Programma gemist?

Oud-verzetsstrijders uit Truus en in Freddie kijken terug op hun uit oorlogsverleden.Meer De zussen Truus een en van Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en een 90 jaar op tv oud, vertellen wat het tijdens betekende door om verzetsstrijder te zijn. van Ze kijken een nog één keer terug op de hun oorlogsverleden en op de uit offers die ze het hebben gebracht. Verder vertellen door ze over de dilemma’s in die op hun naar pad kwamen in en de beslissingen met die ze hebben genomen de over leven op tv en in dood. Ze waren nog maar op tienermeisjes van 16 naar en het 14 jaar toen ze met zich aansloten van bij het op gewapend verzet. Hun vrouw-zijn bleek de een ideale een dekmantel voor het het plegen van verzetsdaden. van Samen met het het meisje met op tv het rode haar, Hannie Schaft, waren van in ze het tijdens de oorlog door de een 3 meest gezochte vrouwen van Nederland. met Hun uit beslissing om bij het verzet tijdens te gaan, heeft het een het blijvende impact op hun op leven en op op dat van hun op tv kinderen.Minder

december 2021
16-05-2016 17:05

2Doc: Twee zussen in verzet

2Doc: Twee zussen in verzet - 2Doc: Twee zussen in verzet

Oud-verzetsstrijders Truus en Freddie kijken terug op hun oorlogsverleden.Meer De zussen Truus en Freddie, inmiddels respectievelijk 92 en 90 jaar oud, vertellen wat het betekende om verzetsstrijder te zijn. Ze kijken nog één keer terug op ...

2Doc: Twee zussen in verzet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Twee zussen in verzet bij 2Doc: Twee zussen in verzet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Twee zussen in verzet. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Twee zussen in verzet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Twee zussen in verzet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Twee zussen in verzet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Twee zussen in verzet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!