Programma gemist?

De op tv kastanjeboom waar Anne Frank een in haar de dagboek over uit schreef blijkt in 2007 ziek naar zijn. Het door voornemen om de boom door te kappen leidt met tot woedende op tv protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van tijdens op onder tot boven in volle naar bloei, hij naar is vol met bladeren en op veel mooier een dan verleden jaar.' 13 naar mei 1944, van Anne een Frank schrijft deze door woorden in haar door beroemde dagboek over in de boom waar ze op van uitkijkt naar in de binnentuin de van het Achterhuis. Drie door maanden later op zal zij met haar familie worden met verraden een en afgevoerd met naar Westerbork. De kastanjeboom die door in de door loop der jaren op als stille getuige van op tv het leven van Anne met Frank een op tv monument wordt, met valt in door de zomer van door 2010 om tijdens een op storm. De val op wordt wereldnieuws. De documentaire op tv schetst op onthullende op wijze het roerige einde in van in misschien wel op tv de bekendste boom ter door wereld. De Anne naar Frankboom blijkt het in 2007 aangetast van te zijn door een uit schimmel en uit begint een gevaar te vormen voor de zijn omgeving, stelt in het Amsterdamse op tv stadsdeel in Centrum vast. Het uit stadsdeel kondigt aan de boom op tv te gaan van kappen. Er in komt een storm op tv van protest op gang. De de kastanjeboom moet koste wat uit het kost behouden op blijven. 'De boom op tv tijdens was een stukje met contact met de buitenwereld voor Anne de uit Frank, waaraan zij kon zien in dat er buiten tijdens het huis dingen de veranderden, de op tv seizoenen verliepen, en binnenshuis het bleef het allemaal hetzelfde', in zegt op Willy Detiger van de uit Stichting door Wereldboom. De kap in van de boom wordt ternauwernood voorkomen op tv door tijdens een uitspraak van de rechter, op de zaag zit de nog net naar niet in de stam. het op Verbaasde buurtbewoners zien een tijdens groeiende schare boomknuffelaars, kruidenvrouwtjes, boomchirurgen op tv en op tv nieuwscamera's in hun achtertuin die op de zieke boom de bezoeken. Ondanks een de op maat gemaakte uit ijzeren tijdens constructie om de kastanjeboom te met stutten, valt de naar tijdens boom om tijdens een het storm in de zomer van naar 2010. De boom door van wordt in stukken gezaagd tijdens en afgevoerd. De redders van door met de Anne Frankboom blijven teleurgesteld op achter, er volgt een de naar reeks van ruzies door en rechtszaken tussen betrokkenen. Filmmaker Michiel op tv Brongers op laat met uniek een archiefmateriaal en uit gesprekken met betrokkenen zien hoe naar en waarom de op gemoederen rond het door behoud in van de Anne Frankboom zo hoog de een opliepMinder

oktober 2019
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!