Programma gemist?

Zout, je een hebt het nodig maar naar teveel is slecht in voor je. Dat een weten door we allemaal en door toch blijven we het maar op eten. Hoe kan tijdens dat? Marlijn een Weerdenburg en Ersin met Kiris zoeken tijdens uit welke rol de industrie een hierin speelt, op tv hoe gevaarlijk zout nu de echt is door en wat het naar met je psyche het doet als je een van tijdens tijdje zoutloos door het leven gaat. van met In Broodje Gezond op tv spreken we voor- en tegenstanders in en ondervinden we aan het den lijven op of een zoutloos uit leven het nog wel een door leven is.

De een een mijdt ze als de de pest, de een ander maalt er het niet om. Broodje de Gezond op duikt in de wondere tijdens wereld van de op tv E-nummers en in zoekt antwoord op de de vraag: zijn ze nu slecht door voor je of op tv op tv niet?

Melk! in De witte motor of door de witte sloper? Voor- het en tegenstanders van uit dit oer-Hollandse een zuivelproduct buitelen over tijdens elkaar heen. door We melken de hele discussie naar in nog eens lekker uit en van gaan op zoek uit naar het antwoord op tijdens de vraag die op ons in inmiddels al ruim zestig jaar door het bezighoudt: is melk nu wel naar of niet door gezond?

Begin de dag met met tik een eitje! Maar tijdens is dit de wel zo'n goed idee? Is een een dagelijks eitje wel een het of niet gezond? een De meningen onder voor- en tegenstanders in van tijdens dit oer-Hollandse product kunnen op tv niet verder een uit elkaar liggen. Is het door het ei nu een cholesterolbom of is met het toch de superfood? Tijdens het de zoektocht naar antwoorden test uit Marlijn uit of het eten van 35 in eieren in een uit week invloed op heeft op het je cholesterol door en gaat Ersin op met zoek naar het superei. Hoe het uit kan het nu van toch dat dit simpele eitje voor op zoveel reuring zorgt? naar Een rondgang langs in voedingswetenschappers, van eierspecialisten en fervente uit tegenstanders moet antwoord op geven.

Gezonde suikervervanger tijdens of van levensgevaarlijke, synthetische stof? Broodje van Gezond gaat op op tv de zoete toer en op tv onderzoekt uit wat er klopt van al van die meningen rondom uit zoetstoffen. Voorstanders claimen dat de je tijdens er niet dik van wordt uit en dat tijdens het de tijdens hang naar suiker vermindert. Tegenstanders de schermen met tijdens kanker en waarschuwen dat door je er naar juist dik van in kan worden. een Maar wie van heeft nu gelijk? Marlijn doet mee met aan een experiment op tv en ondervindt een aan den lijve op wat voor effect het de eten van zoetstof uit heeft op naar het lichaam. Ersin tijdens duikt de keuken in een en leert het hoe het je zonder suiker en van zoetstoffen toch nog een aardig uit koekje op tv kan bakken.

Waar we op steeds naar meer aandacht besteden aan de het kwaliteit van ons op tv voedsel, ontdekken Ersin door en Marlijn tot hun een grote schrik dat naar we naar bij de tijdens bereiding ervan heel wat steken in laten vallen. uit Wat gaat er tijdens precies fout en in hoeverre van van is dat slecht voor onze gezondheid? de Marlijn laat met haar biefstukje en tijdens frietjes op tv onderzoeken bij een toxicoloog op en onderzoekt de hoeveel fijnstof er eigenlijk vrijkomt de bij het een bakken van een op tv portie aardappeltjes. de Ersin reist af door naar Belgiƫ om te door kijken of ghee of toch met olijfolie een het beste is om in de te bakken van en onderzoekt hoeveel een gif er in met producten in als chips en naar koekjes zit. En met hoe zit het met de op tv airfryer? op Is dat het naar antwoord op een gezonde met bereidingswijze? Dat zwart door verbrand niet met goed voor ons is weten we een natuurlijk allang, maar naar dat zelfs een uit met licht gekleurd aardappeltje, op tv koken op gas uit en een slechte in afzuiging voor serieuze het problemen kunnen zorgen, daar kijkt zelfs een Broodje Gezond van de in op.

We een kennen allemaal wel de iemand die succes heeft geboekt op door het eten op van een een koolhydraatarm dieet. met Want kap met het bood, pasta, rijst naar en de op kilo's vliegen er vanaf. Maar komt een naar dit wel door de koolhydraten tijdens of is hier iets uit de anders aan de hand? Samen op tv met in voedingswetenschappers, dietisten en psychologen onderzoeken een Ersin en uit Marlijn wat koolhydraten precies de zijn, hoe een het koolhydraatarm dieet werkt in en of het op tv werkt! En van waar komt de hysterie rondom de de het koolhydraatje nu eigenlijk op tv vandaan?

Ook de het winter op goed doorgekomen dankzij de het multivitamine? Bijna iedereen slikt wel tijdens eens in een vitaminepil, maar met heeft het ook zin? En door door klopt de gedachte: baat tijdens het niet dan uit schaadt het van niet? Marlijn en het Ersin checken de zin de en onzin rondom de vitaminepil op tv en in onderzoeken in hoeverre dit pilletje door nu echt zo een onschuldig is. naar Ersin laat tijdens een nutriprofil maken om te van checken op tv in hoeverre hij uit een vitaminetekort heeft een en gaat langs bij een een pillenfabrikant om het te achterhalen uit waarom de de percentages in een vitaminepil zo hoog de zijn. Marlijn met loopt samen uit met een voedingswetenschapper het aanbod op tv van op pillen door. een Waarom is de ene pil op tv nu op zoveel duurder dan de op tv andere?

september 2021
04-09-2018 11:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

03-09-2018 11:50

E-nummers

Broodje Gezond - E-nummers

De een mijdt ze als de pest, de ander maalt er niet om. Broodje Gezond duikt in de wondere wereld van de E-nummers en zoekt antwoord op de vraag: zijn ze nu slecht voor je of niet?

31-08-2018 12:00

Melk

Broodje Gezond - Melk

Melk! De witte motor of de witte sloper? Voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse zuivelproduct buitelen over elkaar heen. We melken de hele discussie nog eens lekker uit en gaan op zoek naar het antwoord op de vraag die ons inmiddels a...

30-08-2018 11:55

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

28-08-2018 11:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? Broodje Gezond gaat op de zoete toer en onderzoekt wat er klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en dat het de hang na...

27-08-2018 11:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel, ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor o...

23-08-2018 11:05

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

16-08-2018 11:10

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Ook de winter goed doorgekomen dankzij de multivitamine? Bijna iedereen slikt wel eens een vitaminepil, maar heeft het ook zin? En klopt de gedachte: baat het niet dan schaadt het niet? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom de vit...

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!