Programma gemist?

Met de vijfde op tv door editie van Zapp Your Planet vraagt van de de publieke kinderzender op dit jaar aandacht voor de van bedreigde olifant.Meer de Met de met vijfde editie van met Zapp Your Planet vraagt op de publieke kinderzender op tv dit jaar door aandacht voor de van bedreigde olifant. Jaarlijks worden er de ongeveer op 30.000 olifanten in Afrika op gestroopt om hun uit slagtanden voor de handel het in nutteloze op tv producten als de ivoren beeldjes en armbandjes. Het WNF van op gaat stroperij tegen, zorgt voor extra tijdens parkrangers en beschermde met gebieden het en dringt aan op van strengere wetten de tegen wildlife crime. Hier met is op tv echter veel personeel, training en tijdens materiaal voor nodig. naar Het van WNF verantwoordt de besteding van van het ingezamelde de bedrag.Minder

Met uit de vijfde editie tijdens van Zapp Your Planet het vraagt de in publieke kinderzender door dit jaar aandacht voor de bedreigde de olifant.Meer een Met de vijfde editie met van Zapp de Your Planet vraagt de het publieke kinderzender dit jaar door het aandacht voor de op bedreigde olifant. Jaarlijks worden er ongeveer een 30.000 olifanten in op Afrika gestroopt op tv om de hun slagtanden voor de handel in de uit nutteloze producten als ivoren beeldjes door en armbandjes. uit Het WNF gaat stroperij tegen, tijdens zorgt met voor extra parkrangers en beschermde het op gebieden en dringt aan op strengere met wetten tegen wildlife in naar crime. Hier is echter in veel personeel, training en materiaal in voor op nodig. Het WNF verantwoordt de door besteding in van het ingezamelde het bedrag.Minder

maart 2021
14-05-2016 14:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

14-05-2016 09:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Your Planet: Operatie Olifant bij Zapp Your Planet: Operatie Olifant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-05-2016 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!