Programma gemist?

Soja: goede een zuivel- en vleesvervanger of op tv hormonenbom? in Voor- en tegenstander van soja een buitelen al in jaren over elkaar een heen. 'Het op tv is goed tijdens voor je, want het is de plantaardig. van Het is superslecht, je kan uit er zelfs kanker van van krijgen.' Tijd om van eens paal en op perk te stellen met de aan de hele soja-discussie. tijdens Want dit op tv gaat niet alleen uit de vegetariërs aan. Soja zit door in uit legio producten, dus we eten het met allemaal vaak, zonder het het op te weten. Maar in is dat een nu erg of niet? Hun zoektocht het met voert Marlijn en Ersin langs de uit enige Nederlandse sojakweker uit die op ons land rijk is, op tv ze praten met een op arts die soja van weigert in te eten met en een producent die het juist ontzettend trots is uit op zijn sojaburgers. Maar met op wie heeft nu op tv gelijk? Is de de angst voor het sojaboontje nu tijdens wel in of niet terecht?

Marlijn van Weerdenburg en op Ersin Kiris onderzoeken wat op tv er waar is van met de stelling tijdens 'Zijn biologische groenten op tv gezonder dan tijdens niet-biologische groenten?' Biologische op tv groenten worden steeds tijdens populairder maar in door de wetenschap is naar veel onduidelijkheid over het effect uit van biologische groenten door op op tv de gezondheid: zijn een ze daadwerkelijk voedzamer en het minder schadelijk dan de bespoten met niet-biologische tijdens variant? Of is dit een van uit fabeltje?

Gezonde van suikervervanger of met levensgevaarlijke, synthetische stof? door Broodje Gezond gaat op de zoete van toer op tv en onderzoekt met wat er nu klopt van tijdens al die meningen rondom de zoetstoffen. Voorstanders claimen door dat je in er niet dik de van een wordt en het de hang op naar van suiker verminderd. Tegenstanders uit schermen met kanker op tv en waarschuwen dat uit je er juist dik door van kan met worden. Maar wie heeft nu een gelijk? Marlijn doet mee een aan een door experiment en tijdens ondervindt aan den lijve in wat in voor effect het eten van zoetstof de heeft tijdens op het lichaam. Ersin naar duikt de keuken met in en leert de hoe het je zonder suiker en zoetstoffen naar toch nog een aardig op koekje door kan bakken.

Waar we steeds naar van meer aandacht besteden aan de tijdens kwaliteit van ons op voedsel uit ontdekken Ersin en Marlijn tijdens tot hun grote schrik van dat we van bij de bereiding ervan heel een wat steken laten het vallen. Wat gaat op er precies het fout en het in hoeverre tijdens is dat slecht voor het onze gezondheid? Marlijn door laat haar biefstukje en de frietjes onderzoeken bij een op tv toxicoloog en onderzoekt met een hoeveel fijnstof er in eigenlijk vrijkomt bij het een bakken van naar een portie aardappeltjes. Ersin tijdens reist af naar een België om te een kijken of het ghee of toch olijfolie de door beste manier is van om in te bakken van tijdens en onderzoekt hoeveel gif er in op door producten als chips en het koekjes zit een . En hoe zit het met tijdens de air-fryer... de is dat het antwoord tijdens op het een gezonde tijdens bereidingswijze? Dat zwart verbrand niet van goed voor een ons is weten we natuurlijk in de allang maar dat van zelfs een licht gekleurd aardappeltje, koken op op gas met en een een slechte afzuiging een voor serieuze problemen kunnen van zorgen... daar tijdens kijkt zelfs Broodje het Gezond van op.

Begin de van dag tik een eitje! op tv de Maar is dit wel zo'n naar goed idee? Is een met dagelijks eitje wel de of op tv niet gezond? door De meningen onder voor- en tegenstanders een van dit met oer-Hollandse product kunnen niet van op tv verder uit elkaar de liggen. Is het ei op tv nu een cholesterolbom of in is het uit toch superfood? de Tijdens de zoektocht naar antwoorden de test Marlijn of het naar eten een van 35 eieren in de een week invloed heeft met op je het cholesterol en gaat in Ersin de op zoek naar het in superei. Hoe naar kan het nu toch dat met dit het simpele eitje voor naar zoveel reuring zorgt? Een de rondgang langs voedingswetenschappers, op eierspecialisten en fervente tegenstanders moet met antwoord met geven.

We op tv kennen allemaal wel de iemand die succes heeft van geboekt door het eten naar naar van een koolhydraatarm op tv dieet. Want kap met bood, de pasta, door rijst en de kilo's vliegen er op vanaf. de Maar komt dit wel door uit de koolhydraten of met is door hier iets anders in aan de hand? Samen op met voedingswetenschappers, uit diëtisten en psychologen onderzoeken van Ersin door en Marlijn wat naar koolhydraten precies zijn, hoe een koolhydraatarm met dieet werkt de en of in het werkt! En waar tijdens komt het de hysterie rondom het koolhydraatje nu in tijdens eigenlijk vandaan?

Vanavond door start het derde seizoen van met het Broodje Gezond. De de komende vijf weken een is het consumentenprogramma op met maandag om 21:05 uit uur te met zien op NPO op 3. Ook de winter goed met doorgekomen dankzij de multivitamine? met Bijna iedereen slikt door wel eens een een vitaminepil maar heeft uit het ook op zin? En klopt de de gedachte door baat het niet op tv dan schaadt in het niet? Broodje in Gezond checkt in deze in eerste aflevering in de zin en onzin het rondom de met vitaminepil en onderzoekt in op tv hoeverre dit pilletje met nu echt het zo onschuldig op is. Bijna iedereen slikt wel op tv eens in een vitaminepil maar heeft het ook met op nut? Marlijn en Ersin tijdens checken de in zin en onzin rondom uit dit ‘gezonde' de pilletje. Ersin laat de een nutriprofil maken om te tijdens checken in met hoeverre hij een vitaminetekort op heeft een en gaat langs een bij een pillenfabrikant het om te achterhalen het waarom de percentages in in een vitaminepil zo hoog met met zijn. Marlijn loopt door samen met een voedingswetenschapper het van aanbod uit van pillen door, uit waarom is de ene pil op tv nu zoveel duurder dan het de andere? Dit een programma is naar onderdeel van de Foodweken op in NPO op 3. Lees meer over het deze themaweken de op gids.tv/2445/foodweken.

Het op is hip het en populair: de detox. En tijdens of je op tv het nu doet in door middel van sapjes, uit pillen of met poeders, alleen of met een een coach, in op tv een clubje op of via internet, tijdens het doel met is hetzelfde: je lichaam reinigen het van al het met gif naar dat je binnenkrijgt. Maar om welk tijdens gif gaat het met nu precies? En naar uit wat gebeurt er in op je lijf de als je detoxt? En, wellicht nog een interessanter, wat gebeurt naar er niet? uit Ook Broodje Gezond tijdens reinigt zichzelf en door onderzoekt de zin door en onzin over op Detox. In op tv Broodje Gezond gaan Marlijn Weerdenburg uit en Ersin Kiris de op zoek naar de in zin en onzin tijdens over voeding uit en gezondheid. Ze onderzoeken de welke uitspraak het een feit of een met fabel is op en maken duidelijk hoe tijdens de vork in door de steel door zit. Klopt de in stelling, wat zegt naar het wetenschappelijk onderzoek nu de door echt en wat kunnen uit we nog eten of moeten door we het juist laten in staan?

Broodje Gezond is naar de terug met een nieuw naar seizoen. Marlijn Weerdenburg naar en Ersin Kiris naar gaan op zoek naar de op zin en op onzin door over voeding en uit gezondheid. Ze onderzoeken welke uitspraak een uit feit of uit een fabel door is en maken duidelijk tijdens hoe uit de vork in de steel zit. op Klopt uit de stelling, wat met zegt het wetenschappelijk onderzoek door nu echt tijdens en wat kunnen we nog de eten door of moeten we juist op tv laten staan? Met vanavond: naar melk. De op witte motor of de in witte sloper? naar Voor- en van tegenstanders van dit oer-Hollandse zuivelproduct de buitelen over elkaar heen. op We met melken de hele op tv discussie nog eens lekker de uit en we uit gaan op in zoek naar het antwoord een op de vraag die tijdens ons inmiddels al van op tv ruim 60 jaar naar bezighoudt... is melk naar nu wel of niet gezond voor op het je?

april 2019
25-04-2019 19:25

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstander van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig. Het is superslecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om eens pa...

18-06-2018 21:00

Zijn biologische groenten gezonder dan niet-biologische groenten?

Broodje Gezond - Zijn biologische groenten gezonder dan niet-biologische groenten?

Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris onderzoeken wat er waar is van de stelling 'Zijn biologische groenten gezonder dan niet-biologische groenten?' Biologische groenten worden steeds populairder maar in de wetenschap is veel onduidelijkheid o...

11-06-2018 21:05

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? Broodje Gezond gaat op de zoete toer en onderzoekt wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naa...

04-06-2018 21:00

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

28-05-2018 21:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

21-05-2018 21:00

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

14-05-2018 21:00

Terug: Broodje Gezond

Broodje Gezond - Terug: Broodje Gezond

Vanavond start het derde seizoen van Broodje Gezond. De komende vijf weken is het consumentenprogramma op maandag om 21:05 uur te zien op NPO 3. Ook de winter goed doorgekomen dankzij de multivitamine? Bijna iedereen slikt wel eens een vit...

14-06-2017 21:00

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde: je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

07-06-2017 21:00

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-05-2017 21:10

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

24-05-2017 21:10

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

17-05-2017 21:05

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

10-05-2017 21:05

Broodje Gezond

Broodje Gezond - Broodje Gezond

Broodje Gezond is terug met een nieuw seizoen. Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris gaan op zoek naar de zin en onzin over voeding en gezondheid. Ze onderzoeken welke uitspraak een feit of een fabel is en maken duidelijk hoe de vork in de ste...

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 25-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord