Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders een Truus en op Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer naar het De zussen Truus en Freddie, inmiddels de respectievelijk 92 en het 90 jaar oud, het vertellen wat het een betekende om verzetsstrijder door te zijn. een Ze kijken nog één van keer terug naar op hun van oorlogsverleden en de de offers die ze hebben op gebracht. Verder van vertellen ze over de dilemma’s uit die op hun in pad kwamen naar en de beslissingen van die van ze hebben genomen over de leven en dood. Ze tijdens waren naar nog maar tienermeisjes door van 16 uit en 14 jaar toen ze zich van aansloten bij het in gewapend verzet. met Hun vrouw-zijn van bleek een ideale dekmantel tijdens voor het plegen van op verzetsdaden. op tv Samen met het van meisje met een het rode haar, Hannie Schaft, waren op tv ze het het tijdens de oorlog op de 3 meest gezochte in vrouwen tijdens van Nederland. de Hun beslissing om bij het verzet de te gaan, heeft op een de blijvende impact op op hun leven tijdens en op dat van hun naar kinderen.Minder

januari 2021
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!