Programma gemist?

Wat door eten mensen? Wat werkt wereldwijd op tv nu eigenlijk het het beste en wat van is naar het slechtste op tv menu dat er bestaat? Jimmy uit Doherty en op Kate Quilton kijken op basis een van de de wekelijkse boodschappen en typerende door maaltijden naar het in eten in in verschillende landen en bij met door verschillende stammen en vergelijken door dit met uit de daar aan op gerelateerde cijfers van obesitas, hart- en met vaatziekten op en diabetes. Als je lang in en gezond wilt door leven, kun op tv het beste naar IJsland van vertrekken. In naar World's Best Diet met blijkt IJsland het op tv gezondste land te de zijn met een menu de van verse vis, de door vlees en zuivelproducten de van hoge kwaliteit. de Italiƫ en Griekenland scoren ook het goed. op tv Maar hoe gezond eten we de nu eigenlijk het in Nederland?

oktober 2021
15-06-2017 21:00

Docu: World's Best Diet

3Doc: World's Best Diet - World's Best Diet

Wat eten mensen? Wat werkt wereldwijd nu eigenlijk het beste en wat is het slechtste menu dat er bestaat? Jimmy Doherty en Kate Quilton kijken op basis van de wekelijkse boodschappen en typerende maaltijden naar het eten in verschillende ...

3Doc: World's Best Diet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: World's Best Diet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: World's Best Diet bij 3Doc: World's Best Diet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: World's Best Diet. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: World's Best Diet gemist

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: World's Best Diet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: World's Best Diet? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: World's Best Diet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!