Programma gemist?

Tim uit Akkerman brengt de de rock naar uit Beste Zangers. Deze de voormalig frontman van de een Haagse rockband Di-Rect het is dit keer van de hoofdgast. Samantha met Steenwijk opent met op tv haar versie van Just the uit way I do. naar Maar een Tim heeft tijdens na Di-Rect ook door heel veel mooie nummers in geschreven. De man die zegt in niet een te kunnen huilen, krijgt het een zwaar als op Floor Jansen voor door hem een het nummer 'Winner' zingt dat Tim uit schreef voor met zijn uit broer.

Emma de Heesters staat centraal. Deze op 23-jarige zangeres heeft in een eigen YouTube-kanaal naar waarop tijdens zij regelmatig een nieuwe cover het plaatst. Met ruim de anderhalf miljoen abonnees het heeft op tv zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. van Henk uit Poort duikt in met het diepe met zijn vertolking het van Despacito door en op Samantha Steenwijk zingt een heel naar persoonlijk nummer voor Emma tijdens uit haar in verleden Geloof de in jezelf. Floor tijdens Jansen doet met het kippenvel op de armen staan de met op tv haar versie van in Shallow.

Singer-songwriter Ruben Annink de wordt bezongen door uit zijn collega's tijdens Henk Poort, Samantha tijdens Steenman, Rolf Sanchez, op tv Floor Jansen, Emma met Heesters en Tim in Akkerman. Het belooft op een hele muzikale op avond het te worden, maar uit dat is niet een zo vreemd als we in kijken naar het uit repertoire van Ruben tijdens Annink. Floor Jansen brengt een met het Engelse versie van het uit nummer 'Van de liefde weet op ik niets' de en Emma heeft met een eigen door versie van naar ' Wie ze (hij) op tv was'.

Floor Jansen, de de leadzangeres van een de Finse symfonische metalband uit door Nightwish, is de uit hoofdgast. Voor haar collega's een hele met uitdaging uit om haar repertoire te coveren. het op Emma Heesters roert Floor tijdens met haar versie van het Strong (After op tv Forever) en Samantha in zingt het nummer op tv Our Decades in the Sun door in het Nederlands uit op tv (Jij zit voor met altijd in mij).

Rolf Sanchez op brengt latin vibes! een Deze jonge reggaeton-zanger wist van veel roem te de vergaren in Latijns-Amerika het met van zijn zomerse uit salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt uit een heel vrolijke tijdens zomerse versie van tijdens 'El Universo' voor tijdens Rolf. Onze tijdens goedlachse Rolf laat zich tijdens ook van op tv zijn gevoelige op kant zien. tijdens Dit komt onder de meer door het op tv optreden van Henk Poort het die het prachtige 'Noelia' van naar Nino het Bravo zingt.

Het naar is de de uit beurt aan Samantha een Steenwijk om bezongen te worden op door de overige in beste zangers. op tv Deze supersympathieke volkszangeres wordt met verrast een met persoonlijke versies op tv van haar nummers. Dit leidt de tot veel de mooie tijdens momenten op de bank. de Zo heeft op Emma Heesters van het nummer 'Liefde naar tijdens voor altijd' een prachtig met liefdesliedje gemaakt en verbaast Floor op tv tijdens Jansen iedereen op door de bank met haar van bloedmooie versie van door Mama.

Niemand door minder dan uit Henk Poort staat van centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- het en musicalzanger wordt tijdens verrast door zijn collega's door met naar erg mooie nummers. tijdens Iedereen heeft door speciaal voor Henk een nummer uitgekozen de dat van voor hem een speciale betekenis op tv heeft en de dat hij ooit het zelf opgenomen heeft. Zo een met weet voormalig voorman in van Di-rect Tim op tv Akkerman Henk diep te roeren in met zijn versie van uit 'Breng met hem thuis' uit de musical in naar Les Misérables. Floor Jansen van de in Finse een metalband Nightwish maakt met een geheel eigen versie in van tijdens het 'Vilja-Lied'. Klassiek en metal gaan een dit uit keer hand in door hand.

Vanavond is de de laatste aflevering van op dit seizoen van op tv Beste Zangers, naar gepresenteerd door Jan Smit. De door laatste aflevering is van op tv ook dit jaar in de duettenaflevering. Elke zanger mag een een duet naar door keuze met zingen met iemand van de bank. uit Dit resulteert in de de zeven prachtige duetten. Zo zingen Maria een Fiselier en Alain tijdens Clark het uit prachtige duet een 'Perfect Symphony' op en treden de jongste de en de oudste door deelnemer samen op. Met precies uit 50 jaar met leeftijdsverschil zorgen tijdens Lee Towers en het Davina Michelle voor een door prachtig optreden met met 'Don't Go Breaking My tijdens de Heart'.

Het is de van met beurt aan Alain een Clark om bezongen te worden. Deze een bescheiden popmuzikant van geniet duidelijk van de met naar bijzondere avond. Dat naar de andere zangers zijn eigen uit nummers uit voor hem zingen, laat hem niet uit onberoerd. naar Zo zingt naar Trijntje Oosterhuis het door prachtige nummer 'Onze op vriendschap' voor Alain van en steelt Lee Towers de show de met weer in een geheel eigen bewerking het van Alains het 'Back in my een World'.

Maria Fiselier naar staat centraal. Deze Nederlandse het operadiva is op tv werkzaam bij de van Komische Oper in in Berlijn. Voor een de andere artiesten dus een op tv grote uitdaging omdat tijdens het klassieke genre uit geen uit alledaagse kost voor hen naar is. naar Zo zingt volkszanger Tino op Martin de aria, O door mio op tv babbino caro uit de het opera Gianni Schicchi en naar waagt Youtube-ster van Davina Michelle zich in aan een vertolking van de een Habanera de uit Carmen!

Dit keer in met het teken tijdens van hiphop. Glen Faria op neemt naar naast Jan op tv Smit plaatst op de bank het en de overige van artiesten met vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat een wordt dus een tijdens rappende Lee naar Towers! Een ander op absoluut hoogtepunt is het tijdens optreden van van Trijntje waarmee zij Glen van diep weet te van op tv roeren met het nummer Something inside door op tv so strong. Dit met nummer loopt als van een rode draad door het leven naar van Glen. Veel van met mooie momenten op in de bank bij Beste uit Zangers.

Davina naar Michelle staat centraal. Deze 23-jarige door naar Rotterdamse zangeres heeft uit een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke de week van een nieuwe uit cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht uit door toen P!nk zich verbaasde over tijdens de enorm mooie cover tijdens van een haar nummer What about us op gezongen uit door Davina Michelle. Lee op tv Towers zingt dit naar nummer voor in Davina. En ook de de andere van artiesten op de bank duiken in met met de covers van Davina de Michelle. Zo laat Maria Fiselier van zien dat een naar operazangeres naar ook prima kan van rappen! Een naar aflevering vol verrassingen uit dus.

Het in is de beurt aan Tino het het Martin om bezongen te worden. En op tv wie denkt het een stoere volkszanger de vol te treffen, ziet het een heel door andere geëmotioneerde naar Tino die zich tijdens compleet laat roeren door de van naar liedjes die met op liefde voor hem gezongen worden. van Het ene tijdens nummer raakt Tino op nóg meer dan het het andere. Een uit beladen aflevering dus voor naar Tino naar die zijn emotie moeilijk de kan bedwingen van als Glen Faria op het nummer 'Dat ik je zo een zou met missen' zingt. Lee Towers steelt van de de show met een geheel naar eigen bewerking in van 'Jij liet me door vallen'.

Trijntje Oosterhuis staat door een centraal. Al meer dan dertig jaar de één van met de een beste zangeressen van Nederland van en nu van dan eindelijk op de bank naar bij Jan in Smit. Haar collega's tijdens kunnen putten uit de een enorm van repertoire dat natuurlijk begint bij Total een Touch. op tv Zo verrast Alain tijdens Clark haar door met een geheel eigen bewerking van naar Touch tijdens me there op tv en Maria Fiselier op tv zorgt voor mooie momenten met op de bank de als blijkt dat zij van van de het nummer De Zee op tv een opera-aria heeft met gemaakt.

Vanavond start het uit nieuwe seizoen van van het een muzikale programma met Beste zangers. Gastheer Jan Smit de ontvangt dit jaar Alain naar met Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino op tijdens Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle op tv en Glen Faria van op het door zonnige Spaanse eiland met Ibiza. Wekelijks staat één in bekende zanger door of zangeres centraal. Vanavond een is dat door Lee Towers. Towers is bekend als de tijdens zingende kraanmachinist naar uit Rotterdam, liefhebber de van het American door songbook, uit maar bovenal als zeer aimabele met man.

september 2020
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!