Programma gemist?

het een leven voor de op tv dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker op Louis van op tv Gasteren is de de film over de op Amsterdamse dichter-componist Hans van een Sweden te zien die van in 1963 het op door vierentwintigjarige leeftijd zijn op tv leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan filmmaker op Louis van Gasteren, met een sleutelwerk tijdens uit zijn de oeuvre: Hans, met het leven voor de dood. tijdens Deze film over de in Amsterdamse dichter-componist het Hans van Sweden die in in 1963 op door vierentwintigjarige leeftijd de zijn leven naar beëindigde, werd in met 1983 bekroond met uit een Gouden Kalf en met van de Prijs in van de Nederlandse Filmkritiek. het In een 1964 schiet de jonge talentvolle met componist in en dichter Hans van Sweeden door zich op tv met een geweer door het naar hoofd. Zijn het bohemian bestaan, met dat zich op tv concentreerde op het op tv Leidseplein, was inspiratiebron voor vele met leeftijdgenoten. Zijn dood naar komt dan ook met hard aan. uit Van Sweden had de met muziek geschreven door voor Louis van naar Gasterens film door Alle vogels hebben op nesten. In deze documentaire reconstrueert hij door Van op Sweedens leven aan naar de hand de van herinneringen van vrienden en familieleden. de Archiefmateriaal en interviews van wisselen elkaar af een in op tv een stroom op tv beelden die in eerste instantie naar weinig lijn lijken te op tv hebben, maar een vervolgens pijnlijke vragen oproepen het over op generatieconflicten en de maakbaarheid van naar het tijdens leven. Gaandeweg wordt een het niet tijdens alleen een getuigenis van op een bijzonder compromisloos op tv leven, maar ook een door groepsportret van een tijdens generatie, die nog steeds in worstelt met de uit uit vroegere idealen en de met weerbarstige realiteit.Minder

juni 2020
13-05-2016 23:25

2Doc: Hans

2Doc: Hans - 2Doc: Hans

het leven voor de dood,Ter nagedachtenis aan filmmaker Louis van Gasteren is de film over de Amsterdamse dichter-componist Hans van Sweden te zien die in 1963 op vierentwintigjarige leeftijd zijn leven beëindigde.Meer Ter nagedachtenis aan ...

2Doc: Hans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hans bij 2Doc: Hans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hans. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hans gemist

het leven voor de dood,Uitzending gemist van 2Doc: Hans, het leven voor de dood? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hans, het leven voor de dood, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hans, het leven voor de dood gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hans? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2016 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!