Programma gemist?

Wat eten uit mensen? Wat werkt in wereldwijd nu eigenlijk het naar beste en wat op is het het slechtste menu dat er tijdens bestaat? Jimmy Doherty tijdens en Kate Quilton een kijken door op basis van de wekelijkse in met boodschappen en typerende maaltijden naar op het door eten in verschillende landen en met bij verschillende de stammen en vergelijken dit van met de daar op tv aan gerelateerde cijfers van tijdens op tv obesitas, hart- en vaatziekten en op diabetes. Als je tijdens lang en gezond wilt van in leven, kun het op tv beste naar IJsland vertrekken. In met World's Best Diet op tv blijkt door IJsland het gezondste land de te zijn van met een menu het van verse vis, vlees en zuivelproducten in op van hoge kwaliteit. Italië en in Griekenland scoren ook tijdens goed. Maar hoe op tv gezond eten naar we nu eigenlijk in in Nederland?

januari 2021
15-06-2017 21:00

Docu: World's Best Diet

3Doc: World's Best Diet - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilton kijken op basis van de wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar het eten in verschillende ...

3Doc: World's Best Diet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: World's Best Diet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: World's Best Diet bij 3Doc: World's Best Diet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: World's Best Diet. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: World's Best Diet gemist

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!