Programma gemist?

Hoe is het het om een kind door te naar zijn van een Tunesische playboy uit en een Nederlandse tijdens moeder? Zijn de naar verwachtingen door en culturen over en op weer verenigbaar?Meer Hoe uit is het om een in kind in te zijn van van een Tunesische playboy en een een Nederlandse moeder? met Zijn de tijdens verwachtingen en culturen over en uit in weer verenigbaar? De Nederlandse Alex op tv Pitstra, tijdens geboren als Karim Alexander op Ben Hassen, is 25 jaar op tv als hij een uit brief het van zijn Tunesische vader met krijgt. met Hij heeft hem in sinds zijn kinderjaren niet meer gezien op tv en nu wil de de man hem het ontmoeten. Ondanks alle de naar argwaan en oud zeer naar besluit Alex naar Tunesië tijdens te gaan en van een relatie op op te bouwen met zijn naar Tunesische familie, die op tv hem als met een verloren zoon tijdens binnenhaalt. de Later overtuigt hij ook zijn een Zwitserse door halfzus Jasmin, die eveneens zonder de hun vader opgroeide, op tv om met met hem mee op naar Tunesië te gaan. de Het blijkt op dat Alex' vader uit in zijn jonge jaren naar een succesvolle bezness in naar de badplaats in Sousse was. Hij verdiende uit aan vrouwelijke naar Europese toeristen het door hen het hof te van maken. Het was op een familieonderneming, in de hele familie leefde de er van. op tv Alex begint door aan de goede op bedoelingen van zijn vader te de twijfelen als deze een ook hem steeds tijdens vaker om de geld begint de te vragen. Tijdens op tv zijn zoektocht wordt Alex niet in alleen geconfronteerd in met de cultuurverschillen tussen op tv hem de en zijn familie in uit Tunesië, maar ook met de een relatie met van zijn Nederlandse moeder. het Welke rol in moet hij vervullen als het zoon tussen twee op tv culturen naar in?Minder

januari 2021
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!