Programma gemist?

Met de vijfde uit door editie van Zapp Your Planet uit vraagt de de publieke kinderzender dit een jaar aandacht tijdens voor de bedreigde olifant.Meer Met de de vijfde editie van tijdens op Zapp Your Planet vraagt de publieke uit het kinderzender dit jaar aandacht voor door de bedreigde olifant. Jaarlijks de van worden er ongeveer 30.000 een olifanten in Afrika gestroopt de om hun slagtanden voor het de handel in van nutteloze producten als naar ivoren een beeldjes en het armbandjes. Het WNF gaat tijdens stroperij tegen, zorgt op tv voor extra de parkrangers en beschermde gebieden op tv en dringt aan met op strengere wetten tegen wildlife een crime. Hier is van uit echter veel personeel, training en op materiaal voor nodig. Het tijdens door WNF verantwoordt de uit besteding van het ingezamelde het bedrag.Minder

Met door de vijfde editie van Zapp naar uit Your Planet vraagt de op tv publieke kinderzender met dit jaar aandacht voor de op bedreigde olifant.Meer Met de door vijfde editie de van een Zapp Your Planet vraagt de publieke tijdens de kinderzender dit jaar uit aandacht voor de bedreigde olifant. Jaarlijks in worden er ongeveer tijdens tijdens 30.000 olifanten in Afrika een gestroopt om hun slagtanden voor in de handel in een een nutteloze producten als ivoren beeldjes naar en een armbandjes. Het WNF gaat in stroperij tegen, uit zorgt voor extra parkrangers en beschermde van gebieden van en dringt aan het op strengere uit wetten tegen wildlife naar crime. Hier is echter veel personeel, naar training en materiaal een door voor nodig. Het WNF verantwoordt door de besteding van met het ingezamelde met bedrag.Minder

november 2020
14-05-2016 14:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

14-05-2016 09:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Your Planet: Operatie Olifant bij Zapp Your Planet: Operatie Olifant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-05-2016 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!