Programma gemist?

Tim Akkerman brengt naar de rock van naar Beste tijdens Zangers. Deze voormalig frontman op tv van de Haagse uit rockband Di-Rect is met dit keer de naar hoofdgast. Samantha Steenwijk opent op tv met haar op versie van Just van the van way I do. het Maar Tim heeft na Di-Rect de ook het heel veel mooie nummers van geschreven. De door man die zegt niet op te kunnen huilen, de krijgt het zwaar de als Floor Jansen een voor hem het nummer op 'Winner' zingt dat Tim op schreef op voor zijn naar broer.

Emma Heesters staat een centraal. Deze van 23-jarige zangeres heeft op tv een eigen YouTube-kanaal waarop uit zij regelmatig een van nieuwe het cover plaatst. een Met ruim anderhalf miljoen abonnees het heeft zij het grootste het het YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort in duikt in op het diepe met op tv zijn vertolking van Despacito en met Samantha Steenwijk zingt uit een heel persoonlijk het nummer voor een Emma uit haar verleden tijdens Geloof in de jezelf. Floor Jansen doet naar het kippenvel op door de armen naar staan op tv met haar versie van naar Shallow.

Singer-songwriter het Ruben Annink wordt op tv bezongen door naar zijn collega's Henk tijdens Poort, Samantha Steenman, een Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma op tv Heesters op tv en Tim Akkerman. uit Het belooft een hele muzikale door avond te tijdens worden, maar dat is niet met zo een vreemd als we op kijken naar de het repertoire van Ruben Annink. door Floor het Jansen brengt een Engelse versie van van het nummer 'Van op tv de liefde op tv weet een ik niets' en Emma op heeft een door eigen versie van ' Wie een ze (hij) op was'.

Floor tijdens Jansen, de leadzangeres van naar de Finse symfonische een metalband Nightwish, een is de hoofdgast. Voor uit haar naar collega's een hele uitdaging om haar door repertoire te coveren. op tv Emma tijdens Heesters roert van Floor met haar in versie van Strong (After Forever) op en op Samantha zingt het nummer Our het Decades in the op Sun in het de Nederlands (Jij zit voor een uit altijd in mij).

Rolf Sanchez brengt de latin naar vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist de veel roem op tv te door vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse van met salsa en raggaeton-muziek. naar Emma Heesters brengt een in heel vrolijke zomerse versie van op 'El Universo' een voor Rolf. Onze de goedlachse Rolf naar laat zich ook van de zijn een gevoelige kant zien. Dit komt door onder meer door het naar optreden van van Henk Poort die het een naar prachtige 'Noelia' van Nino een Bravo zingt.

Het is de van de beurt aan in Samantha het Steenwijk om van bezongen te worden door in de overige beste de zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt van een verrast met persoonlijke versies van in haar nummers. Dit leidt door tot van veel mooie momenten uit op de van bank. Zo heeft Emma Heesters van door het uit nummer 'Liefde voor van altijd' een prachtig liefdesliedje gemaakt in uit en verbaast Floor Jansen iedereen door op de bank met met haar met bloedmooie versie van met Mama.

Niemand minder het dan de Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse tijdens Amsterdamse opera- en uit musicalzanger wordt de verrast door zijn op tv collega's met het erg mooie in nummers. Iedereen heeft speciaal voor uit Henk het een nummer uitgekozen in dat voor hem een van speciale betekenis heeft en op tv dat hij een ooit zelf opgenomen een heeft. Zo weet in voormalig voorman van Di-rect de Tim uit Akkerman Henk diep te tijdens roeren met zijn versie uit van 'Breng op tv hem thuis' uit de uit musical Les Misérables. Floor het Jansen van de in Finse op tv metalband Nightwish maakt door een geheel eigen versie van in het 'Vilja-Lied'. Klassiek op tv en metal gaan de dit keer de hand een in hand.

Vanavond is de met laatste aflevering met van tijdens dit seizoen van Beste een Zangers, gepresenteerd op tv door Jan Smit. De laatste aflevering is het uit ook dit jaar de naar duettenaflevering. Elke in zanger mag een het duet naar keuze zingen met iemand van van de door bank. Dit resulteert in in zeven prachtige duetten. door Zo op zingen Maria op Fiselier en Alain Clark met het prachtige duet op tv 'Perfect Symphony' van en treden de tijdens jongste en de oudste deelnemer samen met op. Met precies in 50 jaar uit leeftijdsverschil op tv zorgen Lee Towers en op Davina Michelle voor een met prachtig optreden met 'Don't op tv de Go Breaking My op Heart'.

Het met is de beurt aan het Alain Clark om bezongen op tv te naar worden. Deze bescheiden popmuzikant op tv geniet duidelijk de van de bijzondere avond. de Dat de andere een zangers zijn het eigen nummers voor de hem zingen, laat hem tijdens niet uit onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis op tv het prachtige nummer 'Onze van vriendschap' voor Alain de en op steelt Lee tijdens Towers de show met weer door een geheel in eigen bewerking van Alains 'Back het in my naar World'.

Maria op tv Fiselier staat centraal. van Deze Nederlandse uit operadiva is werkzaam bij de Komische tijdens Oper in Berlijn. van Voor de andere door artiesten dus een tijdens uit grote uitdaging omdat het klassieke op genre geen door alledaagse kost voor naar hen is. Zo zingt een volkszanger de Tino Martin de van aria, O mio babbino caro de uit de opera op tv Gianni in Schicchi en waagt Youtube-ster Davina tijdens Michelle zich aan tijdens een vertolking van de uit Habanera op tv uit Carmen!

Dit keer op tv in het op tv teken van hiphop. Glen Faria uit neemt naast naar Jan Smit het plaatst op de uit bank en op tv de overige artiesten vertolken in nummers uit Glens repetoire. Dat op wordt van dus een rappende Lee tijdens Towers! Een ander het absoluut hoogtepunt is op het optreden van door Trijntje een waarmee zij Glen diep weet een te roeren met het het nummer naar Something inside op so strong. Dit nummer op loopt als op een rode draad door het in leven van Glen. Veel met mooie momenten met op de op tv bank bij Beste tijdens Zangers.

Davina tijdens Michelle staat door centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse door zangeres heeft een eigen in YouTube-kanaal, door waarop zij elke week in een nieuwe cover plaatst. Zij uit kreeg internationale aandacht naar toen het P!nk zich verbaasde in over de enorm mooie cover in in van haar nummer door What about us gezongen van door Davina Michelle. uit Lee Towers zingt dit nummer tijdens voor Davina. En door ook de andere de artiesten op door de in bank duiken in de covers een van Davina Michelle. Zo van laat tijdens Maria Fiselier zien dat de een operazangeres ook met prima kan rappen! Een op aflevering vol van verrassingen op dus.

Het is de uit beurt door aan Tino Martin om door bezongen op tv te worden. En het wie denkt een stoere volkszanger vol van te een treffen, ziet een heel andere van geëmotioneerde Tino die met tijdens zich compleet laat roeren door door de liedjes die uit met liefde door voor hem gezongen op tv worden. Het ene naar nummer raakt tijdens Tino nóg meer de dan het andere. Een beladen aflevering een dus voor Tino door die zijn emotie van moeilijk kan bedwingen op tv als tijdens Glen Faria door het nummer 'Dat ik je zo in met zou missen' zingt. Lee Towers steelt met van de show met een geheel tijdens eigen bewerking van 'Jij tijdens liet me in vallen'.

Trijntje met Oosterhuis staat centraal. Al meer uit dan dertig jaar van in één van de beste zangeressen in van Nederland op tv en nu dan eindelijk de op de de bank bij met Jan Smit. Haar collega's kunnen een putten uit uit een enorm repertoire dat naar natuurlijk begint in bij Total Touch. Zo van verrast in Alain Clark haar met het een geheel eigen met bewerking van Touch tijdens me there en op Maria Fiselier zorgt door voor mooie momenten naar op de bank een als blijkt dat zij van tijdens het nummer met De Zee een naar opera-aria heeft de gemaakt.

Vanavond in start het nieuwe seizoen van het het muzikale uit programma door Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt in de dit jaar Alain tijdens Clark, Trijntje Oosterhuis, op Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, in Davina Michelle naar en Glen Faria naar op het het zonnige Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks staat de één bekende zanger met op of zangeres centraal. Vanavond is dat het een Lee Towers. Towers is het bekend als de zingende kraanmachinist uit van Rotterdam, door liefhebber van het American songbook, de tijdens maar bovenal als zeer op aimabele man.

januari 2020
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!