Programma gemist?

Hoe leer op je, als beginnend op docent maatschappijleer, een pubers nadenken over actuele tijdens en gevoelige kwesties in als op IS en de komst van vluchtelingen de in deze roerige door tijd?Meer Hoe het leer je, als uit beginnend docent maatschappijleer, pubers de nadenken over actuele naar en van gevoelige kwesties als de IS en de door komst van in vluchtelingen in roerige in tijden? De overheid roept het scholen op een aandacht te besteden aan 'beter het burgerschap', maar naar hoe doe de je dat? Tijdens het eerste met half naar jaar van Daan door als docent maatschappijleer uit op een middelbare school ontdekt hij op door schade in en schande uit hoe ver de in theorie en in praktijk van het lesgeven uit elkaar een liggen. op Daan volgt de eerstegraads van opleiding Maatschappijleer een aan de uit universiteit en begint in augustus 2015 op in vol goede moed de aan zijn carrière de als docent op een middelbare school op in op Tilburg. Zijn ideaal: de een inspirerend docent zijn een en de leerlingen afleveren naar in als zelfstandige burgers met door verantwoordelijkheidszin. Maar naarmate het eerste tijdens op semester vordert, blijkt de realiteit weerbarstig. de Lukt het het Daan om zijn eigen tijdens stijl uit van lesgeven te het vinden en het tegelijk ook om de leerlingen echt op tv te met bereiken?Minder

mei 2021
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!