Programma gemist?

Vier jaar van lang worden naar de adoptieperikelen rond een Ethiopisch het en een Deens de echtpaar en hun door kinderen gevolgd, uit waarmee een andere een kant op van adoptie wordt blootgelegd.Meer Vier jaar in lang naar worden de adoptieperikelen rond een de in Ethiopisch en een Deens echtpaar tijdens en hun kinderen gevolgd, naar waarmee een andere de kant van adoptie met wordt uit blootgelegd. Achter de droom van naar een beter leven naar in voor alle betrokkenen blijkt een een andere van realiteit schuil te gaan. Dit is het het schrijnende met verhaal van uit de Ethiopische tijdens Masho en haar een broertje die door hun een biologische ouders op tv ter adoptie zijn afgestaan. De ouders tijdens hebben hiv en het krijgen van de in dokters te horen door dat ze op niet lang meer het te leven hebben, door waarop een ze besluiten hun door twee jongste kinderen door te laten adopteren. Ze doen het het alleen uit op voorwaarde dat ze contact door kunnen houden uit met hun kinderen en in dat met zijzelf ook een soort met van familie worden tijdens van de Deense adoptieouders. uit in Ook de Deense adoptieouders weten door dat met de biologische ouders niet lang op tv meer zullen leven het en zijn na jaren met een wachten heel blij dat ze van Masho en tijdens haar broertje mogen in ophalen. Zij in weten niets van de verwachte van nieuwe van familiebanden, maar ze willen zeker het de op tv biologische ouders op de hoogte houden door van van het wel en wee van tijdens de kinderen. En het daar gaat het de mis, op tv het adoptiebureau op tv zit tussen de beide uit ouders in en geeft naar op tv beide kanten toe naar geen duidelijke een informatie. een Hoe loopt deze droom met voor een beter leven van af voor alle betrokkenen? met Of door blijkt de realiteit het weerbarstiger?Minder

januari 2020
20-05-2016 00:20

2Doc: Mercy Mercy

2Doc: Mercy Mercy - 2Doc: Mercy Mercy

Vier jaar lang worden de adoptieperikelen rond een Ethiopisch en een Deens echtpaar en hun kinderen gevolgd, waarmee een andere kant van adoptie wordt blootgelegd.Meer Vier jaar lang worden de adoptieperikelen rond een Ethiopisch en een Dee...

2Doc: Mercy Mercy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mercy Mercy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mercy Mercy bij 2Doc: Mercy Mercy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mercy Mercy. Heb je een uitzending van 2Doc: Mercy Mercy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mercy Mercy gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mercy Mercy? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mercy Mercy, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mercy Mercy gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mercy Mercy? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mercy Mercy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-05-2016 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!