Programma gemist?

het leven voor het uit de dood,Ter nagedachtenis aan met filmmaker Louis van Gasteren uit is de de film over de Amsterdamse dichter-componist tijdens Hans op tv van Sweden te zien door die op in 1963 op vierentwintigjarige tijdens leeftijd zijn leven naar beëindigde.Meer Ter nagedachtenis door aan filmmaker van Louis van Gasteren, een sleutelwerk naar uit zijn oeuvre: Hans, op het leven tijdens voor door de dood. Deze film over door de met Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden op tv die in 1963 op een met vierentwintigjarige leeftijd zijn leven tijdens beëindigde, werd in 1983 in bekroond met van een Gouden met Kalf en met de Prijs door van de tijdens Nederlandse Filmkritiek. tijdens In 1964 schiet de jonge talentvolle het componist en door dichter uit Hans van Sweeden zich met een op geweer op door het in hoofd. Zijn bohemian naar bestaan, dat zich concentreerde op een het een Leidseplein, was inspiratiebron in voor vele leeftijdgenoten. Zijn dood komt op dan ook hard in aan. van Van Sweden tijdens had de muziek geschreven voor Louis op van Gasterens film een Alle vogels de hebben het nesten. In deze documentaire reconstrueert hij de in Van Sweedens leven aan de een hand van een herinneringen van vrienden en het familieleden. Archiefmateriaal en een interviews naar wisselen elkaar af in een stroom met beelden die in op tv eerste instantie het weinig lijn lijken met te naar hebben, maar vervolgens pijnlijke vragen oproepen in over generatieconflicten op tv en de maakbaarheid in van het leven. het Gaandeweg wordt het niet uit alleen een een getuigenis van een tijdens bijzonder compromisloos leven, het maar de ook een groepsportret van een generatie, op tv die de nog steeds op tv worstelt met de vroegere idealen op tv en de op weerbarstige realiteit.Minder

mei 2021
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!