Programma gemist?

Het werk tijdens van architect Frank Gehry een geeft uit al decennialang aanleiding tot door discussie op en toch gelden de in meeste van zijn vroegere gebouwen de de tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk het van op tv architect Frank Gehry geeft een al decennialang aanleiding tot het discussie en toch gelden met de tijdens meeste van zijn vroegere gebouwen op tv tegenwoordig als op baanbrekend. door Onlangs voltooide Gehry het 'Treehouse tijdens Project', het gebouw van voor een business school van in Sidney, tijdens Australië. Ook het hier laait in de controverse op, met tegenstanders die op tv uit het werk laatdunkend als in een 'verfrommelde papieren zak' de bestempelen.Minder

Het tijdens werk van naar architect Frank Gehry door geeft al decennialang op tv aanleiding voor discussie, en toch gelden in op de meeste van zijn door vroegere gebouwen tegenwoordig als de baanbrekend.Meer Het naar werk van op architect Frank Gehry geeft al op decennialang aanleiding van voor discussie, uit en toch gelden de meeste het van zijn met vroegere gebouwen tegenwoordig als het baanbrekend. Onlangs voltooide het Gehry het 'Treehouse Project', tijdens het gebouw tijdens voor in een business school in Sidney, Australië. in Ook hier een laait door de controverse op, met met tegenstanders die het werk laatdunkend op als met een 'verfommelde een papieren zak' bestempelen.Minder

mei 2020
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!