Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders tijdens Truus en van Freddie kijken terug op naar hun oorlogsverleden.Meer op De zussen Truus naar en Freddie, inmiddels respectievelijk van 92 en op 90 jaar oud, tijdens vertellen wat het betekende om verzetsstrijder van te zijn. het Ze kijken nog het één in keer terug op hun oorlogsverleden en de een de offers die op tv ze hebben gebracht. Verder vertellen naar ze naar over de dilemma’s die op van hun op tv pad kwamen en de beslissingen op die ze een hebben genomen op over leven en dood. op Ze waren nog maar naar met tienermeisjes van 16 en 14 jaar het toen ze zich het aansloten bij het door gewapend uit verzet. Hun vrouw-zijn bleek op een ideale in dekmantel voor van het plegen van van verzetsdaden. Samen met het het meisje met op tv het rode haar, Hannie Schaft, door waren ze het tijdens op tv de oorlog de de 3 meest tijdens gezochte vrouwen het van Nederland. Hun beslissing met om bij de het verzet te gaan, heeft naar een een blijvende impact uit op hun leven en op dat een van de hun kinderen.Minder

september 2020
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!