Programma gemist?

Tim de Akkerman brengt de rock uit naar Beste tijdens Zangers. Deze voormalig frontman door van de Haagse naar rockband Di-Rect is de dit keer op de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent door met haar de versie van Just the de way I do. van Maar Tim een heeft na Di-Rect het ook heel veel mooie met nummers geschreven. De in man die zegt met niet te kunnen in huilen, krijgt op tv het zwaar in als Floor naar Jansen voor hem het het nummer 'Winner' op zingt dat Tim schreef voor een zijn uit broer.

Emma Heesters staat tijdens centraal. Deze de 23-jarige door zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal met waarop met zij regelmatig een nieuwe cover in plaatst. Met ruim anderhalf een miljoen abonnees van heeft zij het tijdens grootste YouTube-coverkanaal naar in Nederland. Henk in Poort duikt in het een diepe met zijn met vertolking van met Despacito en Samantha Steenwijk naar zingt een een heel persoonlijk een nummer voor Emma uit haar het verleden tijdens Geloof in jezelf. door Floor Jansen doet het uit kippenvel op de door armen staan met haar op versie op tv van Shallow.

Singer-songwriter Ruben Annink uit wordt met bezongen door zijn collega's Henk tijdens Poort, Samantha op tv Steenman, op tv Rolf Sanchez, Floor Jansen, een Emma Heesters het en Tim Akkerman. Het belooft een met het hele muzikale avond door te worden, maar dat op is niet zo vreemd als met we kijken met naar het repertoire naar van van Ruben Annink. Floor Jansen brengt op tv een Engelse versie van het de het nummer 'Van de uit liefde weet ik niets' en in de Emma heeft een eigen een versie van ' de Wie ze (hij) op tv was'.

Floor het Jansen, de leadzangeres van tijdens de uit Finse symfonische metalband Nightwish, met is de hoofdgast. uit Voor haar collega's een tijdens hele uitdaging om haar met op tv repertoire te coveren. Emma de Heesters roert Floor met haar naar versie van Strong door (After op Forever) en Samantha door zingt het nummer Our op tv Decades in the tijdens Sun in het Nederlands een (Jij door zit voor altijd op in mij).

Rolf het Sanchez brengt latin de vibes! Deze naar jonge reggaeton-zanger wist het veel roem te vergaren de in Latijns-Amerika op met zijn zomerse salsa met en raggaeton-muziek. Emma een Heesters brengt een heel op vrolijke zomerse versie van naar 'El uit Universo' voor Rolf. Onze goedlachse op tv Rolf laat zich naar door ook van zijn gevoelige op kant zien. Dit komt onder door op meer door het optreden van Henk met Poort die in het prachtige naar 'Noelia' van Nino Bravo tijdens zingt.

Het op is de de beurt op aan Samantha Steenwijk om door het bezongen te worden door de het overige beste tijdens zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt tijdens verrast met een persoonlijke versies van van haar nummers. in Dit leidt tot de veel mooie momenten op tv op de bank. Zo uit heeft Emma Heesters van van het op tv nummer 'Liefde op tv voor altijd' een op tv prachtig liefdesliedje gemaakt en verbaast Floor het Jansen iedereen op uit de bank naar met haar bloedmooie versie van van door Mama.

Niemand minder dan met Henk Poort de staat centraal. Deze het goedlachse Amsterdamse opera- door en op tv musicalzanger wordt verrast een door zijn collega's tijdens met erg mooie nummers. door Iedereen heeft speciaal voor Henk naar een nummer uitgekozen een dat voor door hem een speciale betekenis in heeft en op tv dat hij ooit naar zelf opgenomen het heeft. Zo weet voormalig voorman op van Di-rect Tim het op Akkerman Henk diep te roeren het met zijn door versie van 'Breng hem in thuis' uit de musical uit naar Les Misérables. Floor de Jansen van de Finse het metalband Nightwish maakt een geheel de eigen versie van uit het het 'Vilja-Lied'. Klassiek naar en metal gaan van dit keer hand tijdens in hand.

Vanavond is tijdens de laatste aflevering het van met dit seizoen van Beste de Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De in laatste met aflevering is ook het dit jaar de duettenaflevering. Elke naar zanger mag naar een duet van naar keuze zingen op tv met iemand het van de bank. Dit in resulteert in zeven de prachtige duetten. Zo zingen naar Maria een Fiselier en Alain Clark het uit prachtige duet 'Perfect uit Symphony' een en treden de in jongste en de oudste met deelnemer samen op. Met precies op tv 50 uit jaar leeftijdsverschil zorgen een Lee Towers en Davina Michelle uit voor van een prachtig optreden met een 'Don't Go Breaking het My naar Heart'.

Het een is de beurt op aan Alain Clark om tijdens bezongen te worden. Deze de bescheiden popmuzikant op geniet duidelijk van naar de bijzondere de avond. Dat in de andere zangers zijn tijdens eigen nummers door voor hem zingen, laat hem door niet onberoerd. Zo zingt uit Trijntje door Oosterhuis het prachtige op nummer 'Onze vriendschap' voor op Alain en een steelt Lee Towers de show naar met op weer een geheel eigen op bewerking van met Alains 'Back in met my World'.

Maria tijdens Fiselier staat uit centraal. Deze Nederlandse tijdens operadiva is werkzaam de bij de Komische Oper in een Berlijn. Voor de door andere in artiesten dus een grote uitdaging met omdat het het klassieke genre de geen alledaagse kost het voor hen is. Zo op zingt volkszanger Tino Martin de in aria, O mio in babbino caro tijdens uit de opera Gianni op tv Schicchi en op waagt naar Youtube-ster Davina Michelle zich het aan een vertolking van een de Habanera uit met Carmen!

Dit keer in een in het teken van hiphop. Glen een Faria neemt naast op Jan Smit plaatst op tijdens de bank en op de overige op tv artiesten vertolken nummers naar uit op Glens repetoire. Dat wordt dus een een door rappende Lee Towers! tijdens Een ander absoluut op tv hoogtepunt is het het optreden van Trijntje waarmee tijdens zij Glen de diep weet te roeren met het het nummer naar Something inside so strong. de Dit nummer loopt als in een rode naar draad een door het leven van op tv Glen. Veel mooie momenten naar op de het bank bij Beste op Zangers.

Davina Michelle staat op tv centraal. op Deze 23-jarige Rotterdamse in zangeres heeft een eigen in YouTube-kanaal, waarop zij elke op de week een nieuwe cover op tv plaatst. Zij kreeg op internationale aandacht op toen P!nk zich verbaasde over de tijdens enorm mooie op cover op van haar nummer What naar about us gezongen een door Davina Michelle. de Lee Towers op zingt dit nummer voor Davina. door En ook de andere uit artiesten op de in bank duiken uit in op de covers van Davina door Michelle. Zo laat Maria uit Fiselier zien dat een een operazangeres ook de prima kan rappen! de Een op tv aflevering vol verrassingen op tv dus.

Het tijdens is de beurt aan Tino van Martin door om bezongen door te worden. En wie denkt een met een stoere volkszanger vol te treffen, door ziet een heel een andere van geëmotioneerde Tino die zich compleet laat een roeren op tv door de liedjes die in met liefde uit voor hem gezongen worden. tijdens Het ene nummer in raakt Tino nóg meer uit dan het andere. het met Een beladen aflevering dus voor naar Tino die zijn emotie op tv moeilijk kan bedwingen met als van Glen Faria het nummer 'Dat de op ik je zo zou in missen' zingt. Lee Towers steelt door de show met op een door geheel eigen bewerking uit van 'Jij liet me tijdens vallen'.

Trijntje Oosterhuis tijdens staat centraal. Al naar meer dan dertig met jaar één het van de beste zangeressen met van Nederland van en nu dan eindelijk in op de bank met bij met Jan Smit. Haar collega's kunnen putten naar uit een door enorm repertoire dat natuurlijk met begint bij het Total Touch. een Zo verrast Alain op tv Clark haar met een geheel de eigen bewerking van het Touch me there op tv en Maria Fiselier van zorgt voor mooie een momenten op de de bank als blijkt het uit dat zij van het de nummer De Zee een opera-aria naar heeft van gemaakt.

Vanavond op start het nieuwe naar seizoen van het muzikale programma naar Beste zangers. naar Gastheer in Jan Smit ontvangt dit jaar Alain in Clark, een Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino naar Martin, Maria Fiselier, van Davina Michelle tijdens en Glen het Faria op het zonnige Spaanse met eiland een Ibiza. Wekelijks staat door één bekende zanger het of zangeres centraal. Vanavond een is dat met Lee Towers. Towers is bekend als de de zingende kraanmachinist naar uit Rotterdam, liefhebber van naar het American songbook, tijdens maar in bovenal als zeer aimabele het man.

mei 2021
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!