers: iedereen wordt verdacht. door naar Freek ontmoet een stroper, die al naar 22 dode neushoorns het op zijn naar geweten heeft. op tv En met op de anti-stroperseenheid stuiten ze op van twee op net gestroopte neushoorns.

Freek uit bezoekt de allerlaatste het noordelijke witte neushoorn in de Kenia. Dit dier leeft het nog, maar zijn een soort is feitelijk tijdens al uitgestorven. In van Zuid-Afrika ziet tijdens hij op tv hoe in een op weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes een worden opgevangen waarvan op tv de op moeder is gestroopt. Ook bezoekt hij met een trainingskamp door voor rangers, die van een militaire de training krijgen tijdens om tegen de stropers een te strijden. Freek vindt de een de gestroopte neushoorn, als hij meegaat de met het CSI-team naar van het Krugerpark, met dat onderzoek doet op in door de plaats delict. Tenslotte redden ze op een op tv verdwaalde babyneushoorn van een op tv paar weken oud, op waarvan de het moeder is gedood door naar stropers.

oktober 2021
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!