Programma gemist?

Bayless en van Janet Conley zijn tijdens al meer met dan dertig jaar in pastors in door de Cottonwood Church. In deze preek op zullen zij tijdens hun kennis en ervaring een met in je delen. op Ontdek op welke vier belangrijke gebieden een de God verlangt naar groei voor de Zijn het kinderen.

In deze preek uit delen Bayless en met Janet een Conley hun enorme kennis uit en met ervaring van meer dan dertig van jaar pastoraat door in de Cottonwood Church. Ontdek de uit vier belangrijke gebieden waar uit God verlangt naar groei voor in al Zijn kinderen uit het en de kerk als met geheel.

Als uit ons hart werkelijk van op God is, moeten we in Hem van ook onze door bezittingen, onze tijd en onze talenten naar geven. naar Maar hoe door veranderen we van de mensen die alleen geld voor in zichzelf uitgeven, in in gulle de mensen die investeren in naar Gods koninkrijk? In deze met preek spreekt Bayless Conley het over vrijgevigheid. een Leer hoe, door te het met bidden en te door geven, al je behoeften door overvloedig door de hemel van kunnen op worden vervuld, als je Gods roeping op tv in volgt om je bezittingen op te op een geven.

Hoe veranderen we het uit mensen die alleen tijdens geld voor zichzelf in uitgeven in gulle mensen die op tv investeren in Gods op tv koninkrijk? Als ons hart de een werkelijk van God is, uit moeten we in Hem ook onze bezittingen, onze tijd in en onze op tv talenten geven. Leer hoe, door door te met bidden op tv en te geven, al je op tv behoeften overvloedig door de uit hemel worden vervuld, de terwijl je een Gods roeping volgt om in je in bezittingen op te uit geven.

Ben je aan de het wachten door tot God je uit in een een probleem of situatie op tv helpt? Je een hebt gebeden en je vertrouwt van God, maar aan op de horizon zie in je nergens het schip naar in met je gebedsverhoring. Gebruik in dan deze wachttijd! Bayless Conley uit de geeft je vier op praktische tips over wat je moet het doen terwijl je tijdens wacht tot tijdens God ingrijpt en op op tv het een toneel verschijnt.

Denk het je soms: 'Ik door heb het zo druk met Ik weet het niet hoe ik het met allemaal moet doen, naar ik van kom tijd te kort!'? Gods oplossing tijdens voor dit uit probleem lijkt logisch te van tijdens zijn. In de door Bijbel leert Hij ons om in één dag van van de op tv week, de sabbat, van te reserveren voor het lichamelijke rust en geestelijke oefening. Zijn naar plan voor ons uit is om naar door genade meer naar te bereiken in op zes dagen dan een op eigen kracht naar in zeven.Dus wat het is uit de sabbat precies? Wanneer en hoe naar moet een door christen deze de houden?

Vind door antwoorden op naar uw levensvragen met pastor in Bayless Conley van de Cottonwood van Church in uit Californië.

Vind uit antwoorden op uw met levensvragen met pastor Bayless naar Conley van de op Cottonwood Church de in Californië.

Vind op antwoorden op uw levensvragen met op pastor Bayless Conley op tv van de met Cottonwood Church uit in Californië.

Vind de antwoorden op door uw levensvragen met pastor Bayless Conley op van naar de Cottonwood Church in in Californië.

Vind antwoorden uit op uw het levensvragen met pastor in Bayless Conley door van de Cottonwood Church het in Californië.

Wat uit kunnen we leren op tv van de gelijkenissen tussen de tijdens verloren zoon, de op verloren munt en door de verloren in schapen? Bayless een Conley laat uit in deze preek zien door hoe graag God met ons naar wil samenwerken om het verloren mensen tijdens te uit bereiken. Hij moedigt het ons aan om een getuigenis tijdens te zijn tijdens en om in zoekende mensen in onze de omgeving te vertellen met over Gods tijdens liefde.

Jezus is gekomen in om het verlorene op te zoeken op tv en te op vinden, zoals de gelijkenissen een van de naar verloren zoon, de uit verloren munt en de het verloren uit schaap ons vertellen. de Maar kunnen we in deze gelijkenissen het nog een iets anders tijdens ontdekken? Bayless Conley laat in deze tijdens preek zien uit hoezeer God ons tijdens wil gebruiken om in verloren de mensen te bereiken.

In deze Moederdagpreek van toont van Harrison Conley ons in drie belangrijke ingrediënten uit voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, in aanbidding uit en nederigheid. Dit alles van markeerde door een moeder in de Bijbel, de wiens geloof op tv Jezus 'groot' van noemde. Ontdek door dit verhaal van hoe van je je op het moeilijke tijden kunt voorbereiden en tijdens je geloof sterk op tv maakt. Vandaag het speciaal voor uit alle moeders, maar natuurlijk geldig voor een ons op allemaal!

Wat is een de door zin van het leven? van Waarom zijn we in gemaakt? Om dicht door bij God in te zijn, zegt door Bayless Conley. Hij legt in op tv deze preek naar uit dat God onze uit gebeden, onze gaven door en onze goedheid naar wil gebruiken, zodat het mensen om van ons heen het Hem kunnen leren met kennen. Met behulp van de op gelijkenis van de de onvruchtbare een vijgenboom, daagt hij ons in uit de tijdens tijd waarin we door leven te erkennen.

augustus 2021
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!