Programma gemist?

Het werk van op tv architect Frank tijdens Gehry geeft al decennialang tijdens aanleiding tot discussie tijdens en door toch gelden het de meeste van zijn vroegere gebouwen uit tegenwoordig als door baanbrekend.Meer met Het werk van architect Frank Gehry de geeft al decennialang op tv aanleiding op tv tot discussie en toch het gelden de meeste tijdens van zijn vroegere een gebouwen tegenwoordig als van baanbrekend. Onlangs voltooide tijdens Gehry het het 'Treehouse Project', het gebouw in voor een business op tv school uit in Sidney, Australiƫ. Ook hier laait op tv de controverse uit op, uit met tegenstanders die het werk laatdunkend van als een 'verfrommelde op tv met papieren zak' bestempelen.Minder

Het in werk van met architect Frank Gehry geeft al de decennialang aanleiding met voor discussie, en toch gelden met de op tv meeste van tijdens zijn vroegere gebouwen naar tegenwoordig als baanbrekend.Meer uit Het werk van architect de Frank Gehry geeft tijdens al decennialang aanleiding voor in discussie, en het toch gelden de meeste het van zijn in vroegere gebouwen tegenwoordig als naar baanbrekend. Onlangs voltooide de Gehry het 'Treehouse Project', een het gebouw voor naar een naar business school in Sidney, op tv Australiƫ. Ook hier laait het de controverse door op, met naar tegenstanders die het werk naar laatdunkend als een naar 'verfommelde papieren zak' op bestempelen.Minder

september 2021
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!