Programma gemist?

De neushoorn is naar in gevaar. met In Zuid-Afrika worden door ieder in jaar 1200 dieren in gestroopt voor hun hoorn. Deze op aflevering gaat Freek Vonk door naar op zoek naar de het stropers. Hij sluit zich uit aan bij de een anti-stroperseenheid het en komt terecht een in een wereld van op tv zware wapens. Na nachtenlange patrouilles op van en achtervolgingen begrijpt Freek de paranoia in van de naar rangers: naar iedereen wordt verdacht. tijdens Freek ontmoet een stroper, het die al 22 op tv dode neushoorns op zijn naar geweten heeft. En met van de anti-stroperseenheid op tv stuiten naar ze op twee net uit gestroopte neushoorns.

Freek bezoekt de in allerlaatste tijdens noordelijke witte neushoorn in op tv Kenia. Dit dier leeft tijdens nog, maar het zijn soort is feitelijk tijdens al uitgestorven. In van uit Zuid-Afrika ziet hij hoe door in een weeshuis voor naar babyneushoorntjes in de kalfjes worden opgevangen waarvan de in moeder van is gestroopt. Ook bezoekt het hij een trainingskamp voor het rangers, in die een militaire training een krijgen het om tegen de stropers te strijden. met Freek vindt door een op gestroopte neushoorn, als een hij meegaat met met het CSI-team van het Krugerpark, dat op tv naar onderzoek doet op de plaats uit delict. door Tenslotte redden ze een verdwaalde met babyneushoorn van een in paar weken oud, uit waarvan de moeder is tijdens gedood uit door stropers.

mei 2021
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!