Programma gemist?

Hoe is in het om de een kind te uit zijn van een het Tunesische playboy en een Nederlandse op tv moeder? het Zijn de een verwachtingen en culturen over en weer door het verenigbaar?Meer Hoe is het om het een kind te zijn op van een Tunesische naar playboy en een op tv Nederlandse naar moeder? Zijn het de verwachtingen en culturen door over en weer verenigbaar? op De Nederlandse een Alex Pitstra, uit geboren als Karim Alexander naar Ben Hassen, uit is 25 jaar als door hij een brief van naar zijn Tunesische vader een krijgt. op Hij heeft hem sinds uit zijn kinderjaren niet van meer gezien en nu met wil de man hem het ontmoeten. Ondanks alle met argwaan en de oud het zeer besluit Alex door naar Tunesië te gaan en een in relatie op tv op te een bouwen met zijn Tunesische familie, uit die een hem als een in verloren zoon binnenhaalt. Later overtuigt op tv hij ook op zijn Zwitserse halfzus Jasmin, die naar met eveneens zonder hun vader opgroeide, door om met hem mee op naar naar Tunesië te naar gaan. Het blijkt dat Alex' naar vader in zijn op tv jonge in jaren een succesvolle tijdens bezness in de badplaats de Sousse was. van Hij verdiende aan de vrouwelijke Europese toeristen door de hen het in hof te maken. Het was een door familieonderneming, tijdens de hele familie leefde in er van. Alex begint een aan de goede door een bedoelingen van zijn vader te met twijfelen door als deze ook hem met steeds vaker om met geld begint te vragen. Tijdens tijdens zijn zoektocht in wordt Alex niet alleen door uit geconfronteerd met de cultuurverschillen tussen op tv hem een en zijn familie in het Tunesië, maar de ook met de op tv relatie met zijn uit Nederlandse moeder. Welke rol moet van hij vervullen uit als zoon tussen twee tijdens culturen met in?Minder

april 2021
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!