Programma gemist?

Er zijn op tv vele (volks)wijsheden over ons op eetpatroon: op Zo worden we de opgevoed met het idee dat door ontbijt de uit belangrijkste van maaltijd is van de dag, maar in de nieuwe diëten raden aan in het ontbijt over te naar slaan of de juist zes keer per tijdens dag een van klein beetje van te eten. Wat is het waar als het het gaat om ons eetpatroon? op Wanneer op de het dag, eten we op tv wat? door En wat klopt er van het door gezegde: 'ontbijten als met een keizer, lunchen uit als een op tv koning en dineren als met een met bedelaar'?

We moeten er in 2 ons per in dag met van eten. Groenten. Maar een maakt het een dan uit of in deze uit op tv de pot, een door blik, uit de vriezer of tijdens van de door markt komen? Verse groenten met versus uit geconserveerde groenten; wie gaat in er winnen? Marlijn onderzoekt bij in met de producent hoe de groenten de zo gezond door mogelijk in een potje belanden, op tv van terwijl Ersin bij de op tv spruitjesboer de oogst tijdens meemaakt en de op term 'vers' onderzoekt. tijdens Want tot wanneer mag met je iets 'vers' met noemen? En wat gebeurt tijdens er met op tv je boontjes als van je ze verkeerd door kookt? En door maakt het dan nog op tv wat een uit of je je wortel op pureert, rauw op tv op eet of gekookt op ? Nou en de of!

Vis is gezond! door En zeker in verse op vis! Maar als dat tijdens visje echt zo door gezond is, waarom heeft de het op tv voedingscentrum de aanbevolen twee keer een per week dan de teruggeschroefd in naar één keer? En de hoe zit naar het precies met alle tijdens negatieve artikelen over de gif en plastic in naar ons tijdens harinkje en mootje zalm? tijdens Ersin en Marlijn tijdens gaan op zoek door naar het op tv gezondste visje. Gaat Ersin dat vinden uit bij naar een kweker in Zeeland op tv of in vindt Marlijn die op de visafslag? de En wat in maakt dat visje met dan een precies zo gezond? van Antwoord vinden op die vraag op blijkt lastiger dan op tv gedacht.

In op tv Amerika is op tv de trend al zichtbaar. naar Na dairy het free en pro vegan in is gut-friendly de een nieuwe rage. En ook in de uit ons landje krijgen de darmen steeds van meer aandacht. Boeken, het speciale naar diëten en bijzondere drankjes het met unieke ingrediënten doen door ons geloven het dat we onze darmen door extra tijdens in de watten moeten met leggen. van Waarom eigenlijk? Zijn ze uit er dan zo uit slecht aan een toe? Marlijn en Ersin onderzoeken het van belang van met onze op darmen en de zin tijdens en onzin van van al die producten die onze naar darmflora met eens flink zouden op opkrikken. Zo op krijgt Ersin bij een uit bacterioloog uitgelegd wat er nu het eigenlijk op tv in onze darmen zit waarvoor het we zo op tv goed moeten van zorgen, hoort Marlijn een een arts uit uit over de meerdere rollen op die onze op darmen spelen, gaan op tv ze op consult bij een door op tv poeptherapeut die uitlegt hoe het je kan zien of je met darm tijdens in shape is en zien een we hoe het een met nieuw wondermiddel je darmen zo een gezond krijgt tijdens dat allerlei ziektes als sneeuw een op voor de zon in verdwijnen.

We met moeten anderhalf tot tijdens twee liter een water per dag de drinken, want dat is gezond. We met raken op door deze manier afvalstoffen kwijt, van we vallen tijdens af en als door cadeautje krijg je er naar ook nog een op tijdens gezonde huid van. Op deze tijdens manier lijkt het water het in meest goedkope medicijn voor een gezond de van en stralend lijf, maar het is dat uit ook zo? Ersin gooit op tv zijn eigen lichaam in de met strijd en laat van zijn op tv afvalstoffen testen, Marlijn reist af door naar het onze Zuiderburen een om te kijken in of het ene water op nu gezonder is op dan het een andere en zoekt ze uit waar uit door die anderhalf tot twee liter in water van regel nu eigenlijk de vandaan komt? Een ding is zeker, een het na een rondje met langs onze experts blijkt water een door groot in deel van een haar onschuld te op verliezen.

Soja: naar goede zuivel- en een vleesvervanger of hormonenbom? tijdens Voor- en tegenstanders van soja tijdens buitelen al jaren met over elkaar met heen. 'Het naar is goed voor je, een want het is van plantaardig.' 'Het is super in slecht, je op tv kan er zelfs kanker tijdens van krijgen.' Tijd tijdens om uit eens paal en naar perk te door stellen aan de de hele soja-discussie. Want dit gaat niet tijdens in alleen de vegetariërs aan. Soja zit op naar in legio producten, op tv dus we eten het allemaal in vaak de zonder het te weten. de Maar is dat nu erg op tv van of niet? Marlijn en door Ersin hun zoektocht met voert langs de enige Nederlandse naar sojakweker op tv die ons land een rijk is, ze het praten met een tijdens arts die soja weigert te op tv eten van en een producent een die juist ontzettend in trots is op uit zijn sojaburgers. op Maar wie heeft nu gelijk? op Is de angst voor op het sojaboontje nu tijdens wel naar of niet uit terecht?

Gezonde tijdens suikervervanger of een levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op van de zoete met toer de en onderzoeken wat er nu door klopt van al die tijdens het meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders uit claimen dat je op tv er niet dik op van wordt en het de op naar hang naar suiker door vermindert. Tegenstanders schermen met kanker en een de waarschuwen dat je er juist dik door naar van kan worden. tijdens Maar wie heeft nu gelijk? door Marlijn doet mee aan het in een experiment en ondervindt aan den in lijve wat voor tijdens effect het eten door van zoetstof heeft de naar op het lichaam. het Ersin duikt de keuken naar in en leert hoe je op zonder suiker door en op zoetstoffen toch nog de een aardig koekje de kan bakken.

Waar we met steeds meer uit aandacht besteden aan uit de kwaliteit het van ons voedsel ontdekken Ersin met en Marlijn tot hun het grote schrik dat naar we bij de de bereiding ervan op tv heel wat steken laten de vallen. Wat gaat een er precies fout door de en in hoeverre is dat slecht uit met voor onze gezondheid? Marlijn tijdens laat haar biefstukje en uit frietjes onderzoeken naar bij een op toxicoloog en onderzoekt hoeveel fijnstof op tv er eigenlijk vrijkomt met bij het bakken in van een portie aardappeltjes. uit Ersin reist van af naar België om op te kijken de of naar ghee of toch olijfolie het in beste middel is op om in te bakken door de en onderzoekt hoeveel gif van er in producten met als chips naar en koekjes zit. En hoe zit met het op met de airfryer... is met dat met het antwoord op een gezonde bereidingswijze? het Dat zwart de verbrand niet goed voor in ons is een weten op tv we natuurlijk allang, tijdens maar dat zelfs het een licht gekleurd aardappeltje, een koken op gas en een tijdens slechte afzuiging voor naar in serieuze problemen kunnen zorgen... een daar kijken op tv zelfs wij van naar op.

Begin tijdens de dag tik een eitje! met Maar is dit op tv naar wel zo'n goed tijdens idee? Is een dagelijks het eitje wel of niet gezond? tijdens De meningen onder door voor- tijdens en tegenstanders met van dit oer-Hollandse in product kunnen niet verder uit door elkaar liggen. Is het op ei nu een op tv tijdens cholesterolbom of is het naar toch superfood? Tijdens op tv de zoektocht naar met antwoorden test Marlijn in of het eten van 35 een eieren uit in een week invloed heeft naar op je het cholesterol het en gaat Ersin op zoek de naar het superei. met Hoe op tv kan het nu toch dat een dit simpele eitje voor uit zoveel reuring een zorgt? Een rondgang langs naar voedingswetenschappers, eierspecialisten uit en fervente tegenstanders moet in antwoord door geven.

We uit kennen allemaal wel uit iemand die succes heeft tijdens geboekt door het eten op van een een koolhydraatarm dieet. Want kap een met tijdens bood, pasta, op tv rijst en de kilo's naar vliegen er vanaf. Maar naar komt dit in wel door de koolhydraten of uit is hier het iets anders aan de het hand? Samen met een naar voedingswetenschappers, diëtisten en psychologen uit onderzoeken Ersin en Marlijn wat de op tv koolhydraten precies zijn, hoe met een koolhydraatarm dieet werkt en de of op tv het werkt. En waar een komt de hysterie rondom op het koolhydraatje nu met uit eigenlijk vandaan?

Bijna in iedereen slikt op weleens een vitaminepil, maar heeft het op ook nut? met Marlijn en door Ersin checken een de zin en onzin rondom tijdens dit 'gezonde' pilletje. de Ersin laat een nutriprofil met maken om te op checken in een hoeverre hij met een vitaminetekort met heeft en gaat langs bij een met op tv pillenfabrikant om te achterhalen waarom de de percentages in een van vitaminepil een zo hoog zijn. Marlijn loopt de samen door met een voedingswetenschapper het op aanbod van pillen door. tijdens Waarom in is de ene tijdens pil nu uit zoveel duurder dan de het andere?

Het is door hip met en populair: de een detox. En of je het met nu doet door middel een van tijdens sapjes, pillen of poeders, tijdens alleen of met een de coach, op in een clubje in of via internet, het door doel is op hetzelfde. Je lichaam reinigen van het al het gif een dat je binnenkrijgt. tijdens Maar om welk van gif gaat het uit nu precies? uit En wat gebeurt op er uit in je lijf als op je detoxt? En, wellicht een nog interessanter, door wat gebeurt er niet? door Ook naar Broodje Gezond reinigt zichzelf en onderzoekt een de een zin en in onzin over detox.

Tachtig een procent van de Nederlanders uit eet de er te weinig tijdens van... vezels. Wellicht niet met het meest sexy uit onderdeel van een onze voeding, maar wel door een van de belangrijkste. tijdens En hoewel een we allemaal denken lekker bezig de te zijn met op die poepaanjager, de lopen we juist vast. met Hoe in kan dat? Broodje naar Gezond maakt van uit de droge vezel een de sappig uit verhaal.

Zout, naar je hebt het nodig naar maar uit teveel is slecht voor je. met Dat weten we tijdens allemaal en naar toch blijven we het maar een op tv eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg tijdens en het Ersin Kiris een zoeken uit welke rol de een industrie hierin speelt, met hoe gevaarlijk zout nu op echt met is en wat naar het met je psyche tijdens doet als je een een tijdje zoutloos in door op tv het leven gaat. We spreken we door voor- en met tegenstanders in en ondervinden we in aan den lijven of een het zoutloos leven op tv nog wel een leven op is.

Het een is verslavend door lekker, je wordt er gelukkig van, op tv het tijdens is goed voor je hart. door Broodje de Gezond zoekt antwoord op een de vraag of chocolade een nu in echt goed voor je met is een of dat het op enkel een fabeltje is door waar we de heel graag in willen een geloven.

augustus 2019
07-08-2019 19:00

Eetpatroon

Broodje Gezond - Eetpatroon

Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te ...

06-08-2019 18:55

Vers/blik

Broodje Gezond - Vers/blik

We moeten er 2 ons per dag van eten. Groenten. Maar maakt het dan uit of deze uit de pot, een blik, uit de vriezer of van de markt komen? Verse groenten versus geconserveerde groenten; wie gaat er winnen? Marlijn onderzoekt bij de producent...

05-08-2019 18:55

Vis

Broodje Gezond - Vis

Vis is gezond! En zeker verse vis! Maar als dat visje echt zo gezond is, waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen twee keer per week dan teruggeschroefd naar één keer? En hoe zit het precies met alle negatieve artikelen over gif en pl...

02-08-2019 18:50

Darmflora

Broodje Gezond - Darmflora

In Amerika is de trend al zichtbaar. Na dairy free en pro vegan is gut-friendly de nieuwe rage. En ook in ons landje krijgen de darmen steeds meer aandacht. Boeken, speciale diëten en bijzondere drankjes met unieke ingrediënten doen ons gel...

01-08-2019 19:00

Water

Broodje Gezond - Water

We moeten anderhalf tot twee liter water per dag drinken, want dat is gezond. We raken op deze manier afvalstoffen kwijt, we vallen af en als cadeautje krijg je er ook nog een gezonde huid van. Op deze manier lijkt water het meest goedkope ...

31-07-2019 19:00

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstanders van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig.' 'Het is super slecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om een...

30-07-2019 18:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op de zoete toer en onderzoeken wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naar suiker ve...

29-07-2019 18:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

26-07-2019 19:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

25-07-2019 18:55

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

24-07-2019 18:55

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Bijna iedereen slikt weleens een vitaminepil, maar heeft het ook nut? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom dit 'gezonde' pilletje. Ersin laat een nutriprofil maken om te checken in hoeverre hij een vitaminetekort heeft en gaat la...

23-07-2019 18:55

Detox

Broodje Gezond - Detox

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde. Je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

22-07-2019 18:55

Vezels

Broodje Gezond - Vezels

Tachtig procent van de Nederlanders eet er te weinig van... vezels. Wellicht niet het meest sexy onderdeel van onze voeding, maar wel een van de belangrijkste. En hoewel we allemaal denken lekker bezig te zijn met die poepaanjager, lopen we...

19-07-2019 18:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

18-07-2019 18:50

Chocola

Broodje Gezond - Chocola

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocolade nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord