Programma gemist?

het het leven voor de dood,Ter nagedachtenis door aan in filmmaker Louis van het Gasteren is de film over een de Amsterdamse dichter-componist van Hans tijdens van Sweden te van zien die in 1963 van op vierentwintigjarige leeftijd van zijn door leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan in filmmaker uit Louis van Gasteren, een sleutelwerk uit een door zijn oeuvre: Hans, de het leven voor de dood. Deze tijdens film over de uit Amsterdamse een dichter-componist Hans van Sweden die door uit in 1963 op vierentwintigjarige met leeftijd zijn leven naar beëindigde, werd in 1983 bekroond een de met een Gouden Kalf en met op tv de Prijs tijdens van de met Nederlandse Filmkritiek. naar In 1964 schiet de de jonge talentvolle uit componist en dichter Hans van tijdens Sweeden zich met een door geweer door het tijdens hoofd. de Zijn bohemian bestaan, het dat zich concentreerde op met het Leidseplein, was op inspiratiebron voor uit vele leeftijdgenoten. Zijn op dood komt dan ook op hard de aan. Van Sweden had de muziek op tv met geschreven voor Louis uit van Gasterens film Alle vogels hebben de nesten. naar In deze van documentaire reconstrueert hij Van door Sweedens leven aan de hand door van herinneringen van in vrienden en familieleden. op in Archiefmateriaal en interviews wisselen met elkaar af in op tv een stroom beelden die op in een eerste instantie weinig lijn lijken een te op tv hebben, maar vervolgens pijnlijke van vragen oproepen over generatieconflicten en met de maakbaarheid van in op het leven. Gaandeweg wordt tijdens het niet alleen een een getuigenis van van een bijzonder compromisloos tijdens leven, maar ook een door groepsportret van tijdens een generatie, die nog uit steeds een worstelt met de op vroegere idealen en de weerbarstige een realiteit.Minder

september 2021
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!