Programma gemist?

De neushoorn is door in gevaar. In het Zuid-Afrika worden ieder met jaar door 1200 dieren gestroopt een voor hun hoorn. Deze aflevering de op gaat Freek Vonk op op zoek naar op tv de stropers. Hij op sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid tijdens en met komt terecht tijdens in een wereld naar van zware wapens. Na nachtenlange in patrouilles en de achtervolgingen begrijpt door Freek de paranoia van de rangers: het iedereen wordt verdacht. het Freek ontmoet een in stroper, in die al 22 dode neushoorns op tv op door zijn geweten heeft. de En met van de anti-stroperseenheid stuiten ze op twee de net gestroopte van neushoorns.

Freek uit bezoekt de op allerlaatste noordelijke witte neushoorn in naar Kenia. Dit dier leeft een nog, het maar zijn soort is feitelijk naar al uit uitgestorven. In Zuid-Afrika een ziet hij hoe in in een weeshuis voor op babyneushoorntjes op de kalfjes worden opgevangen naar waarvan de moeder op is gestroopt. Ook in bezoekt hij een naar trainingskamp voor rangers, op tv die een naar militaire training krijgen om de tegen de naar stropers te strijden. Freek vindt een de de gestroopte neushoorn, als hij meegaat op tv met het CSI-team van van het Krugerpark, tijdens dat naar onderzoek doet op uit de plaats delict. Tenslotte redden door ze een met verdwaalde babyneushoorn van een paar van weken naar oud, waarvan de moeder is een gedood door de stropers.

mei 2020
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!