Programma gemist?

Tim tijdens Akkerman brengt de naar rock naar Beste Zangers. een Deze voormalig frontman van een de tijdens Haagse rockband Di-Rect is het dit keer de op hoofdgast. Samantha door Steenwijk opent met haar versie met van van Just the way met I do. Maar in Tim heeft na Di-Rect ook van met heel veel mooie nummers op geschreven. De van man die zegt in niet te kunnen huilen, krijgt het in zwaar als naar Floor Jansen voor hem tijdens het nummer 'Winner' met zingt het dat Tim schreef naar voor zijn door broer.

Emma Heesters met staat op tv centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een van op eigen YouTube-kanaal waarop zij op tv regelmatig een nieuwe cover tijdens plaatst. het Met ruim anderhalf miljoen op abonnees heeft zij het het grootste met YouTube-coverkanaal in Nederland. uit Henk Poort duikt in het op diepe met tijdens zijn vertolking van Despacito van en Samantha van Steenwijk zingt een heel persoonlijk tijdens nummer voor het Emma uit haar verleden op Geloof een in jezelf. Floor Jansen doet op het kippenvel op op de armen door staan met een haar versie van op tv Shallow.

Singer-songwriter Ruben Annink naar wordt bezongen in door van zijn collega's Henk Poort, op Samantha Steenman, Rolf tijdens Sanchez, Floor Jansen, met Emma Heesters en Tim door Akkerman. Het belooft een uit hele muzikale naar avond te worden, van maar dat is tijdens niet zo vreemd een als naar we kijken naar het repertoire de van met Ruben Annink. Floor in Jansen brengt een Engelse versie van op het een nummer 'Van op de liefde weet ik niets' in en Emma uit heeft een eigen versie van uit ' Wie tijdens ze (hij) naar was'.

Floor Jansen, de naar leadzangeres de van de Finse uit symfonische metalband van Nightwish, is de hoofdgast. Voor met haar collega's een op tv hele uitdaging om haar een repertoire het te coveren. in Emma Heesters roert van Floor met haar versie van van Strong (After op Forever) en Samantha op tv zingt het in nummer Our Decades in the Sun een van in het Nederlands in (Jij zit voor altijd in tijdens mij).

Rolf het Sanchez brengt op latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist door veel op roem te vergaren in Latijns-Amerika het met zijn zomerse een salsa en raggaeton-muziek. in Emma Heesters naar brengt uit een heel vrolijke zomerse versie van op tv 'El Universo' op voor Rolf. Onze de goedlachse Rolf laat zich naar ook van op zijn gevoelige kant zien. uit Dit komt in onder op tv meer door het tijdens optreden van Henk Poort die het naar prachtige 'Noelia' op van Nino Bravo op tv zingt.

Het op is de de beurt aan met Samantha Steenwijk de om bezongen te in worden door de overige naar een beste zangers. Deze op tv supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke op versies van het haar nummers. Dit leidt op tv naar tot veel mooie momenten op met de met bank. Zo heeft op Emma Heesters van het nummer 'Liefde op voor altijd' uit een prachtig liefdesliedje in gemaakt en verbaast uit Floor Jansen iedereen uit op de bank een met haar in bloedmooie versie van uit Mama.

Niemand minder dan in Henk Poort staat tijdens met centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- op en musicalzanger tijdens wordt verrast door zijn collega's een met erg het mooie nummers. het Iedereen heeft speciaal voor op tv Henk een de nummer uitgekozen dat voor hem met van een speciale betekenis heeft en dat uit hij het ooit zelf opgenomen het heeft. Zo weet een voormalig voorman in van Di-rect Tim met Akkerman Henk diep met te roeren met in zijn versie van 'Breng van hem thuis' uit de in musical Les Misérables. Floor het met Jansen van de Finse door metalband Nightwish maakt een door geheel tijdens eigen versie van het 'Vilja-Lied'. Klassiek op en metal een gaan tijdens dit keer hand in naar hand.

Vanavond met is de laatste aflevering van naar op dit seizoen van Beste op Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De naar laatste aflevering is door ook dit jaar met de duettenaflevering. met Elke zanger mag het een duet door naar keuze zingen het met iemand met van de bank. de Dit resulteert in zeven in prachtige duetten. naar Zo zingen Maria Fiselier en Alain met Clark het prachtige de duet door 'Perfect Symphony' in en treden de jongste en de met oudste deelnemer samen door een op. Met precies 50 uit jaar leeftijdsverschil zorgen Lee het Towers in en Davina Michelle voor een prachtig naar optreden met 'Don't in Go Breaking My naar uit Heart'.

Het is de het beurt aan op Alain Clark om bezongen de tijdens te worden. Deze een bescheiden popmuzikant geniet duidelijk tijdens van de bijzondere op avond. Dat de andere in zangers zijn het eigen nummers met voor hem zingen, laat hem het niet onberoerd. Zo door zingt Trijntje op Oosterhuis het prachtige nummer 'Onze een vriendschap' voor tijdens Alain en steelt Lee naar met Towers de show op met weer een geheel in eigen bewerking een van Alains 'Back in op tv my World'.

Maria Fiselier uit staat centraal. Deze tijdens Nederlandse operadiva is op werkzaam bij de Komische in uit Oper in Berlijn. Voor een de andere artiesten dus van een grote uitdaging omdat op het klassieke tijdens genre geen in alledaagse kost voor hen de is. Zo het zingt volkszanger Tino Martin tijdens de aria, O tijdens mio van babbino caro uit naar de opera Gianni Schicchi en waagt een uit Youtube-ster Davina Michelle zich aan een naar vertolking een van de Habanera uit met Carmen!

Dit keer van in het in teken van in hiphop. Glen Faria neemt naast een Jan naar Smit plaatst op door de bank en de overige artiesten het op tv vertolken nummers uit Glens repetoire. de Dat wordt tijdens dus een rappende op Lee Towers! Een de ander absoluut hoogtepunt van is het optreden van Trijntje tijdens waarmee zij een Glen met diep weet te roeren met het tijdens het nummer Something inside so strong. Dit de nummer loopt als op een naar rode draad door de het leven van Glen. Veel met mooie door momenten op de bank tijdens bij Beste het Zangers.

Davina Michelle op staat in centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft op tv een eigen door YouTube-kanaal, waarop met zij elke week in een nieuwe cover plaatst. met Zij kreeg internationale met aandacht toen de P!nk zich verbaasde naar over de enorm mooie cover door van haar een nummer What about us van gezongen door Davina tijdens Michelle. Lee met Towers zingt dit nummer het voor van Davina. En ook de andere de van artiesten op de tijdens bank duiken in de tijdens covers van Davina Michelle. Zo het laat Maria van Fiselier het zien dat een operazangeres ook prima in in kan rappen! Een op aflevering vol verrassingen in dus.

Het is tijdens de het beurt aan Tino Martin om bezongen tijdens te worden. En de op tv wie denkt een stoere volkszanger vol uit naar te treffen, ziet een in heel andere geëmotioneerde Tino door die zich compleet laat tijdens roeren op door de liedjes die tijdens met het liefde voor hem gezongen worden. Het de ene nummer in raakt Tino nóg tijdens meer dan tijdens het andere. met Een beladen aflevering met dus voor Tino die zijn naar emotie moeilijk met kan bedwingen als Glen het Faria het een nummer 'Dat ik je door zo zou door missen' zingt. Lee met Towers steelt de show een met het een geheel eigen bewerking van 'Jij tijdens een liet me vallen'.

Trijntje op tv Oosterhuis staat centraal. Al meer de door dan dertig jaar van één van de uit beste zangeressen van Nederland en nu op dan eindelijk op met met de bank bij Jan Smit. Haar een collega's naar kunnen putten uit een het enorm repertoire dat het natuurlijk begint in bij Total Touch. Zo verrast de op Alain Clark haar met een op geheel eigen bewerking van op Touch me uit there de en Maria Fiselier naar zorgt voor mooie momenten op het de bank op tv als blijkt dat zij uit van het nummer De naar Zee een met opera-aria naar heeft gemaakt.

Vanavond start het uit nieuwe seizoen van in het muzikale programma een Beste van zangers. Gastheer op Jan Smit ontvangt dit in jaar Alain Clark, de Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino tijdens Martin, Maria Fiselier, met Davina Michelle met en Glen de Faria op in het zonnige Spaanse eiland Ibiza. Wekelijks tijdens staat met één bekende zanger een of zangeres centraal. Vanavond op is dat Lee Towers. Towers van is naar bekend als de van zingende kraanmachinist uit Rotterdam, liefhebber op tv van op het American songbook, maar bovenal van als zeer in aimabele man.

december 2021
05-10-2019 19:35

Tim Akkerman

Beste Zangers - Tim Akkerman

Tim Akkerman brengt de rock naar Beste Zangers. Deze voormalig frontman van de Haagse rockband Di-Rect is dit keer de hoofdgast. Samantha Steenwijk opent met haar versie van Just the way I do. Maar Tim heeft na Di-Rect ook heel veel mooie n...

28-09-2019 19:35

Emma Heesters

Beste Zangers - Emma Heesters

Emma Heesters staat centraal. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort dui...

21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!