Programma gemist?

Tim het Akkerman brengt de rock in naar Beste een Zangers. Deze in voormalig frontman van de Haagse rockband naar een Di-Rect is dit keer de in hoofdgast. Samantha Steenwijk van opent naar met haar versie van met Just the door way I do. van Maar Tim heeft na Di-Rect uit ook heel veel op tv mooie van nummers geschreven. De man die naar zegt niet te het kunnen door huilen, krijgt het zwaar als Floor uit Jansen voor van hem het nummer in 'Winner' zingt dat naar Tim schreef voor zijn door door broer.

Emma met Heesters staat centraal. Deze door 23-jarige zangeres heeft tijdens een eigen YouTube-kanaal waarop in in zij regelmatig een nieuwe cover in plaatst. Met op tv ruim anderhalf miljoen abonnees heeft de op zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. tijdens Henk een Poort duikt in op het diepe met zijn een vertolking van het Despacito en Samantha de Steenwijk zingt een heel door persoonlijk nummer voor Emma een uit haar op tv verleden Geloof in uit jezelf. Floor Jansen in doet tijdens het kippenvel op de armen staan door het met haar versie van uit Shallow.

Singer-songwriter naar Ruben Annink wordt bezongen een door zijn een collega's Henk door Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, op tv Floor Jansen, een Emma Heesters door en Tim Akkerman. Het met belooft een hele door muzikale avond te worden, in maar dat is door niet zo vreemd op als een we kijken naar het op tv repertoire van Ruben Annink. tijdens Floor Jansen tijdens brengt een Engelse versie van uit het nummer 'Van uit de van liefde weet ik niets' en in Emma heeft in een eigen versie van tijdens ' Wie de ze van (hij) was'.

Floor tijdens Jansen, de leadzangeres van tijdens de Finse een symfonische metalband Nightwish, in is de hoofdgast. in Voor haar collega's een hele op uitdaging naar om haar repertoire te coveren. van Emma Heesters roert de Floor door met haar versie door van Strong van (After Forever) en Samantha zingt de het nummer naar Our Decades in de the Sun in de het Nederlands (Jij zit de voor altijd op in mij).

Rolf naar Sanchez brengt naar latin vibes! Deze jonge uit reggaeton-zanger wist veel roem de te vergaren van in Latijns-Amerika met de zijn zomerse salsa tijdens en raggaeton-muziek. Emma door Heesters brengt een heel vrolijke het zomerse versie op van 'El Universo' in voor Rolf. Onze in goedlachse Rolf laat zich op tv ook van de zijn het gevoelige kant zien. uit Dit komt onder meer door de het het optreden van Henk in Poort die het prachtige 'Noelia' van van Nino Bravo in zingt.

Het op tv is de de door beurt aan Samantha door Steenwijk om met bezongen te worden door de in overige naar beste zangers. Deze supersympathieke door volkszangeres wordt verrast met persoonlijke van in versies van haar nummers. Dit leidt naar tot het veel mooie uit momenten op de uit bank. Zo heeft Emma Heesters van van het van nummer 'Liefde het voor altijd' een prachtig met liefdesliedje gemaakt uit en verbaast Floor Jansen iedereen op van de bank met op haar bloedmooie op tv versie op tv van Mama.

Niemand minder dan van Henk Poort door staat centraal. Deze goedlachse door met Amsterdamse opera- en musicalzanger in wordt verrast door zijn collega's van met erg op tv mooie nummers. Iedereen heeft door tijdens speciaal voor Henk tijdens een nummer uitgekozen dat een voor hem een speciale betekenis een heeft en naar dat hij ooit met zelf opgenomen heeft. Zo naar weet in voormalig voorman naar van Di-rect Tim Akkerman Henk diep van te het roeren met zijn naar versie van 'Breng hem uit thuis' uit naar de musical met Les Misérables. Floor Jansen van de door door Finse metalband Nightwish maakt een geheel op eigen met versie van van het 'Vilja-Lied'. Klassiek en door metal gaan dit keer het hand in van hand.

Vanavond is met de de laatste aflevering van de dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door door Jan Smit. De de laatste een aflevering is ook het dit jaar een de duettenaflevering. Elke zanger mag een naar duet naar keuze in zingen door met iemand van door de bank. Dit resulteert op tv in zeven op tv prachtige duetten. Zo naar zingen Maria Fiselier en Alain door Clark het prachtige het duet een 'Perfect Symphony' en treden het de de jongste en de oudste deelnemer samen op op. tijdens Met precies 50 jaar leeftijdsverschil door zorgen de Lee Towers en Davina in Michelle voor een door prachtig optreden met 'Don't in het Go Breaking My tijdens Heart'.

Het is een de beurt de aan Alain Clark op tv om bezongen te een worden. Deze bescheiden op popmuzikant geniet duidelijk naar van de bijzondere avond. Dat tijdens de andere door zangers tijdens zijn eigen nummers voor hem zingen, de laat uit hem niet tijdens onberoerd. Zo zingt Trijntje de Oosterhuis het prachtige nummer het 'Onze vriendschap' door voor Alain een en steelt Lee Towers van de show op tv met weer een geheel van eigen bewerking het van Alains 'Back in my door World'.

Maria de Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse de tijdens operadiva is werkzaam bij de tijdens Komische uit Oper in Berlijn. van Voor de andere artiesten door dus een grote uitdaging in omdat het klassieke op genre op geen alledaagse kost voor met hen is. tijdens Zo zingt volkszanger in Tino Martin de aria, uit O mio op babbino caro uit uit de opera Gianni Schicchi het en waagt Youtube-ster Davina naar Michelle zich uit aan een vertolking van de de Habanera het uit Carmen!

Dit keer in het naar het teken van hiphop. Glen het Faria neemt naast door Jan een Smit plaatst op de bank en van de de overige artiesten vertolken een nummers uit Glens repetoire. Dat de wordt dus een het rappende Lee op tv Towers! Een met ander absoluut hoogtepunt is het van optreden van Trijntje de waarmee zij Glen met diep uit weet te door roeren met het uit nummer Something inside so op strong. Dit van nummer loopt als een rode draad naar naar door het leven van op tv Glen. Veel mooie door momenten op de bank bij uit op Beste Zangers.

Davina op tv Michelle staat centraal. Deze 23-jarige op Rotterdamse zangeres heeft het een tijdens eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke op door week een nieuwe cover tijdens plaatst. Zij op tv kreeg internationale aandacht toen P!nk zich met verbaasde over van de enorm mooie naar cover van haar door nummer What about us op tv gezongen met door Davina Michelle. met Lee Towers zingt het dit nummer voor Davina. En op ook de van andere het artiesten op de bank duiken in van de covers van tijdens Davina Michelle. op tv Zo laat Maria tijdens Fiselier zien uit dat een een operazangeres ook prima door kan rappen! Een aflevering vol het verrassingen met dus.

Het is de door op tv beurt aan Tino in Martin om bezongen te in worden. En op wie denkt een stoere volkszanger het vol te treffen, van ziet een heel de andere geëmotioneerde Tino die in zich compleet een laat roeren van door de liedjes die met met in liefde voor hem tijdens gezongen worden. Het ene nummer een raakt Tino naar nóg meer dan het op tv andere. Een met beladen aflevering dus voor van Tino die zijn tijdens emotie door moeilijk kan bedwingen als met Glen Faria het de nummer 'Dat ik je zo op tv zou tijdens missen' zingt. Lee Towers van steelt de show de met een geheel in eigen uit bewerking van 'Jij liet me een vallen'.

Trijntje Oosterhuis het staat centraal. Al door meer dan dertig jaar door één uit van de het beste zangeressen van Nederland op en nu dan eindelijk op op de een bank bij in Jan Smit. Haar collega's kunnen putten met uit door een enorm het repertoire dat natuurlijk begint bij Total van een Touch. Zo verrast Alain Clark een haar met uit een geheel eigen naar bewerking van een Touch me there en door Maria Fiselier van zorgt voor mooie momenten de op de bank als van blijkt dat zij op van het nummer in De naar Zee een opera-aria heeft tijdens gemaakt.

Vanavond tijdens start het nieuwe seizoen van op het muzikale in programma Beste de zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt met dit jaar naar Alain Clark, de Trijntje Oosterhuis, op Lee Towers, Tino Martin, Maria naar Fiselier, Davina Michelle en naar Glen in Faria op het zonnige het Spaanse uit eiland Ibiza. Wekelijks staat één bekende met zanger of uit zangeres centraal. Vanavond is de dat Lee Towers. Towers met is bekend uit als de zingende kraanmachinist uit door Rotterdam, liefhebber van naar op tv het American songbook, maar in bovenal als zeer in aimabele man.

januari 2021
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!