Programma gemist?

De een neushoorn is in gevaar. uit In Zuid-Afrika tijdens worden ieder de jaar 1200 dieren gestroopt op tv voor hun hoorn. Deze met aflevering gaat Freek Vonk van met op zoek naar de stropers. in Hij de sluit zich aan op bij een anti-stroperseenheid en van komt terecht in een op tv wereld van zware wapens. op tv Na nachtenlange patrouilles naar en achtervolgingen van begrijpt Freek de paranoia van van de in rangers: iedereen wordt een verdacht. Freek uit ontmoet een tijdens stroper, die al 22 met dode neushoorns uit op zijn geweten heeft. een En met de anti-stroperseenheid stuiten een ze op twee uit net door gestroopte neushoorns.

Freek bezoekt op de allerlaatste van noordelijke witte neushoorn door in Kenia. Dit dier leeft van nog, een maar zijn soort is feitelijk op tv al naar uitgestorven. In door Zuid-Afrika ziet hij hoe in een uit weeshuis voor babyneushoorntjes op de op kalfjes worden een opgevangen waarvan de moeder met is gestroopt. Ook bezoekt de hij uit een trainingskamp voor het rangers, die een de militaire training krijgen om tijdens tegen de stropers te strijden. op tv Freek vindt van een gestroopte neushoorn, naar als hij meegaat in met het CSI-team van op het in Krugerpark, dat van onderzoek doet op de tijdens plaats delict. Tenslotte redden ze het in een verdwaalde babyneushoorn van van een paar weken oud, door waarvan de een moeder is op tv gedood door stropers.

januari 2021
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!