Programma gemist?

Hoe met is het om naar een kind te zijn een van een Tunesische playboy de en een Nederlandse op tv het moeder? Zijn de verwachtingen op tv en culturen over en weer naar verenigbaar?Meer naar Hoe is het om op tv een kind te zijn op tv van een Tunesische op tv playboy en een op in Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en uit culturen over en in weer verenigbaar? De op de Nederlandse Alex Pitstra, geboren op als Karim Alexander Ben Hassen, een is 25 het jaar als hij een uit brief met van zijn op tv Tunesische vader krijgt. met Hij heeft hem de sinds zijn kinderjaren niet het meer gezien en nu wil met de naar man hem ontmoeten. Ondanks naar alle argwaan tijdens en oud zeer de besluit Alex naar met Tunesië te gaan en van een relatie het op te bouwen met naar zijn een Tunesische familie, die hem als uit een verloren zoon op tv binnenhaalt. Later overtuigt in hij ook in zijn Zwitserse halfzus Jasmin, die uit eveneens zonder hun door vader opgroeide, een om met hem in mee naar Tunesië te tijdens gaan. Het tijdens blijkt dat met Alex' vader in zijn jonge tijdens jaren een succesvolle de bezness in de van badplaats Sousse was. met een Hij verdiende aan in vrouwelijke Europese toeristen door hen het het hof te in maken. Het met was een familieonderneming, op tv de hele familie in leefde er in van. Alex begint op aan de goede bedoelingen van zijn een vader te twijfelen de als in deze ook hem steeds vaker op tv om geld begint een te van vragen. Tijdens zijn zoektocht wordt op Alex op niet alleen naar geconfronteerd met de door cultuurverschillen tussen hem en zijn op familie op in Tunesië, maar ook met door de relatie met tijdens zijn de Nederlandse moeder. Welke rol met moet hij vervullen als naar zoon tussen met twee culturen uit in?Minder

juni 2020
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!