Programma gemist?

De kastanjeboom waar met Anne Frank de in haar dagboek over uit schreef het blijkt in 2007 naar ziek zijn. op tv Het voornemen om de boom op tv te kappen leidt van tot woedende protesten.Meer 'Onze op tv in kastanjeboom staat van onder een tot boven in volle de bloei, hij op tv is vol met bladeren de en het veel mooier dan verleden jaar.' 13 tijdens mei in 1944, Anne op Frank schrijft deze woorden op in haar beroemde dagboek uit over het de boom waar ze op door uitkijkt in de binnentuin het in van het Achterhuis. Drie maanden op later door zal zij met met haar familie worden verraden en tijdens afgevoerd naar Westerbork. De door kastanjeboom in die in de loop naar der uit jaren als stille getuige van op tv het uit leven van Anne Frank een monument een wordt, door valt in de zomer de van 2010 om tijdens tijdens een storm. De een val in wordt wereldnieuws. De de documentaire schetst tijdens op onthullende wijze tijdens het roerige einde van misschien wel tijdens de bekendste boom naar ter wereld. De van tijdens Anne Frankboom blijkt in 2007 aangetast een te de zijn door een schimmel op tv en begint een gevaar de te vormen uit voor zijn met omgeving, stelt het Amsterdamse het stadsdeel Centrum de vast. Het naar stadsdeel kondigt aan de de boom te gaan kappen. tijdens Er komt een in storm van protest op op gang. De door kastanjeboom met moet koste wat naar het kost behouden blijven. 'De boom met was door een stukje contact met naar de buitenwereld voor Anne uit op Frank, waaraan zij van kon zien dat er van buiten het huis dingen veranderden, met de seizoenen de verliepen, en binnenshuis op tv bleef het allemaal hetzelfde', tijdens zegt een Willy Detiger van de uit Stichting op Wereldboom. De kap van uit de boom de wordt ternauwernood voorkomen door een een uitspraak van de rechter, met de zaag zit met nog op net niet in de stam. een Verbaasde tijdens buurtbewoners zien een een groeiende schare boomknuffelaars, kruidenvrouwtjes, op tv boomchirurgen en tijdens nieuwscamera's in hun achtertuin in die de zieke op boom naar bezoeken. Ondanks een op maat gemaakte van de ijzeren constructie om de kastanjeboom een te stutten, valt het de boom om tijdens een op een storm in de in zomer van 2010. De boom op wordt in stukken het door gezaagd en afgevoerd. De redders uit van de Anne in Frankboom uit blijven teleurgesteld achter, er een volgt een reeks van ruzies de door en rechtszaken tussen betrokkenen. Filmmaker met Michiel naar Brongers laat met uniek archiefmateriaal uit en gesprekken met in betrokkenen zien van hoe en waarom de gemoederen tijdens rond een het behoud op tv van de Anne Frankboom zo op tv hoog een opliepMinder

februari 2020
15-05-2016 21:00

2Doc: Requiem voor een boom

2Doc: Requiem voor een boom - 2Doc: Requiem voor een boom

De kastanjeboom waar Anne Frank in haar dagboek over schreef blijkt in 2007 ziek zijn. Het voornemen om de boom te kappen leidt tot woedende protesten.Meer 'Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren...

2Doc: Requiem voor een boom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Requiem voor een boom bij 2Doc: Requiem voor een boom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Requiem voor een boom. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Requiem voor een boom gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Requiem voor een boom gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Requiem voor een boom? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Requiem voor een boom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!