Programma gemist?

Vanavond het is de laatste aflevering van met dit seizoen met van Beste Zangers, van gepresenteerd door Jan Smit. De op laatste op aflevering is ook op dit jaar de duettenaflevering. het Elke van zanger mag een op duet naar keuze zingen met op tv iemand naar van de bank. op Dit resulteert in zeven prachtige door duetten. Zo zingen de Maria van Fiselier en Alain Clark het van prachtige duet tijdens 'Perfect Symphony' en treden de op tv jongste een en de oudste deelnemer samen in op. Met door precies 50 jaar leeftijdsverschil van tijdens zorgen Lee Towers en Davina Michelle tijdens voor een uit prachtig met optreden met 'Don't naar Go Breaking My naar Heart'.

Het door is de beurt het aan Alain van Clark om bezongen op te worden. Deze bescheiden een popmuzikant geniet op tv duidelijk van de op tv bijzondere avond. Dat de andere zangers van zijn in eigen nummers voor hem van zingen, laat op hem niet onberoerd. Zo een zingt van Trijntje Oosterhuis het prachtige nummer 'Onze een op vriendschap' voor Alain het en steelt Lee Towers de show met met tijdens weer een geheel het eigen bewerking van Alains tijdens 'Back in een my World'.

Maria een Fiselier staat centraal. Deze in Nederlandse operadiva is werkzaam een bij de Komische uit Oper in de Berlijn. in Voor de andere artiesten dus op tv een het grote uitdaging omdat het klassieke tijdens genre geen door alledaagse kost voor hen is. een Zo met zingt volkszanger Tino Martin de op met aria, O mio babbino door caro uit de een opera Gianni Schicchi en de waagt Youtube-ster Davina op tv Michelle zich aan een het vertolking van de een Habanera het uit Carmen!

Dit de keer in het teken van van hiphop. met Glen Faria neemt op tv naast Jan Smit van plaatst op de bank en het de overige artiesten in vertolken nummers uit een op tv Glens repetoire. Dat wordt dus een met rappende uit Lee Towers! de Een ander absoluut hoogtepunt op tv is het de optreden van Trijntje waarmee zij het Glen de diep weet te roeren het met het de nummer Something inside so strong. Dit naar nummer loopt het als naar een rode draad door de het leven van Glen. de Veel mooie uit momenten op tijdens de bank bij Beste tijdens Zangers.

Davina Michelle op staat centraal. tijdens Deze 23-jarige de Rotterdamse zangeres heeft van een eigen YouTube-kanaal, waarop door zij elke week met een nieuwe cover plaatst. de Zij kreeg internationale het aandacht toen P!nk op tv zich verbaasde naar over de tijdens enorm mooie cover naar van haar nummer What op tv about us gezongen door Davina met Michelle. Lee Towers uit van zingt dit nummer op voor Davina. En de ook de andere artiesten op de in op tv bank duiken in de covers uit van een Davina Michelle. Zo laat Maria Fiselier in zien dat door een operazangeres ook prima in kan rappen! Een het naar aflevering vol verrassingen de dus.

Het is op tv de beurt aan Tino op Martin het om bezongen in te worden. En wie denkt naar een stoere volkszanger vol uit te treffen, in ziet een op tv heel andere geëmotioneerde een Tino die in zich compleet laat roeren op tv door de liedjes die op met liefde voor op tv hem gezongen worden. Het in ene door nummer raakt Tino nóg met meer dan tijdens het andere. uit Een beladen aflevering dus voor Tino een die zijn op emotie moeilijk kan op bedwingen naar als Glen Faria het nummer 'Dat tijdens ik je zo naar zou missen' zingt. een Lee Towers op steelt de de show met een de geheel eigen tijdens bewerking van 'Jij liet me een vallen'.

Trijntje Oosterhuis van staat centraal. Al naar meer dan dertig jaar de één van de van beste zangeressen uit van Nederland en op nu van dan eindelijk op de bank bij uit Jan Smit. op Haar collega's een kunnen putten de uit een enorm uit repertoire dat natuurlijk begint in bij Total Touch. Zo op verrast Alain Clark haar de met een geheel naar eigen op tv bewerking van Touch tijdens me there de en Maria Fiselier zorgt voor in mooie momenten het op de bank als blijkt het dat zij van in door het nummer De Zee door een opera-aria heeft uit gemaakt.

Vanavond tijdens start het nieuwe seizoen op tv van het muzikale programma door Beste zangers. Gastheer op tv Jan op tv Smit ontvangt dit jaar van Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, op tv Lee Towers, Tino naar door Martin, Maria Fiselier, Davina op tv Michelle en Glen op Faria op het uit zonnige Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks op tv staat met één bekende zanger of zangeres het centraal. Vanavond is op dat het Lee Towers. Towers is bekend als de naar zingende tijdens kraanmachinist uit Rotterdam, liefhebber van het het American songbook, op het maar bovenal als zeer aimabele met man.

In de deze bijzondere duetten-aflevering met staan alle zangers en zangeressen door centraal. Maan, Tommie naar Christiaan, Dennie het Christian, Brace, Kenny B van en Anita Meyer een bestijgen dit een keer het van podium met elkaar en met brengen verschillende op tv duetten ten met gehore. Zo laten de Tommie en Tania ons van genieten met hun het versie van 'Time Of My de Life' en zingt in Maan samen met met Kenny 'You de Gotta van Walk'. Tot slot treden van alle zangers samen op op met de 'That's What Friends Are naar For'.

Deze met aflevering is de uit musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan door het alle andere artiesten op tv ver uit hun uit comfortzone door een nummer op te zingen voor Tommie uit naar één de van de door vele musicals? Deze een aflevering is de musical-aflevering van van Tommie Christiaan. Gaan het alle andere de artiesten ver tijdens uit hun comfortzone door een nummer de te zingen voor naar Tommie uit één tijdens de van de vele musicals, met waarin hij gespeeld heeft? Om op tv uit alvast een tipje van de van sluier op te lichten; uit van we zien Kenny B op in de door rol van Kenickie met op Greased Lightnin'. Tania vertolkt een de nummer uit door de musical Hoop en de door Brace zingt een nummer dat naar op eigen zeggen tijdens goed bij hem past. op tv Welke dat uit is? Dat in zie je in Beste op tv Zangers.

In deze op aflevering naar wordt Anita Meyer bezongen door haar van van collega's Kenny B, Tania Kross, het Tommie Christiaan, Brace, uit Maan in en Dennie Christian. In deze aflevering van het wordt Anita Meyer bezongen door haar tijdens collega's Kenny op tv B, Tania door Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan door in en Dennie Christian. Het belooft een een op tv hele muzikale avond te op worden, maar dat in is natuurlijk niet zo vreemd een als we kijken tijdens naar het repertoire de van Anita Meyer. het Kenny B komt met met een hertaling tijdens op het een nummer de Run To Me het en Maan doet weer iedereen verbazen uit het met haar bloedmooie vertolking van het het nummer They een Don't Play Our Lovesong de in Anymore.

Operadiva naar Tania Kross staat centraal. door Speciaal voor dit tiende door een jubileumseizoen is dit klassieke tijdens genre aan het programma de toegevoegd. Operadiva Tania uit Kross door staat centraal. Speciaal voor dit tiende een jubileumseizoen is dit in het klassieke genre aan het programma toegevoegd. van Voor de met andere artiesten natuurlijk een een met grote uitdaging, want zover hoefden zij naar tijdens nog nooit eerder uit de hun comfortzone. Zo van zingt hiphopper Brace het Ave met in Maria en gaat een popzangeres Maan één naar van de moeilijkste tijdens aria's Nessun Dorma vertolken. Musicalster naar en alleskunner door Tommie Christiaan doet van wederom iedereen verbazen met door zijn prachtige versie van in in Caruso.

Het is tijdens de beurt op aan Brace om door bezongen te worden. En naar wie denkt van een stoere zanger de vol humor te met treffen, ziet tijdens een hele andere, geëmotioneerde Brace. met Het de is de beurt aan Brace om de bezongen naar te worden. met En wie denkt een stoere tijdens zanger van vol humor te treffen, uit ziet een op hele andere, geëmotioneerde Brace die zich tijdens compleet door laat roeren door de de liedjes die met van liefde voor hem naar gezongen worden. Vooral de een optredens de van Anita Meyer en het Tania Kross de raken Brace diep. De eerste tijdens Beste Zanger die op tv voor Brace het gaat zingen het is Tommie naar Christiaan. Hij vertolkt 'Hartendief', de tijdens eerste in hit van Brace.

In deze aflevering op tv staat de super op sympathieke Duitse schlagerzanger een Dennie Christian een centraal. In deze naar aflevering staat de uit super sympathieke Duitse schlagerzanger met Dennie Christian centraal. op tv In van 1975 brak hij van door met de hit tijdens Rosamunda de en natuurlijk wordt dat de nummer vanavond de door een van uit de andere artiesten in een uit geheel tijdens eigen jasje gezongen voor het Dennie. De grootste verrassing van tijdens met de avond is uit wellicht de keuze van van Kenny B. Hij het brengt speciaal het voor Dennie "Wij zijn met twee vrienden", dat hij vroeger van al de in Suriname met tijdens zijn neefjes zong en nu het dus op tv in Beste het Zangers.

Vanavond van staat Kenny een B centraal in Beste Zangers, van misschien het wel een van de meest veelzijdige tijdens persoonlijkheden tijdens van de groep. Vanavond staat door Kenny B naar centraal de in Beste Zangers, misschien een wel een van de meest tijdens veelzijdige persoonlijkheden van van de in groep. Kenny brak op het vrij late op tv leeftijd door, maar heeft toch van enorm naar veel leuke van nummers op zijn repertoire door staan. De overige beste uit zangers gaan op tv hem verrassen tijdens met een persoonlijke door versie van zijn nummers. tijdens Dit leidt tot veel op tv mooie naar momenten op de bank. Van hilariteit op tv als blijkt dat door Tommie Christiaan 'Asamade' op tv in het de Surinaams zingt, in tot ontroering naar als Maan een bloedmooie versie van door uit 'Jij Bent De Liefde' uit brengt.

januari 2019
27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

24-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan en Dennie Christian. In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Chris...

17-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan he...

10-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te treffen, ziet een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te t...

03-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In 1975 brak hij door met de hit Rosamunda en natu...

27-05-2017 20:25

Kenny B

Beste Zangers - Kenny B

Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de groep. Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord