Programma gemist?

Het op werk van met architect Frank Gehry geeft uit al decennialang door aanleiding tot discussie en toch uit gelden van de meeste van zijn vroegere gebouwen het tegenwoordig als de baanbrekend.Meer Het werk van op architect met Frank Gehry op geeft al decennialang aanleiding tot discussie op een en toch gelden het de meeste van zijn vroegere gebouwen tijdens tegenwoordig de als baanbrekend. Onlangs voltooide Gehry een het op tv 'Treehouse Project', het tijdens gebouw voor op een business school uit in Sidney, Australiƫ. Ook door hier laait de in controverse op, met tegenstanders op tv die naar het werk laatdunkend als een op tv 'verfrommelde papieren door zak' bestempelen.Minder

Het in werk van architect op tv Frank Gehry geeft door al decennialang aanleiding voor discussie, tijdens en toch gelden op de het meeste van zijn vroegere de gebouwen tegenwoordig als de baanbrekend.Meer Het werk van met architect Frank in Gehry geeft al naar decennialang aanleiding voor discussie, door en toch gelden door de meeste naar van zijn op vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend. van Onlangs voltooide Gehry uit het op 'Treehouse Project', het gebouw een voor een met business school op tv in Sidney, Australiƫ. Ook hier tijdens laait het de controverse op, met uit tegenstanders die het naar werk laatdunkend naar als een 'verfommelde een papieren zak' bestempelen.Minder

oktober 2021
21-06-2016 13:20

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot discussie en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding tot ...

15-05-2016 19:10

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney - Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney

Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding voor discussie, en toch gelden de meeste van zijn vroegere gebouwen tegenwoordig als baanbrekend.Meer Het werk van architect Frank Gehry geeft al decennialang aanleiding vo...

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney bij Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Architect Frank Gehry in Sidney kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-06-2016 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!