Programma gemist?

Hoe leer je, van als naar beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken in over actuele een en gevoelige naar kwesties als IS en de door komst van vluchtelingen van op tv in deze roerige tijd?Meer naar Hoe leer je, op tv als beginnend docent maatschappijleer, pubers een de nadenken over actuele en gevoelige kwesties tijdens als IS het en de op tv komst van vluchtelingen in roerige een tijden? De door overheid roept scholen op in aandacht te besteden op tv aan de 'beter burgerschap', maar hoe doe tijdens het je dat? Tijdens het eerste half door jaar van Daan uit als docent in maatschappijleer op een tijdens middelbare school ontdekt hij een door schade en het schande hoe een ver de het theorie en in praktijk van het lesgeven op uit elkaar liggen. Daan volgt op de eerstegraads op opleiding Maatschappijleer aan naar de naar universiteit en begint in augustus 2015 op tv in vol goede moed aan zijn een carrière als docent op naar uit een middelbare school op in Tilburg. Zijn in ideaal: een inspirerend docent zijn naar en de leerlingen het afleveren als zelfstandige door burgers van met verantwoordelijkheidszin. Maar naarmate het op tv eerste semester vordert, in blijkt de realiteit weerbarstig. met uit Lukt het Daan om zijn eigen door stijl van op lesgeven te vinden het en tijdens tegelijk ook om de leerlingen uit echt naar te bereiken?Minder

oktober 2020
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!