Programma gemist?

Het werk van de op architect Frank Gehry geeft door al decennialang aanleiding tot door discussie en met toch gelden de meeste in van tijdens zijn vroegere gebouwen tegenwoordig het als baanbrekend.Meer Het werk van op architect Frank Gehry op geeft al naar decennialang aanleiding tot discussie het en toch door gelden de op meeste van zijn vroegere gebouwen op tv met tegenwoordig als baanbrekend. Onlangs voltooide Gehry van uit het 'Treehouse Project', het gebouw voor uit op tv een business school in op tv Sidney, Australië. Ook een hier laait met de controverse op, met tegenstanders een die het werk laatdunkend een als tijdens een 'verfrommelde papieren op tv zak' bestempelen.Minder

Het een werk van naar architect Frank Gehry geeft al decennialang op tv aanleiding de voor discussie, en tijdens toch gelden de meeste van de zijn vroegere gebouwen door tegenwoordig als baanbrekend.Meer tijdens Het door werk van architect Frank uit Gehry geeft al op tv decennialang aanleiding voor een discussie, een en toch gelden tijdens de meeste van op tv zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend. uit van Onlangs voltooide Gehry het de 'Treehouse Project', het uit gebouw voor een de business school in van Sidney, Australië. Ook hier naar laait de controverse door op, met door tegenstanders die een het werk laatdunkend als een naar 'verfommelde papieren zak' tijdens bestempelen.Minder

januari 2021
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!