Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders naar Truus en Freddie kijken terug met op hun op tv oorlogsverleden.Meer De zussen door Truus en Freddie, in inmiddels respectievelijk 92 en het 90 jaar op oud, vertellen met wat het betekende het om verzetsstrijder te zijn. door Ze kijken tijdens nog één keer het terug op hun oorlogsverleden en op tv van de offers die ze het hebben gebracht. Verder uit vertellen ze over de door dilemma’s die naar op hun de pad kwamen en de beslissingen die tijdens ze hebben tijdens genomen over uit leven en dood. op Ze waren het nog maar tienermeisjes van het 16 en een 14 jaar toen ze zich van aansloten het bij het de gewapend verzet. Hun de vrouw-zijn bleek een ideale dekmantel voor het het plegen op van verzetsdaden. Samen uit met met het meisje met het rode haar, tijdens Hannie Schaft, waren het ze het tijdens een op de oorlog de 3 meest op tv gezochte het vrouwen van Nederland. Hun beslissing om door bij een het verzet te gaan, heeft de een blijvende op tv impact op met hun leven en op door dat tijdens van hun kinderen.Minder

mei 2021
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!