Programma gemist?

Bayless in en Janet Conley naar zijn al in meer dan dertig jaar op tv pastors in de op tv Cottonwood Church. In deze uit preek zullen zij hun van kennis en ervaring met met tijdens je delen. Ontdek op welke het door vier belangrijke gebieden een God verlangt naar groei in voor Zijn van kinderen.

In deze met preek de delen Bayless en Janet in Conley hun enorme tijdens kennis en ervaring van meer naar dan dertig jaar de de pastoraat in de Cottonwood door Church. Ontdek vier met belangrijke gebieden waar in God verlangt naar groei voor in al Zijn een kinderen uit en de kerk uit als geheel.

Als ons van hart werkelijk van God op tv is, moeten in we in Hem ook onze bezittingen, op tv onze tijd en onze uit talenten op tv geven. Maar hoe veranderen we de van van mensen die alleen geld voor zichzelf uit uitgeven, in gulle tijdens mensen die investeren met in Gods koninkrijk? van In van deze preek het spreekt Bayless Conley in over vrijgevigheid. Leer hoe, uit door te bidden en te tijdens van geven, al je behoeften overvloedig door op tv de hemel kunnen in worden uit vervuld, als je Gods roeping naar in volgt om je bezittingen op te op tv door geven.

Hoe veranderen het we tijdens mensen die alleen een geld voor zichzelf uitgeven in van gulle mensen die investeren uit in van Gods koninkrijk? Als ons door hart werkelijk van op God is, moeten door we het Hem ook onze bezittingen, onze tijd tijdens door en onze talenten geven. Leer op tv hoe, door op te bidden en te door geven, al je van behoeften overvloedig door de een hemel worden in vervuld, terwijl je Gods de roeping volgt om door van je bezittingen op te het geven.

Ben je aan van het wachten uit tot God je uit uit een op probleem of situatie helpt? Je met hebt gebeden door en een je vertrouwt God, maar aan op de horizon zie je een uit nergens het schip met de je gebedsverhoring. tijdens Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley van geeft de je vier praktische tips de over wat het je moet doen terwijl met je wacht tot het God het ingrijpt en op op tv het toneel verschijnt.

Denk een je soms: uit 'Ik heb het zo druk Ik op tv met weet niet hoe ik het met allemaal moet doen, ik door met kom tijd te kort!'? Gods oplossing op op voor dit probleem lijkt logisch te door zijn. In de uit Bijbel leert Hij uit ons om één in dag van de uit week, de van sabbat, te door reserveren voor lichamelijke rust op tv en naar geestelijke oefening. Zijn plan voor de ons is om in door naar genade meer te bereiken op tv in zes een dagen dan op een eigen kracht in zeven.Dus wat is de de sabbat naar precies? Wanneer op en hoe naar moet een christen naar deze houden?

Vind het antwoorden op uw levensvragen met op pastor Bayless door Conley met van de Cottonwood Church in naar Californië.

Vind antwoorden op door uw levensvragen met uit pastor Bayless van Conley van van de Cottonwood op tv Church in Californië.

Vind antwoorden op de uw tijdens levensvragen met pastor Bayless tijdens Conley van de een Cottonwood Church uit in Californië.

Vind uit antwoorden op uw op levensvragen met pastor op tv Bayless Conley van de in Cottonwood Church naar in Californië.

Vind uit antwoorden op uw op levensvragen met pastor Bayless het Conley van de de Cottonwood Church in in Californië.

Wat kunnen we het leren van naar de gelijkenissen tussen met de het verloren zoon, de verloren munt op tv en naar de verloren schapen? door Bayless Conley laat in op deze preek zien op hoe graag God met ons van wil in samenwerken om verloren mensen in te bereiken. Hij moedigt op ons met aan om een getuigenis in te zijn en van om in zoekende mensen in met onze omgeving te vertellen over Gods uit het liefde.

Jezus is door gekomen om het verlorene met te zoeken op tv en te een vinden, zoals de naar gelijkenissen van de verloren zoon, op de het verloren munt en het door verloren schaap met ons vertellen. Maar de kunnen we in deze gelijkenissen in nog iets uit anders ontdekken? een Bayless Conley laat in op tv deze door preek zien hoezeer God ons op tv wil op gebruiken om verloren mensen uit te bereiken.

In naar deze Moederdagpreek toont Harrison Conley naar ons drie belangrijke van ingrediënten van voor een groot geloof: op tv doorzettingsvermogen, aanbidding en op nederigheid. Dit alles op tv markeerde een moeder door in de Bijbel, wiens uit geloof Jezus 'groot' in noemde. Ontdek tijdens door in dit verhaal hoe door je je op op tv moeilijke tijden kunt voorbereiden door en je geloof sterk maakt. op tv Vandaag speciaal tijdens voor alle moeders, maar een natuurlijk geldig het voor een ons allemaal!

Wat is de van uit zin van het leven? Waarom op zijn we gemaakt? op tv Om dicht naar bij God te zijn, in zegt Bayless Conley. Hij op legt in van deze van preek uit dat God onze met gebeden, tijdens onze gaven en onze goedheid de wil op gebruiken, zodat mensen om ons op heen Hem op kunnen leren kennen. Met behulp op van de gelijkenis op een van de onvruchtbare vijgenboom, daagt hij tijdens ons uit met de door tijd waarin we leven te tijdens erkennen.

december 2020
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!