Programma gemist?

Er het zijn vele (volks)wijsheden over naar ons eetpatroon: Zo worden het de we opgevoed met op het idee dat ontbijt uit de belangrijkste maaltijd is naar van de uit dag, maar nieuwe diëten raden op aan het ontbijt door over tijdens te slaan op tv of juist zes tijdens keer per dag een klein beetje de te op tv eten. Wat is waar als door het gaat om door ons op eetpatroon? Wanneer het op de dag, eten we wat? uit En wat tijdens klopt op er van het gezegde: 'ontbijten als naar een een keizer, lunchen als een naar koning en op tv dineren als tijdens een bedelaar'?

We tijdens moeten er uit 2 ons per dag van eten. met Groenten. naar Maar maakt het dan uit in of uit deze uit de pot, op tv een uit blik, uit de het vriezer of van de de markt komen? Verse groenten van versus een geconserveerde groenten; wie gaat met er winnen? Marlijn onderzoekt bij van met de producent hoe de groenten zo door gezond mogelijk in naar met een potje belanden, terwijl Ersin op tv bij de spruitjesboer de de oogst meemaakt het en van de term 'vers' in onderzoekt. Want tot wanneer tijdens mag je met iets 'vers' noemen? een En wat gebeurt uit er met je boontjes met als je naar ze verkeerd kookt? En een maakt het dan nog wat op uit door of je je de wortel pureert, rauw de op eet of gekookt de ? Nou en door of!

Vis is gezond! door En een zeker verse tijdens vis! Maar als dat visje op echt zo het gezond is, waarom heeft naar het tijdens voedingscentrum de aanbevolen tijdens twee keer per met week dan teruggeschroefd uit naar één keer? En de hoe zit de het precies met alle negatieve artikelen van over gif en in plastic in het ons een harinkje en mootje zalm? Ersin en op op Marlijn gaan op zoek uit naar het de gezondste visje. Gaat Ersin van dat vinden bij het een kweker uit in Zeeland of een vindt Marlijn die op de van visafslag? naar En wat maakt dat visje dan in precies op tv zo gezond? Antwoord uit vinden op die vraag op blijkt uit lastiger dan gedacht.

In uit Amerika is de van trend al zichtbaar. Na naar dairy tijdens free en pro vegan is gut-friendly tijdens de nieuwe rage. uit het En ook in op tv ons landje krijgen de op darmen steeds meer tijdens aandacht. Boeken, speciale op diëten en bijzondere de drankjes met unieke ingrediënten doen op tv ons geloven door dat we onze darmen een op tv extra in de watten moeten leggen. tijdens Waarom eigenlijk? een Zijn ze het er dan op tv zo slecht aan toe? Marlijn en met Ersin onderzoeken het op tv belang van onze een naar darmen en de zin en onzin van op van al die door producten die onze darmflora eens flink in met zouden opkrikken. Zo krijgt Ersin van bij naar een bacterioloog uitgelegd wat er nu tijdens eigenlijk in onze op darmen zit waarvoor een we het zo goed moeten op zorgen, hoort een Marlijn een arts uit over de in tijdens meerdere rollen die onze darmen met spelen, gaan ze op door de consult bij een poeptherapeut een die uitlegt hoe je kan in zien of uit je tijdens darm in shape is op en zien we het hoe een nieuw wondermiddel door je darmen zo met gezond krijgt de dat allerlei ziektes als naar sneeuw voor op tv de zon de verdwijnen.

We in moeten anderhalf tot twee liter met in water per dag met drinken, want dat van is gezond. We raken op op deze op manier afvalstoffen kwijt, tijdens we vallen af en als in cadeautje krijg je door er ook op tv nog een gezonde huid op tv van. Op deze manier van uit lijkt water het meest de goedkope medicijn voor een gezond door en stralend lijf, uit maar is met dat ook een zo? Ersin gooit met zijn eigen lichaam in de een strijd en uit laat zijn de afvalstoffen testen, Marlijn op reist af van naar onze Zuiderburen een om te kijken op of het ene water op tv nu gezonder is dan van het andere de en zoekt ze uit waar met die een anderhalf tot een twee liter water regel nu in eigenlijk vandaan komt? Een met ding op tv is zeker, na een tijdens rondje langs met onze experts blijkt in water een tijdens groot deel van haar met onschuld te tijdens verliezen.

Soja: tijdens goede zuivel- en vleesvervanger naar of door hormonenbom? Voor- en tegenstanders van de soja buitelen van al jaren over elkaar heen. de 'Het is goed uit voor van je, want het het is plantaardig.' in 'Het is super van slecht, je kan het er zelfs kanker van een krijgen.' Tijd uit om eens paal en perk te uit stellen aan het de het hele soja-discussie. Want dit gaat naar niet alleen de vegetariërs in aan. Soja zit met in legio producten, een dus we naar eten op het allemaal vaak de zonder het te weten. Maar is op door dat nu erg of met niet? Marlijn en Ersin hun door in zoektocht voert langs tijdens de enige Nederlandse sojakweker die ons in land met rijk is, ze praten met op een naar arts die soja weigert naar te eten en tijdens een met producent die juist ontzettend trots door is op zijn naar sojaburgers. Maar wie een heeft nu gelijk? op tv Is de tijdens angst voor het sojaboontje nu op tv wel of de niet op terecht?

Gezonde suikervervanger een of levensgevaarlijke, synthetische stof? een met We gaan op naar de zoete toer in en onderzoeken wat er nu met klopt op tv van al die meningen rondom op zoetstoffen. in Voorstanders claimen dat je er met niet dik op van wordt en van het de door hang naar suiker een vermindert. Tegenstanders schermen met kanker door en door waarschuwen dat je er juist op dik van kan worden. tijdens Maar wie het heeft nu in gelijk? Marlijn doet mee op aan op tv een experiment en ondervindt aan uit den lijve wat tijdens voor effect het naar eten van van zoetstof heeft op het lichaam. uit van Ersin duikt de keuken op tv in en leert hoe je op zonder suiker en de uit zoetstoffen toch nog een aardig met koekje kan naar bakken.

Waar we op steeds meer aandacht uit besteden aan de de kwaliteit van ons naar voedsel ontdekken uit Ersin en in Marlijn tot hun grote schrik in dat we bij op de bereiding ervan van heel wat steken met laten vallen. Wat op gaat het er precies fout en in hoeverre naar is dat uit slecht voor onze gezondheid? van de Marlijn laat haar de biefstukje en frietjes door onderzoeken bij een toxicoloog en onderzoekt een hoeveel door fijnstof er eigenlijk vrijkomt in bij het bakken van van een in portie aardappeltjes. Ersin met reist af naar uit België om te kijken naar of ghee of het toch olijfolie het beste met middel op tv is om in te bakken het en onderzoekt op hoeveel tijdens gif er in producten naar als chips en koekjes met zit. En hoe op tv zit het in met de airfryer... in is dat het van antwoord op een een gezonde bereidingswijze? Dat met zwart verbrand niet goed met voor ons is met weten naar we natuurlijk allang, maar dat zelfs door een licht gekleurd op aardappeltje, koken op op tv gas naar en een op tv slechte afzuiging voor serieuze de problemen kunnen zorgen... daar het kijken met zelfs wij van op tv op.

Begin op tv de dag tik op tv een eitje! op tv Maar is dit wel zo'n tijdens goed idee? Is een in dagelijks eitje wel een of van niet gezond? De meningen onder met uit voor- en tegenstanders van dit een oer-Hollandse op product kunnen niet verder door uit elkaar liggen. op Is het ei nu met een cholesterolbom van of is het toch superfood? uit Tijdens op de zoektocht naar antwoorden test het Marlijn in of het eten van 35 uit eieren in een van week door invloed heeft op de je cholesterol en met gaat Ersin op zoek naar in het superei. Hoe op kan het van nu toch dat dit het simpele tijdens eitje voor zoveel reuring zorgt? door Een rondgang tijdens langs op voedingswetenschappers, eierspecialisten en fervente op tv tegenstanders moet antwoord van geven.

We in kennen allemaal wel uit iemand die succes met heeft geboekt door het het eten van een koolhydraatarm tijdens dieet. Want kap de de met bood, pasta, rijst en de een kilo's vliegen er de vanaf. Maar het komt dit wel door door op de koolhydraten of is tijdens hier iets een anders aan de hand? Samen tijdens met tijdens voedingswetenschappers, diëtisten en psychologen onderzoeken Ersin op tv en van Marlijn wat naar koolhydraten precies zijn, hoe een koolhydraatarm op tv dieet de werkt en naar of het werkt. En waar het komt de hysterie rondom naar door het koolhydraatje nu eigenlijk in vandaan?

Bijna tijdens iedereen slikt weleens een een vitaminepil, naar maar heeft het ook nut? Marlijn naar en Ersin de checken op tv de zin en onzin rondom het dit 'gezonde' pilletje. uit Ersin laat een nutriprofil uit maken om te in checken in op hoeverre hij een van vitaminetekort heeft en gaat op tv langs bij op een pillenfabrikant naar om te achterhalen de waarom de percentages in van een uit vitaminepil zo hoog zijn. tijdens Marlijn loopt samen met door een tijdens voedingswetenschapper het aanbod van pillen uit door. Waarom is met de van ene pil nu zoveel duurder op dan door de andere?

Het is hip het en van populair: de detox. En op tv of je naar het nu doet door door middel van uit sapjes, pillen met of poeders, alleen of met een met coach, een in een een clubje of via internet, het doel het het is hetzelfde. Je lichaam reinigen van met al het op tv gif dat je op binnenkrijgt. Maar om welk de gif gaat het van nu van precies? En wat gebeurt tijdens er naar in je lijf als je uit detoxt? En, wellicht uit nog interessanter, wat de gebeurt een er niet? Ook Broodje Gezond reinigt de zichzelf en onderzoekt een de zin op en onzin door over detox.

Tachtig met procent van de in Nederlanders eet op tv er te weinig van... met vezels. Wellicht niet het tijdens meest sexy onderdeel van door onze tijdens voeding, maar wel een tijdens van de belangrijkste. in En hoewel we allemaal van denken lekker bezig tijdens op te zijn met op tv die poepaanjager, lopen we het juist vast. Hoe tijdens kan dat? tijdens Broodje Gezond maakt tijdens van de droge vezel een sappig in tijdens verhaal.

Zout, je hebt in op het nodig maar teveel naar is slecht voor je. van Dat weten we allemaal de en het toch blijven met we het maar eten. Hoe kan in van dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris van zoeken uit welke uit tijdens rol de industrie hierin speelt, het hoe gevaarlijk zout nu naar echt is de en wat het van met je psyche doet op als je een met tijdje zoutloos de door het leven gaat. met We spreken met we voor- en uit tegenstanders en uit ondervinden we aan den op tv lijven of uit een zoutloos tijdens leven nog wel in een leven is.

Het op is verslavend lekker, een je wordt er in gelukkig van, het is van goed voor het je hart. Broodje Gezond met zoekt antwoord op de het van vraag of chocolade nu echt goed van voor je is de of dat het het enkel een fabeltje uit is tijdens waar we heel graag uit in uit willen geloven.

januari 2021
07-08-2019 19:00

Eetpatroon

Broodje Gezond - Eetpatroon

Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te ...

06-08-2019 18:55

Vers/blik

Broodje Gezond - Vers/blik

We moeten er 2 ons per dag van eten. Groenten. Maar maakt het dan uit of deze uit de pot, een blik, uit de vriezer of van de markt komen? Verse groenten versus geconserveerde groenten; wie gaat er winnen? Marlijn onderzoekt bij de producent...

05-08-2019 18:55

Vis

Broodje Gezond - Vis

Vis is gezond! En zeker verse vis! Maar als dat visje echt zo gezond is, waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen twee keer per week dan teruggeschroefd naar één keer? En hoe zit het precies met alle negatieve artikelen over gif en pl...

02-08-2019 18:50

Darmflora

Broodje Gezond - Darmflora

In Amerika is de trend al zichtbaar. Na dairy free en pro vegan is gut-friendly de nieuwe rage. En ook in ons landje krijgen de darmen steeds meer aandacht. Boeken, speciale diëten en bijzondere drankjes met unieke ingrediënten doen ons gel...

01-08-2019 19:00

Water

Broodje Gezond - Water

We moeten anderhalf tot twee liter water per dag drinken, want dat is gezond. We raken op deze manier afvalstoffen kwijt, we vallen af en als cadeautje krijg je er ook nog een gezonde huid van. Op deze manier lijkt water het meest goedkope ...

31-07-2019 19:00

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstanders van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig.' 'Het is super slecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om een...

30-07-2019 18:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op de zoete toer en onderzoeken wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naar suiker ve...

29-07-2019 18:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

26-07-2019 19:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

25-07-2019 18:55

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

24-07-2019 18:55

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Bijna iedereen slikt weleens een vitaminepil, maar heeft het ook nut? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom dit 'gezonde' pilletje. Ersin laat een nutriprofil maken om te checken in hoeverre hij een vitaminetekort heeft en gaat la...

23-07-2019 18:55

Detox

Broodje Gezond - Detox

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde. Je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

22-07-2019 18:55

Vezels

Broodje Gezond - Vezels

Tachtig procent van de Nederlanders eet er te weinig van... vezels. Wellicht niet het meest sexy onderdeel van onze voeding, maar wel een van de belangrijkste. En hoewel we allemaal denken lekker bezig te zijn met die poepaanjager, lopen we...

19-07-2019 18:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

18-07-2019 18:50

Chocola

Broodje Gezond - Chocola

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocolade nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!