Programma gemist?

Het werk uit van architect Frank door Gehry geeft al decennialang naar aanleiding tot discussie met en toch uit gelden de van meeste van zijn in vroegere gebouwen tegenwoordig door als baanbrekend.Meer Het werk door van architect Frank Gehry de geeft al door decennialang een aanleiding tot discussie en de toch gelden de meeste van het zijn vroegere uit gebouwen het tegenwoordig als baanbrekend. het Onlangs voltooide Gehry het 'Treehouse Project', in het gebouw voor met een business school met in het Sidney, Australië. Ook hier met laait tijdens de controverse op, in met tegenstanders die het tijdens werk laatdunkend als een naar 'verfrommelde op papieren zak' bestempelen.Minder

Het op tv werk van architect met Frank Gehry geeft al decennialang van aanleiding voor discussie, een en toch een gelden de meeste van het zijn vroegere naar gebouwen op tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het met werk van naar architect Frank Gehry geeft de al decennialang aanleiding voor discussie, naar het en toch gelden de meeste van op een zijn vroegere gebouwen op tv tegenwoordig als baanbrekend. Onlangs op tv voltooide Gehry uit het 'Treehouse Project', de het gebouw voor uit een business school in Sidney, Australië. tijdens Ook hier in laait de van controverse op, met tegenstanders die uit het werk laatdunkend uit als het een 'verfommelde papieren zak' van bestempelen.Minder

november 2019
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!