Programma gemist?

het leven voor met de op dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker tijdens Louis van Gasteren de is de de film over de een Amsterdamse dichter-componist Hans van in Sweden te zien die het in 1963 op naar vierentwintigjarige leeftijd naar zijn een leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan de filmmaker met Louis van Gasteren, een op tv sleutelwerk uit op tv zijn oeuvre: Hans, van het leven voor met de dood. Deze film over de in met Amsterdamse dichter-componist Hans uit van Sweden die in 1963 op met met vierentwintigjarige leeftijd zijn leven het beëindigde, werd in 1983 bekroond naar met een op tv Gouden Kalf en in met de op tv Prijs van uit de Nederlandse Filmkritiek. In 1964 schiet op de jonge talentvolle het componist en dichter tijdens Hans tijdens van Sweeden de zich met een geweer tijdens door het hoofd. Zijn bohemian naar bestaan, dat een zich concentreerde van op het Leidseplein, uit was inspiratiebron voor vele van leeftijdgenoten. Zijn dood komt naar door dan ook hard aan. de Van Sweden in had de muziek geschreven voor de Louis van uit Gasterens film Alle vogels hebben de nesten. naar In deze documentaire reconstrueert op tv hij Van de Sweedens leven op aan de hand van op herinneringen van vrienden en familieleden. het Archiefmateriaal op en interviews wisselen elkaar af van in door een stroom beelden die in de eerste op instantie weinig lijn lijken te naar hebben, uit maar vervolgens pijnlijke naar vragen oproepen over generatieconflicten in en de maakbaarheid het van een het leven. Gaandeweg wordt het in niet door alleen een getuigenis van een bijzonder een compromisloos leven, maar tijdens ook een groepsportret het van van een generatie, die nog steeds het worstelt het met de op vroegere idealen en de weerbarstige naar realiteit.Minder

juni 2020
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!