Programma gemist?

Hoe met is het om een door kind te zijn tijdens van een Tunesische tijdens playboy en een de Nederlandse moeder? Zijn een de verwachtingen het en culturen over en weer met verenigbaar?Meer uit Hoe is het om naar een uit kind te zijn van uit een Tunesische playboy en een uit Nederlandse tijdens moeder? Zijn de de verwachtingen en met culturen over en weer met verenigbaar? De tijdens Nederlandse Alex Pitstra, geboren als Karim uit Alexander uit Ben Hassen, is door 25 jaar als op hij een op brief van zijn door Tunesische vader krijgt. op Hij heeft hem sinds door zijn kinderjaren niet de meer gezien en nu wil in van de man hem de ontmoeten. Ondanks alle argwaan en oud op tv zeer besluit van Alex naar Tunesië met te tijdens gaan en een in relatie op te bouwen in met zijn Tunesische de familie, die hem als een een verloren zoon binnenhaalt. de Later op overtuigt hij ook zijn het Zwitserse halfzus naar Jasmin, die op eveneens zonder hun de vader opgroeide, om met met hem mee naar Tunesië te van gaan. Het op blijkt dat Alex' vader in in zijn het jonge jaren een uit succesvolle naar bezness in de badplaats met Sousse was. Hij met verdiende aan vrouwelijke Europese naar toeristen door hen op het hof te een maken. Het het was een in familieonderneming, de hele familie leefde er op tv van. Alex door begint aan het de goede bedoelingen van de zijn vader te twijfelen door als deze ook op tv door hem steeds vaker om geld naar begint te vragen. Tijdens op zijn zoektocht de wordt Alex niet met alleen geconfronteerd met met de op tv cultuurverschillen tussen hem en door zijn familie in op tv Tunesië, maar ook met tijdens de door relatie met zijn Nederlandse moeder. Welke in rol moet uit hij vervullen als op tv zoon door tussen twee culturen naar in?Minder

september 2020
17-05-2016 22:55

2Doc: Bezness as usual

2Doc: Bezness as usual - 2Doc: Bezness as usual

Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn de verwachtingen en culturen over en weer verenigbaar?Meer Hoe is het om een kind te zijn van een Tunesische playboy en een Nederlandse moeder? Zijn d...

2Doc: Bezness as usual gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bezness as usual de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bezness as usual bij 2Doc: Bezness as usual liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bezness as usual. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bezness as usual gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bezness as usual gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bezness as usual? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bezness as usual kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!