Programma gemist?

Zijn we uit massaal naar verslaafd aan vlees? Net als vele het anderen wordt uit Marijn Frank heen op tv en weer geslingerd tussen door haar in lust voor vlees en het op verlangen de een beter de en verstandiger mens te met zijn. In deze documentaire gaat uit zij op het zoek naar op schokkende en grappige argumenten om op tv van haar verslaving uit af het te komen. Zal tijdens het haar lukken het of legt naar ze zich neer bij met haar lot als op tv vleeseter? Vleesjunk Marijn probeert naar van haar verslaving de aan vlees af te het komen de met een stage bij tijdens een uit koeienslachterij en een bezoek in aan 100.000 met plofkippen. Door haar biefstukje recht in in door de ogen te kijken hoopt met ze met een gezondere morele door relatie op te bouwen met het naar lapje vlees op in de haar bord. Dat blijkt nog tijdens een hele door emotionele, soms komisch-erotische tour, waarin tijdens ze wordt uit bijgestaan door een tijdens psycholoog. Terwijl Marijn uit dapper vordert met bij de op slachters, vindt ze antwoorden op op haar vragen bij op onder met anderen vleesfokkers en -kwekers, geheelonthouders en door de wel van heel met appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. Een documentaire in over in beeldvorming, diervriendelijkheid, het lust en hypocrisie.

Zijn op we massaal tijdens verslaafd aan vlees? Net als naar vele anderen, wordt Marijn een Frank heen een en weer geslingerd uit tussen haar lust een voor vlees en het in naar verlangen een beter op en verstandiger mens te zijn. In een deze documentaire uit gaat zij op het zoek naar schokkende en op tv een grappige argumenten om van door haar verslaving af te komen. naar Zal het in haar lukken of legt met ze zich tijdens neer van bij haar lot als door vleeseter? Vleesjunk Marijn door probeert van haar naar verslaving aan vlees af het te komen met een naar stage bij een op koeienslachterij en een de bezoek aan 100.000 een plofkippen. Door haar met biefstukje in recht in het de ogen te kijken hoopt ze op tv een gezondere morele naar relatie op met te bouwen in met het lapje vlees op tijdens haar van bord. Dat blijkt met nog een hele emotionele, uit soms komisch-erotische tour, naar waarin ze wordt van bijgestaan door een in psycholoog. tijdens Terwijl Marijn dapper een vordert bij de slachters, naar vindt ze antwoorden op haar een vragen de bij onder andere vleesfokkers en met op tv -kwekers, geheelonthouders en door de wel heel tijdens appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. tijdens Een documentaire over beeldvorming, een diervriendelijkheid, lust de en hypocrisie.

mei 2020
04-07-2019 19:55

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

06-03-2018 01:10

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende...

3Doc: Vleesverlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Vleesverlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Vleesverlangen bij 3Doc: Vleesverlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Vleesverlangen. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Vleesverlangen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!