Programma gemist?

het het leven voor de dood,Ter de nagedachtenis aan filmmaker de Louis van Gasteren met is de film van over de Amsterdamse dichter-componist in de Hans van Sweden te de zien die in uit 1963 op vierentwintigjarige leeftijd van zijn leven beëindigde.Meer Ter met nagedachtenis op tv aan filmmaker Louis van op Gasteren, een de sleutelwerk uit zijn oeuvre: met Hans, het leven een voor de dood. Deze op film over een de in Amsterdamse dichter-componist Hans van een Sweden die in 1963 op op vierentwintigjarige op tv leeftijd zijn leven van beëindigde, werd uit in 1983 bekroond met een Gouden met Kalf en met door de Prijs met van de op tv Nederlandse Filmkritiek. In 1964 schiet de de het jonge talentvolle componist en op tv dichter Hans van Sweeden in zich met de een geweer de door het naar hoofd. Zijn bohemian bestaan, tijdens dat zich concentreerde een op het Leidseplein, op tv was inspiratiebron voor vele leeftijdgenoten. de Zijn dood komt door dan ook op hard aan. Van Sweden uit had de op tv muziek geschreven voor een Louis van Gasterens op tv film naar Alle vogels hebben nesten. In deze het documentaire door reconstrueert hij door Van Sweedens leven aan in de hand op van herinneringen van vrienden en familieleden. naar Archiefmateriaal op en interviews wisselen een elkaar af in in een stroom een beelden die in eerste instantie in weinig lijn lijken te naar naar hebben, maar vervolgens pijnlijke vragen oproepen naar tijdens over generatieconflicten en de maakbaarheid van tijdens op het leven. Gaandeweg wordt het het niet van alleen een getuigenis van een naar bijzonder op compromisloos leven, maar ook uit een groepsportret van een van generatie, naar die nog steeds worstelt met tijdens de vroegere naar idealen en de in weerbarstige realiteit.Minder

januari 2021
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!