Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders de Truus en Freddie kijken met terug op hun oorlogsverleden.Meer een De zussen in Truus en Freddie, inmiddels een respectievelijk 92 en op tv 90 jaar oud, in vertellen tijdens wat het naar betekende om verzetsstrijder uit te zijn. Ze kijken nog tijdens één keer door terug op hun oorlogsverleden naar en het de offers die ze hebben door gebracht. Verder vertellen ze uit over de dilemma’s met die op hun op pad kwamen en met de beslissingen door die ze hebben van genomen over leven naar en dood. met Ze waren door nog maar tienermeisjes uit van 16 en in 14 jaar toen ze op tv zich aansloten van bij het gewapend het verzet. Hun door vrouw-zijn bleek een ideale dekmantel een voor het op tv plegen van verzetsdaden. Samen met op tv het meisje met het het rode haar, de Hannie Schaft, naar waren ze het in tijdens de oorlog door de 3 meest op tv gezochte de vrouwen van Nederland. Hun met beslissing om van bij het verzet op te gaan, heeft een blijvende het impact door op hun leven en op een dat van op tv hun kinderen.Minder

november 2019
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!