Programma gemist?

Hoe leer naar je, als beginnend het docent tijdens maatschappijleer, pubers nadenken over het actuele en op tv gevoelige kwesties als IS het en de komst een van vluchtelingen uit in deze roerige tijd?Meer tijdens Hoe leer je, als beginnend het docent op tv maatschappijleer, pubers nadenken het over actuele en gevoelige op kwesties als IS op tv en de door komst van vluchtelingen in roerige van tijden? het De overheid roept scholen van op aandacht op te besteden aan uit 'beter burgerschap', het maar hoe doe op je dat? Tijdens het eerste een half in jaar van Daan als een docent maatschappijleer op een van middelbare een school ontdekt hij door schade van en een schande hoe ver de een theorie en praktijk van in het lesgeven uit het elkaar liggen. Daan op volgt de eerstegraads opleiding in Maatschappijleer aan tijdens de universiteit en naar begint in augustus naar 2015 vol goede tijdens moed aan zijn op carrière met als docent op de een middelbare school in Tilburg. Zijn door ideaal: op een inspirerend docent zijn van en de op leerlingen afleveren als zelfstandige de burgers in met verantwoordelijkheidszin. Maar door naarmate het eerste semester de vordert, blijkt de het realiteit weerbarstig. Lukt op tv het Daan om zijn uit eigen een stijl van lesgeven de te vinden en tegelijk ook om op de leerlingen echt het te op bereiken?Minder

november 2019
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!