Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders van Truus en Freddie op kijken terug op hun tijdens oorlogsverleden.Meer in De zussen Truus en Freddie, inmiddels een de respectievelijk 92 en 90 jaar oud, op vertellen wat de het betekende om verzetsstrijder op te van zijn. Ze uit kijken nog één tijdens keer terug op hun oorlogsverleden op en in de offers die ze hebben tijdens gebracht. Verder vertellen op tv ze over de de dilemma’s op die op hun met pad kwamen en de beslissingen die met ze van hebben genomen over het leven en dood. tijdens Ze waren nog tijdens maar op tienermeisjes van 16 in en 14 jaar toen ze zich de aansloten bij het tijdens gewapend verzet. Hun tijdens vrouw-zijn bleek uit een ideale dekmantel een voor het in plegen van verzetsdaden. Samen op met het meisje met op tv uit het rode haar, Hannie naar Schaft, waren een ze het tijdens de oorlog de een op 3 meest gezochte vrouwen van uit Nederland. Hun door beslissing om bij een het verzet te gaan, heeft uit een tijdens blijvende impact een op hun leven een en op dat van hun op kinderen.Minder

oktober 2021
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!