Programma gemist?

Er zijn vele op tijdens (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden van we opgevoed met van het idee dat het ontbijt de belangrijkste op maaltijd het is van de dag, in maar op tv nieuwe diëten raden aan het ontbijt de over te slaan op of juist de zes keer per van dag een van klein beetje te met eten. Wat is op waar als het tijdens gaat om ons met eetpatroon? Wanneer op naar de dag, tijdens eten we wat? En wat klopt tijdens in er van het gezegde: op tv 'ontbijten als een op tv keizer, lunchen als een naar koning en in dineren als het een bedelaar'?

We moeten er met 2 ons per uit dag tijdens van eten. tijdens Groenten. Maar maakt het dan uit uit of deze van uit de pot, van een blik, uit in de vriezer of naar van de markt het komen? naar Verse groenten versus geconserveerde groenten; op wie gaat een er winnen? Marlijn onderzoekt bij een de met producent hoe in de groenten zo gezond de mogelijk in van een potje belanden, terwijl Ersin bij op tijdens de spruitjesboer de oogst naar meemaakt en de term uit 'vers' met onderzoekt. Want tot wanneer mag je van tijdens iets 'vers' noemen? En wat gebeurt tijdens er met je het boontjes van als je ze verkeerd op kookt? En maakt het een dan nog wat uit uit of je van je wortel door pureert, rauw op tijdens eet of gekookt de ? Nou door en of!

Vis is de gezond! En zeker verse naar vis! het Maar als dat visje tijdens echt van zo gezond is, in waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen in twee in keer per week dan teruggeschroefd op tv op tv naar één keer? En hoe een zit het precies met door alle negatieve het artikelen door over gif en plastic op tv in ons harinkje en een mootje zalm? Ersin en een met Marlijn gaan op naar zoek naar het gezondste visje. Gaat naar Ersin dat vinden door de bij een kweker in Zeeland een of vindt Marlijn die met op door de visafslag? En wat maakt van dat visje met dan de precies zo gezond? een Antwoord vinden op op tv die vraag blijkt het lastiger dan gedacht.

In naar Amerika is met de trend al zichtbaar. Na dairy op free de en pro vegan een is gut-friendly de tijdens nieuwe rage. de En ook in op ons landje krijgen de het darmen steeds meer aandacht. Boeken, een speciale een diëten en bijzondere drankjes met met unieke het ingrediënten doen ons geloven dat een we onze darmen op in extra in de watten moeten leggen. naar op Waarom eigenlijk? Zijn ze er op tv dan zo slecht tijdens aan toe? naar Marlijn en Ersin tijdens onderzoeken het belang van op onze darmen op en de zin en onzin uit van al in die producten die onze in darmflora in eens flink zouden opkrikken. Zo de krijgt op tv Ersin bij een bacterioloog uitgelegd door wat er met nu eigenlijk door in onze darmen zit waarvoor op we zo goed door moeten met zorgen, hoort Marlijn tijdens een arts uit op tv over de meerdere rollen naar die in onze darmen spelen, gaan ze op op consult tijdens bij een poeptherapeut die op tv uitlegt hoe je van kan zien of je in tijdens darm in shape is met en zien we hoe met een van nieuw wondermiddel je darmen zo gezond op in krijgt dat allerlei ziektes als sneeuw het naar voor de zon in verdwijnen.

We moeten van anderhalf tot het twee liter water per door dag drinken, uit want dat is gezond. We op raken op deze een manier in afvalstoffen kwijt, op tv we vallen af op en als cadeautje krijg je uit er ook een nog een gezonde op huid van. in Op deze manier lijkt water het met meest goedkope medicijn de voor een gezond het op en stralend lijf, maar is op dat ook naar zo? Ersin gooit zijn uit eigen naar lichaam in de de strijd en laat zijn door afvalstoffen testen, Marlijn reist met af naar onze op Zuiderburen om te naar kijken of het ene op tv water naar nu gezonder op tv is dan het andere naar en zoekt ze de uit waar die anderhalf het tot twee liter uit water door regel nu eigenlijk vandaan komt? Een op tv naar ding is zeker, naar na een rondje langs onze door experts blijkt in water een groot van deel van haar onschuld van te uit verliezen.

Soja: uit goede zuivel- in en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- met en tegenstanders van uit soja buitelen al jaren op over naar elkaar heen. 'Het tijdens is goed voor je, het want het is in plantaardig.' 'Het is super op tv slecht, je kan van er op tv zelfs kanker van krijgen.' Tijd het op om eens paal en perk te op de stellen aan de hele soja-discussie. Want in dit gaat niet op tv alleen de vegetariërs op aan. Soja zit door in legio tijdens producten, dus de we eten het allemaal door vaak de zonder het te weten. Maar de is de dat nu erg of naar niet? Marlijn en Ersin hun op tv zoektocht voert op tv langs de op enige Nederlandse sojakweker die ons door land tijdens rijk is, op ze praten met een arts die op een soja weigert te eten de en een een producent die juist ontzettend tijdens trots is op zijn van sojaburgers. Maar wie heeft naar nu gelijk? een Is de angst voor op het naar sojaboontje nu wel in of niet in terecht?

Gezonde van suikervervanger of levensgevaarlijke, op tv synthetische stof? een We gaan op de zoete door toer in en onderzoeken wat er door nu klopt van tijdens al die meningen rondom van zoetstoffen. Voorstanders claimen dat op je er niet in dik het van wordt op en het de een hang naar suiker een vermindert. Tegenstanders schermen de met kanker en waarschuwen dat je door met er juist dik van kan door worden. Maar wie het heeft nu gelijk? een Marlijn naar doet mee aan een naar experiment en op tv ondervindt aan den lijve wat voor op tv effect het eten naar de van zoetstof heeft op het lichaam. op Ersin duikt de op keuken in in en leert hoe van je zonder suiker de en zoetstoffen toch nog uit een het aardig koekje door kan bakken.

Waar we met steeds meer aandacht met besteden op tv aan de kwaliteit van met ons voedsel een ontdekken Ersin en Marlijn tot hun in grote schrik dat van we bij de in tijdens bereiding ervan heel met wat steken laten vallen. Wat gaat naar van er precies fout door en in hoeverre tijdens is dat slecht met voor onze gezondheid? Marlijn laat een haar biefstukje en op frietjes onderzoeken tijdens bij een toxicoloog en onderzoekt een hoeveel van fijnstof er eigenlijk vrijkomt bij een het bakken van op tv op een portie aardappeltjes. Ersin door reist af van naar België om te tijdens kijken of ghee op of toch olijfolie door het beste middel het is om uit in te bakken en onderzoekt tijdens hoeveel op gif er in producten van als chips in en koekjes zit. En hoe op zit het met de uit airfryer... naar is dat het antwoord op op een gezonde bereidingswijze? van Dat van zwart verbrand niet goed op voor door ons is weten we natuurlijk met allang, maar dat door zelfs uit een licht gekleurd aardappeltje, koken op het gas de en een een slechte afzuiging voor een serieuze problemen kunnen zorgen... naar daar kijken met zelfs wij van het op.

Begin op de dag op tv tik een eitje! Maar is naar dit wel zo'n van goed idee? Is een tijdens dagelijks eitje een wel of niet uit gezond? De door meningen onder voor- het en tegenstanders de van dit oer-Hollandse door product kunnen niet verder uit door elkaar het liggen. Is het ei met nu een cholesterolbom of een is het op tv toch superfood? Tijdens van de zoektocht de naar antwoorden test Marlijn of het in de eten van 35 eieren in een in week invloed heeft door op je door cholesterol en gaat door Ersin in op zoek naar het superei. een Hoe kan een het nu toch dat dit met simpele eitje voor tijdens op zoveel reuring zorgt? het Een rondgang langs voedingswetenschappers, op tv eierspecialisten en van fervente tegenstanders moet tijdens antwoord geven.

We kennen allemaal door wel uit iemand die succes heeft op tv geboekt door het eten op tv in van een koolhydraatarm dieet. Want kap op tv met uit bood, pasta, rijst en op de kilo's vliegen met er vanaf. Maar komt door op dit wel door de koolhydraten uit of is hier naar iets anders tijdens aan de hand? Samen met naar voedingswetenschappers, diëtisten in en tijdens psychologen onderzoeken Ersin en tijdens Marlijn wat koolhydraten precies op zijn, van hoe een koolhydraatarm dieet werkt en door of het met werkt. En met waar komt de hysterie met rondom het een koolhydraatje nu eigenlijk tijdens vandaan?

Bijna van iedereen slikt weleens op een vitaminepil, maar op heeft het ook door nut? Marlijn een en Ersin checken de door zin en onzin in rondom dit van 'gezonde' pilletje. Ersin laat met een nutriprofil maken om op te checken in hoeverre uit van hij een vitaminetekort uit heeft en gaat langs door bij een pillenfabrikant om tijdens te in achterhalen waarom de percentages in een de vitaminepil zo hoog met zijn. Marlijn loopt met samen met in een voedingswetenschapper het aanbod op tv van op tv pillen door. Waarom is naar de ene tijdens pil nu zoveel duurder dan op tv de tijdens andere?

Het de is hip en populair: op de detox. op En of je het op nu doet uit door middel op van sapjes, pillen het of poeders, alleen of met een een coach, in een de clubje of van via de internet, het doel is hetzelfde. tijdens Je lichaam naar reinigen van al van het gif dat je binnenkrijgt. tijdens Maar van om welk gif gaat een het nu naar precies? En een wat gebeurt er in je lijf van van als je detoxt? En, wellicht de nog interessanter, op tv wat gebeurt er in niet? Ook Broodje naar Gezond reinigt op zichzelf en onderzoekt de de zin en in onzin over detox.

Tachtig uit procent van de naar Nederlanders eet er het te weinig van... vezels. uit Wellicht niet het meest in sexy in onderdeel van onze voeding, maar op tv wel een van in de belangrijkste. van En op hoewel we allemaal denken lekker bezig een te zijn met de die poepaanjager, uit lopen we juist vast. een Hoe kan tijdens dat? Broodje door Gezond maakt van de met droge op tv vezel een sappig tijdens verhaal.

Zout, je hebt naar op het nodig maar teveel een is slecht met voor je. Dat weten we allemaal uit door en toch blijven we het maar in eten. Hoe kan met dat? uit Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris de uit zoeken uit welke rol de industrie het hierin uit speelt, hoe gevaarlijk zout nu naar echt is uit en op wat het met tijdens je psyche doet als je tijdens een tijdens tijdje zoutloos door het leven op tv gaat. We spreken naar we voor- en op tv tegenstanders en ondervinden we een aan den lijven uit of op een zoutloos leven de nog wel een leven naar is.

Het van is verslavend door lekker, je wordt er gelukkig door van, het is van goed voor op tv je hart. naar Broodje Gezond zoekt met antwoord op de van vraag of chocolade nu echt met goed van voor je is of uit dat het enkel de een fabeltje is een waar we heel graag naar in de willen geloven.

mei 2020
07-08-2019 19:00

Eetpatroon

Broodje Gezond - Eetpatroon

Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te ...

06-08-2019 18:55

Vers/blik

Broodje Gezond - Vers/blik

We moeten er 2 ons per dag van eten. Groenten. Maar maakt het dan uit of deze uit de pot, een blik, uit de vriezer of van de markt komen? Verse groenten versus geconserveerde groenten; wie gaat er winnen? Marlijn onderzoekt bij de producent...

05-08-2019 18:55

Vis

Broodje Gezond - Vis

Vis is gezond! En zeker verse vis! Maar als dat visje echt zo gezond is, waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen twee keer per week dan teruggeschroefd naar één keer? En hoe zit het precies met alle negatieve artikelen over gif en pl...

02-08-2019 18:50

Darmflora

Broodje Gezond - Darmflora

In Amerika is de trend al zichtbaar. Na dairy free en pro vegan is gut-friendly de nieuwe rage. En ook in ons landje krijgen de darmen steeds meer aandacht. Boeken, speciale diëten en bijzondere drankjes met unieke ingrediënten doen ons gel...

01-08-2019 19:00

Water

Broodje Gezond - Water

We moeten anderhalf tot twee liter water per dag drinken, want dat is gezond. We raken op deze manier afvalstoffen kwijt, we vallen af en als cadeautje krijg je er ook nog een gezonde huid van. Op deze manier lijkt water het meest goedkope ...

31-07-2019 19:00

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstanders van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig.' 'Het is super slecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om een...

30-07-2019 18:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op de zoete toer en onderzoeken wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naar suiker ve...

29-07-2019 18:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

26-07-2019 19:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

25-07-2019 18:55

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

24-07-2019 18:55

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Bijna iedereen slikt weleens een vitaminepil, maar heeft het ook nut? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom dit 'gezonde' pilletje. Ersin laat een nutriprofil maken om te checken in hoeverre hij een vitaminetekort heeft en gaat la...

23-07-2019 18:55

Detox

Broodje Gezond - Detox

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde. Je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

22-07-2019 18:55

Vezels

Broodje Gezond - Vezels

Tachtig procent van de Nederlanders eet er te weinig van... vezels. Wellicht niet het meest sexy onderdeel van onze voeding, maar wel een van de belangrijkste. En hoewel we allemaal denken lekker bezig te zijn met die poepaanjager, lopen we...

19-07-2019 18:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

18-07-2019 18:50

Chocola

Broodje Gezond - Chocola

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocolade nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!