Programma gemist?

De met neushoorn is in gevaar. In met Zuid-Afrika worden ieder een jaar 1200 dieren door gestroopt voor het hun hoorn. Deze tijdens aflevering gaat Freek naar Vonk op zoek naar op tv de stropers. Hij van sluit zich uit aan bij op een anti-stroperseenheid en komt terecht in in een het wereld uit van zware wapens. Na nachtenlange patrouilles een en achtervolgingen tijdens begrijpt Freek de paranoia met van de op rangers: op tv iedereen wordt verdacht. Freek ontmoet een met in stroper, die al op 22 dode neushoorns op naar zijn geweten heeft. En met tijdens de de anti-stroperseenheid stuiten tijdens ze op twee net van gestroopte neushoorns.

Freek uit bezoekt de op allerlaatste noordelijke witte neushoorn op in Kenia. Dit dier leeft in nog, door maar zijn soort is de feitelijk al uitgestorven. door In Zuid-Afrika ziet hij een hoe in in een naar weeshuis voor babyneushoorntjes de in kalfjes worden naar opgevangen waarvan de moeder is gestroopt. op Ook bezoekt hij met een op tv trainingskamp voor rangers, naar die een militaire training krijgen in om tegen een de stropers te op tv strijden. naar Freek vindt een door gestroopte neushoorn, als hij tijdens meegaat met het CSI-team met van het Krugerpark, dat tijdens van onderzoek doet op de plaats delict. op tijdens Tenslotte redden ze een uit verdwaalde babyneushoorn van een paar het op weken oud, waarvan de moeder tijdens is gedood naar door stropers.

september 2020
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!