Programma gemist?

De op tv neushoorn is in gevaar. In de het Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 in dieren door gestroopt voor hun naar hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk tijdens op zoek naar de door de stropers. Hij sluit op tv zich aan bij een een anti-stroperseenheid een en komt terecht in door een wereld van tijdens zware wapens. Na nachtenlange in patrouilles en een achtervolgingen begrijpt op tv Freek de paranoia van de tijdens rangers: iedereen wordt op verdacht. Freek naar ontmoet een stroper, die op tv al 22 een dode neushoorns op zijn het geweten van heeft. En met de tijdens anti-stroperseenheid stuiten ze op twee uit net gestroopte tijdens neushoorns.

Freek een bezoekt de allerlaatste door noordelijke witte in neushoorn in Kenia. Dit dier in leeft nog, door maar zijn in soort is feitelijk al uitgestorven. uit In Zuid-Afrika ziet hij de het hoe in een weeshuis voor naar babyneushoorntjes de naar kalfjes worden in opgevangen waarvan de de moeder is gestroopt. op Ook bezoekt hij tijdens een trainingskamp voor rangers, die met een op tv militaire training krijgen om tegen de tijdens stropers te strijden. met Freek vindt een door gestroopte neushoorn, op tv als hij meegaat in met tijdens het CSI-team van het Krugerpark, uit dat een onderzoek doet op de plaats delict. tijdens Tenslotte redden naar ze uit een verdwaalde babyneushoorn van een het paar weken oud, waarvan met de een moeder is gedood door door stropers.

november 2021
06-07-2018 20:30

Aflevering 2

Freek tegen de Stropers - Aflevering 2

De neushoorn is in gevaar. In Zuid-Afrika worden ieder jaar 1200 dieren gestroopt voor hun hoorn. Deze aflevering gaat Freek Vonk op zoek naar de stropers. Hij sluit zich aan bij een anti-stroperseenheid en komt terecht in een wereld van zw...

29-06-2018 20:20

Freek tegen de Stropers

Freek tegen de Stropers - Freek tegen de Stropers

Freek bezoekt de allerlaatste noordelijke witte neushoorn in Kenia. Dit dier leeft nog, maar zijn soort is feitelijk al uitgestorven. In Zuid-Afrika ziet hij hoe in een weeshuis voor babyneushoorntjes de kalfjes worden opgevangen waarvan de...

Freek tegen de Stropers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek tegen de Stropers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek tegen de Stropers bij Freek tegen de Stropers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek tegen de Stropers. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek tegen de Stropers gemist

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Freek tegen de Stropers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Freek tegen de Stropers? Hier kun je alle uitzendingen van Freek tegen de Stropers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!