Programma gemist?

Het door werk van architect Frank naar Gehry geeft op tv al decennialang aanleiding met tot discussie uit en toch gelden de het meeste van zijn vroegere gebouwen uit tegenwoordig als baanbrekend.Meer door door Het werk van architect van Frank Gehry geeft naar al decennialang aanleiding tot naar discussie en toch de gelden de meeste door van zijn vroegere uit gebouwen tegenwoordig door als baanbrekend. Onlangs voltooide een Gehry het met 'Treehouse Project', het uit gebouw voor met een business school in een Sidney, Australië. door Ook hier laait naar de controverse op, met tijdens tegenstanders die het naar werk laatdunkend als een uit 'verfrommelde een papieren zak' bestempelen.Minder

Het werk van op met architect Frank Gehry geeft al naar decennialang het aanleiding voor discussie, naar en toch gelden de met meeste van zijn vroegere gebouwen naar in tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het het werk van architect de Frank Gehry geeft al decennialang door aanleiding voor op tv discussie, en op toch gelden de meeste tijdens van zijn vroegere in gebouwen de tegenwoordig als baanbrekend. Onlangs voltooide het Gehry het 'Treehouse Project', op tv het gebouw van voor een business school met op in Sidney, Australië. het Ook hier laait de controverse op, het uit met tegenstanders die het door werk laatdunkend in als een 'verfommelde van papieren zak' bestempelen.Minder

juni 2021
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!