Programma gemist?

Vanavond is de de door laatste aflevering van dit seizoen een van Beste Zangers, op gepresenteerd door door Jan Smit. De laatste aflevering is in naar ook dit jaar de duettenaflevering. door Elke zanger mag door een duet in naar keuze de zingen met iemand van de op tv bank. een Dit resulteert in zeven uit prachtige duetten. Zo in zingen Maria Fiselier en Alain een Clark met het prachtige duet van 'Perfect Symphony' en treden de uit jongste en in de oudste deelnemer het samen van op. Met precies 50 jaar leeftijdsverschil een op tv zorgen Lee Towers en Davina Michelle uit voor tijdens een prachtig optreden op tv met 'Don't van Go Breaking My op Heart'.

Het is de naar beurt op tv aan Alain Clark om bezongen met te worden. Deze een op tv bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de het bijzondere avond. op Dat het de andere zangers zijn in eigen nummers voor hem door zingen, laat hem niet van onberoerd. Zo in zingt Trijntje Oosterhuis een het prachtige nummer op tv 'Onze door vriendschap' voor Alain en steelt met Lee Towers naar de show met weer een door in geheel eigen bewerking van in Alains 'Back door in my World'.

Maria Fiselier door staat op tv centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam tijdens bij van de Komische de Oper in Berlijn. Voor de andere naar artiesten op dus een een grote uitdaging omdat het klassieke genre van geen alledaagse op kost voor hen is. op Zo in zingt volkszanger op Tino Martin de aria, O mio op babbino caro uit het van de opera Gianni Schicchi uit en waagt het Youtube-ster Davina Michelle tijdens zich aan een vertolking uit van de Habanera uit met Carmen!

Dit keer het in het teken van het hiphop. Glen het Faria neemt in naast Jan Smit naar plaatst op in de bank en de overige artiesten op tv vertolken nummers uit van Glens repetoire. Dat de wordt dus een in rappende de Lee Towers! door Een ander absoluut hoogtepunt is het van optreden naar van Trijntje waarmee op tv zij Glen diep weet te naar roeren met door het nummer naar Something inside so strong. tijdens Dit nummer op loopt als een rode draad door door het de leven van Glen. een Veel mooie momenten op in van de bank bij Beste het Zangers.

Davina op Michelle staat door centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse de zangeres heeft een eigen in YouTube-kanaal, waarop zij elke in week een nieuwe door cover plaatst. Zij de kreeg op tv internationale aandacht toen door P!nk zich verbaasde over de op tv uit enorm mooie cover van met haar nummer What about met us tijdens gezongen door Davina de Michelle. Lee Towers zingt de dit nummer de voor Davina. En ook de uit andere artiesten op de het bank duiken in van de covers van van naar Davina Michelle. Zo laat Maria een Fiselier zien dat op een operazangeres het ook prima kan rappen! Een in aflevering vol de verrassingen de dus.

Het is uit de beurt aan Tino met op tv Martin om bezongen door te worden. En tijdens wie denkt een stoere een volkszanger vol naar te treffen, ziet op een heel andere de geëmotioneerde Tino die zich compleet laat met roeren naar door de liedjes die door met liefde voor hem in gezongen naar worden. Het het ene nummer raakt een Tino nóg meer dan op tv het andere. Een beladen van aflevering dus voor Tino met van die zijn emotie moeilijk op kan bedwingen als Glen Faria een het een nummer 'Dat het ik je zo zou missen' het zingt. Lee Towers het steelt tijdens de show met een geheel eigen op bewerking het van 'Jij liet door me vallen'.

Trijntje uit Oosterhuis staat centraal. op tv Al meer dan dertig jaar uit één van de het een beste zangeressen van Nederland met en nu dan in eindelijk op het de bank bij Jan Smit. van Haar collega's kunnen putten op uit uit een enorm repertoire dat uit natuurlijk van begint bij Total Touch. in Zo verrast Alain Clark een haar met door een geheel eigen bewerking in van Touch me tijdens there en Maria Fiselier een zorgt tijdens voor mooie momenten tijdens op de bank het als blijkt dat zij van in het nummer De naar Zee een opera-aria door heeft een gemaakt.

Vanavond start het in nieuwe op seizoen van het tijdens muzikale programma door Beste zangers. Gastheer Jan op Smit ontvangt dit jaar uit Alain Clark, Trijntje door Oosterhuis, Lee een Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, naar Davina Michelle en tijdens Glen in Faria op het zonnige met Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks staat het één naar bekende zanger of door zangeres centraal. Vanavond is dat in Lee Towers. Towers is van uit bekend als de zingende kraanmachinist naar uit Rotterdam, een liefhebber van naar het American songbook, maar door bovenal als zeer aimabele in man.

In deze op tv bijzondere duetten-aflevering staan in alle zangers en met zangeressen centraal. Maan, Tommie op tv Christiaan, uit Dennie Christian, tijdens Brace, Kenny B en Anita Meyer van bestijgen dit op keer het podium met het naar elkaar en brengen op tv verschillende duetten ten uit gehore. Zo laten op Tommie en Tania met ons genieten met hun versie een van van 'Time Of My Life' en zingt met Maan samen met het Kenny 'You Gotta op Walk'. Tot uit slot treden alle de zangers samen tijdens op met 'That's op tv What Friends Are op tv For'.

Deze van aflevering is de musical-aflevering van op tv Tommie Christiaan. Gaan de alle andere tijdens artiesten ver een uit hun comfortzone een door een nummer door te zingen voor Tommie uit uit één van tijdens de vele musicals? Deze een aflevering met is de musical-aflevering van Tommie de Christiaan. met Gaan alle uit andere artiesten ver uit hun comfortzone door door van een nummer naar te zingen voor Tommie uit met één tijdens van de vele musicals, waarin hij de gespeeld heeft? Om van alvast het een tipje van in de sluier op te in lichten; we zien Kenny door B in de op rol van de Kenickie met de Greased Lightnin'. het Tania vertolkt een nummer uit met de musical Hoop op tv en in Brace zingt een naar nummer dat naar eigen zeggen op tv goed bij hem past. naar Welke dat is? naar Dat zie je op in Beste naar Zangers.

In door deze aflevering van wordt Anita Meyer bezongen door de haar collega's de Kenny B, Tania in Kross, Tommie Christiaan, Brace, het Maan tijdens en Dennie Christian. In naar deze aflevering naar wordt Anita Meyer bezongen naar door haar collega's Kenny op B, Tania Kross, naar Tommie Christiaan, Brace, op tv Maan en Dennie door Christian. Het belooft een naar hele muzikale naar avond uit te worden, maar dat is de natuurlijk niet zo vreemd door op tv als we kijken naar het repertoire een van tijdens Anita Meyer. Kenny B de komt met een een hertaling de op het nummer van Run To Me en Maan doet met weer iedereen verbazen tijdens met in haar bloedmooie vertolking van het het nummer de They Don't Play uit Our Lovesong op Anymore.

Operadiva tijdens Tania Kross staat centraal. Speciaal in voor in dit tiende jubileumseizoen is dit tijdens klassieke genre aan in door het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross met de staat centraal. Speciaal voor op dit tiende jubileumseizoen is op dit klassieke genre uit aan op het programma toegevoegd. Voor de andere het artiesten natuurlijk naar een grote uitdaging, met want zover hoefden zij uit een nog nooit eerder uit een hun comfortzone. naar Zo zingt hiphopper Brace het op Ave Maria in en gaat tijdens popzangeres Maan één van de tijdens moeilijkste aria's Nessun door Dorma vertolken. Musicalster en in het alleskunner Tommie Christiaan door doet wederom iedereen verbazen met het zijn prachtige versie van van op Caruso.

Het is uit de beurt met aan Brace om bezongen het te worden. En wie de tijdens denkt een stoere zanger vol humor de te treffen, het ziet een hele op tv andere, geëmotioneerde Brace. door Het is de door beurt aan een Brace om bezongen te van worden. En wie met denkt een stoere zanger met een vol humor te treffen, ziet door een hele in andere, geëmotioneerde met Brace die zich uit compleet laat roeren door de liedjes tijdens op die met liefde voor hem gezongen een worden. Vooral van de optredens van de Anita Meyer naar en Tania Kross de raken Brace diep. met De eerste Beste het Zanger die voor een Brace gaat zingen tijdens is Tommie Christiaan. Hij vertolkt het met 'Hartendief', de eerste door hit van Brace.

In de deze aflevering staat de naar super naar sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian met centraal. In van deze aflevering staat de uit super sympathieke Duitse schlagerzanger door Dennie een Christian centraal. In 1975 uit brak hij door met van de hit tijdens Rosamunda en natuurlijk naar wordt dat van nummer vanavond door in een van de van andere artiesten in een een geheel op tv eigen jasje gezongen de voor Dennie. De naar grootste verrassing van de avond op is wellicht de uit keuze van tijdens Kenny B. Hij brengt speciaal in voor Dennie "Wij in uit zijn twee vrienden", dat hij vroeger op naar al in Suriname met zijn uit neefjes de zong en nu dus op in Beste op tv Zangers.

Vanavond op tv staat Kenny B centraal het in Beste Zangers, misschien de wel een van het de op tv meest veelzijdige een persoonlijkheden van de groep. door Vanavond staat Kenny een B centraal in met Beste Zangers, misschien wel een een van het de meest veelzijdige in persoonlijkheden van de een groep. Kenny brak op vrij van late leeftijd door, van maar van heeft toch een enorm veel leuke nummers op op tv zijn een repertoire staan. De uit overige beste zangers gaan de hem verrassen met een een persoonlijke versie de van zijn nummers. Dit uit leidt uit tot veel mooie op tv momenten op de bank. het Van hilariteit als tijdens blijkt dat naar Tommie Christiaan 'Asamade' in van het Surinaams zingt, de tot ontroering als Maan een tijdens bloedmooie versie in van 'Jij Bent De een Liefde' op brengt.

november 2018
27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

24-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 6: Anita Meyer

In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Christiaan, Brace, Maan en Dennie Christian. In deze aflevering wordt Anita Meyer bezongen door haar collega's Kenny B, Tania Kross, Tommie Chris...

17-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 5: Tania Kross

Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan het programma toegevoegd. Operadiva Tania Kross staat centraal. Speciaal voor dit tiende jubileumseizoen is dit klassieke genre aan he...

10-06-2017 20:30

Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 4: Brace

Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te treffen, ziet een hele andere, geëmotioneerde Brace. Het is de beurt aan Brace om bezongen te worden. En wie denkt een stoere zanger vol humor te t...

03-06-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 3: Dennie Christian

In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In deze aflevering staat de super sympathieke Duitse schlagerzanger Dennie Christian centraal. In 1975 brak hij door met de hit Rosamunda en natu...

27-05-2017 20:25

Kenny B

Beste Zangers - Kenny B

Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de groep. Vanavond staat Kenny B centraal in Beste Zangers, misschien wel een van de meest veelzijdige persoonlijkheden van de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord