Programma gemist?

Wat eten mensen? van met Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk tijdens het beste het en wat is het slechtste naar menu dat het er bestaat? door Jimmy Doherty en Kate met Quilton kijken op basis op tv van uit de wekelijkse boodschappen en typerende in tijdens maaltijden naar het eten in in verschillende landen en bij op tv door verschillende stammen en tijdens vergelijken dit met met de daar aan gerelateerde cijfers van met obesitas, naar hart- en vaatziekten en een diabetes. op tv Als je lang en gezond de wilt naar leven, kun het beste op naar IJsland van vertrekken. In World's uit Best Diet blijkt IJsland het met gezondste land te op zijn met een menu in van op tv verse vis, vlees en op tv zuivelproducten van met hoge kwaliteit. Italië en Griekenland door in scoren ook goed. Maar hoe gezond de eten we tijdens nu eigenlijk in in Nederland?

mei 2020
15-06-2017 21:00

Docu: World's Best Diet

3Doc: World's Best Diet - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilton kijken op basis van de wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar het eten in verschillende ...

3Doc: World's Best Diet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: World's Best Diet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: World's Best Diet bij 3Doc: World's Best Diet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: World's Best Diet. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: World's Best Diet gemist

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!