Programma gemist?

De naar kastanjeboom waar Anne Frank naar in haar dagboek over op tv schreef met blijkt in 2007 ziek een zijn. tijdens Het voornemen om het de boom te kappen de leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze een kastanjeboom staat van van onder tot boven met door in volle bloei, op tv hij is vol met op tv bladeren en veel mooier uit dan verleden jaar.' 13 op tv uit mei 1944, Anne Frank schrijft de deze woorden een in haar beroemde dagboek over tijdens de boom naar waar ze tijdens op uitkijkt van in de binnentuin van tijdens het Achterhuis. Drie maanden later van zal op tv zij met op haar familie worden verraden en afgevoerd een naar Westerbork. op tv De kastanjeboom die in naar de op loop der jaren op als stille getuige uit van het leven van Anne naar Frank in een monument wordt, valt door in de de zomer van 2010 om tijdens op een storm. De de val wordt het wereldnieuws. De documentaire schetst uit een op onthullende wijze op het roerige einde uit van misschien wel het de bekendste boom ter van wereld. De Anne Frankboom uit blijkt in de 2007 aangetast te zijn de door een schimmel op en begint een een gevaar te van vormen voor zijn in omgeving, stelt het op Amsterdamse stadsdeel Centrum vast. tijdens Het in stadsdeel kondigt aan door de boom te gaan kappen. een Er komt een storm een van protest van op gang. De kastanjeboom het moet koste wat uit door het kost behouden de blijven. 'De boom met was een stukje contact op met de buitenwereld voor Anne door Frank, waaraan de zij kon op tv zien dat er tijdens buiten het huis naar dingen veranderden, de naar seizoenen verliepen, en in binnenshuis bleef het allemaal hetzelfde', een zegt uit Willy Detiger van de Stichting van Wereldboom. uit De kap door van de boom tijdens wordt ternauwernood voorkomen door een uitspraak naar van de rechter, met de door zaag zit van nog net niet een in de stam. Verbaasde op tv buurtbewoners zien een groeiende schare naar boomknuffelaars, kruidenvrouwtjes, boomchirurgen de en nieuwscamera's in het hun achtertuin het die de zieke in boom bezoeken. Ondanks een tijdens op maat tijdens gemaakte ijzeren constructie het om de kastanjeboom te het stutten, valt uit de door boom om tijdens een storm tijdens in uit de zomer van de 2010. De boom wordt in in stukken uit gezaagd en afgevoerd. in De redders van de Anne de Frankboom de blijven teleurgesteld achter, er volgt een de reeks op tv van ruzies en uit rechtszaken tussen betrokkenen. een Filmmaker Michiel Brongers laat door met uniek archiefmateriaal een en gesprekken met betrokkenen de zien hoe uit en naar waarom de gemoederen op tv rond het behoud op van de Anne Frankboom zo op hoog van opliepMinder

mei 2021
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!