Programma gemist?

Zout, naar je hebt het nodig maar op teveel met is slecht voor je. Dat een op weten we allemaal en toch blijven een we de het maar eten. op Hoe kan met dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin op tv Kiris op tv zoeken uit welke rol de industrie in hierin speelt, een hoe gevaarlijk zout nu op echt is en op wat het met met tijdens je psyche doet een als je een tijdje zoutloos door naar het leven gaat. naar In Broodje Gezond een op spreken we voor- en tegenstanders met en ondervinden we de aan den lijven of de een zoutloos van leven nog wel uit een naar leven is.

De tijdens een mijdt ze van als de pest, tijdens de ander maalt er in niet om. Broodje met Gezond duikt in de de wondere wereld van van de E-nummers en in zoekt antwoord tijdens op de vraag: zijn door ze nu van slecht voor in je of van niet?

Melk! De witte tijdens motor of op de witte op tv sloper? Voor- en tegenstanders van met op dit oer-Hollandse zuivelproduct buitelen over met elkaar heen. We een melken de hele discussie de nog eens lekker van uit en gaan het uit op zoek naar het het antwoord op met de vraag die ons inmiddels al een ruim zestig met jaar bezighoudt: is de melk nu wel met of niet van gezond?

Begin de op tv dag tik een tijdens eitje! Maar is dit van wel door zo'n goed idee? de Is een dagelijks eitje wel in of niet van gezond? De door meningen onder voor- op tv en tegenstanders van dit oer-Hollandse in tijdens product kunnen niet verder uit elkaar op liggen. van Is het ei in nu een het cholesterolbom of is het toch tijdens superfood? Tijdens de zoektocht de naar met antwoorden test Marlijn of het de eten van naar 35 eieren in een met week invloed heeft naar van op je cholesterol en het gaat Ersin een op zoek naar het superei. van Hoe naar kan het nu de toch dat dit simpele eitje voor het zoveel reuring zorgt? van Een rondgang langs op voedingswetenschappers, door eierspecialisten en fervente tegenstanders moet in antwoord tijdens geven.

Gezonde suikervervanger het of levensgevaarlijke, synthetische stof? in Broodje uit Gezond gaat op naar de zoete toer en onderzoekt op wat er klopt de met van al die meningen op tv rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat door je er niet het dik van wordt een door en dat het de op tv hang naar suiker op tv vermindert. Tegenstanders schermen met kanker een op tv en waarschuwen dat in je er juist dik van kan naar worden. door Maar wie heeft nu naar gelijk? Marlijn doet mee de aan een experiment met de en ondervindt aan den lijve in wat voor effect het tijdens eten door van zoetstof heeft op naar het de lichaam. Ersin duikt de het keuken in en leert naar hoe je zonder suiker tijdens en zoetstoffen toch op nog een tijdens aardig tijdens koekje kan bakken.

Waar op tv we steeds meer aandacht besteden naar in aan de kwaliteit van het ons voedsel, ontdekken het Ersin en Marlijn tot hun uit grote schrik dat op we tijdens bij de met bereiding ervan heel wat uit steken laten vallen. in Wat gaat er precies fout de en in hoeverre op is door dat slecht een voor onze gezondheid? het Marlijn laat haar biefstukje van en frietjes onderzoeken bij een met toxicoloog en met onderzoekt hoeveel fijnstof het er eigenlijk vrijkomt op tv bij de het bakken van van een portie aardappeltjes. een Ersin reist af naar een België om te kijken de of ghee of op tv toch olijfolie het een beste is om in tijdens door te bakken en onderzoekt van hoeveel gif in er in producten de als chips en van koekjes zit. En hoe zit het uit met de tijdens airfryer? Is dat het naar antwoord op een een de gezonde bereidingswijze? Dat zwart door verbrand niet goed voor met ons is weten we in natuurlijk in allang, maar in dat zelfs een licht gekleurd aardappeltje, met koken op gas van en naar een slechte uit afzuiging voor serieuze problemen kunnen zorgen, van daar kijkt zelfs op tv Broodje Gezond van in tijdens op.

We uit kennen allemaal wel van iemand die het succes heeft geboekt door het eten de van tijdens een koolhydraatarm dieet. Want een kap met bood, pasta, het rijst het en de kilo's vliegen er in in vanaf. Maar komt door dit wel door de koolhydraten in of is hier het iets anders aan de met naar hand? Samen met het voedingswetenschappers, dietisten en op tv psychologen onderzoeken Ersin en Marlijn wat in koolhydraten precies zijn, uit in hoe een koolhydraatarm dieet tijdens werkt en of het op tv werkt! En waar komt de de hysterie rondom op het koolhydraatje nu door eigenlijk van vandaan?

Ook de uit winter goed doorgekomen dankzij in de multivitamine? het Bijna iedereen slikt tijdens wel eens op tv een vitaminepil, tijdens maar heeft het ook zin? En met klopt de gedachte: tijdens baat het op tv niet dan schaadt het op niet? Marlijn een en Ersin naar checken de zin op tv en onzin rondom in de vitaminepil op en onderzoeken in hoeverre dit van pilletje nu echt zo van van onschuldig is. Ersin laat een een nutriprofil maken naar om te checken een in hoeverre op tv hij een vitaminetekort heeft en een gaat langs bij een het het pillenfabrikant om te achterhalen uit waarom de percentages van in een vitaminepil zo met hoog zijn. Marlijn met loopt samen met een het voedingswetenschapper tijdens het aanbod van op tv pillen door. Waarom in is de ene pil nu tijdens door zoveel duurder dan de naar andere?

januari 2021
04-09-2018 11:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

03-09-2018 11:50

E-nummers

Broodje Gezond - E-nummers

De een mijdt ze als de pest, de ander maalt er niet om. Broodje Gezond duikt in de wondere wereld van de E-nummers en zoekt antwoord op de vraag: zijn ze nu slecht voor je of niet?

31-08-2018 12:00

Melk

Broodje Gezond - Melk

Melk! De witte motor of de witte sloper? Voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse zuivelproduct buitelen over elkaar heen. We melken de hele discussie nog eens lekker uit en gaan op zoek naar het antwoord op de vraag die ons inmiddels a...

30-08-2018 11:55

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

28-08-2018 11:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? Broodje Gezond gaat op de zoete toer en onderzoekt wat er klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en dat het de hang na...

27-08-2018 11:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel, ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor o...

23-08-2018 11:05

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

16-08-2018 11:10

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Ook de winter goed doorgekomen dankzij de multivitamine? Bijna iedereen slikt wel eens een vitaminepil, maar heeft het ook zin? En klopt de gedachte: baat het niet dan schaadt het niet? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom de vit...

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!