Programma gemist?

Tim met Akkerman brengt de rock op tv naar Beste Zangers. met Deze voormalig met frontman van de van Haagse rockband Di-Rect is het dit keer de hoofdgast. met Samantha Steenwijk opent met met haar op tv versie met van Just the het way I do. Maar Tim met heeft uit na Di-Rect ook tijdens heel veel mooie de nummers geschreven. De man die het zegt niet te met kunnen op huilen, krijgt het door zwaar als Floor Jansen voor hem in het het nummer 'Winner' zingt dat het Tim op tv schreef voor zijn van broer.

Emma Heesters van staat centraal. Deze de 23-jarige zangeres een heeft een eigen YouTube-kanaal uit waarop tijdens zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. de op Met ruim anderhalf miljoen door abonnees heeft zij het grootste het YouTube-coverkanaal uit in Nederland. Henk een Poort duikt in het diepe het met met zijn vertolking van op tv Despacito en de Samantha Steenwijk zingt een heel het persoonlijk nummer op voor Emma uit naar haar verleden Geloof in jezelf. op tv Floor Jansen doet het het kippenvel op door de op tv armen staan uit met haar versie van tijdens Shallow.

Singer-songwriter Ruben naar Annink wordt bezongen door door zijn op collega's Henk Poort, Samantha met Steenman, Rolf in Sanchez, Floor Jansen, naar Emma Heesters en op Tim Akkerman. op Het belooft een hele op tv muzikale avond te worden, maar het van dat is niet zo vreemd als door we kijken naar naar het repertoire het van op Ruben Annink. Floor in Jansen brengt een Engelse versie met van het tijdens nummer 'Van de liefde in weet ik niets' in en tijdens Emma heeft een uit eigen versie van op tv ' Wie ze (hij) het was'.

Floor Jansen, de een van leadzangeres van de Finse symfonische metalband op een Nightwish, is de hoofdgast. Voor naar haar collega's de een hele uitdaging om van haar met repertoire te coveren. het Emma Heesters roert Floor de met haar versie van uit Strong de (After Forever) en Samantha het zingt het nummer door Our Decades in the uit Sun in het Nederlands de (Jij zit voor uit altijd het in mij).

Rolf Sanchez van brengt latin vibes! Deze door jonge reggaeton-zanger wist het veel in roem te een vergaren in Latijns-Amerika met zijn het zomerse salsa en in raggaeton-muziek. Emma Heesters naar brengt een heel vrolijke het zomerse versie van van 'El Universo' een voor Rolf. Onze tijdens goedlachse Rolf laat zich de ook uit van zijn gevoelige kant tijdens zien. Dit komt door onder meer door het met optreden van door Henk Poort van die het prachtige 'Noelia' op tv van op Nino Bravo zingt.

Het is de het de beurt in aan Samantha Steenwijk om op bezongen te uit worden door de overige tijdens beste van zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt tijdens verrast met persoonlijke tijdens een versies van haar nummers. Dit op tv leidt tot veel een mooie momenten het op de met bank. Zo heeft Emma Heesters uit van op tv het nummer 'Liefde voor de altijd' een prachtig liefdesliedje gemaakt een en verbaast naar Floor Jansen iedereen met op de bank met het haar het bloedmooie versie van van Mama.

Niemand naar minder dan Henk op Poort staat centraal. het Deze goedlachse in Amsterdamse opera- en musicalzanger het wordt verrast door tijdens zijn collega's met naar erg mooie op tv nummers. Iedereen heeft speciaal het voor Henk een uit nummer uitgekozen dat in voor hem een speciale door betekenis heeft naar en dat hij op ooit zelf opgenomen heeft. Zo met weet voormalig een voorman van van Di-rect Tim Akkerman Henk tijdens diep te roeren met op tv naar zijn versie van 'Breng hem thuis' een uit de musical door Les Misérables. Floor de van Jansen van de tijdens Finse metalband Nightwish maakt een naar geheel eigen versie het van in het 'Vilja-Lied'. Klassiek en in metal gaan dit een keer hand in uit hand.

Vanavond door is de laatste aflevering in van dit van seizoen van Beste het Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De op tv laatste aflevering naar is ook dit uit jaar de duettenaflevering. Elke met het zanger mag een duet naar keuze de zingen met iemand in een van de bank. Dit resulteert in naar zeven prachtige van duetten. van Zo zingen Maria op Fiselier en Alain Clark het de prachtige duet 'Perfect tijdens Symphony' en treden de een jongste door en de oudste in deelnemer samen op. Met tijdens precies van 50 jaar leeftijdsverschil zorgen naar Lee Towers en van Davina Michelle voor op tv een prachtig optreden met door 'Don't van Go Breaking My van Heart'.

Het is op tv de op tv beurt aan Alain Clark de om bezongen tijdens te worden. Deze bescheiden op popmuzikant geniet door duidelijk van de bijzondere avond. Dat van de andere zangers de zijn de eigen nummers het voor hem zingen, laat hem een niet onberoerd. Zo van zingt Trijntje het Oosterhuis het prachtige nummer door 'Onze vriendschap' voor in Alain de en steelt Lee Towers een de show met weer een naar geheel in eigen bewerking op van Alains 'Back in my het World'.

Maria Fiselier staat de centraal. Deze naar Nederlandse op operadiva is werkzaam bij de Komische tijdens tijdens Oper in Berlijn. Voor op de andere artiesten dus in een grote het uitdaging omdat het klassieke in genre geen alledaagse tijdens kost voor hen door is. Zo zingt volkszanger een Tino Martin de uit aria, O door mio babbino caro naar uit de in opera Gianni Schicchi en waagt met Youtube-ster het Davina Michelle zich aan een in een vertolking van de Habanera uit het Carmen!

Dit op keer in het een teken van hiphop. Glen tijdens Faria neemt naar naast Jan Smit plaatst op de de van bank en met de overige artiesten vertolken nummers uit van naar Glens repetoire. Dat wordt dus van een de rappende Lee Towers! uit Een ander absoluut hoogtepunt de is het optreden uit van Trijntje waarmee zij naar Glen diep weet te uit roeren tijdens met het nummer door Something inside so strong. Dit met nummer loopt op tv als naar een rode draad door het naar leven van Glen. op tv Veel mooie momenten door op de bank bij van met Beste Zangers.

Davina Michelle tijdens staat op centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres naar heeft een eigen met YouTube-kanaal, op waarop zij elke week een een nieuwe cover plaatst. Zij op kreeg internationale van aandacht toen P!nk zich op het verbaasde over de enorm een mooie cover van haar door nummer What about us op tv gezongen door Davina met Michelle. Lee het Towers zingt dit met nummer het voor Davina. En ook de andere het uit artiesten op de bank duiken op in de tijdens covers van Davina Michelle. Zo op tv laat Maria van Fiselier zien dat in een door operazangeres ook prima het kan rappen! Een naar aflevering vol verrassingen naar dus.

Het de is de beurt aan door Tino Martin tijdens om bezongen tijdens te worden. En wie denkt van een stoere volkszanger in vol te op treffen, ziet een van heel andere geëmotioneerde Tino een die zich compleet tijdens laat roeren door tijdens de een liedjes die met liefde voor hem in naar gezongen worden. Het ene nummer raakt het op Tino nóg meer het dan het andere. Een beladen aflevering tijdens dus met voor Tino die zijn emotie van moeilijk kan in bedwingen als de Glen Faria het nummer 'Dat van ik tijdens je zo zou missen' door zingt. Lee door Towers steelt de show met op tv een met geheel eigen bewerking door van 'Jij liet me door vallen'.

Trijntje uit Oosterhuis staat op tv centraal. Al meer dan tijdens dertig jaar één van de naar beste zangeressen naar van Nederland en nu het met dan eindelijk op de van bank bij Jan op tv Smit. Haar naar collega's kunnen putten uit een een enorm repertoire dat met natuurlijk begint bij Total een Touch. Zo uit verrast Alain Clark haar de met een het geheel tijdens eigen bewerking van Touch op tv me there tijdens en Maria Fiselier zorgt voor naar mooie op tv momenten op de bank als blijkt van dat op tv zij van het nummer De in Zee een opera-aria tijdens tijdens heeft gemaakt.

Vanavond het start het nieuwe seizoen van tijdens het muzikale programma de op tv Beste zangers. Gastheer Jan in Smit ontvangt dit de jaar Alain Clark, Trijntje met Oosterhuis, Lee in Towers, Tino op Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle door en Glen het Faria op het zonnige het Spaanse uit eiland Ibiza. Wekelijks staat uit één bekende zanger of zangeres centraal. naar Vanavond van is dat Lee uit Towers. Towers is bekend als in de zingende kraanmachinist uit naar Rotterdam, liefhebber naar van het American het songbook, maar het bovenal als de zeer aimabele man.

juni 2020
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!