Programma gemist?

Zijn we op massaal verslaafd aan vlees? het Net op als vele anderen wordt Marijn tijdens een Frank heen en weer geslingerd naar tussen haar lust de voor tijdens vlees en het verlangen een op tv beter en verstandiger op mens te zijn. In het deze documentaire gaat op zij op zoek een naar van schokkende en grappige argumenten om een van haar met verslaving af te door komen. van Zal het haar lukken in of legt met ze zich neer bij haar tijdens lot als vleeseter? de Vleesjunk Marijn een probeert van het haar verslaving aan vlees met af te naar komen met een stage de bij een koeienslachterij een en een in bezoek aan 100.000 plofkippen. Door op tv haar naar biefstukje recht in de ogen met te uit kijken hoopt ze een van gezondere morele relatie op het te bouwen met door het lapje vlees tijdens op haar met bord. Dat blijkt nog een uit uit hele emotionele, soms komisch-erotische tour, het waarin met ze wordt bijgestaan door in een psycholoog. Terwijl Marijn dapper met vordert bij de tijdens slachters, vindt door ze antwoorden tijdens op haar vragen naar bij onder anderen vleesfokkers en op tv -kwekers, geheelonthouders met en de wel op heel met appetijtelijke chef-kok Joris Bijdendijk. Een documentaire uit over in beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en door hypocrisie.

Zijn we op massaal de verslaafd aan vlees? Net als vele op tv het anderen, wordt Marijn Frank tijdens heen en weer het geslingerd tussen haar lust voor een vlees en met het verlangen een beter op en verstandiger tijdens mens uit te zijn. In deze documentaire naar gaat met zij op zoek naar schokkende naar en grappige argumenten om op tv tijdens van haar verslaving op tv af te komen. Zal het op tv haar lukken of legt in ze door zich neer bij haar de lot als de vleeseter? Vleesjunk Marijn probeert het van haar verslaving het aan vlees af te naar in komen met een stage met bij een met koeienslachterij en een de bezoek aan 100.000 plofkippen. Door een haar biefstukje recht naar in de ogen te de kijken hoopt ze een een tijdens gezondere morele relatie in op te van bouwen met het lapje de vlees op op tv haar bord. Dat in blijkt nog een hele emotionele, soms het in komisch-erotische tour, waarin uit ze wordt bijgestaan door een psycholoog. met Terwijl Marijn dapper het vordert bij de de op tv slachters, vindt ze naar antwoorden op haar vragen bij het onder van andere vleesfokkers en -kwekers, geheelonthouders het en de wel tijdens heel appetijtelijke op chef-kok Joris Bijdendijk. Een de documentaire naar over beeldvorming, diervriendelijkheid, lust en het hypocrisie.

mei 2021
04-07-2019 19:55

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

06-03-2018 01:10

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende...

3Doc: Vleesverlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Vleesverlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Vleesverlangen bij 3Doc: Vleesverlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Vleesverlangen. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Vleesverlangen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!