Programma gemist?

het leven voor in de de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis met van Gasteren is het de film uit over de Amsterdamse van dichter-componist een Hans van Sweden door te zien die in 1963 op de op vierentwintigjarige leeftijd zijn op leven beëindigde.Meer Ter uit nagedachtenis aan filmmaker Louis de van Gasteren, een het sleutelwerk uit zijn oeuvre: op Hans, het uit leven voor de dood. van Deze film over naar de Amsterdamse tijdens dichter-componist Hans van Sweden uit die in van 1963 op op tv vierentwintigjarige leeftijd zijn leven in beëindigde, werd in met 1983 bekroond met een Gouden door Kalf en op met de Prijs van tijdens met de Nederlandse Filmkritiek. In 1964 schiet een de op jonge talentvolle componist in en dichter Hans door van Sweeden zich met een op geweer op tv door het hoofd. Zijn met bohemian bestaan, dat zich uit in concentreerde op het Leidseplein, was door inspiratiebron door voor vele leeftijdgenoten. Zijn met dood komt dan ook hard met aan. op Van Sweden had het de muziek op geschreven voor Louis op van Gasterens film uit Alle vogels hebben nesten. door In deze documentaire reconstrueert hij tijdens het Van Sweedens leven aan op de hand van herinneringen met van vrienden en het familieleden. Archiefmateriaal en interviews het wisselen elkaar uit af in een stroom op beelden die naar in eerste de instantie weinig lijn lijken te het met hebben, maar vervolgens pijnlijke tijdens vragen oproepen over generatieconflicten en tijdens de op tv maakbaarheid van het leven. Gaandeweg uit wordt het op niet alleen het een getuigenis op van een bijzonder compromisloos leven, maar in door ook een groepsportret naar van een generatie, die nog steeds uit worstelt op tv met de in vroegere idealen en de op weerbarstige realiteit.Minder

september 2020
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!