Programma gemist?

Met de een vijfde editie van Zapp uit Your Planet vraagt van een de publieke kinderzender dit jaar met aandacht voor de in bedreigde olifant.Meer Met de met vijfde met editie van Zapp een Your Planet van vraagt de publieke kinderzender het dit jaar aandacht voor de met bedreigde een olifant. Jaarlijks worden met er ongeveer 30.000 olifanten in op Afrika gestroopt om de hun in slagtanden voor in de handel in nutteloze tijdens producten als ivoren beeldjes de en armbandjes. in Het WNF gaat stroperij tegen, het zorgt voor extra een parkrangers en tijdens beschermde gebieden en dringt uit aan een op strengere wetten een tegen wildlife crime. Hier is een in echter veel personeel, training op en materiaal uit voor nodig. Het WNF verantwoordt de van besteding met van het ingezamelde een bedrag.Minder

Met de de vijfde editie van een Zapp Your Planet vraagt van de publieke kinderzender tijdens naar dit jaar aandacht naar voor de bedreigde olifant.Meer Met de door van vijfde editie van Zapp een Your Planet vraagt het de publieke kinderzender dit de jaar aandacht op voor de bedreigde op tv olifant. Jaarlijks worden er ongeveer van het 30.000 olifanten in Afrika gestroopt om het hun op slagtanden voor de handel in met nutteloze producten als in ivoren beeldjes en op armbandjes. Het op tv WNF gaat met stroperij tegen, door zorgt voor extra op tv parkrangers en beschermde gebieden en dringt op aan van op strengere wetten naar tegen wildlife crime. Hier met is echter veel in personeel, training en materiaal tijdens op tv voor nodig. Het WNF verantwoordt de met het besteding van het ingezamelde tijdens bedrag.Minder

december 2019
14-05-2016 14:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

14-05-2016 09:00

Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Zapp Your Planet: Operatie Olifant - Zapp Your Planet: Operatie Olifant

Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant.Meer Met de vijfde editie van Zapp Your Planet vraagt de publieke kinderzender dit jaar aandacht voor de bedreigde olifant...

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Your Planet: Operatie Olifant bij Zapp Your Planet: Operatie Olifant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Your Planet: Operatie Olifant. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Your Planet: Operatie Olifant gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Your Planet: Operatie Olifant? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Your Planet: Operatie Olifant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-05-2016 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!