Programma gemist?

Singer-songwriter Ruben naar Annink wordt in bezongen door zijn collega's een Henk Poort, Samantha tijdens Steenman, de Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma op tv Heesters en Tim Akkerman. in Het het belooft een hele muzikale in avond te worden, in maar dat is niet in naar zo vreemd als we naar kijken naar door het repertoire van Ruben het Annink. Floor Jansen brengt een op Engelse versie van tijdens het op tv nummer 'Van de een liefde weet ik op tv niets' en Emma heeft een een eigen in versie van ' Wie ze door (hij) de was'.

Floor een Jansen, de op leadzangeres van de in Finse symfonische metalband Nightwish, op is de hoofdgast. Voor uit haar collega's de een hele uitdaging om uit haar repertoire te coveren. op tv Emma Heesters roert de Floor met haar van door versie van Strong (After van Forever) en door Samantha zingt het nummer Our op Decades in tijdens the Sun in het Nederlands met (Jij door zit voor altijd op tv in mij).

Rolf het Sanchez brengt latin vibes! Deze naar jonge reggaeton-zanger een wist veel roem te door vergaren in Latijns-Amerika het met zijn het zomerse salsa en raggaeton-muziek. in Emma uit Heesters brengt een heel vrolijke in zomerse in versie van 'El naar Universo' voor Rolf. Onze goedlachse een Rolf laat van zich ook in van zijn van gevoelige kant zien. met Dit komt onder het meer door het tijdens optreden van Henk tijdens Poort die het prachtige een 'Noelia' van Nino Bravo de zingt.

Het door is de de beurt aan het Samantha op Steenwijk om in bezongen te worden door een de overige beste zangers. van Deze het supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke de tijdens versies van haar nummers. Dit leidt door tot veel de mooie in momenten op de van bank. Zo heeft Emma Heesters met van het nummer naar 'Liefde tijdens voor altijd' een prachtig liefdesliedje naar gemaakt en op tv verbaast Floor Jansen iedereen van op de in bank met haar in bloedmooie versie van naar Mama.

Niemand naar minder dan Henk naar Poort staat centraal. Deze goedlachse door Amsterdamse tijdens opera- en van musicalzanger wordt verrast door op tv zijn collega's met erg tijdens mooie nummers. Iedereen heeft de speciaal voor Henk een een nummer de uitgekozen met dat voor hem een uit speciale betekenis heeft de en dat hij ooit zelf de opgenomen heeft. Zo op tv weet voormalig tijdens voorman van Di-rect het Tim Akkerman naar Henk diep te roeren de met het zijn versie van tijdens 'Breng hem thuis' uit de musical het door Les Misérables. Floor Jansen van het de van Finse metalband Nightwish maakt een op tv geheel eigen versie de van het het 'Vilja-Lied'. Klassiek en uit metal gaan dit keer in hand in op hand.

Vanavond is de het laatste aflevering uit van dit seizoen op tv van Beste naar Zangers, gepresenteerd door door Jan Smit. De laatste aflevering is in ook op dit jaar de naar duettenaflevering. Elke zanger mag op een duet naar naar keuze zingen met iemand door in van de bank. Dit resulteert in naar zeven prachtige van duetten. Zo zingen Maria het Fiselier een en Alain Clark uit het prachtige duet door 'Perfect Symphony' en in treden de jongste en het de oudste deelnemer in samen op. Met in precies 50 jaar op leeftijdsverschil zorgen Lee tijdens Towers en Davina door Michelle voor de een prachtig een optreden met 'Don't het Go Breaking My tijdens Heart'.

Het in is de beurt aan op tv Alain Clark om in bezongen het te worden. Deze bescheiden de popmuzikant geniet duidelijk van de de bijzondere avond. Dat in uit de andere zangers naar zijn eigen nummers voor hem zingen, door laat een hem niet onberoerd. Zo zingt met Trijntje Oosterhuis het in prachtige nummer op 'Onze naar vriendschap' voor Alain een en steelt Lee op Towers de show met weer een een geheel eigen tijdens bewerking van Alains 'Back van in naar my World'.

Maria naar Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse door de operadiva is werkzaam bij door de Komische Oper in Berlijn. de Voor de naar andere artiesten dus een met grote uitdaging omdat naar het klassieke op tv genre geen door alledaagse kost het voor hen is. Zo zingt uit volkszanger Tino Martin de van aria, O mio in babbino de caro uit met de opera Gianni Schicchi en waagt van tijdens Youtube-ster Davina Michelle het zich aan een vertolking van de op met Habanera uit Carmen!

Dit keer op in het tijdens teken van hiphop. op Glen Faria neemt naast Jan in op Smit plaatst op de de bank en de overige met artiesten vertolken in nummers uit op Glens repetoire. Dat van wordt dus een rappende Lee Towers! op Een door ander absoluut naar hoogtepunt is het optreden van naar Trijntje waarmee zij Glen van met diep weet te de roeren met het nummer het Something inside so tijdens strong. Dit nummer loopt als in een rode op tv draad door het leven van van Glen. op Veel mooie met momenten op de naar bank bij Beste uit Zangers.

Davina Michelle staat naar centraal. Deze uit 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft tijdens een van eigen YouTube-kanaal, in waarop zij elke week op tv een nieuwe cover plaatst. uit Zij de kreeg internationale aandacht toen P!nk naar zich verbaasde over de op enorm naar mooie cover van haar nummer van het What about us gezongen tijdens door Davina door Michelle. Lee Towers zingt dit naar nummer naar voor Davina. En ook het de andere artiesten op naar de in bank duiken in de van covers van Davina het Michelle. Zo laat Maria een Fiselier op tv zien dat een operazangeres een ook prima de kan rappen! Een aflevering vol met verrassingen tijdens dus.

Het is het de de beurt aan Tino Martin de om bezongen te worden. in En wie denkt naar een stoere volkszanger een vol te treffen, ziet op tv een het heel andere door geëmotioneerde Tino die zich met compleet laat tijdens roeren door de liedjes met die met liefde door voor hem gezongen worden. Het naar ene uit nummer raakt Tino nóg het meer dan het van andere. het Een beladen aflevering dus voor de Tino die tijdens zijn emotie moeilijk kan bedwingen van met als Glen Faria het nummer naar 'Dat ik tijdens je zo zou missen' uit zingt. Lee Towers door steelt de show met uit een met geheel eigen bewerking van op 'Jij liet me door vallen'.

Trijntje op Oosterhuis staat door centraal. Al meer dan dertig tijdens jaar uit één van de beste zangeressen van van Nederland en de nu dan eindelijk uit op de bank op tv bij Jan Smit. de Haar collega's kunnen putten door de uit een enorm repertoire dat natuurlijk naar het begint bij Total het Touch. Zo verrast Alain de Clark haar met een het geheel eigen het bewerking van met Touch me there en Maria Fiselier tijdens met zorgt voor mooie momenten tijdens op de bank als blijkt uit dat zij van door de het nummer De Zee een het opera-aria de heeft gemaakt.

Vanavond start het met nieuwe seizoen tijdens van het van muzikale programma tijdens Beste zangers. Gastheer Jan uit Smit ontvangt dit jaar Alain tijdens Clark, Trijntje Oosterhuis, met Lee Towers, Tino de Martin, door Maria Fiselier, Davina Michelle en naar Glen Faria tijdens op het zonnige Spaanse in met eiland Ibiza. Wekelijks staat in één bekende zanger of zangeres centraal. met met Vanavond is dat Lee Towers. Towers is uit bekend als de de zingende in kraanmachinist uit Rotterdam, liefhebber een van het American in songbook, maar bovenal uit als door zeer aimabele man.

In op deze bijzondere duetten-aflevering in staan alle zangers en zangeressen een centraal. met Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, met op tv Brace, Kenny B en Anita Meyer uit bestijgen dit naar keer een het podium met elkaar uit en brengen tijdens verschillende duetten ten uit gehore. Zo laten Tommie en Tania op van ons genieten met hun versie van door door 'Time Of My Life' en zingt een Maan samen met een Kenny 'You in Gotta van Walk'. Tot slot treden een alle zangers samen op met tijdens 'That's uit What Friends Are op For'.

Deze naar aflevering is de musical-aflevering van in Tommie door Christiaan. Gaan met alle andere artiesten ver uit een hun comfortzone het door een nummer te een zingen voor Tommie door uit één van de van vele musicals? Deze door aflevering is uit de musical-aflevering van met Tommie Christiaan. Gaan alle met andere artiesten ver van uit hun comfortzone een op tv door een nummer van te zingen voor naar Tommie uit één van van de vele musicals, uit waarin hij gespeeld heeft? een Om alvast in een tipje van de in sluier op te met lichten; we naar zien Kenny B tijdens in de rol een van Kenickie met Greased Lightnin'. van Tania een vertolkt een het nummer uit de musical Hoop en naar Brace zingt een een in nummer dat naar eigen zeggen uit goed bij hem de past. Welke dat is? van Dat op tv zie je in Beste door Zangers.

september 2019
21-09-2019 19:35

Ruben Annink

Beste Zangers - Ruben Annink

Singer-songwriter Ruben Annink wordt bezongen door zijn collega's Henk Poort, Samantha Steenman, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Emma Heesters en Tim Akkerman. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kij...

14-09-2019 19:35

Floor Jansen

Beste Zangers - Floor Jansen

Floor Jansen, de leadzangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, is de hoofdgast. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van Strong (After Forever) en Saman...

07-09-2019 19:30

Rolf Sanchez

Beste Zangers - Rolf Sanchez

Rolf Sanchez brengt latin vibes! Deze jonge reggaeton-zanger wist veel roem te vergaren in Latijns-Amerika met zijn zomerse salsa en raggaeton-muziek. Emma Heesters brengt een heel vrolijke zomerse versie van 'El Universo' voor Rolf. Onze g...

31-08-2019 19:35

Samantha Steenwijk

Beste Zangers - Samantha Steenwijk

Het is de de beurt aan Samantha Steenwijk om bezongen te worden door de overige beste zangers. Deze supersympathieke volkszangeres wordt verrast met persoonlijke versies van haar nummers. Dit leidt tot veel mooie momenten op de bank. Zo hee...

24-08-2019 19:30

Henk Poort

Beste Zangers - Henk Poort

Niemand minder dan Henk Poort staat centraal. Deze goedlachse Amsterdamse opera- en musicalzanger wordt verrast door zijn collega's met erg mooie nummers. Iedereen heeft speciaal voor Henk een nummer uitgekozen dat voor hem een speciale bet...

27-10-2018 20:30

Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Beste Zangers - Beste Zangers: duetten in laatste aflevering

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, gepresenteerd door Jan Smit. De laatste aflevering is ook dit jaar de duettenaflevering. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert...

20-10-2018 20:35

Alain Clark

Beste Zangers - Alain Clark

Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Dat de andere zangers zijn eigen nummers voor hem zingen, laat hem niet onberoerd. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het...

06-10-2018 20:30

Maria Fiselier

Beste Zangers - Maria Fiselier

Maria Fiselier staat centraal. Deze Nederlandse operadiva is werkzaam bij de Komische Oper in Berlijn. Voor de andere artiesten dus een grote uitdaging omdat het klassieke genre geen alledaagse kost voor hen is. Zo zingt volkszanger Tino Ma...

29-09-2018 20:30

Glen Farla

Beste Zangers - Glen Farla

Dit keer in het teken van hiphop. Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire. Dat wordt dus een rappende Lee Towers! Een ander absoluut hoogtepunt is het optreden van Tri...

22-09-2018 20:30

Davina Michelle

Beste Zangers - Davina Michelle

Davina Michelle staat centraal. Deze 23-jarige Rotterdamse zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop zij elke week een nieuwe cover plaatst. Zij kreeg internationale aandacht toen P!nk zich verbaasde over de enorm mooie cover van haar...

15-09-2018 20:30

Tino Martin

Beste Zangers - Tino Martin

Het is de beurt aan Tino Martin om bezongen te worden. En wie denkt een stoere volkszanger vol te treffen, ziet een heel andere geëmotioneerde Tino die zich compleet laat roeren door de liedjes die met liefde voor hem gezongen worden. Het e...

08-09-2018 20:30

Trijntje Oosterhuis

Beste Zangers - Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis staat centraal. Al meer dan dertig jaar één van de beste zangeressen van Nederland en nu dan eindelijk op de bank bij Jan Smit. Haar collega's kunnen putten uit een enorm repertoire dat natuurlijk begint bij Total Touch....

01-09-2018 20:30

Lee Towers

Beste Zangers - Lee Towers

Vanavond start het nieuwe seizoen van het muzikale programma Beste zangers. Gastheer Jan Smit ontvangt dit jaar Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria op het zonnige Spaanse ...

08-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 8: Duetten

In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore....

01-07-2017 20:25

Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Beste Zangers - Beste Zangers | Aflevering 7: Tommie Christiaan

Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Christiaan. Gaan alle andere artiesten ver uit hun comfortzone door een nummer te zingen voor Tommie uit één van de vele musicals? Deze aflevering is de musical-aflevering van Tommie Chris...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Beste Zangers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beste Zangers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beste Zangers bij Beste Zangers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beste Zangers. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beste Zangers gemist

Uitzending gemist van Beste Zangers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Beste Zangers, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Beste Zangers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Beste Zangers? Hier kun je alle uitzendingen van Beste Zangers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 21-09-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord