Programma gemist?

Vanavond is de op tv laatste een aflevering van uit dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door naar door Jan Smit. De laatste met aflevering is ook dit op tv jaar de duettenaflevering. in Elke zanger mag een een duet naar keuze naar zingen tijdens met iemand van met de bank. naar Dit resulteert in zeven prachtige duetten. uit tijdens Zo zingen Maria het Fiselier en Alain van Clark het prachtige duet door 'Perfect Symphony' en uit treden de jongste op en de oudste deelnemer met samen op. Met precies het 50 jaar door leeftijdsverschil zorgen van Lee Towers en Davina van Michelle voor een door prachtig optreden met 'Don't van Go een Breaking My naar Heart'.

Het in is de het beurt aan Alain een Clark om bezongen te van worden. Deze op tv bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van uit de bijzondere avond. een Dat de andere tijdens zangers zijn eigen door nummers voor hem uit zingen, op tv laat hem niet onberoerd. het Zo zingt Trijntje Oosterhuis het van door prachtige nummer 'Onze vriendschap' voor met Alain en het steelt Lee Towers een de show met weer tijdens een geheel eigen bewerking van met van Alains 'Back in my door World'.

Maria Fiselier door staat centraal. de Deze Nederlandse operadiva is werkzaam op bij de op Komische Oper in tijdens Berlijn. Voor de in andere artiesten dus een op tv grote op tv uitdaging omdat op tv het klassieke genre geen het alledaagse kost voor hen uit is. Zo zingt met volkszanger uit Tino Martin de aria, O op tv mio babbino caro een uit het de opera Gianni naar Schicchi en waagt uit Youtube-ster Davina Michelle zich een aan een een vertolking van de Habanera uit een Carmen!

Dit op tv keer in het uit teken van hiphop. van Glen Faria neemt tijdens naast Jan het Smit plaatst op de bank en van de een overige artiesten tijdens vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat tijdens wordt dus een van met rappende Lee Towers! Een ander absoluut van hoogtepunt is het het optreden van van Trijntje waarmee van zij Glen diep een weet te roeren met met het nummer Something met inside so strong. Dit van nummer loopt als naar een rode op draad door het een leven van met Glen. Veel mooie momenten een op het de bank bij Beste van Zangers.

Davina door Michelle staat centraal. de Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres op heeft een eigen YouTube-kanaal, de waarop zij elke door week een nieuwe uit cover plaatst. een Zij kreeg internationale door aandacht naar toen P!nk zich verbaasde uit over de enorm mooie in cover van haar de nummer een What about us het gezongen door Davina Michelle. Lee Towers naar zingt dit naar nummer voor Davina. En in ook van de andere het artiesten op de bank duiken in op tv de covers van op tv in Davina Michelle. Zo laat Maria van Fiselier zien in dat een operazangeres ook prima een kan rappen! met Een aflevering vol verrassingen op door dus.

Het is de een beurt aan uit Tino Martin om uit bezongen te met worden. En wie denkt een het stoere met volkszanger vol te het treffen, ziet een van heel andere geëmotioneerde Tino een die zich van compleet laat roeren de door de met liedjes die met liefde voor hem in gezongen worden. naar Het ene nummer van raakt Tino het nóg meer de dan het andere. Een beladen met aflevering dus voor Tino op die naar zijn emotie moeilijk naar kan bedwingen als door Glen Faria het op nummer 'Dat ik je met zo zou op missen' zingt. Lee op tv Towers steelt de de show met een geheel uit eigen bewerking van 'Jij het liet in me vallen'.

Trijntje in Oosterhuis staat centraal. Al meer door dan dertig jaar tijdens door één van de beste het zangeressen van Nederland en nu een dan eindelijk op met de de bank bij op tv Jan Smit. Haar collega's kunnen putten tijdens uit een naar enorm repertoire het dat natuurlijk begint bij door Total Touch. Zo verrast naar Alain Clark van haar met een geheel de eigen bewerking door van Touch me there op tv en Maria van Fiselier zorgt op voor mooie momenten de op de bank in als blijkt dat tijdens zij van het de nummer De Zee een een opera-aria heeft op tv gemaakt.

Vanavond start het in nieuwe seizoen de van het muzikale programma de Beste door zangers. Gastheer Jan Smit het ontvangt dit jaar Alain door Clark, het Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino een Martin, Maria door Fiselier, Davina naar Michelle en Glen op Faria op het tijdens zonnige Spaanse het eiland Ibiza. Wekelijks staat één een bekende zanger of zangeres centraal. in Vanavond is de dat Lee op tv Towers. Towers is bekend een als de zingende een kraanmachinist uit Rotterdam, tijdens liefhebber van het het American songbook, maar op bovenal als zeer aimabele op man.

In in deze bijzondere uit duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen uit van centraal. Maan, Tommie Christiaan, door Dennie Christian, Brace, Kenny op B de en Anita Meyer tijdens bestijgen dit keer het podium een met elkaar uit en brengen verschillende duetten in ten gehore. Zo van laten Tommie in en Tania ons genieten met naar door hun versie van tijdens 'Time Of My Life' met en zingt Maan samen met uit Kenny 'You Gotta een Walk'. tijdens Tot slot op tv treden alle zangers uit samen op met 'That's uit What Friends Are van For'.

Deze aflevering is in de musical-aflevering van van Tommie Christiaan. het Gaan alle andere in artiesten ver uit in hun op comfortzone door een nummer te op zingen voor Tommie uit op één van naar de op vele musicals? Deze aflevering is de een musical-aflevering uit van Tommie Christiaan. Gaan alle tijdens door andere artiesten ver uit hun een comfortzone door een nummer naar te zingen voor het Tommie uit één het van de op tv vele musicals, waarin hij de gespeeld uit heeft? Om tijdens alvast een tipje van de sluier het op tv op te lichten; in we zien Kenny het B in de rol van Kenickie op tv met Greased op tv Lightnin'. tijdens Tania vertolkt een nummer op uit de musical Hoop uit en Brace met zingt een nummer dat de naar eigen zeggen uit goed bij hem door past. Welke door dat is? Dat op zie je een in Beste Zangers.

In de deze aflevering wordt Anita door Meyer bezongen uit door haar collega's Kenny B, in uit Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan de op en Dennie Christian. naar In deze aflevering wordt Anita Meyer op bezongen door door haar collega's Kenny B, op tv Tania Kross, Tommie op Christiaan, Brace, met Maan en op Dennie Christian. Het door belooft een hele muzikale met avond op tv te worden, maar dat is tijdens natuurlijk niet zo tijdens vreemd als we op tv kijken naar in het repertoire van Anita Meyer. tijdens Kenny B in komt naar met een hertaling op op tv het nummer tijdens Run To Me en Maan doet van op tv weer iedereen verbazen met haar door bloedmooie vertolking van van het nummer in They Don't van Play Our Lovesong het Anymore.

Operadiva met Tania Kross staat uit centraal. Speciaal van voor dit tiende jubileumseizoen is dit op op tv klassieke genre aan het programma op toegevoegd. het Operadiva Tania Kross staat tijdens centraal. Speciaal tijdens voor dit tiende jubileumseizoen is dit op tv klassieke genre aan op het op tv programma toegevoegd. de Voor de andere in artiesten natuurlijk een grote naar uitdaging, want op tv zover hoefden zij nog nooit uit eerder uit hun van comfortzone. Zo zingt hiphopper in Brace het Ave de Maria en van gaat popzangeres tijdens Maan één van de moeilijkste op tv door aria's Nessun Dorma vertolken. Musicalster en naar alleskunner met Tommie Christiaan doet wederom iedereen door verbazen het met zijn prachtige versie van in door Caruso.

Het is de met beurt aan Brace naar de om bezongen te worden. een En wie denkt een een stoere zanger vol met humor te treffen, de ziet een tijdens hele andere, geëmotioneerde Brace. Het uit naar is de beurt aan Brace om met bezongen te worden. de En wie denkt naar de een stoere zanger vol humor te op uit treffen, ziet een de hele andere, geëmotioneerde Brace die zich tijdens compleet op tv laat roeren door in de liedjes die een met liefde voor hem gezongen het worden. Vooral een de optredens een van Anita Meyer en Tania tijdens Kross raken door Brace uit diep. De eerste Beste Zanger een die voor Brace door gaat zingen met is Tommie Christiaan. Hij vertolkt een 'Hartendief', de met eerste hit van met Brace.

In deze aflevering met staat de in super op sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. naar In deze aflevering een staat de super op sympathieke Duitse schlagerzanger het Dennie de Christian centraal. In van 1975 brak hij door door met de een hit Rosamunda en naar natuurlijk wordt met dat nummer vanavond door een van op de het andere artiesten uit in een geheel eigen jasje de gezongen voor in Dennie. De grootste met verrassing van de avond is van wellicht de keuze door van de Kenny B. Hij brengt uit speciaal voor Dennie van "Wij zijn twee tijdens vrienden", dat hij vroeger de al in uit Suriname een met zijn neefjes zong en een nu in dus in Beste uit Zangers.

Vanavond staat tijdens Kenny door B centraal in tijdens Beste Zangers, misschien de wel een van de meest veelzijdige met persoonlijkheden van op de tijdens groep. Vanavond staat op Kenny B centraal in Beste Zangers, de misschien wel op tv een van op de meest veelzijdige persoonlijkheden van met de groep. Kenny op brak op vrij op late het leeftijd door, maar met heeft toch enorm veel de leuke nummers in op zijn de repertoire staan. De overige met beste zangers gaan van hem verrassen met een een persoonlijke tijdens versie van zijn naar nummers. Dit leidt tot veel mooie door momenten op in de bank. Van hilariteit op tv als blijkt het dat Tommie een Christiaan 'Asamade' in het Surinaams van zingt, tot ontroering op tv als Maan een van bloedmooie het versie van 'Jij in Bent De de Liefde' brengt.

april 2019
27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

24-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan en Dennie Christian. In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Chris...

17-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan he...

10-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te treffen, ziet een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te t...

03-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In 1975 brak hij door met de hit Rosamunda en natu...

27-05-2017 20:25

Kenny B

Beste Zangers - Kenny B

Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de groep. Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord