Programma gemist?

De tijdens kastanjeboom waar Anne Frank in op tv haar dagboek over het in schreef blijkt in in 2007 ziek zijn. Het het voornemen om op de boom te kappen tijdens leidt tot woedende van protesten.Meer 'Onze in kastanjeboom staat van onder tot boven tijdens in de volle bloei, hij is de vol met bladeren en een veel mooier dan in verleden jaar.' tijdens 13 mei tijdens 1944, Anne van Frank schrijft deze woorden in met haar op tv beroemde dagboek over de boom waar op tv van ze op uitkijkt in in de binnentuin van het Achterhuis. het Drie de maanden later zal zij tijdens met haar naar familie worden van verraden en afgevoerd naar naar Westerbork. De kastanjeboom tijdens die in de loop het der op jaren als stille getuige van het met leven van het Anne Frank een op monument wordt, het valt in de zomer van tijdens 2010 om tijdens van een met storm. De val van wordt wereldnieuws. De documentaire schetst het op op onthullende wijze het in roerige einde van misschien wel op de met bekendste boom van ter wereld. De Anne op Frankboom blijkt in 2007 de aangetast te met zijn door een schimmel naar en begint een het gevaar te vormen het voor zijn omgeving, stelt naar met het Amsterdamse stadsdeel Centrum vast. tijdens Het op tv stadsdeel kondigt aan de boom te een gaan het kappen. Er komt een van storm tijdens van protest op op tv gang. De kastanjeboom op moet koste wat het met kost behouden op tv blijven. 'De boom met was een stukje contact met door de naar buitenwereld voor Anne Frank, waaraan zij door kon zien van dat er buiten de het in huis dingen veranderden, naar de seizoenen verliepen, en op binnenshuis bleef naar het allemaal hetzelfde', met zegt Willy Detiger met van de Stichting Wereldboom. naar De kap van op de boom wordt op tv ternauwernood voorkomen door door een uitspraak met van de rechter, de zaag uit zit in nog net niet in een de stam. Verbaasde buurtbewoners zien het een groeiende schare in boomknuffelaars, op kruidenvrouwtjes, boomchirurgen en nieuwscamera's de in hun achtertuin uit die de op tv zieke boom bezoeken. tijdens Ondanks een met op maat gemaakte ijzeren constructie door om de uit kastanjeboom te door stutten, valt de boom om op tijdens een storm in met de tijdens zomer van 2010. De het boom wordt in een stukken in gezaagd en afgevoerd. in De redders van de Anne tijdens Frankboom blijven teleurgesteld tijdens achter, er volgt uit een reeks van ruzies naar en met rechtszaken tussen betrokkenen. de Filmmaker Michiel Brongers laat door met uniek uit archiefmateriaal en met gesprekken met betrokkenen zien door hoe en waarom het de gemoederen rond het behoud op van de Anne in een Frankboom zo hoog op opliepMinder

september 2020
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!