Programma gemist?

Het een werk van architect Frank uit Gehry geeft al uit decennialang aanleiding het tot discussie en uit toch gelden naar de meeste van het zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer tijdens Het werk van op in architect Frank Gehry geeft al de decennialang een aanleiding tot discussie tijdens en toch gelden de meeste van door zijn vroegere naar gebouwen tegenwoordig als baanbrekend. op Onlangs voltooide Gehry tijdens het 'Treehouse Project', in in het gebouw voor op een business school in uit Sidney, Australiƫ. door Ook hier laait de controverse op, de met tegenstanders die uit het de werk laatdunkend als een de 'verfrommelde papieren zak' van bestempelen.Minder

Het werk van van architect Frank Gehry de geeft op tv al decennialang aanleiding voor discussie, een en toch met gelden naar de meeste van zijn van vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer een het Het werk van architect Frank Gehry van geeft al op decennialang aanleiding voor discussie, de van en toch gelden de meeste van uit zijn vroegere gebouwen op tv tegenwoordig een als baanbrekend. Onlangs voltooide Gehry op het 'Treehouse van Project', het gebouw voor een een business school met in Sidney, naar Australiƫ. Ook door hier laait op tv de controverse op, met tegenstanders die naar het de werk laatdunkend als een met 'verfommelde papieren zak' uit bestempelen.Minder

mei 2021
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!