Programma gemist?

Bayless en Janet het Conley in zijn al meer dan op dertig jaar pastors in op tv de Cottonwood tijdens Church. tijdens In deze preek een zullen zij hun kennis en ervaring door met je delen. naar Ontdek op welke uit vier belangrijke gebieden door God verlangt naar op tv groei voor Zijn tijdens tijdens kinderen.

In deze naar preek delen Bayless uit en Janet naar Conley hun enorme kennis en het een ervaring van meer dan dertig uit jaar de pastoraat in de uit Cottonwood Church. Ontdek vier door belangrijke gebieden waar God verlangt een naar groei voor met al Zijn op kinderen en in de kerk als het geheel.

Als op tv ons hart werkelijk van uit God is, moeten we het Hem het ook onze bezittingen, onze het tijd op tv en onze talenten geven. Maar van hoe veranderen een we van mensen die alleen op het geld voor zichzelf uit uitgeven, in gulle het mensen die investeren in Gods het koninkrijk? op tv In deze preek op tv spreekt Bayless Conley op over vrijgevigheid. Leer hoe, door door te bidden en uit te geven, al je door behoeften overvloedig de door de hemel kunnen op met worden vervuld, als je Gods roeping een volgt op om je bezittingen op te in uit geven.

Hoe veranderen met we mensen die alleen tijdens geld uit voor zichzelf uitgeven in gulle naar de mensen die investeren het in Gods koninkrijk? Als ons met hart werkelijk van God uit is, moeten de we Hem in ook onze bezittingen, op onze tijd in en onze talenten geven. door Leer hoe, door te bidden van en te op tv geven, al je de behoeften overvloedig op tv door de het hemel worden vervuld, terwijl je tijdens Gods op tv roeping volgt om je een bezittingen op te in geven.

Ben je uit aan het op wachten tot God je tijdens uit een probleem in of situatie helpt? Je van hebt gebeden en het je een vertrouwt God, maar aan op tv de horizon zie op je nergens het schip tijdens op tv met je gebedsverhoring. in Gebruik dan deze wachttijd! in Bayless Conley geeft je een vier naar praktische tips over wat je moet in doen terwijl het je op wacht tot God het ingrijpt en op het tijdens toneel verschijnt.

Denk met je soms: 'Ik met heb het zo druk tijdens Ik weet de niet hoe een ik het allemaal moet doen, ik van kom tijd te op tv kort!'? Gods met oplossing voor dit de probleem lijkt de logisch te zijn. In de de Bijbel leert Hij op ons om de één dag van de door week, uit de sabbat, te de reserveren voor lichamelijke rust en door geestelijke een oefening. Zijn van plan voor ons is om door de van genade meer te op bereiken in zes dagen dan op door eigen kracht van in zeven.Dus wat door is een de sabbat precies? uit Wanneer en hoe het moet een christen deze tijdens houden?

Vind in antwoorden op uw levensvragen met uit pastor met Bayless Conley van van de Cottonwood Church in van Californië.

Vind antwoorden het op uw levensvragen op tv met pastor door Bayless Conley van de Cottonwood met Church het in Californië.

Vind met antwoorden op een uw levensvragen met het pastor Bayless Conley van op de Cottonwood Church een in Californië.

Vind door antwoorden op door uw levensvragen met pastor Bayless Conley met de van de Cottonwood Church in op tv Californië.

Vind op antwoorden op uw levensvragen van met pastor Bayless Conley in een van de Cottonwood Church uit in Californië.

Wat naar kunnen we leren van de op tv gelijkenissen door tussen de verloren zoon, naar de verloren munt en de met de verloren schapen? Bayless Conley van laat in deze in preek zien hoe uit graag God met tijdens ons uit wil samenwerken om verloren naar mensen te naar bereiken. Hij moedigt de ons aan om een een getuigenis te zijn uit en om zoekende mensen in van in onze omgeving te tijdens vertellen over Gods uit liefde.

Jezus tijdens is gekomen om het verlorene op tv te zoeken en op tv te vinden, zoals met met de gelijkenissen van de verloren met zoon, het de verloren munt en het het verloren door schaap ons vertellen. uit Maar kunnen we in deze gelijkenissen de op tv nog iets anders ontdekken? Bayless Conley op tv laat in de deze op tv preek zien hoezeer door God ons wil door gebruiken om verloren mensen de te bereiken.

In uit deze Moederdagpreek toont het Harrison Conley ons drie de belangrijke door ingrediënten voor een op groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding in en nederigheid. Dit alles uit markeerde een moeder in van de Bijbel, wiens het geloof Jezus 'groot' door noemde. Ontdek het door dit verhaal hoe in van je je op moeilijke tijden tijdens kunt voorbereiden en je uit een geloof sterk maakt. Vandaag speciaal op voor alle uit moeders, maar van natuurlijk geldig voor ons door allemaal!

Wat met is de zin van de het leven? op Waarom zijn we het gemaakt? Om dicht op bij God op te zijn, zegt uit Bayless Conley. Hij tijdens legt in deze het preek uit dat God onze gebeden, op onze gaven een en onze goedheid op tv wil het gebruiken, zodat mensen om ons op heen in Hem kunnen leren kennen. Met behulp met van de naar gelijkenis van de een onvruchtbare vijgenboom, daagt naar hij uit ons uit de tijd waarin op we leven in te erkennen.

april 2020
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!