Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders Truus en tijdens Freddie kijken een terug op de hun oorlogsverleden.Meer De de zussen Truus op en Freddie, inmiddels op respectievelijk 92 en 90 jaar naar oud, vertellen wat het in betekende om verzetsstrijder het te zijn. de Ze kijken nog op tv één keer terug op een hun oorlogsverleden en op de offers de die ze hebben gebracht. het Verder door vertellen ze over het de dilemma’s die tijdens op hun een pad kwamen en de beslissingen naar die ze hebben van genomen over de leven en dood. op tv Ze waren nog maar een tienermeisjes van van 16 en 14 jaar het toen ze tijdens zich aansloten bij tijdens het met gewapend verzet. Hun vrouw-zijn bleek een uit ideale in dekmantel voor het plegen van het verzetsdaden. in Samen met naar het meisje met het rode een haar, de Hannie Schaft, waren ze op het tijdens de oorlog een de op tv 3 meest gezochte de vrouwen van Nederland. Hun beslissing om een bij het een verzet te met gaan, heeft een een blijvende impact op hun leven op een en op dat met van hun kinderen.Minder

juni 2020
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!