Programma gemist?

Zijn in we massaal een verslaafd aan vlees? Net op tv als vele anderen wordt het Marijn Frank van heen en het weer geslingerd tussen haar een lust voor vlees tijdens en het verlangen een beter van en uit verstandiger mens te zijn. door In de deze documentaire gaat door zij op zoek naar van schokkende en grappige argumenten op tv om van uit haar verslaving af in te komen. Zal het haar het een lukken of legt met ze zich neer bij haar lot uit de als vleeseter? Vleesjunk van Marijn probeert van in haar verslaving aan vlees tijdens af te komen met een de stage bij een van koeienslachterij op tv en een bezoek aan 100.000 in een plofkippen. Door haar in biefstukje recht in de tijdens ogen te kijken een hoopt ze door een gezondere morele relatie op te de bouwen met met het met lapje vlees op haar met bord. Dat blijkt nog een op hele emotionele, soms het komisch-erotische op tour, waarin van ze wordt bijgestaan door door een psycholoog. Terwijl Marijn op dapper op tv vordert bij de slachters, vindt ze uit een antwoorden op haar vragen op bij onder van anderen vleesfokkers en -kwekers, geheelonthouders het en de met wel heel op appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. met Een documentaire op over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en op tv hypocrisie.

Zijn we in massaal in verslaafd aan vlees? de Net als vele anderen, wordt in Marijn Frank heen door en weer geslingerd tussen uit haar een lust voor op tv vlees en het verlangen van een beter en verstandiger van mens te zijn. een In deze documentaire het gaat zij op tv op zoek naar schokkende en uit een grappige argumenten om van haar door verslaving af tijdens te komen. Zal het een haar lukken de of legt ze zich van neer bij haar lot van als vleeseter? Vleesjunk in Marijn probeert tijdens van haar verslaving aan de door vlees af te komen op met een stage bij een een koeienslachterij op en een bezoek op tv aan 100.000 plofkippen. naar Door haar biefstukje in recht in de ogen door te kijken hoopt ze tijdens een gezondere de morele relatie op naar te bouwen uit met het lapje vlees op door haar naar bord. Dat blijkt tijdens nog een van hele emotionele, soms komisch-erotische tijdens tour, waarin ze wordt met bijgestaan door een van psycholoog. Terwijl een Marijn dapper vordert bij de uit slachters, vindt ze naar antwoorden op op haar vragen bij de onder andere vleesfokkers en een -kwekers, naar geheelonthouders en de wel heel in appetijtelijke chef-kok op tv Joris Bijdendijk. Een het documentaire in over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en uit hypocrisie.

januari 2021
04-07-2019 19:55

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

06-03-2018 01:10

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende...

3Doc: Vleesverlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Vleesverlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Vleesverlangen bij 3Doc: Vleesverlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Vleesverlangen. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Vleesverlangen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!