Programma gemist?

Bayless en Janet uit Conley zijn al met meer met dan dertig met jaar pastors in de Cottonwood het Church. naar In deze preek in zullen zij hun kennis en de ervaring in met je delen. Ontdek van op welke vier door belangrijke gebieden God verlangt naar door groei een voor Zijn op tv kinderen.

In op deze preek delen van Bayless en in Janet Conley hun enorme door kennis en ervaring van meer een met dan dertig jaar pastoraat in de de Cottonwood Church. de Ontdek vier belangrijke gebieden tijdens het waar God verlangt naar groei van voor al van Zijn kinderen en de met kerk met als geheel.

Als in ons hart het werkelijk van God is, uit moeten we Hem ook de onze in bezittingen, onze tijd en in onze talenten geven. van Maar hoe het veranderen we van van mensen die alleen geld voor zichzelf met tijdens uitgeven, in gulle het mensen die investeren in Gods naar koninkrijk? In deze in preek door spreekt Bayless Conley over vrijgevigheid. het Leer hoe, door te tijdens bidden en tijdens te geven, van al je behoeften tijdens overvloedig door de hemel van kunnen uit worden vervuld, als je Gods roeping tijdens een volgt om je bezittingen een op te met geven.

Hoe veranderen we op mensen die alleen tijdens geld voor zichzelf uit met uitgeven in gulle naar mensen die investeren op in Gods koninkrijk? Als ons op hart werkelijk van God de is, moeten op tv we Hem naar ook onze bezittingen, op onze tijd en onze talenten de geven. tijdens Leer hoe, door te bidden tijdens op en te geven, al je behoeften in in overvloedig door de hemel worden op vervuld, terwijl tijdens je Gods roeping volgt om een je bezittingen tijdens op te het geven.

Ben je uit aan het met wachten tot God een je uit de een probleem of situatie helpt? het Je hebt gebeden en in je vertrouwt God, het maar aan de een horizon tijdens zie je tijdens nergens het schip met je gebedsverhoring. een het Gebruik dan deze wachttijd! met Bayless Conley geeft naar je vier praktische tips het over wat je met moet doen terwijl je het wacht de tot God de ingrijpt en op in het toneel verschijnt.

Denk je op soms: uit 'Ik heb het zo druk van Ik weet niet hoe op tv ik het uit allemaal uit moet doen, ik kom van tijd te kort!'? Gods uit oplossing voor dit van probleem lijkt van logisch te zijn. uit In de Bijbel uit leert Hij naar ons om één dag uit van de week, de uit sabbat, te reserveren voor in naar lichamelijke rust en geestelijke in oefening. Zijn plan voor ons uit van is om door door genade meer te bereiken in tijdens zes dagen dan op op eigen kracht in uit zeven.Dus wat is met de sabbat met precies? Wanneer door en hoe moet een christen in deze een houden?

Vind antwoorden op op uw levensvragen door met tijdens pastor Bayless Conley van in de Cottonwood Church in een Californië.

Vind antwoorden op op uw levensvragen op met door pastor Bayless Conley van de Cottonwood uit een Church in Californië.

Vind uit antwoorden op uw levensvragen op met pastor Bayless Conley van van naar de Cottonwood Church in in Californië.

Vind antwoorden op het uw levensvragen met uit pastor het Bayless Conley van de op tv Cottonwood Church in de Californië.

Vind antwoorden naar op uw levensvragen met in pastor Bayless Conley uit van de op tv Cottonwood van Church in Californië.

Wat kunnen we het leren van de de gelijkenissen tussen de door verloren zoon, de een verloren naar munt en naar de verloren schapen? Bayless Conley laat de tijdens in deze preek zien hoe graag van op God met ons uit wil samenwerken om verloren mensen te een bereiken. door Hij moedigt ons aan om door een met getuigenis te zijn en om uit tijdens zoekende mensen in van onze omgeving te vertellen naar over Gods in liefde.

Jezus tijdens is gekomen om het verlorene een te zoeken met en te vinden, zoals de de gelijkenissen van door de de verloren zoon, op tv de verloren munt en het op verloren schaap ons uit vertellen. Maar kunnen we de in op tv deze gelijkenissen van nog iets anders ontdekken? Bayless Conley tijdens laat in deze met preek zien hoezeer in God ons wil het gebruiken een om verloren de mensen te bereiken.

In op deze Moederdagpreek toont Harrison in Conley ons drie in belangrijke ingrediënten het voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, op aanbidding en nederigheid. tijdens Dit alles de markeerde een een moeder in de Bijbel, uit wiens geloof Jezus 'groot' een met noemde. Ontdek door dit uit verhaal hoe je de je op tijdens moeilijke tijden kunt voorbereiden uit en je met geloof sterk maakt. Vandaag door speciaal voor een alle moeders, maar natuurlijk met geldig voor ons de allemaal!

Wat het is de zin van het in leven? Waarom naar zijn we gemaakt? de Om dicht van bij God te zijn, zegt tijdens Bayless Conley. het Hij met legt in deze preek van uit dat God de onze gebeden, het onze gaven en onze goedheid wil op gebruiken, zodat mensen op om ons heen op Hem kunnen door leren kennen. Met behulp de tijdens van de gelijkenis van de onvruchtbare van de vijgenboom, daagt hij ons uit de op tijd waarin we op tv naar leven te erkennen.

oktober 2019
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!