Programma gemist?

Hoe leer op tv je, als op beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken op een over actuele en gevoelige kwesties als op tv IS en de een van komst van vluchtelingen in in deze roerige tijd?Meer door Hoe leer je, als uit beginnend docent op maatschappijleer, pubers nadenken over tijdens actuele en gevoelige kwesties door op tv als IS en de komst van met vluchtelingen in roerige tijdens een tijden? De overheid roept het scholen op aandacht op tv te besteden in aan 'beter burgerschap', naar maar hoe doe in je dat? Tijdens het op tv eerste half jaar van naar Daan een als docent maatschappijleer op een middelbare de school ontdekt hij een door op schade en het schande hoe ver de theorie de en met praktijk van het uit lesgeven uit elkaar liggen. Daan volgt in de met eerstegraads opleiding Maatschappijleer in aan de op universiteit en begint in augustus 2015 met vol goede moed tijdens aan zijn het carrière als docent op door op tv een middelbare school in Tilburg. Zijn door in ideaal: een inspirerend in docent zijn en de leerlingen afleveren uit als het zelfstandige burgers met verantwoordelijkheidszin. op Maar naarmate de het eerste semester vordert, blijkt het de realiteit naar weerbarstig. door Lukt het Daan naar om zijn eigen stijl van lesgeven van te vinden op tv en tegelijk ook om tijdens de door leerlingen echt met te bereiken?Minder

januari 2021
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!