Programma gemist?

Hoe leer van je, als beginnend van docent maatschappijleer, tijdens pubers nadenken over actuele en met gevoelige kwesties als het IS en een de komst van naar vluchtelingen in in deze roerige tijd?Meer naar Hoe leer een je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers de nadenken over door actuele met en gevoelige kwesties als tijdens IS en van de komst van vluchtelingen in roerige op tv tijden? De met overheid een roept scholen op aandacht met te besteden in aan 'beter burgerschap', maar hoe uit doe je tijdens dat? Tijdens het door eerste half jaar van Daan met als docent op maatschappijleer op naar een middelbare school ontdekt tijdens hij door schade en door schande hoe ver een de theorie en tijdens praktijk van de het lesgeven uit naar elkaar liggen. door Daan volgt met de eerstegraads opleiding naar Maatschappijleer aan de universiteit en begint uit in augustus van 2015 vol het goede moed aan zijn carrière met als door docent op uit een middelbare school een in Tilburg. Zijn ideaal: een door inspirerend docent zijn uit en op de leerlingen afleveren als zelfstandige burgers uit met verantwoordelijkheidszin. Maar de naarmate het het eerste het semester vordert, blijkt de realiteit weerbarstig. op tv Lukt de het Daan om zijn eigen de stijl van naar lesgeven te vinden en op tegelijk ook om een de leerlingen echt op het te bereiken?Minder

oktober 2021
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!