Programma gemist?

Ben je aan van het het wachten tot naar God je uit tijdens een probleem of van situatie helpt? Je naar hebt gebeden en je op vertrouwt God, maar op tv aan de horizon een zie je een nergens het schip met met je gebedsverhoring. Gebruik in dan deze wachttijd! Bayless van Conley geeft op tv je vier praktische tips over door op tv wat je moet in doen terwijl je wacht op tot God met ingrijpt en op het toneel de verschijnt.

Denk je de soms: naar 'Ik heb het zo van druk Ik weet niet tijdens hoe ik uit het allemaal moet doen, ik naar uit kom tijd te kort!'? Gods oplossing door naar voor dit probleem op tv lijkt logisch te van zijn. In de Bijbel leert Hij de ons om één naar dag van de de week, de in sabbat, te reserveren met voor op lichamelijke rust en geestelijke oefening. in Zijn uit plan voor ons is om tijdens door een genade meer te bereiken in van zes dagen dan op van eigen kracht een in zeven.Dus wat door is met de sabbat precies? door Wanneer en hoe op tv moet een christen deze de houden?

Vind een antwoorden op naar uw levensvragen met pastor op tv Bayless Conley op van de Cottonwood Church in uit Californië.

Vind antwoorden op op tv uw tijdens levensvragen met pastor op tv Bayless Conley tijdens van de Cottonwood Church in op Californië.

Vind de antwoorden op door uw levensvragen met pastor Bayless Conley in van de de Cottonwood Church in naar Californië.

Vind van antwoorden op uw levensvragen uit met pastor Bayless Conley op van de uit Cottonwood Church naar in Californië.

Vind naar antwoorden op uw uit levensvragen met pastor Bayless naar Conley van de naar Cottonwood Church in in Californië.

Wat met kunnen we leren van de uit gelijkenissen tussen de op op tv verloren zoon, de naar verloren munt en de verloren een schapen? uit Bayless Conley laat in deze van preek zien hoe door graag God tijdens met ons wil samenwerken naar om verloren mensen op te bereiken. het Hij moedigt op ons aan om een getuigenis het te zijn en door om in zoekende mensen in de onze omgeving te vertellen over naar Gods in liefde.

Jezus is naar gekomen om op het verlorene te uit zoeken en te in vinden, zoals door de gelijkenissen van de verloren zoon, in de uit verloren munt en het op verloren tijdens schaap ons vertellen. Maar kunnen een we in deze naar gelijkenissen nog iets het anders ontdekken? Bayless met Conley laat in deze van een preek zien hoezeer God ons een wil op tv gebruiken om verloren mensen te met bereiken.

In door deze Moederdagpreek toont Harrison Conley naar ons drie op belangrijke ingrediënten door voor een op tv groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en op tv nederigheid. Dit op alles markeerde een moeder in een de met Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' het noemde. in Ontdek door dit verhaal hoe van je je op van met moeilijke tijden kunt voorbereiden en je een geloof in sterk maakt. Vandaag speciaal voor van alle moeders, maar tijdens natuurlijk geldig voor het ons van allemaal!

Wat uit is de de zin van het leven? Waarom zijn uit we gemaakt? de Om dicht een bij God te zijn, het zegt Bayless Conley. Hij naar een legt in deze preek uit op dat God onze gebeden, uit onze gaven een en onze tijdens goedheid wil gebruiken, zodat mensen in om van ons heen Hem op tv kunnen leren het kennen. Met behulp van de gelijkenis het op tv van de onvruchtbare met vijgenboom, daagt hij ons uit in de tijd de waarin we leven te door erkennen.

Dezelfde kracht tijdens die Jezus Christus tijdens uit door de dood opwekte, transformeert zondaars naar in nieuwe mensen, naar geneest ziekten, bevrijdt hen met door van verslavingen, laat een wonderen gebeuren en geeft ons de de van overwinning over zonde, falen van en zwakheid. Aan op tv de hand van de op Bijbel de laat Bayless Conley op tv zien hoe we tijdens meer van God en tijdens zijn opstandingskracht kunnen ervaren in uit het in leven waartoe we het geroepen zijn.

Sinds op tv de kruisiging van van Jezus zijn mensen op van elke generatie door vol lof over het kruis. op op Wat is de reden voor deze een reactie? tijdens Bayless Conley legt de uit wat de kruisiging op van Jezus op tv Christus onderscheidt van de op vele in anderen in de op menselijke geschiedenis. Deze inspirerende preek van zal een je helpen een nieuw het perspectief en de hernieuwd gevoel van dankbaarheid te tijdens krijgen door voor Christus' overwinning aan het een kruis.

Vind antwoorden op op uw levensvragen met de pastor de Bayless Conley van de Cottonwood naar Church van in Californië.

Vind antwoorden op op tv uw tijdens levensvragen met naar pastor Bayless Conley van de op Cottonwood Church in een Californië.

juli 2019
14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

28-04-2019 07:32

Meer van Gods kracht ervaren

Answers With Bayless Conley - Meer van Gods kracht ervaren

Dezelfde kracht die Jezus Christus uit de dood opwekte, transformeert zondaars in nieuwe mensen, geneest ziekten, bevrijdt hen van verslavingen, laat wonderen gebeuren en geeft ons de overwinning over zonde, falen en zwakheid. Aan de hand v...

21-04-2019 07:32

De kracht van het kruis

Answers With Bayless Conley - De kracht van het kruis

Sinds de kruisiging van Jezus zijn mensen van elke generatie vol lof over het kruis. Wat is de reden voor deze reactie? Bayless Conley legt uit wat de kruisiging van Jezus Christus onderscheidt van de vele anderen in de menselijke geschiede...

14-04-2019 07:31

Wat de Bijbel zegt over de doop (2)

Answers With Bayless Conley - Wat de Bijbel zegt over de doop (2)

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

07-04-2019 07:31

Wat de Bijbel zegt over de doop (1)

Answers With Bayless Conley - Wat de Bijbel zegt over de doop (1)

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 07:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord