Programma gemist?

De kastanjeboom waar de naar Anne Frank in haar met dagboek over schreef blijkt van in door 2007 ziek zijn. Het voornemen om tijdens door de boom te kappen van leidt tot een woedende protesten.Meer 'Onze op tv kastanjeboom staat van uit onder tot boven in tijdens volle bloei, hij is vol van met het bladeren en veel mooier op tv dan verleden naar jaar.' 13 mei van 1944, Anne tijdens Frank schrijft deze met woorden in haar tijdens beroemde dagboek over de boom waar tijdens de ze op uitkijkt in op tv de binnentuin naar van het Achterhuis. Drie maanden later van zal zij uit met haar de familie worden verraden en op tv afgevoerd naar Westerbork. een De kastanjeboom naar die in de loop der een jaren de als stille een getuige van het leven van Anne een tijdens Frank een monument een wordt, valt in de zomer van door 2010 tijdens om tijdens het een storm. De op tv val wordt wereldnieuws. het De documentaire schetst op onthullende wijze naar het roerige het einde van op tv misschien wel de bekendste een boom ter wereld. van De uit Anne Frankboom blijkt tijdens in 2007 aangetast te zijn een door een een schimmel en begint een gevaar in in te vormen voor zijn omgeving, stelt een het Amsterdamse stadsdeel naar een Centrum vast. Het in stadsdeel kondigt aan de door boom te gaan kappen. Er de uit komt een storm op tv van protest op gang. van De kastanjeboom moet koste wat een het kost uit behouden blijven. het 'De boom was een stukje met contact uit met de buitenwereld voor Anne door Frank, tijdens waaraan zij van kon zien dat er buiten het tijdens huis dingen veranderden, het de seizoenen uit verliepen, en binnenshuis bleef het het allemaal van hetzelfde', zegt Willy Detiger naar een van de Stichting Wereldboom. een De kap van van de boom wordt ternauwernood van voorkomen door tijdens een uitspraak van de rechter, een tijdens de zaag zit nog naar net niet in de stam. het Verbaasde buurtbewoners op zien in een groeiende schare boomknuffelaars, de kruidenvrouwtjes, boomchirurgen en nieuwscamera's naar in van hun achtertuin die de uit zieke boom bezoeken. door Ondanks een op maat in gemaakte ijzeren van constructie om de kastanjeboom te van stutten, valt de uit boom om tijdens tijdens een op tv storm in de zomer van door 2010. De boom op tv wordt tijdens in stukken gezaagd en afgevoerd. met van De redders van de Anne Frankboom met blijven teleurgesteld naar achter, er volgt door een reeks van het ruzies en het rechtszaken tussen een betrokkenen. Filmmaker Michiel Brongers op tv laat met uniek archiefmateriaal een en gesprekken met van betrokkenen zien hoe en van waarom op tv de gemoederen rond op het behoud van de naar Anne Frankboom zo het hoog tijdens opliepMinder

september 2021
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!