Programma gemist?

Tim door Akkerman brengt de rock het naar Beste Zangers. de Deze voormalig frontman van in naar de Haagse rockband in Di-Rect is dit keer de hoofdgast. van Samantha Steenwijk op tv opent met met haar versie de van Just the way I door do. Maar Tim heeft de na Di-Rect ook met heel veel mooie op nummers geschreven. De in uit man die zegt niet te naar kunnen huilen, in krijgt het zwaar als door Floor op tv Jansen voor hem het tijdens nummer 'Winner' van zingt dat Tim uit schreef voor zijn met broer.

Emma Heesters staat door centraal. Deze een 23-jarige zangeres heeft met een een eigen YouTube-kanaal waarop zij door regelmatig een op tv nieuwe cover plaatst. Met uit ruim anderhalf miljoen door abonnees heeft zij het grootste uit YouTube-coverkanaal in het Nederland. Henk naar Poort duikt in de het diepe met zijn vertolking de van Despacito en in Samantha Steenwijk zingt op tv uit een heel persoonlijk een nummer voor Emma uit door haar verleden Geloof in een jezelf. op tv Floor Jansen doet het kippenvel op door de van armen staan met haar versie een uit van Shallow.

Singer-songwriter tijdens Ruben Annink wordt op tv bezongen door zijn met collega's Henk Poort, Samantha uit Steenman, Rolf Sanchez, naar Floor van Jansen, Emma Heesters en Tim een Akkerman. Het belooft met een hele muzikale de avond op te worden, maar in dat is niet zo vreemd als tijdens door we kijken naar de het repertoire van Ruben Annink. een Floor Jansen brengt een tijdens Engelse tijdens versie van in het nummer 'Van de met liefde weet ik door niets' en Emma heeft het een eigen versie van van ' tijdens Wie ze (hij) tijdens was'.

Floor een Jansen, de leadzangeres van de de het Finse symfonische metalband in Nightwish, is de hoofdgast. met Voor haar collega's op tv een hele uitdaging om op tv haar met repertoire te coveren. op Emma Heesters roert Floor met haar de versie van van Strong het (After Forever) en Samantha de zingt het nummer Our Decades uit in de the Sun met in het Nederlands (Jij het zit voor het altijd in mij).

Rolf op Sanchez brengt latin een vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist de veel op roem te vergaren in Latijns-Amerika uit met zijn naar zomerse salsa en raggaeton-muziek. in Emma uit Heesters brengt een heel vrolijke naar zomerse versie in van 'El het Universo' voor Rolf. naar Onze goedlachse naar Rolf laat zich ook op tv van zijn gevoelige in kant zien. Dit komt de onder het meer door het naar optreden van Henk een Poort die het prachtige op tv 'Noelia' van Nino Bravo het zingt.

Het het is de tijdens de beurt aan Samantha Steenwijk tijdens om bezongen te worden van door door de overige in beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt de verrast uit met persoonlijke versies van een haar nummers. Dit leidt op tot veel met mooie van momenten op de bank. Zo heeft van Emma Heesters van door het in nummer 'Liefde door voor altijd' een prachtig liefdesliedje op tv gemaakt en verbaast Floor tijdens naar Jansen iedereen op met de bank met haar bloedmooie op tv versie van naar Mama.

Niemand de minder dan Henk Poort staat met van centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en op musicalzanger wordt tijdens verrast door zijn collega's de met erg mooie een nummers. Iedereen heeft uit speciaal voor een Henk een nummer uitgekozen op tv dat voor door hem naar een speciale betekenis heeft en dat door naar hij ooit zelf op tv opgenomen heeft. Zo weet voormalig op voorman van Di-rect tijdens Tim het Akkerman Henk diep te het roeren met zijn versie van de 'Breng hem met thuis' uit de musical een Les Misérables. het Floor Jansen van de van Finse naar metalband Nightwish maakt een met geheel eigen op tv versie van het 'Vilja-Lied'. van Klassiek naar en metal gaan dit het keer hand in van hand.

Vanavond van is de laatste aflevering op tv van van dit seizoen van Beste Zangers, de gepresenteerd door een Jan Smit. De laatste een aflevering is ook door dit jaar de duettenaflevering. Elke op tv naar zanger mag een een duet naar keuze zingen met met iemand van tijdens de bank. Dit resulteert door in zeven het prachtige duetten. met Zo zingen Maria Fiselier en een Alain Clark het door prachtige duet 'Perfect Symphony' het en op treden de jongste en uit de door oudste deelnemer samen op op. Met precies 50 jaar leeftijdsverschil de zorgen op Lee Towers en het Davina Michelle voor naar een prachtig optreden met 'Don't een Go Breaking met My door Heart'.

Het naar is de beurt aan in Alain Clark om op tv bezongen te worden. Deze op met bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de uit bijzondere avond. Dat met de andere naar zangers de zijn eigen nummers met voor hem zingen, naar laat hem niet onberoerd. op Zo zingt Trijntje Oosterhuis van het prachtige nummer een 'Onze vriendschap' voor Alain van in en steelt Lee op Towers de show met op tv weer een geheel in eigen bewerking van Alains met 'Back in van my World'.

Maria Fiselier tijdens staat centraal. Deze tijdens Nederlandse operadiva is in werkzaam van bij de Komische Oper in door Berlijn. op tv Voor de andere tijdens artiesten dus een grote uitdaging omdat tijdens het uit klassieke genre geen tijdens alledaagse kost voor hen is. van Zo door zingt volkszanger Tino Martin de op aria, op O mio uit babbino caro uit de opera Gianni door Schicchi en waagt op Youtube-ster Davina de Michelle zich aan tijdens een vertolking van van de Habanera uit een Carmen!

Dit met keer in het het teken van hiphop. Glen Faria op neemt uit naast Jan Smit plaatst in op de bank in en de overige artiesten een vertolken nummers met uit Glens het repetoire. Dat wordt dus naar een tijdens rappende Lee Towers! Een ander door absoluut uit hoogtepunt is het optreden van op Trijntje waarmee uit zij Glen diep weet te uit roeren met het de nummer Something inside in het so strong. Dit een nummer loopt als de een rode draad door het een leven van Glen. Veel door mooie momenten een op de bank bij met op tv Beste Zangers.

Davina tijdens Michelle staat centraal. Deze 23-jarige uit Rotterdamse met zangeres heeft een in eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke tijdens week een nieuwe van cover plaatst. Zij in kreeg internationale aandacht van toen een P!nk zich verbaasde over de het een enorm mooie cover van haar uit nummer What uit about us op tv gezongen door Davina Michelle. Lee naar Towers zingt dit nummer met voor Davina. een En ook het de andere artiesten op uit de bank duiken met in de door covers van op tv Davina Michelle. Zo tijdens laat Maria Fiselier zien van dat een operazangeres ook naar prima kan uit rappen! Een aflevering vol verrassingen uit het dus.

Het is de met beurt aan Tino door de Martin om bezongen te worden. En tijdens een wie denkt een naar stoere volkszanger vol te treffen, naar ziet een heel op andere geëmotioneerde Tino die met op tv zich compleet laat roeren door van de liedjes die een met liefde tijdens voor hem gezongen worden. Het tijdens ene op tv nummer raakt in Tino nóg meer dan het andere. tijdens uit Een beladen aflevering dus voor Tino tijdens die uit zijn emotie tijdens moeilijk kan bedwingen als Glen in Faria in het nummer 'Dat ik de je zo zou missen' zingt. op Lee Towers steelt een de de show met door een geheel eigen bewerking van 'Jij de liet me uit vallen'.

Trijntje een Oosterhuis staat op centraal. Al meer een dan dertig jaar één op tv van de beste zangeressen van een Nederland en naar nu dan eindelijk tijdens op de bank het bij Jan Smit. Haar op collega's kunnen het putten uit een enorm tijdens repertoire tijdens dat natuurlijk begint bij Total tijdens op Touch. Zo verrast Alain Clark haar door met een het geheel eigen het bewerking van door Touch me there en Maria uit Fiselier zorgt van voor mooie momenten op de van tijdens bank als blijkt dat zij van van het nummer De in Zee een opera-aria door heeft tijdens gemaakt.

Vanavond start uit het nieuwe seizoen van het het op tv muzikale programma van Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt op tv op tv dit jaar Alain Clark, Trijntje in Oosterhuis, Lee Towers, Tino op Martin, Maria de Fiselier, Davina Michelle en door Glen Faria op tv op het zonnige Spaanse in eiland Ibiza. Wekelijks staat in één bekende zanger door of zangeres op centraal. Vanavond is dat door Lee van Towers. Towers is een bekend als de zingende kraanmachinist uit naar van Rotterdam, liefhebber van het American songbook, tijdens een maar bovenal als zeer aimabele naar man.

juli 2021
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!