Programma gemist?

Hoe een is het om een kind tijdens te zijn van naar een Tunesische playboy van en een Nederlandse op moeder? Zijn de op tv verwachtingen en van culturen over en weer naar verenigbaar?Meer door Hoe is op tv het om een op tv kind te zijn van een Tunesische in playboy en een naar Nederlandse moeder? door Zijn de een verwachtingen en op tv culturen over en op tv weer verenigbaar? De in Nederlandse Alex Pitstra, geboren als van Karim op tv Alexander Ben Hassen, is 25 door jaar naar als hij een het brief van zijn Tunesische vader krijgt. naar Hij heeft hem naar sinds een zijn kinderjaren niet met meer gezien en door nu wil de man op tv hem ontmoeten. Ondanks alle met van argwaan en oud zeer besluit door Alex naar het Tunesië te gaan een en een relatie op tijdens te op tv bouwen met zijn Tunesische familie, naar die hem als op tv een verloren zoon binnenhaalt. het Later overtuigt hij de ook op zijn Zwitserse de halfzus Jasmin, die met eveneens zonder hun tijdens vader opgroeide, om met op tv hem mee naar Tunesië te een gaan. Het op blijkt dat Alex' vader tijdens in zijn uit jonge jaren de een succesvolle bezness in op tv de badplaats Sousse was. door Hij op tv verdiende aan vrouwelijke Europese toeristen het door naar hen het hof te maken. tijdens van Het was een familieonderneming, met de hele familie leefde op er van. op tv Alex begint aan de goede in bedoelingen van zijn uit vader te een twijfelen als deze ook het hem naar steeds vaker om geld in begint te door vragen. Tijdens zijn zoektocht op tv wordt Alex tijdens niet alleen geconfronteerd met de het cultuurverschillen tussen hem naar een en zijn familie in met Tunesië, maar ook op tv met de relatie met zijn door Nederlandse moeder. door Welke rol moet hij met vervullen als een zoon uit tussen twee culturen van in?Minder

augustus 2021
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!