Programma gemist?

Zijn we massaal uit verslaafd aan uit vlees? Net als een vele de anderen wordt Marijn Frank heen op en weer geslingerd tussen op haar lust voor de de vlees en het verlangen een beter naar en van verstandiger mens naar te zijn. In door deze documentaire gaat in zij op zoek naar een schokkende en grappige het argumenten om de van haar verslaving af te tijdens komen. Zal het haar op tv op tv lukken of legt ze zich een neer bij haar lot op als vleeseter? tijdens Vleesjunk Marijn probeert door van haar verslaving van aan vlees af op tv te komen met met een stage naar bij een koeienslachterij een en een bezoek aan tijdens 100.000 plofkippen. met Door haar biefstukje recht de in de ogen van te kijken hoopt ze een een naar gezondere morele van relatie op te bouwen tijdens met het lapje vlees op het haar bord. op Dat blijkt op nog een hele emotionele, naar soms komisch-erotische tour, van waarin ze wordt in bijgestaan door een het psycholoog. Terwijl Marijn het dapper vordert bij de tijdens slachters, van vindt ze antwoorden op haar van vragen bij naar onder anderen vleesfokkers de en -kwekers, door geheelonthouders en de wel tijdens heel appetijtelijke chef-kok Joris een Bijdendijk. op tv Een documentaire over beeldvorming, van diervriendelijkheid, door lust en hypocrisie.

Zijn een we massaal de verslaafd aan vlees? Net als vele op tv anderen, wordt met Marijn met Frank heen en weer geslingerd tussen een van haar lust voor vlees en het tijdens verlangen een beter met naar en verstandiger mens te zijn. op tv In deze documentaire van gaat zij op van zoek naar de schokkende en met grappige argumenten om door van haar verslaving af door te komen. Zal het tijdens haar lukken of het legt ze zich neer met bij haar lot een als uit vleeseter? Vleesjunk met Marijn probeert van haar uit verslaving aan vlees naar af te komen in met een stage bij op een koeienslachterij en een door bezoek de aan 100.000 plofkippen. naar Door haar biefstukje recht in op de ogen een te tijdens kijken hoopt ze naar een gezondere morele relatie op naar te bouwen op tv met het lapje vlees het op haar bord. Dat het op blijkt nog een hele emotionele, een soms komisch-erotische tour, een waarin ze wordt bijgestaan in op tv door een psycholoog. uit Terwijl Marijn dapper vordert tijdens bij de slachters, vindt de ze antwoorden naar op haar vragen op bij onder in andere vleesfokkers en door -kwekers, geheelonthouders en een de wel heel van appetijtelijke chef-kok Joris door Bijdendijk. Een documentaire over beeldvorming, diervriendelijkheid, tijdens lust en op tv hypocrisie.

januari 2020
04-07-2019 19:55

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende ...

06-03-2018 01:10

3Doc: Vleesverlangen

3Doc: Vleesverlangen - 3Doc: Vleesverlangen

Zijn we massaal verslaafd aan vlees? Net als vele anderen, wordt Marijn Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In deze documentaire gaat zij op zoek naar schokkende...

3Doc: Vleesverlangen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Vleesverlangen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Vleesverlangen bij 3Doc: Vleesverlangen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Vleesverlangen. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Vleesverlangen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Vleesverlangen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Vleesverlangen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Vleesverlangen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!