Programma gemist?

Hoe de leer je, als naar beginnend docent maatschappijleer, een pubers nadenken over naar actuele en gevoelige naar kwesties als IS naar en de uit komst van vluchtelingen in deze roerige in tijd?Meer het Hoe leer je, als de beginnend docent maatschappijleer, pubers een nadenken over op tv actuele en gevoelige tijdens kwesties als IS en in de op tv komst van vluchtelingen in roerige met tijden? een De overheid roept in scholen op aandacht door te besteden aan door 'beter burgerschap', naar maar hoe doe je dat? in Tijdens het het eerste half een jaar van Daan als docent maatschappijleer op op een middelbare het school ontdekt hij door door schade en op de schande hoe ver de op theorie en praktijk van het het lesgeven uit elkaar de liggen. Daan volgt het de eerstegraads uit opleiding Maatschappijleer aan de naar universiteit met en begint in augustus 2015 de vol goede moed een aan tijdens zijn carrière het als docent op op tv een middelbare school in tijdens Tilburg. Zijn ideaal: een tijdens inspirerend docent zijn en het de leerlingen afleveren op als zelfstandige naar burgers uit met verantwoordelijkheidszin. Maar naarmate het eerste door semester vordert, blijkt naar de op realiteit weerbarstig. Lukt het Daan naar om zijn uit eigen met stijl van lesgeven te vinden en op tv tegelijk ook door om op de leerlingen echt door te bereiken?Minder

december 2021
16-05-2016 21:00

2Doc: Maatschappijleer

2Doc: Maatschappijleer - 2Doc: Maatschappijleer

Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over actuele en gevoelige kwesties als IS en de komst van vluchtelingen in deze roerige tijd?Meer Hoe leer je, als beginnend docent maatschappijleer, pubers nadenken over a...

2Doc: Maatschappijleer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Maatschappijleer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Maatschappijleer bij 2Doc: Maatschappijleer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Maatschappijleer. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Maatschappijleer gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Maatschappijleer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Maatschappijleer? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Maatschappijleer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!