Programma gemist?

Tim Akkerman brengt een tijdens de rock naar Beste naar Zangers. Deze tijdens voormalig frontman van de Haagse rockband op tv Di-Rect is uit dit keer de hoofdgast. van Samantha uit Steenwijk opent met haar versie naar van Just the op way met I do. met Maar Tim heeft na Di-Rect ook tijdens heel door veel mooie nummers geschreven. tijdens De uit man die zegt uit niet te kunnen huilen, krijgt het het zwaar als Floor de een Jansen voor hem tijdens het nummer 'Winner' tijdens zingt dat Tim schreef voor zijn een tijdens broer.

Emma Heesters staat van naar centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een een eigen YouTube-kanaal waarop het zij regelmatig van een nieuwe de cover plaatst. Met tijdens ruim anderhalf een miljoen abonnees heeft zij het grootste op YouTube-coverkanaal in Nederland. naar Henk de Poort duikt in het diepe een met zijn met vertolking tijdens van Despacito en Samantha Steenwijk uit zingt de een heel persoonlijk nummer het voor Emma uit haar verleden de op tv Geloof in jezelf. Floor uit Jansen doet het kippenvel het op de armen een staan op met haar versie in van Shallow.

Singer-songwriter tijdens Ruben Annink wordt bezongen een door zijn collega's Henk uit op Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor op Jansen, Emma in Heesters en tijdens Tim Akkerman. uit Het belooft een tijdens hele muzikale avond te worden, van maar dat is met niet zo vreemd als op tv we de kijken naar een het repertoire van Ruben Annink. Floor door Jansen brengt op tv een Engelse op versie van het nummer 'Van op tv van de liefde weet ik niets' op en Emma heeft tijdens een eigen in versie van ' Wie uit ze (hij) naar was'.

Floor Jansen, uit de leadzangeres een van de Finse symfonische metalband tijdens op Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar een collega's een hele op tv uitdaging om haar in repertoire te coveren. door Emma het Heesters roert Floor met haar met versie van Strong tijdens door (After Forever) en Samantha in zingt het nummer Our uit Decades in tijdens the Sun in naar het Nederlands op tv (Jij zit voor het altijd in mij).

Rolf uit Sanchez brengt latin vibes! door Deze jonge de reggaeton-zanger wist veel op tv roem te vergaren in op tv Latijns-Amerika met tijdens zijn zomerse salsa en op raggaeton-muziek. op tv Emma Heesters brengt een heel in vrolijke zomerse versie van naar 'El Universo' op tv voor Rolf. Onze op goedlachse Rolf een laat zich ook van zijn door gevoelige van kant zien. Dit komt in onder meer door tijdens het optreden naar van Henk Poort door die het het prachtige 'Noelia' van in Nino Bravo zingt.

Het het is de uit de beurt aan Samantha een Steenwijk om bezongen te worden naar op door de overige de beste zangers. Deze supersympathieke naar volkszangeres wordt de verrast met persoonlijke versies van haar naar nummers. Dit het leidt op tv tot veel mooie tijdens momenten op de bank. Zo uit heeft Emma Heesters door van in het nummer 'Liefde voor altijd' de een op tv prachtig liefdesliedje gemaakt en verbaast met Floor Jansen iedereen op uit door de bank met haar uit bloedmooie versie van het Mama.

Niemand minder dan op tv Henk Poort tijdens staat centraal. Deze goedlachse tijdens een Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt het verrast door zijn door collega's met op tv erg mooie het nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk met uit een nummer uitgekozen het dat voor hem naar een speciale betekenis heeft en dat in hij ooit zelf de opgenomen op heeft. Zo weet naar voormalig voorman van Di-rect in Tim Akkerman Henk diep door het te roeren met door zijn versie van 'Breng op hem thuis' uit tijdens de musical het Les Misérables. Floor Jansen van de door Finse op metalband Nightwish maakt een de geheel eigen versie van tijdens naar het 'Vilja-Lied'. Klassiek op tv en metal gaan dit een keer hand in met hand.

Vanavond is de de laatste op aflevering van het dit seizoen van op tv Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De het laatste aflevering is een op ook dit jaar de duettenaflevering. Elke tijdens door zanger mag een op tv duet naar keuze zingen met op tv iemand in van de bank. Dit het resulteert in zeven van prachtige duetten. Zo uit zingen Maria Fiselier en Alain van op tv Clark het prachtige duet 'Perfect Symphony' door en de treden de jongste en de tijdens oudste op deelnemer samen op. op tv Met precies 50 jaar leeftijdsverschil door van zorgen Lee Towers en een Davina Michelle voor een een prachtig optreden met 'Don't op Go Breaking op My het Heart'.

Het is de naar beurt aan Alain op Clark om bezongen op tv te een worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet het duidelijk van met de naar bijzondere avond. Dat de het andere zangers zijn eigen nummers tijdens voor van hem zingen, laat hem niet het de onberoerd. Zo zingt de Trijntje Oosterhuis het door prachtige nummer 'Onze de vriendschap' voor Alain en steelt Lee tijdens Towers de de show met door weer een tijdens geheel eigen bewerking van Alains van 'Back in my in World'.

Maria Fiselier staat naar centraal. op tv Deze Nederlandse operadiva tijdens is werkzaam bij de Komische uit Oper van in Berlijn. Voor naar de andere artiesten dus uit een grote uitdaging omdat op het door klassieke genre geen alledaagse op tv kost op voor hen is. Zo zingt tijdens volkszanger op tv Tino Martin de door aria, O mio babbino caro in uit door de opera Gianni Schicchi en tijdens waagt Youtube-ster Davina op tv Michelle zich aan een naar een vertolking van de Habanera uit de Carmen!

Dit keer door in het het teken van het hiphop. Glen Faria neemt naast Jan in Smit plaatst door op uit de bank en de de overige artiesten vertolken tijdens nummers uit Glens in repetoire. Dat in wordt dus een rappende Lee een Towers! naar Een ander absoluut met hoogtepunt is het optreden van met Trijntje waarmee zij een Glen diep op tv weet te roeren met het met nummer naar Something inside so strong. op Dit nummer het loopt als op tv een rode draad door het van leven van Glen. Veel op mooie momenten op op de bank bij het Beste naar Zangers.

Davina Michelle de staat centraal. de Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres naar heeft een eigen tijdens YouTube-kanaal, waarop zij op tv elke week een uit nieuwe cover plaatst. met Zij kreeg internationale aandacht in het toen P!nk zich de verbaasde over de enorm mooie cover een van haar nummer van What naar about us gezongen op door Davina de Michelle. Lee Towers zingt van dit nummer voor Davina. En door ook de op tv andere artiesten van op de bank op duiken in de een covers van Davina tijdens Michelle. Zo laat Maria door Fiselier zien dat een met operazangeres ook van prima kan rappen! een Een aflevering vol verrassingen in in dus.

Het door is de beurt aan op tv Tino door Martin om bezongen te worden. En met wie denkt van een stoere door volkszanger vol te treffen, het ziet een op heel andere geëmotioneerde Tino tijdens die zich in compleet laat roeren door de van liedjes naar die met liefde voor een hem door gezongen worden. Het ene nummer raakt tijdens op tv Tino nóg meer dan naar het andere. in Een beladen aflevering op tv dus voor Tino die zijn emotie een moeilijk kan bedwingen uit in als Glen Faria het het nummer 'Dat ik je zo de zou missen' de zingt. Lee Towers met steelt de op show met een in geheel eigen bewerking met van 'Jij met liet me vallen'.

Trijntje uit Oosterhuis staat centraal. Al meer op tv door dan dertig jaar één van met de beste zangeressen van op tv Nederland van en nu dan eindelijk tijdens op een de bank bij in Jan Smit. Haar collega's kunnen putten op tijdens uit een enorm repertoire op dat natuurlijk begint tijdens bij Total Touch. op tv Zo verrast Alain Clark haar door een met een geheel eigen bewerking van op Touch tijdens me there en Maria op tv Fiselier zorgt voor mooie op tv op momenten op de bank als op blijkt dat zij een van het door nummer De Zee uit een opera-aria heeft het gemaakt.

Vanavond start het in nieuwe seizoen tijdens van het muzikale programma door Beste zangers. tijdens Gastheer Jan Smit ontvangt met dit uit jaar Alain Clark, een Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, met Tino van Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en het Glen Faria op tv op tijdens het zonnige Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks staat tijdens één tijdens bekende zanger of uit zangeres centraal. Vanavond is op tv dat Lee Towers. Towers is op bekend met als de zingende naar kraanmachinist uit Rotterdam, liefhebber tijdens van het op American songbook, maar bovenal door als naar zeer aimabele man.

januari 2020
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!