Programma gemist?

De neushoorn is naar in gevaar. tijdens In Zuid-Afrika worden in ieder uit jaar 1200 dieren gestroopt uit voor hun hoorn. de Deze aflevering gaat Freek Vonk op tv in op zoek naar op tv de stropers. Hij sluit zich in aan een bij een anti-stroperseenheid en komt terecht op in een in wereld van zware tijdens wapens. Na het nachtenlange patrouilles en tijdens achtervolgingen begrijpt met Freek de paranoia van door de rangers: iedereen in wordt verdacht. een Freek ontmoet een stroper, met die al op 22 dode neushoorns uit op zijn geweten heeft. En met tijdens van de anti-stroperseenheid stuiten ze op twee met net gestroopte met neushoorns.

Freek in bezoekt de allerlaatste noordelijke witte op neushoorn in Kenia. met Dit dier leeft de nog, een maar zijn soort het is feitelijk al het uitgestorven. In uit Zuid-Afrika ziet hij hoe van in een weeshuis voor het babyneushoorntjes de kalfjes worden uit op tv opgevangen waarvan de moeder is gestroopt. uit een Ook bezoekt hij een trainingskamp het voor rangers, die door een militaire door training krijgen naar om tegen de stropers te strijden. van Freek op vindt een door gestroopte neushoorn, als hij meegaat de met het CSI-team van van van het Krugerpark, dat onderzoek de doet op de plaats op delict. Tenslotte naar redden ze een verdwaalde de babyneushoorn van een paar door weken oud, op tv waarvan de uit moeder is gedood in door stropers.

oktober 2019
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!