Programma gemist?

Er de zijn vele (volks)wijsheden over ons met eetpatroon: Zo worden op tv we van opgevoed met het idee met dat ontbijt de belangrijkste het maaltijd is van van de van dag, maar het nieuwe diëten raden aan het ontbijt in over te tijdens slaan de of juist zes in keer per dag een klein naar beetje te de eten. Wat van is waar als het gaat om naar ons met eetpatroon? Wanneer op op de dag, van eten we wat? En wat klopt het met er van het gezegde: 'ontbijten op als een keizer, lunchen in als een koning van en uit dineren als een uit bedelaar'?

We door moeten er 2 ons de per dag van eten. tijdens Groenten. door Maar maakt het dan de uit of deze tijdens uit op tv de pot, een uit blik, uit de met vriezer of van de de markt komen? Verse op tv groenten versus geconserveerde groenten; in wie gaat met er winnen? Marlijn onderzoekt een bij de producent de hoe in de groenten zo gezond mogelijk in naar de een potje belanden, terwijl Ersin bij uit de op tv spruitjesboer de in oogst meemaakt en de term 'vers' door onderzoekt. Want tot in wanneer mag je door de iets 'vers' noemen? een En wat gebeurt er met op je boontjes als je in ze verkeerd door kookt? En maakt het de dan nog wat naar tijdens uit of je je wortel tijdens pureert, rauw tijdens op eet uit of gekookt ? een Nou en of!

Vis is met gezond! En zeker een verse vis! het Maar als dat visje echt de zo op gezond is, op tv waarom heeft het voedingscentrum de door aanbevolen twee keer per een week dan teruggeschroefd in naar op één keer? En hoe zit naar het een precies met door alle negatieve artikelen over gif van en plastic in een ons harinkje en mootje op zalm? Ersin en op tv Marlijn gaan op een zoek van naar het gezondste visje. met Gaat Ersin op tv dat vinden met bij een kweker in Zeeland of in uit vindt Marlijn die op de visafslag? van En wat met maakt dat visje dan tijdens precies zo het gezond? Antwoord vinden naar op die vraag naar blijkt lastiger de dan gedacht.

In van Amerika is de trend al tijdens zichtbaar. door Na dairy free een en pro vegan is naar gut-friendly de tijdens nieuwe rage. En ook op in ons landje krijgen de de een darmen steeds meer aandacht. van Boeken, speciale diëten het en in bijzondere drankjes met unieke een ingrediënten doen het ons geloven dat we onze van darmen extra in het de op tv watten moeten leggen. een Waarom eigenlijk? Zijn uit ze er dan in zo slecht aan toe? in Marlijn en Ersin naar onderzoeken het belang van tijdens onze tijdens darmen en de zin en onzin met van al die naar producten een die onze darmflora op tv eens flink naar zouden opkrikken. Zo uit krijgt Ersin bij een bacterioloog tijdens uitgelegd uit wat er nu uit eigenlijk in onze darmen de zit waarvoor we zo goed uit op moeten zorgen, hoort Marlijn een arts naar uit over de tijdens tijdens meerdere rollen die onze darmen door spelen, gaan ze het op consult op tv bij een in poeptherapeut die uitlegt hoe je kan tijdens zien of het je darm de in shape op is en zien we hoe het een nieuw wondermiddel op je darmen zo gezond de krijgt tijdens dat allerlei uit ziektes als sneeuw voor de zon uit in verdwijnen.

We van moeten anderhalf tot twee liter door water per de dag uit drinken, want dat is gezond. op We raken op met deze manier op afvalstoffen kwijt, we vallen af in een en als cadeautje krijg je op er ook een nog een gezonde huid van. met Op deze tijdens manier lijkt uit water het meest de goedkope medicijn voor het een gezond en stralend op tv lijf, maar tijdens is dat ook zo? Ersin een gooit naar zijn eigen lichaam in de op strijd en laat naar zijn van afvalstoffen testen, Marlijn met reist af naar een onze Zuiderburen met om te kijken of het op tv ene water uit nu gezonder naar is dan het andere en een zoekt ze uit waar het die op anderhalf tot op tv twee liter water tijdens regel nu eigenlijk vandaan komt? Een met ding is van zeker, na een in rondje langs onze experts uit blijkt water met een groot deel de van de haar onschuld te het verliezen.

Soja: goede zuivel- van en een vleesvervanger of hormonenbom? uit Voor- en tegenstanders de van soja het buitelen al jaren over het elkaar heen. door 'Het is goed voor je, met want het met is plantaardig.' 'Het is door super slecht, je kan naar er zelfs een kanker van krijgen.' het Tijd om het eens paal en perk tijdens te stellen met aan de hele soja-discussie. Want de dit met gaat niet alleen de op tv vegetariërs door aan. Soja zit in legio producten, op dus het we eten het allemaal vaak met zonder het te met met weten. Maar is dat nu op erg of niet? tijdens Marlijn en Ersin de hun zoektocht een voert langs de het enige Nederlandse sojakweker het die ons op tv land rijk is, ze praten met door een arts op die soja weigert door te met eten en een producent de die juist ontzettend trots van is op zijn sojaburgers. op tv Maar wie op heeft nu gelijk? Is uit de angst op tv voor van het sojaboontje nu wel of niet op tv uit terecht?

Gezonde in suikervervanger of door levensgevaarlijke, synthetische stof? We het gaan op de een zoete toer en onderzoeken het wat het er nu klopt van een al die meningen tijdens rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat de je er niet op naar dik van wordt in en het de hang naar de suiker vermindert. Tegenstanders schermen in op tv met kanker en in waarschuwen dat je er juist tijdens dik van kan naar worden. Maar door wie heeft naar nu gelijk? Marlijn naar doet mee aan een experiment uit en ondervindt aan den op van lijve wat voor effect door het eten op van zoetstof heeft op het lichaam. naar Ersin de duikt de keuken op tv in en de leert hoe je tijdens zonder suiker en de zoetstoffen toch nog een op aardig koekje kan van bakken.

Waar we steeds uit meer tijdens aandacht besteden aan de kwaliteit van van ons de voedsel ontdekken Ersin tijdens en Marlijn tot hun door grote schrik dat met op tv we bij de bereiding ervan heel uit wat steken laten tijdens met vallen. Wat gaat er precies van fout en in naar hoeverre de is dat slecht voor onze op gezondheid? de Marlijn laat haar een biefstukje en frietjes onderzoeken bij de een de toxicoloog en onderzoekt hoeveel naar fijnstof er eigenlijk vrijkomt een bij in het bakken van een portie aardappeltjes. tijdens naar Ersin reist af naar België om op tv te kijken op tv of ghee de of toch olijfolie een het beste middel een is om in te bakken op tv en onderzoekt op hoeveel op gif er in van producten als chips uit en koekjes zit. En hoe zit door het met de tijdens airfryer... door is dat uit het antwoord op een uit gezonde bereidingswijze? Dat van zwart verbrand met niet goed voor ons is weten op tv we natuurlijk in allang, naar maar dat zelfs een door licht gekleurd aardappeltje, koken het op gas en een op slechte afzuiging voor in serieuze problemen op tv kunnen zorgen... daar naar kijken van zelfs wij van op op.

Begin de op tv dag door tik een eitje! Maar is dit uit wel het zo'n goed idee? uit Is een dagelijks eitje wel door of niet gezond? het De meningen onder van voor- en tegenstanders met de van dit oer-Hollandse product het kunnen niet verder uit van elkaar liggen. Is het door ei nu een op tv cholesterolbom of is van het op tv toch superfood? Tijdens de uit zoektocht naar antwoorden test de in Marlijn of het eten van 35 door eieren door in een een week invloed heeft op je met cholesterol en gaat Ersin met op zoek met naar het superei. Hoe tijdens kan op tv het nu van toch dat dit simpele de eitje voor zoveel op reuring zorgt? naar Een rondgang langs naar voedingswetenschappers, eierspecialisten en tijdens fervente tegenstanders moet in antwoord geven.

We kennen door allemaal wel iemand in die succes heeft naar geboekt door het eten naar van een koolhydraatarm op tv dieet. Want met kap met bood, op tv pasta, rijst en de in kilo's vliegen door er vanaf. Maar komt in dit door wel door de de koolhydraten of is een hier iets anders de aan de hand? Samen met op voedingswetenschappers, diëtisten en uit psychologen uit onderzoeken Ersin uit en Marlijn wat koolhydraten op precies zijn, hoe uit een koolhydraatarm dieet werkt in en uit of het werkt. En waar komt in de tijdens hysterie rondom op tv het koolhydraatje nu met eigenlijk vandaan?

Bijna iedereen slikt in tijdens weleens een vitaminepil, van maar heeft het ook een nut? Marlijn op tv en Ersin checken de naar zin en onzin rondom dit met 'gezonde' pilletje. Ersin op laat een nutriprofil een maken tijdens om te checken van in hoeverre hij een vitaminetekort tijdens heeft en uit gaat langs bij naar een pillenfabrikant om het te achterhalen tijdens waarom de het percentages in een vitaminepil zo tijdens hoog zijn. Marlijn loopt in samen met een tijdens van voedingswetenschapper het aanbod van in pillen door. Waarom uit is de ene tijdens pil nu zoveel duurder dan een de met andere?

Het is hip in van en populair: de detox. En op of je het nu van doet het door middel van de sapjes, pillen of in poeders, alleen het of met een coach, in een op tv clubje in of via internet, uit het doel is hetzelfde. Je met lichaam reinigen van van al naar het gif dat uit je binnenkrijgt. door Maar om welk gif gaat door het nu precies? En uit wat gebeurt van er de in je lijf als je tijdens detoxt? naar En, wellicht nog interessanter, wat in gebeurt er niet? op tv Ook Broodje met Gezond reinigt zichzelf en onderzoekt tijdens de zin en door van onzin over detox.

Tachtig op procent van de op Nederlanders eet er een te weinig van... vezels. Wellicht op niet het van meest op sexy onderdeel van onze voeding, maar een wel een tijdens van de belangrijkste. naar En hoewel op we allemaal denken het lekker bezig van te zijn met die poepaanjager, de lopen we juist op vast. Hoe kan met dat? Broodje Gezond het maakt van de droge een vezel een sappig de een verhaal.

Zout, een je hebt uit het nodig maar in teveel is slecht op voor je. Dat weten we van allemaal en toch blijven tijdens we het maar het op tv eten. Hoe kan in dat? Marlijn Weerdenburg en een Ersin Kiris zoeken uit van welke uit rol de industrie hierin speelt, hoe naar gevaarlijk zout nu tijdens echt is en een wat het door met je psyche doet een als in je een naar tijdje zoutloos door naar het leven gaat. We van spreken we voor- en tegenstanders met en ondervinden we in aan op tv den lijven of een zoutloos van leven van nog wel een leven op tv is.

Het is naar verslavend lekker, in je wordt van er gelukkig van, het van is goed voor met je hart. met Broodje Gezond zoekt op antwoord op de een vraag of chocolade nu de echt goed voor uit je is of dat het tijdens enkel het een fabeltje is naar waar we heel graag naar in willen uit geloven.

december 2019
07-08-2019 19:00

Eetpatroon

Broodje Gezond - Eetpatroon

Er zijn vele (volks)wijsheden over ons eetpatroon: Zo worden we opgevoed met het idee dat ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, maar nieuwe diëten raden aan het ontbijt over te slaan of juist zes keer per dag een klein beetje te ...

06-08-2019 18:55

Vers/blik

Broodje Gezond - Vers/blik

We moeten er 2 ons per dag van eten. Groenten. Maar maakt het dan uit of deze uit de pot, een blik, uit de vriezer of van de markt komen? Verse groenten versus geconserveerde groenten; wie gaat er winnen? Marlijn onderzoekt bij de producent...

05-08-2019 18:55

Vis

Broodje Gezond - Vis

Vis is gezond! En zeker verse vis! Maar als dat visje echt zo gezond is, waarom heeft het voedingscentrum de aanbevolen twee keer per week dan teruggeschroefd naar één keer? En hoe zit het precies met alle negatieve artikelen over gif en pl...

02-08-2019 18:50

Darmflora

Broodje Gezond - Darmflora

In Amerika is de trend al zichtbaar. Na dairy free en pro vegan is gut-friendly de nieuwe rage. En ook in ons landje krijgen de darmen steeds meer aandacht. Boeken, speciale diëten en bijzondere drankjes met unieke ingrediënten doen ons gel...

01-08-2019 19:00

Water

Broodje Gezond - Water

We moeten anderhalf tot twee liter water per dag drinken, want dat is gezond. We raken op deze manier afvalstoffen kwijt, we vallen af en als cadeautje krijg je er ook nog een gezonde huid van. Op deze manier lijkt water het meest goedkope ...

31-07-2019 19:00

Soja

Broodje Gezond - Soja

Soja: goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Voor- en tegenstanders van soja buitelen al jaren over elkaar heen. 'Het is goed voor je, want het is plantaardig.' 'Het is super slecht, je kan er zelfs kanker van krijgen.' Tijd om een...

30-07-2019 18:55

Zoetstoffen

Broodje Gezond - Zoetstoffen

Gezonde suikervervanger of levensgevaarlijke, synthetische stof? We gaan op de zoete toer en onderzoeken wat er nu klopt van al die meningen rondom zoetstoffen. Voorstanders claimen dat je er niet dik van wordt en het de hang naar suiker ve...

29-07-2019 18:55

Bak en braad

Broodje Gezond - Bak en braad

Waar we steeds meer aandacht besteden aan de kwaliteit van ons voedsel ontdekken Ersin en Marlijn tot hun grote schrik dat we bij de bereiding ervan heel wat steken laten vallen. Wat gaat er precies fout en in hoeverre is dat slecht voor on...

26-07-2019 19:00

Ei

Broodje Gezond - Ei

Begin de dag tik een eitje! Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterol...

25-07-2019 18:55

Koolhydraten... word je dik van brood?

Broodje Gezond - Koolhydraten... word je dik van brood?

We kennen allemaal wel iemand die succes heeft geboekt door het eten van een koolhydraatarm dieet. Want kap met bood, pasta, rijst en de kilo's vliegen er vanaf. Maar komt dit wel door de koolhydraten of is hier iets anders aan de hand? Sam...

24-07-2019 18:55

Vitaminepillen

Broodje Gezond - Vitaminepillen

Bijna iedereen slikt weleens een vitaminepil, maar heeft het ook nut? Marlijn en Ersin checken de zin en onzin rondom dit 'gezonde' pilletje. Ersin laat een nutriprofil maken om te checken in hoeverre hij een vitaminetekort heeft en gaat la...

23-07-2019 18:55

Detox

Broodje Gezond - Detox

Het is hip en populair: de detox. En of je het nu doet door middel van sapjes, pillen of poeders, alleen of met een coach, in een clubje of via internet, het doel is hetzelfde. Je lichaam reinigen van al het gif dat je binnenkrijgt. Maar om...

22-07-2019 18:55

Vezels

Broodje Gezond - Vezels

Tachtig procent van de Nederlanders eet er te weinig van... vezels. Wellicht niet het meest sexy onderdeel van onze voeding, maar wel een van de belangrijkste. En hoewel we allemaal denken lekker bezig te zijn met die poepaanjager, lopen we...

19-07-2019 18:55

Zout

Broodje Gezond - Zout

Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is e...

18-07-2019 18:50

Chocola

Broodje Gezond - Chocola

Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. Broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocolade nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Broodje Gezond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broodje Gezond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broodje Gezond bij Broodje Gezond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broodje Gezond. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broodje Gezond gemist

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Broodje Gezond, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Broodje Gezond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Broodje Gezond? Hier kun je alle uitzendingen van Broodje Gezond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!