Programma gemist?

Hoe leer in je, op tv als beginnend docent op maatschappijleer, pubers nadenken over actuele het en gevoelige kwesties als met IS en de op tv komst van vluchtelingen van in deze het roerige tijd?Meer Hoe leer in je, als van beginnend docent maatschappijleer, op tv pubers nadenken over actuele op tv en gevoelige kwesties op tv als IS en in uit de komst van vluchtelingen van in roerige tijden? met De overheid roept scholen uit op van aandacht te besteden aan het 'beter burgerschap', maar hoe de doe je dat? tijdens Tijdens op het eerste half jaar op van Daan als docent op tv maatschappijleer op een naar middelbare met school ontdekt hij door uit schade en schande uit hoe ver de naar theorie en praktijk van het de lesgeven een uit elkaar liggen. Daan naar volgt de eerstegraads opleiding uit Maatschappijleer in aan de universiteit en de begint in augustus 2015 door uit vol goede moed aan tijdens zijn carrière als naar docent op op tv een middelbare school in Tilburg. Zijn een ideaal: een inspirerend tijdens een docent zijn en de leerlingen afleveren met als zelfstandige burgers op met op verantwoordelijkheidszin. Maar naarmate in het eerste semester vordert, blijkt met met de realiteit weerbarstig. Lukt het op tv Daan uit om zijn eigen stijl tijdens van lesgeven te vinden en op tegelijk ook om uit de leerlingen echt door te van bereiken?Minder

juni 2020
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!