Programma gemist?

het op tv leven voor naar de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker tijdens Louis van Gasteren in is de film over op tv de Amsterdamse dichter-componist in Hans van Sweden door van te zien die in 1963 door op vierentwintigjarige op leeftijd zijn leven tijdens beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan filmmaker op Louis van op Gasteren, een tijdens sleutelwerk uit zijn oeuvre: een Hans, het van leven voor de uit dood. Deze het film over de Amsterdamse dichter-componist het Hans van van Sweden die in 1963 met op vierentwintigjarige leeftijd door zijn leven beëindigde, werd van in 1983 van bekroond met in een Gouden Kalf en met naar op de Prijs van tijdens de Nederlandse Filmkritiek. In van 1964 schiet de jonge een talentvolle componist en uit dichter Hans van Sweeden van zich met een in geweer door op het hoofd. Zijn bohemian tijdens bestaan, dat op zich een concentreerde op het van Leidseplein, was inspiratiebron voor vele leeftijdgenoten. in Zijn dood op komt dan ook hard naar aan. met Van Sweden in had de muziek geschreven voor Louis tijdens van Gasterens film naar het Alle vogels hebben nesten. In deze naar documentaire reconstrueert het hij Van Sweedens leven door aan de een hand van een herinneringen van vrienden tijdens en familieleden. op Archiefmateriaal en interviews met wisselen elkaar af uit in een stroom beelden die in de eerste op instantie weinig lijn lijken te van hebben, maar vervolgens naar pijnlijke vragen het oproepen over generatieconflicten en in de maakbaarheid op van het door leven. Gaandeweg wordt het een niet alleen een naar getuigenis van een een bijzonder met compromisloos leven, maar ook een door groepsportret van een een generatie, die van nog steeds worstelt met van de vroegere idealen naar en de weerbarstige uit realiteit.Minder

januari 2020
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!