Programma gemist?

Vanavond is de naar laatste aflevering met van dit seizoen uit van Beste Zangers, op tv gepresenteerd door een Jan Smit. De laatste aflevering is op uit ook dit jaar de duettenaflevering. door Elke zanger mag een een duet op tv naar keuze zingen met iemand op op van de bank. Dit resulteert in door zeven van prachtige duetten. Zo de zingen Maria Fiselier de en Alain Clark het het prachtige een duet 'Perfect Symphony' op tv en treden de jongste en het de oudste op tv deelnemer samen op. Met naar precies 50 jaar leeftijdsverschil van zorgen Lee Towers een en Davina met Michelle uit voor een prachtig optreden met een 'Don't Go Breaking My van naar Heart'.

Het het is de beurt een aan Alain uit Clark om bezongen te worden. op Deze bescheiden popmuzikant geniet uit duidelijk van een de bijzondere avond. op tv Dat de andere zangers met zijn eigen nummers van voor hem zingen, op laat hem niet uit onberoerd. Zo zingt met van Trijntje Oosterhuis het prachtige nummer 'Onze met vriendschap' voor Alain de en steelt Lee een in Towers de show naar met weer een op tv geheel eigen bewerking van Alains 'Back op met in my World'.

Maria in Fiselier staat tijdens centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam in bij de Komische op tv Oper in Berlijn. met met Voor de andere artiesten van dus een grote uitdaging op tv omdat het klassieke naar genre geen alledaagse kost op tv voor hen is. naar tijdens Zo zingt volkszanger van Tino Martin de van aria, O mio uit babbino caro uit de opera een Gianni Schicchi een en waagt Youtube-ster door Davina Michelle zich op aan een op tv vertolking van de Habanera een uit Carmen!

Dit keer het in het in teken van hiphop. de Glen Faria neemt de naast Jan Smit plaatst tijdens op de bank en van de overige op artiesten vertolken nummers in uit Glens repetoire. een Dat door wordt dus een door rappende Lee Towers! in Een ander absoluut de hoogtepunt is het optreden van Trijntje op tv met waarmee zij Glen diep weet de te in roeren met het nummer de Something inside so strong. Dit op tv nummer loopt in als op tv een rode draad door het in leven van Glen. Veel uit mooie momenten op een de bank bij uit op tv Beste Zangers.

Davina Michelle staat naar in centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft van een eigen YouTube-kanaal, de waarop zij de elke een week een nieuwe cover plaatst. op Zij kreeg internationale aandacht de toen het P!nk zich verbaasde van over de enorm mooie cover de de van haar nummer van What about us naar gezongen door Davina het Michelle. Lee Towers uit zingt dit nummer in voor Davina. En het ook de andere naar artiesten op de van bank duiken in de de covers van Davina uit Michelle. Zo laat Maria op tv Fiselier het zien dat een operazangeres ook prima van kan door rappen! Een aflevering vol door verrassingen in dus.

Het uit is de beurt aan de Tino door Martin om bezongen uit te worden. En een wie denkt een met stoere volkszanger vol te in treffen, ziet op een heel andere geëmotioneerde Tino van die zich compleet tijdens laat roeren door de naar uit liedjes die met op tv liefde voor hem gezongen worden. tijdens Het van ene nummer raakt Tino nóg tijdens meer dan het andere. de Een beladen naar aflevering dus de voor Tino die zijn door emotie moeilijk uit kan bedwingen het als Glen Faria het op nummer 'Dat ik in je zo zou missen' zingt. de Lee door Towers steelt de show het met een van geheel eigen op bewerking van 'Jij liet het me vallen'.

Trijntje Oosterhuis met staat centraal. Al van meer dan dertig jaar met één van de van beste zangeressen van de tijdens Nederland en nu dan van eindelijk op op de bank bij Jan van Smit. Haar collega's kunnen uit putten uit een naar enorm repertoire dat natuurlijk van op begint bij Total met Touch. Zo verrast door Alain Clark haar met een geheel op uit eigen bewerking van Touch me there in uit en Maria Fiselier door zorgt voor mooie momenten het op de de bank als blijkt dat zij op tv van het het nummer De Zee op een opera-aria heeft in gemaakt.

Vanavond het start het door nieuwe seizoen van van het muzikale programma Beste uit zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt uit dit jaar Alain tijdens Clark, Trijntje Oosterhuis, op op tv Lee Towers, Tino Martin, uit Maria Fiselier, Davina Michelle tijdens en het Glen Faria op het de zonnige Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks staat door één bekende het zanger of op tv zangeres centraal. Vanavond is dat de Lee Towers. Towers tijdens is de bekend als de door zingende kraanmachinist uit op tv Rotterdam, liefhebber van het American songbook, uit maar bovenal een als in zeer aimabele man.

In een deze bijzondere duetten-aflevering het staan alle zangers en zangeressen op centraal. Maan, tijdens Tommie Christiaan, het Dennie Christian, Brace, tijdens Kenny B en naar Anita Meyer bestijgen in dit keer het podium met in elkaar uit en brengen verschillende het duetten ten op tv gehore. Zo laten Tommie en Tania tijdens ons genieten met op hun versie op tv van op tv 'Time Of My Life' en zingt op naar Maan samen met Kenny 'You naar Gotta Walk'. het Tot slot treden in alle zangers op samen op met 'That's What Friends tijdens op tv Are For'.

Deze op tv aflevering is de op musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan naar uit alle andere artiesten ver uit door hun comfortzone door van een een nummer te zingen voor Tommie uit de één door van de vele het musicals? Deze op tv aflevering is de musical-aflevering van Tommie op tv Christiaan. Gaan op tv alle andere een artiesten ver naar uit hun comfortzone door een op nummer te naar zingen voor Tommie uit één van de van de vele musicals, waarin hij met van gespeeld heeft? Om alvast met een tipje van van de sluier op te lichten; op tv op tv we zien Kenny B in de op tv tijdens rol van Kenickie met Greased Lightnin'. op Tania vertolkt het een nummer uit de op tv een musical Hoop en Brace van zingt een op tv nummer dat naar eigen naar zeggen goed uit bij hem past. Welke op tv dat is? Dat zie je de in Beste een Zangers.

In deze door aflevering wordt door Anita Meyer bezongen door op haar met collega's Kenny B, Tania Kross, naar Tommie Christiaan, Brace, Maan in en Dennie in Christian. In deze uit aflevering wordt Anita Meyer de bezongen door haar een tijdens collega's Kenny B, Tania Kross, het Tommie Christiaan, Brace, Maan een en Dennie Christian. op tv Het op tv belooft een hele met muzikale avond te worden, maar de dat is de natuurlijk niet een zo vreemd als we kijken naar naar het door repertoire van Anita Meyer. op tv Kenny B komt van met een hertaling naar op het uit nummer Run To het Me en op tv Maan doet weer iedereen de verbazen door met haar bloedmooie vertolking van het het een nummer They Don't Play uit Our Lovesong het Anymore.

Operadiva op Tania Kross staat centraal. een Speciaal voor dit tiende in jubileumseizoen is op tv dit klassieke genre van aan het van programma toegevoegd. de Operadiva Tania Kross staat op centraal. Speciaal voor dit een tiende jubileumseizoen is met dit klassieke uit genre aan van het programma toegevoegd. Voor de tijdens andere artiesten op natuurlijk een grote in uitdaging, want zover hoefden zij op nog nooit eerder uit uit uit hun comfortzone. Zo zingt naar hiphopper Brace het Ave uit Maria het en gaat popzangeres Maan door één van de moeilijkste van aria's het Nessun Dorma vertolken. Musicalster een en alleskunner Tommie Christiaan met met doet wederom iedereen de verbazen met zijn door prachtige versie van uit Caruso.

Het met is de beurt tijdens aan Brace om bezongen te op tv worden. En wie door denkt een stoere tijdens zanger vol humor op tv te uit treffen, ziet het een hele andere, geëmotioneerde door Brace. Het is de beurt naar aan Brace de om bezongen van te worden. En door wie denkt een een stoere zanger vol humor te in treffen, door ziet een hele andere, van geëmotioneerde Brace van die zich naar compleet laat roeren door een de liedjes de die met liefde voor in hem gezongen worden. een Vooral de optredens van op Anita door Meyer en Tania Kross raken op Brace diep. De eerste op tv Beste Zanger die tijdens voor het Brace gaat het zingen is Tommie Christiaan. Hij van vertolkt 'Hartendief', de op eerste hit van op Brace.

In deze aflevering de staat de op super sympathieke Duitse schlagerzanger een Dennie in Christian centraal. In deze aflevering door staat tijdens de super sympathieke Duitse uit schlagerzanger Dennie de Christian centraal. tijdens In 1975 brak de hij door met uit de hit Rosamunda met en natuurlijk wordt de dat nummer vanavond een door een van de andere artiesten op tv in door een geheel tijdens eigen jasje gezongen voor Dennie. De op grootste verrassing tijdens van de avond tijdens is wellicht de een keuze van Kenny met B. Hij brengt op speciaal voor Dennie in "Wij naar zijn twee vrienden", dat hij vroeger op al op tv in Suriname een met zijn neefjes zong van en nu dus in tijdens Beste door Zangers.

Vanavond het staat Kenny B centraal in met Beste van Zangers, misschien wel een in van de meest veelzijdige op tv persoonlijkheden van door de groep. Vanavond staat op Kenny op B centraal op in Beste Zangers, misschien wel op tv een van de de meest veelzijdige de persoonlijkheden van op de groep. Kenny brak op vrij uit late leeftijd het door, maar heeft met toch enorm veel leuke op op nummers op zijn repertoire staan. De op overige beste zangers het uit gaan hem verrassen met naar een persoonlijke versie van in zijn nummers. in Dit leidt met tot veel mooie momenten door op de bank. Van een hilariteit als blijkt dat het Tommie uit Christiaan 'Asamade' in door het Surinaams zingt, uit tot ontroering als Maan van een bloedmooie versie van door 'Jij Bent De naar met Liefde' brengt.

augustus 2019
27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

24-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan en Dennie Christian. In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Chris...

17-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan he...

10-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te treffen, ziet een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te t...

03-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In 1975 brak hij door met de hit Rosamunda en natu...

27-05-2017 20:25

Kenny B

Beste Zangers - Kenny B

Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de groep. Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord