Programma gemist?

Er naar zijn vele (volks)wijsheden op over ons eetpatroon: Zo door worden we opgevoed met met een het idee dat ontbijt naar de belangrijkste een maaltijd is van de door dag, maar tijdens nieuwe diëten raden de aan het ontbijt op tv over te slaan of juist een zes keer per uit dag een een klein beetje te eten. uit Wat op tv is waar als met het gaat om ons eetpatroon? Wanneer op tv op de de dag, een eten we wat? En wat uit klopt er van het de gezegde: 'ontbijten de als van een keizer, lunchen als een naar koning een en dineren als een op bedelaar'?

We uit moeten er 2 tijdens ons per dag van eten. in het Groenten. Maar maakt het dan het uit de of deze uit de op pot, een blik, op tv uit de vriezer of uit van in de markt komen? Verse groenten versus de geconserveerde groenten; wie een gaat er winnen? het Marlijn onderzoekt uit bij de producent hoe naar de groenten uit zo gezond mogelijk in naar een potje belanden, met terwijl Ersin een bij de met spruitjesboer de oogst meemaakt met en de term tijdens 'vers' onderzoekt. met Want tot wanneer mag je uit iets 'vers' in noemen? het En wat gebeurt met er met je boontjes op als je ze verkeerd kookt? op tv En door maakt het dan nog het wat in uit of je een je wortel pureert, rauw op eet tijdens van of gekookt ? Nou en in of!

Vis is gezond! op het En zeker verse vis! uit Maar als dat visje tijdens echt zo gezond het is, waarom heeft het tijdens voedingscentrum tijdens de aanbevolen in twee keer per week dan teruggeschroefd in naar één keer? een En hoe uit zit de het precies met alle negatieve in artikelen de over gif en op plastic in ons het harinkje en mootje zalm? Ersin en in Marlijn gaan op op zoek naar in het gezondste visje. Gaat uit Ersin dat vinden een bij een het kweker in uit Zeeland of vindt Marlijn met die op de visafslag? het En op wat maakt in dat visje dan precies zo gezond? met Antwoord vinden op op die op tv vraag blijkt de lastiger dan gedacht.

In naar Amerika is de trend het al zichtbaar. Na een dairy in free en pro vegan op is gut-friendly de nieuwe rage. op En met ook in in ons landje krijgen de darmen steeds de meer aandacht. het Boeken, speciale op diëten en bijzondere het drankjes met unieke op ingrediënten doen ons geloven dat het we onze darmen op tv extra in de naar watten met moeten leggen. op Waarom eigenlijk? Zijn ze er dan tijdens zo slecht aan uit toe? Marlijn in en tijdens Ersin onderzoeken het belang van in onze darmen door en de zin en onzin op tv van al die een producten op die onze het darmflora eens flink zouden opkrikken. op Zo krijgt tijdens Ersin bij een bacterioloog uitgelegd een wat uit er nu eigenlijk tijdens in onze op tv darmen zit waarvoor tijdens we zo goed moeten zorgen, hoort naar Marlijn het een arts uit over van de meerdere rollen die op onze darmen de spelen, een gaan ze op consult bij een naar poeptherapeut die van uitlegt hoe in je kan zien of uit je darm in shape met is en zien het we naar hoe een nieuw wondermiddel je naar darmen zo gezond naar op krijgt dat allerlei ziektes als uit sneeuw in voor de zon door verdwijnen.

We op tv moeten anderhalf tot twee door liter water naar per dag drinken, van want dat is gezond. naar We raken op de deze naar manier afvalstoffen kwijt, we naar vallen af en op als cadeautje krijg een je er ook nog het een gezonde naar huid van. Op op tv deze manier lijkt op tv water het meest goedkope medicijn van voor een gezond van en naar stralend lijf, maar is dat naar ook met zo? Ersin tijdens gooit zijn eigen lichaam in van de strijd en het laat zijn afvalstoffen in testen, Marlijn reist af uit naar naar onze Zuiderburen om te kijken naar uit of het ene water nu gezonder de is dan in het andere met en zoekt ze naar uit waar het die anderhalf tot naar twee liter water regel nu eigenlijk de vandaan komt? Een op ding is een zeker, na een rondje op tv langs naar onze experts blijkt water het een groot deel van in op haar onschuld te in verliezen.

Soja: naar goede zuivel- en vleesvervanger uit of op tv hormonenbom? Voor- en tegenstanders de van soja buitelen al uit jaren over het elkaar heen. 'Het is het goed een voor je, want het is de plantaardig.' 'Het naar is super slecht, je kan naar naar er zelfs kanker van krijgen.' Tijd het om eens uit paal en een perk te met stellen aan de hele soja-discussie. Want het dit gaat niet van alleen de vegetariërs het aan. een Soja zit in het legio producten, dus van we eten het allemaal door vaak zonder het te door weten. Maar is op tv dat nu erg met door of niet? Marlijn en Ersin naar hun door zoektocht voert langs de de enige Nederlandse sojakweker naar die ons land de rijk is, ze praten met uit een arts door die het soja weigert te eten en met een in producent die juist ontzettend het trots is van op zijn sojaburgers. Maar tijdens wie heeft nu gelijk? Is naar de angst voor op tv het sojaboontje van nu wel of de niet op tv terecht?

Gezonde in suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? op tv het We gaan op de zoete tijdens toer en onderzoeken wat door met er nu klopt van van al die meningen rondom door zoetstoffen. Voorstanders claimen uit dat je met er niet dik in van wordt de en het de hang naar op tv suiker vermindert. Tegenstanders een schermen een met kanker en waarschuwen dat het je er het juist dik van op kan worden. Maar wie door heeft nu gelijk? Marlijn in het doet mee aan een de experiment en het ondervindt aan den lijve wat voor tijdens effect het van eten van zoetstof uit heeft tijdens op het lichaam. Ersin duikt de op tv keuken tijdens in en leert hoe je met op tv zonder suiker en zoetstoffen toch tijdens nog een een aardig koekje door kan bakken.

Waar uit we steeds het meer aandacht besteden op tv aan de kwaliteit van ons voedsel het ontdekken Ersin het en Marlijn tot hun het grote op schrik dat we bij de tijdens een bereiding ervan heel het wat steken laten vallen. van Wat gaat er naar precies fout en in op hoeverre is dat het slecht voor onze gezondheid? de met Marlijn laat haar biefstukje door en frietjes onderzoeken bij op een toxicoloog op en onderzoekt hoeveel fijnstof van er tijdens eigenlijk vrijkomt bij het bakken de van een portie in aardappeltjes. tijdens Ersin reist af naar België naar om te kijken met of ghee met of toch het olijfolie het beste middel is het om in te een bakken met en onderzoekt hoeveel gif er in naar producten tijdens als chips en koekjes zit. een En hoe door zit het met tijdens de airfryer... is een dat het antwoord op van een gezonde bereidingswijze? door Dat zwart het verbrand niet goed voor op ons is van weten we in natuurlijk allang, maar dat tijdens zelfs een licht gekleurd van aardappeltje, koken op tijdens gas en een met slechte naar afzuiging voor serieuze problemen het kunnen op tv zorgen... daar kijken zelfs wij van de tijdens op.

Begin naar de dag tik op een eitje! Maar is dit van wel zo'n goed de idee? in Is een dagelijks eitje het wel of niet gezond? op tv op tv De meningen onder de voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse een product kunnen niet in tijdens verder uit elkaar liggen. Is het uit naar ei nu een door cholesterolbom of is het met toch superfood? Tijdens de op zoektocht naar antwoorden het test Marlijn of op het eten door van 35 eieren van in een week een invloed heeft op je cholesterol op van en gaat Ersin op zoek door naar het de superei. Hoe kan de het nu uit toch dat dit simpele eitje uit voor zoveel de reuring zorgt? Een het rondgang langs in voedingswetenschappers, eierspecialisten en fervente tegenstanders moet naar antwoord een geven.

We van kennen allemaal wel op iemand die succes een heeft geboekt door het het eten van een in koolhydraatarm dieet. Want kap een met met bood, pasta, rijst met en de kilo's de vliegen er vanaf. Maar de komt dit wel door van met de koolhydraten of door is hier iets een anders aan de hand? Samen met door tijdens voedingswetenschappers, diëtisten en psychologen op onderzoeken Ersin en Marlijn op tv wat koolhydraten precies zijn, met hoe een door koolhydraatarm dieet werkt en op de of het werkt. En het waar komt de hysterie met rondom het koolhydraatje nu door eigenlijk op tv vandaan?

Bijna naar iedereen slikt een weleens een vitaminepil, maar heeft het op tv ook nut? op tv Marlijn en Ersin checken een de met zin en onzin rondom op dit 'gezonde' pilletje. Ersin door laat tijdens een nutriprofil met maken om te checken de in hoeverre hij een het vitaminetekort heeft op tv en gaat langs bij de een pillenfabrikant om op tv te achterhalen van waarom de in percentages in een vitaminepil zo hoog van in zijn. Marlijn loopt samen met de een voedingswetenschapper tijdens het aanbod tijdens van pillen door. Waarom is de tijdens ene pil nu met zoveel duurder van dan de het andere?

Het is uit hip en populair: door de detox. En of op je door het nu doet door middel op van sapjes, het pillen of poeders, alleen de of in met een coach, een in een clubje met of via internet, het het doel is van hetzelfde. Je op lichaam reinigen van met al het gif dat je tijdens binnenkrijgt. het Maar om welk gif gaat het een nu uit precies? En wat gebeurt in er in op tv je lijf op als je detoxt? het En, wellicht nog interessanter, met wat gebeurt er niet? op Ook tijdens Broodje Gezond reinigt zichzelf en onderzoekt door de zin door en onzin over van detox.

Tachtig procent het van de Nederlanders eet met tijdens er te weinig van... vezels. Wellicht de niet naar het meest sexy met onderdeel van onze voeding, maar naar wel een van tijdens de de belangrijkste. En hoewel we van allemaal een denken lekker bezig te met zijn met uit die poepaanjager, lopen op we juist vast. op tv Hoe kan dat? Broodje Gezond naar maakt van de droge van tijdens vezel een sappig het verhaal.

Zout, op tv je hebt het nodig een maar teveel het is slecht voor je. op tv Dat weten uit we allemaal het en toch blijven we het van maar eten. naar Hoe kan dat? Marlijn met Weerdenburg in en Ersin Kiris een zoeken uit welke rol de uit industrie hierin op tv speelt, hoe gevaarlijk in zout nu echt is en een wat het tijdens met je naar psyche doet als een je een tijdje zoutloos naar door het leven de gaat. in We spreken we voor- en in tegenstanders en ondervinden we tijdens aan het den lijven een of een zoutloos op leven nog wel naar een leven is.

Het is verslavend op lekker, op je wordt het er gelukkig van, het is goed uit voor de je hart. Broodje uit Gezond zoekt antwoord op op tv de vraag of de chocolade nu op tv echt goed in voor je is of dat het in enkel in een fabeltje op is waar we heel uit graag in willen tijdens geloven.

januari 2021
07-08-2019 19:00

Eetpatroon

Broodje Gezond - Eetpatroon

Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te ...

06-08-2019 18:55

Vers/blik

Broodje Gezond - Vers/blik

We moeten er 2 ons per dag van eten. Groenten. Maar maakt het dan uit of deze uit de pot, een blik, uit de vriezer of van de markt komen? Verse groenten versus geconserveerde groenten; wie gaat er winnen? Marlijn onderzoekt bij de producent...

05-08-2019 18:55

Vis

Broodje Gezond - Vis

Vis is gezond! En zeker verse vis! Maar als dat visje echt zo gezond is, waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen twee keer per week dan teruggeschroefd naar één keer? En hoe zit het precies met alle negatieve artikelen over gif en pl...

02-08-2019 18:50

Darmflora

Broodje Gezond - Darmflora

In Amerika is de trend al zichtbaar. Na dairy free en pro vegan is gut-friendly de nieuwe rage. En ook in ons landje krijgen de darmen steeds meer aandacht. Boeken, speciale diëten en bijzondere drankjes met unieke ingrediënten doen ons gel...

01-08-2019 19:00

Water

Broodje Gezond - Water

We moeten anderhalf tot twee liter water per dag drinken, want dat is gezond. We raken op deze manier afvalstoffen kwijt, we vallen af en als cadeautje krijg je er ook nog een gezonde huid van. Op deze manier lijkt water het meest goedkope ...

31-07-2019 19:00

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstanders van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig.' 'Het is super slecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om een...

30-07-2019 18:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op de zoete toer en onderzoeken wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naar suiker ve...

29-07-2019 18:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

26-07-2019 19:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

25-07-2019 18:55

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

24-07-2019 18:55

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Bijna iedereen slikt weleens een vitaminepil, maar heeft het ook nut? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom dit 'gezonde' pilletje. Ersin laat een nutriprofil maken om te checken in hoeverre hij een vitaminetekort heeft en gaat la...

23-07-2019 18:55

Detox

Broodje Gezond - Detox

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde. Je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

22-07-2019 18:55

Vezels

Broodje Gezond - Vezels

Tachtig procent van de Nederlanders eet er te weinig van... vezels. Wellicht niet het meest sexy onderdeel van onze voeding, maar wel een van de belangrijkste. En hoewel we allemaal denken lekker bezig te zijn met die poepaanjager, lopen we...

19-07-2019 18:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

18-07-2019 18:50

Chocola

Broodje Gezond - Chocola

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocolade nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!