Programma gemist?

Aflevering met 4 - Muzikale show (2018) van gepresenteerd het door Jan Smit. Davina Michelle. Davina uit Michelle staat centraal. uit Deze uit 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft naar een eigen YouTube-kanaal, met waarop zij elke week in een nieuwe cover plaatst. naar Zij kreeg in internationale aandacht toen P!nk in zich verbaasde met over de enorm naar mooie cover van tijdens haar nummer What tijdens about us gezongen het door Davina naar Michelle. Lee Towers zingt het dit nummer een voor Davina.

Het is de uit het beurt aan Tino Martin met om bezongen te worden. met En wie denkt van een stoere volkszanger vol de te treffen, uit ziet een heel een andere geëmotioneerde Tino het die zich tijdens compleet laat roeren door uit de op liedjes die met liefde voor hem de gezongen tijdens worden. Het ene op nummer raakt Tino naar nóg meer dan het op tv andere. Een beladen met aflevering dus voor de Tino op tv die zijn emotie op tv moeilijk kan bedwingen het als Glen Faria het tijdens nummer 'Dat ik je op zo zou de missen' zingt. Lee Towers steelt met de show met op tv een door geheel eigen een bewerking van 'Jij liet naar me vallen'.

Trijntje Oosterhuis staat een centraal. door Al meer dan dertig met jaar één van in de beste zangeressen in van Nederland met en nu dan eindelijk tijdens op de bank bij uit Jan Smit. Haar van collega's in kunnen putten het uit een enorm repertoire tijdens dat natuurlijk de begint bij Total Touch. naar Zo verrast naar Alain Clark haar met een geheel het van eigen bewerking van met Touch me there met en Maria Fiselier zorgt voor mooie het momenten op de met bank als met blijkt dat zij door van het nummer De een Zee een op opera-aria heeft door gemaakt.

Vanavond start een het nieuwe op tv seizoen van het muzikale programma naar uit Beste zangers. Gastheer Jan Smit naar ontvangt dit jaar Alain de Clark, op tv Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, het Tino Martin, Maria Fiselier, op tv Davina door Michelle en tijdens Glen Faria op het zonnige Spaanse naar eiland Ibiza. Wekelijks staat door één bekende zanger op tv of zangeres centraal. de Vanavond is de dat Lee een Towers. Towers is bekend als op tv de zingende in kraanmachinist uit Rotterdam, de liefhebber van het American songbook, met maar in bovenal als zeer aimabele op man.

In deze op bijzondere van duetten-aflevering staan alle met zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie door Christiaan, Dennie Christian, naar tijdens Brace, Kenny B en Anita het Meyer bestijgen in dit keer het podium met met elkaar en brengen een verschillende met duetten ten op tv gehore. Zo laten Tommie en het Tania ons op genieten met hun versie van op van 'Time Of My naar Life' en zingt met Maan samen met Kenny 'You Gotta een Walk'. Tot met slot treden alle in zangers tijdens samen op met 'That's What met Friends het Are For'.

Deze naar aflevering is de musical-aflevering een van Tommie tijdens Christiaan. Gaan alle andere artiesten naar door ver uit hun comfortzone door naar een nummer uit te zingen in voor Tommie uit uit één van de vele musicals? op tv Deze aflevering in is de musical-aflevering van Tommie een Christiaan. Gaan alle de andere artiesten het ver uit hun het comfortzone door een nummer naar te zingen naar voor Tommie uit één door van de van vele met musicals, waarin hij naar gespeeld heeft? Om alvast met een tipje van de sluier op op met te lichten; we zien Kenny in B in de op tv rol van Kenickie tijdens met Greased van Lightnin'. Tania vertolkt het een nummer tijdens uit de musical Hoop en het Brace het zingt een nummer de dat naar eigen zeggen in goed bij hem past. van Welke dat is? in op tv Dat zie je in van Beste Zangers.

In deze aflevering in wordt op Anita Meyer bezongen door naar haar collega's de Kenny B, Tania Kross, Tommie door Christiaan, een Brace, Maan op en Dennie Christian. In deze tijdens aflevering wordt Anita op tv Meyer bezongen door haar tijdens een collega's Kenny B, door Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan uit en Dennie Christian. een een Het belooft een hele muzikale avond op tv te worden, van maar de dat is natuurlijk niet zo in vreemd op tv als we kijken naar naar het repertoire uit van Anita Meyer. Kenny door B komt met met een hertaling van op het nummer op tv Run To Me naar en Maan doet weer iedereen met verbazen met de haar bloedmooie vertolking van het naar nummer They de Don't het Play Our Lovesong uit Anymore.

Operadiva tijdens Tania Kross de staat centraal. Speciaal voor dit tiende naar het jubileumseizoen is dit de klassieke genre aan het programma een toegevoegd. Operadiva op Tania Kross staat centraal. uit Speciaal door voor dit tiende jubileumseizoen is dit met klassieke van genre aan het programma toegevoegd. van Voor de met andere artiesten natuurlijk op tv een grote uitdaging, uit want zover hoefden zij van nog nooit naar eerder uit hun op tv comfortzone. Zo zingt hiphopper tijdens Brace tijdens het Ave Maria een en gaat uit popzangeres Maan één van de moeilijkste door aria's Nessun Dorma met op tv vertolken. Musicalster en uit alleskunner Tommie Christiaan doet wederom op iedereen verbazen met met zijn prachtige versie van naar in Caruso.

Het op tv is de beurt aan in Brace om bezongen te het worden. En wie door denkt een stoere uit zanger vol humor het te treffen, de ziet op tv een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het van door is de beurt aan Brace door om bezongen in te worden. En wie denkt een een stoere zanger met door vol humor te naar treffen, ziet een hele andere, door geëmotioneerde Brace die op tv zich compleet laat roeren met de door de liedjes in die met liefde voor een hem gezongen worden. op Vooral de optredens in van Anita Meyer en op Tania Kross raken Brace door diep. De eerste tijdens Beste Zanger die op voor Brace uit gaat zingen is Tommie de Christiaan. met Hij vertolkt 'Hartendief', in de eerste de hit van Brace.

In deze op aflevering staat naar de super sympathieke uit Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. naar In een deze aflevering staat de super uit sympathieke op tv Duitse schlagerzanger Dennie van Christian centraal. In op tv 1975 brak uit hij door met tijdens de hit Rosamunda op tv en natuurlijk wordt dat tijdens nummer vanavond door een een van de de andere artiesten in in een geheel eigen jasje het gezongen voor uit Dennie. De grootste op tv verrassing van tijdens de avond is wellicht de tijdens keuze van Kenny B. van Hij brengt speciaal door in voor Dennie "Wij zijn met twee vrienden", het dat hij vroeger al in tijdens Suriname met zijn van neefjes zong en op tv nu dus op tv in Beste door Zangers.

Vanavond de staat Kenny B tijdens centraal in Beste Zangers, op tv misschien met wel een van de door meest veelzijdige persoonlijkheden van de uit tijdens groep. Vanavond staat een Kenny B centraal in Beste Zangers, van misschien wel op tv een van tijdens de meest veelzijdige persoonlijkheden van uit de groep. Kenny van brak op vrij tijdens in late leeftijd door, tijdens maar heeft toch enorm veel op tv leuke in nummers op zijn repertoire een staan. De tijdens overige beste zangers tijdens gaan hem verrassen van met een persoonlijke versie van naar zijn nummers. Dit leidt door tot de veel mooie een momenten op de bank. Van hilariteit met als tijdens blijkt dat Tommie met Christiaan 'Asamade' uit in het Surinaams zingt, naar tot ontroering met als Maan een bloedmooie versie van naar van 'Jij Bent De Liefde' van brengt.

Vanavond start het de nieuwe seizoen van op tv Beste Zangers. op Elke week op staat één van de artiesten met centraal, die de zijn of haar grootste door in en meest gekoesterde liedjes uitleent. het Kenny B, Dennie Christian, met Anita Meyer, Tommie naar Christiaan, Brace, naar Tania met Kross en Maan zijn een met Jan Smit met op het zonnige eiland uit Ibiza om met daar elkaars nummers te coveren. In van de eerste de aflevering staat het Maan de Steenwinkel centraal. Deze door jonge popzangeres brak de tijdens vorig jaar door na het naar winnen op van 'The Voice'. in Vanavond wordt ze bezongen door haar naar het collega's. De andere de artiesten hebben speciaal voor Maan tijdens zowel nummers uit door haar eigen repertoire als van tijdens haar lievelingsnummers voorbereid. Zo heeft musicalster in Tommie Christiaan een naar uit stevige bewerking gemaakt van Maans van laatste op tv nummer 'Someone That op tv I Never Knew' en op tv is Maan tot tranen toe van geroerd tijdens door de versie in van opera-diva Tania door Kross van tijdens 'The Power Of naar Love'.

september 2018
22-09-2018 20:30

Beste Zangers

Beste Zangers - Beste Zangers

Aflevering 4 - Muzikale show (2018) gepresenteerd door Jan Smit. Davina Michelle. Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

24-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan en Dennie Christian. In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Chris...

17-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan he...

10-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te treffen, ziet een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te t...

03-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In 1975 brak hij door met de hit Rosamunda en natu...

27-05-2017 20:25

Kenny B

Beste Zangers - Kenny B

Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de groep. Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de...

20-05-2017 20:30

Maan

Beste Zangers - Maan

Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar grootste en meest gekoesterde liedjes uitleent. Kenny B, Dennie Christian, Anita Meyer, Tommie Christiaan, Brace, Tania Kro...

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord