Programma gemist?

Met door de vijfde editie van Zapp door op Your Planet vraagt de publieke een kinderzender met dit jaar aandacht voor de van bedreigde olifant.Meer Met de uit vijfde editie op tv van Zapp met Your Planet vraagt de publieke een kinderzender dit tijdens jaar aandacht voor de uit van bedreigde olifant. Jaarlijks worden er ongeveer op tv 30.000 olifanten in tijdens Afrika op gestroopt om hun door slagtanden voor tijdens de handel in nutteloze door producten als ivoren het beeldjes en armbandjes. Het WNF de gaat in stroperij tegen, zorgt voor tijdens extra parkrangers en naar beschermde gebieden en tijdens dringt aan van op strengere wetten tegen wildlife tijdens crime. Hier tijdens is uit echter veel personeel, door training en materiaal voor het nodig. Het WNF verantwoordt de op tv in besteding van het ingezamelde in bedrag.Minder

Met op de vijfde door editie van Zapp naar Your Planet vraagt de publieke kinderzender op dit jaar aandacht naar voor de bedreigde in olifant.Meer Met de het op vijfde editie van Zapp Your Planet in vraagt in de publieke kinderzender door dit jaar aandacht voor de tijdens bedreigde olifant. de Jaarlijks worden er ongeveer het 30.000 olifanten een in Afrika tijdens gestroopt om hun slagtanden een voor de handel in op nutteloze in producten als ivoren beeldjes en met armbandjes. door Het WNF gaat naar stroperij tegen, zorgt voor het extra parkrangers in en beschermde gebieden met en dringt aan op strengere het wetten een tegen wildlife crime. een Hier is echter van veel personeel, training en door materiaal voor op nodig. Het het WNF verantwoordt de besteding het van het met ingezamelde bedrag.Minder

oktober 2021
14-05-2016 14:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

14-05-2016 09:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Your Planet: Operatie Olifant bij Zapp Your Planet: Operatie Olifant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-05-2016 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!