Programma gemist?

De kastanjeboom waar uit Anne Frank met in door haar dagboek over schreef blijkt naar in 2007 ziek zijn. op Het voornemen met om het de boom te kappen leidt tot de woedende protesten.Meer het 'Onze uit kastanjeboom staat van onder tot op boven in uit volle bloei, hij met is vol met bladeren het en in veel mooier dan verleden jaar.' 13 naar mei 1944, uit Anne Frank met schrijft deze op tv woorden in haar door beroemde dagboek over de met boom waar op ze op uitkijkt in in de binnentuin tijdens van het Achterhuis. Drie een maanden later zal zij met uit uit haar familie worden het verraden en afgevoerd naar uit Westerbork. De kastanjeboom die tijdens in de de loop der jaren als de stille getuige door van het leven van Anne op tv in Frank een monument op wordt, valt in de zomer met van op 2010 om tijdens een op tv storm. De uit val wordt wereldnieuws. De met documentaire schetst met op onthullende wijze uit het roerige einde van misschien wel op tv de het bekendste boom ter wereld. tijdens De van Anne Frankboom blijkt in uit 2007 aangetast te van zijn door een met schimmel en begint een op gevaar op tv te vormen voor zijn omgeving, op stelt het uit Amsterdamse stadsdeel Centrum in vast. Het stadsdeel kondigt door aan de naar boom te gaan naar kappen. Er komt een uit storm van protest tijdens op gang. De kastanjeboom uit moet koste wat naar met het kost behouden blijven. 'De in boom was op een stukje contact met de tijdens buitenwereld voor Anne tijdens van Frank, waaraan zij kon uit zien dat er buiten het uit een huis dingen veranderden, de seizoenen de verliepen, en binnenshuis bleef op het allemaal met hetzelfde', zegt de Willy Detiger van de Stichting in Wereldboom. De kap tijdens van de boom naar uit wordt ternauwernood voorkomen tijdens door een uitspraak door van de rechter, de zaag zit de in nog net niet in de stam. op tv Verbaasde door buurtbewoners zien een groeiende op schare boomknuffelaars, kruidenvrouwtjes, boomchirurgen tijdens en nieuwscamera's tijdens in hun achtertuin van die de met zieke boom bezoeken. Ondanks een uit op het maat gemaakte ijzeren uit constructie om de kastanjeboom van te naar stutten, valt de boom tijdens om tijdens een op storm in de zomer van van 2010. De boom van wordt in met stukken van gezaagd en afgevoerd. De redders van op tv de in Anne Frankboom blijven teleurgesteld op achter, uit er volgt een reeks door van ruzies tijdens en rechtszaken tussen uit betrokkenen. Filmmaker Michiel Brongers tijdens laat met uniek archiefmateriaal en een gesprekken met in betrokkenen zien tijdens hoe en uit waarom de gemoederen rond het door behoud op tv van de Anne het Frankboom zo hoog tijdens opliepMinder

juni 2020
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!