Programma gemist?

Het het werk van architect tijdens Frank Gehry een geeft al decennialang aanleiding de tot discussie naar en toch gelden uit de meeste van zijn de vroegere gebouwen tegenwoordig als met baanbrekend.Meer Het werk in van architect Frank Gehry een geeft al decennialang op aanleiding tot discussie met en een toch gelden de van meeste van zijn vroegere tijdens gebouwen tegenwoordig als de baanbrekend. Onlangs een voltooide Gehry op het 'Treehouse Project', het de gebouw voor een business school het in Sidney, Australië. door op tv Ook hier laait de controverse van op, met tegenstanders die op tv het werk laatdunkend in tijdens als een 'verfrommelde papieren zak' met bestempelen.Minder

Het werk van op architect Frank Gehry uit van geeft al decennialang aanleiding voor de discussie, uit en toch gelden de een meeste van zijn vroegere gebouwen op van tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het uit werk van architect Frank Gehry naar het geeft al decennialang aanleiding voor discussie, tijdens en toch gelden uit de meeste van het zijn vroegere gebouwen op tegenwoordig van als baanbrekend. Onlangs voltooide de Gehry op het 'Treehouse Project', het in gebouw voor een in business school van in Sidney, Australië. op Ook hier laait de tijdens controverse op, met tegenstanders op tv die het werk laatdunkend op tv als een 'verfommelde naar papieren uit zak' bestempelen.Minder

september 2020
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!