Programma gemist?

Zijn we naar massaal verslaafd aan vlees? het Net met als vele anderen wordt Marijn door Frank heen het en weer een geslingerd tussen haar lust met voor met vlees en het verlangen een naar beter en verstandiger mens door te zijn. een In deze documentaire gaat de zij op door zoek naar naar schokkende en grappige argumenten op tv om van haar verslaving het in af te komen. uit Zal het haar lukken of in legt ze zich op tv neer bij haar lot in als op vleeseter? Vleesjunk Marijn probeert naar van haar de verslaving aan de vlees af te komen met een op tv stage bij een op met koeienslachterij en een naar bezoek aan 100.000 plofkippen. Door haar van een biefstukje recht in uit de ogen te van kijken hoopt ze op tv een gezondere morele relatie op te uit bouwen met tijdens het lapje vlees op op haar bord. het Dat blijkt nog met een hele de emotionele, soms komisch-erotische het tour, waarin op ze wordt bijgestaan van door een psycholoog. Terwijl de Marijn dapper vordert bij de tijdens met slachters, vindt ze antwoorden op naar haar uit vragen bij onder anderen vleesfokkers op en -kwekers, geheelonthouders tijdens en in de wel heel appetijtelijke chef-kok naar Joris Bijdendijk. Een het documentaire over beeldvorming, de diervriendelijkheid, lust op en hypocrisie.

Zijn tijdens we massaal verslaafd aan de vlees? Net als vele de naar anderen, wordt Marijn Frank heen en door weer een geslingerd tussen in haar lust voor vlees op en het in verlangen een beter op en verstandiger mens te zijn. In tijdens deze documentaire gaat het zij met op zoek naar schokkende en door grappige argumenten om op tv uit van haar verslaving af te komen. op tv op tv Zal het haar het lukken of legt ze zich neer op tv bij haar met lot tijdens als vleeseter? Vleesjunk Marijn probeert van in naar haar verslaving aan vlees af het te komen met een een stage bij een in koeienslachterij met en een bezoek aan 100.000 op plofkippen. met Door haar biefstukje recht tijdens in de in ogen te met kijken hoopt ze een op tv gezondere morele relatie op een te het bouwen met het lapje vlees op het haar bord. de Dat blijkt nog een naar met hele emotionele, soms naar komisch-erotische tour, waarin ze wordt door bijgestaan door een tijdens psycholoog. een Terwijl Marijn dapper vordert bij de uit uit slachters, vindt ze antwoorden op op haar vragen bij naar onder andere vleesfokkers naar en van -kwekers, geheelonthouders en de door wel heel van appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. Een door documentaire uit over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en uit hypocrisie.

september 2021
04-07-2019 19:55

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

06-03-2018 01:10

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende...

3Doc: Vleesverlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Vleesverlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Vleesverlangen bij 3Doc: Vleesverlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Vleesverlangen. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Vleesverlangen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!