Programma gemist?

Hoe met is het om een kind een te zijn van de een het Tunesische playboy en een uit Nederlandse door moeder? Zijn de verwachtingen het en culturen over uit en weer uit verenigbaar?Meer Hoe is het om een in kind te zijn het van een Tunesische van playboy tijdens en een Nederlandse moeder? in Zijn op tv de verwachtingen en culturen uit over en weer verenigbaar? uit De Nederlandse Alex Pitstra, op tv geboren als op tv Karim met Alexander Ben Hassen, op is 25 jaar op als hij een brief van de zijn Tunesische vader krijgt. de Hij heeft hem in sinds zijn uit kinderjaren niet door meer gezien en naar nu wil de met man hem ontmoeten. Ondanks alle het argwaan het en oud zeer besluit Alex op naar Tunesië te de gaan van en een relatie op te tijdens bouwen met zijn uit door Tunesische familie, die hem door als een op verloren zoon binnenhaalt. met Later overtuigt hij ook zijn Zwitserse naar halfzus Jasmin, die het eveneens zonder hun op de vader opgroeide, om met het hem mee naar Tunesië te van gaan. van Het blijkt dat in Alex' vader in in zijn jonge van jaren een succesvolle bezness in de uit badplaats Sousse was. op tv Hij verdiende aan van vrouwelijke door Europese toeristen naar door hen het tijdens hof te maken. Het was een het familieonderneming, de hele met familie door leefde er tijdens van. Alex begint door aan de goede bedoelingen op tv van zijn vader te twijfelen de naar als deze ook hem steeds een vaker om geld begint uit te met vragen. Tijdens uit zijn zoektocht wordt Alex niet uit alleen geconfronteerd met de de cultuurverschillen tussen hem tijdens door en zijn familie in Tunesië, de maar ook met van de relatie met tijdens zijn Nederlandse moeder. Welke naar rol moet hij de vervullen als het zoon in tussen twee culturen op tv in?Minder

januari 2020
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!