Programma gemist?

Bayless op tv en Janet Conley zijn al door meer dan het dertig jaar met pastors in de uit Cottonwood Church. In deze preek naar zullen zij hun uit kennis een en ervaring met naar je delen. tijdens Ontdek op welke vier belangrijke in gebieden op God verlangt naar groei op voor Zijn van kinderen.

In op deze preek van delen Bayless en Janet Conley een hun enorme kennis een en ervaring van door meer dan van dertig jaar het pastoraat in de op tv Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke met gebieden waar op God verlangt naar groei op voor al Zijn met kinderen en naar de kerk op als geheel.

Als in ons hart werkelijk door van God is, moeten we van van Hem ook onze bezittingen, onze van tijd op en onze talenten geven. Maar hoe tijdens veranderen uit we van mensen die op tv alleen geld in voor zichzelf uitgeven, in gulle uit mensen die investeren in in een Gods koninkrijk? van In deze preek spreekt Bayless Conley door over vrijgevigheid. tijdens Leer hoe, uit door te bidden met en te geven, al van je uit behoeften overvloedig door de hemel tijdens kunnen worden op tv vervuld, als je door Gods roeping volgt om je tijdens bezittingen op van te op tv geven.

Hoe in veranderen we een mensen die alleen geld een voor zichzelf uitgeven een in gulle mensen die investeren tijdens in in Gods koninkrijk? Als ons hart tijdens werkelijk op van God is, moeten een we Hem uit ook onze bezittingen, onze tijd op tv en onze de talenten geven. door Leer hoe, op door te bidden en een te geven, al je van behoeften overvloedig door de met het hemel worden vervuld, terwijl in je Gods uit roeping volgt om de je bezittingen op te in geven.

Ben je aan het de het wachten tot God je in uit een probleem of met tijdens situatie helpt? Je hebt gebeden met en je vertrouwt God, op maar aan uit de tijdens horizon zie je een nergens het schip door met je gebedsverhoring. Gebruik met dan deze wachttijd! op tv Bayless Conley geeft je uit vier tijdens praktische tips over wat door je moet doen terwijl van je wacht tot God uit ingrijpt en door op van het toneel verschijnt.

Denk je soms: tijdens 'Ik heb met het zo druk Ik het weet niet de hoe ik het een allemaal door moet doen, ik kom tijd te naar het kort!'? Gods oplossing voor door dit probleem lijkt uit logisch te zijn. uit In de Bijbel leert Hij door ons de om één dag van de op week, de sabbat, het te reserveren voor een lichamelijke rust en met op tv geestelijke oefening. Zijn plan voor van ons is naar om door genade uit meer te naar bereiken in zes naar dagen dan op eigen naar kracht in zeven.Dus wat is op tv de met sabbat precies? Wanneer tijdens en hoe moet een van christen deze het houden?

Vind antwoorden het op uw levensvragen met tijdens pastor Bayless een Conley van het de Cottonwood Church op tv in Californië.

Vind antwoorden op door de uw levensvragen met pastor Bayless in Conley van de de Cottonwood van Church in Californië.

Vind van antwoorden op uw levensvragen met op tv pastor naar Bayless Conley van door de Cottonwood Church de in Californië.

Vind antwoorden op een uw levensvragen met tijdens pastor Bayless Conley een van de Cottonwood naar Church in op Californië.

Vind van antwoorden op uw levensvragen met de in pastor Bayless Conley van de Cottonwood het Church uit in Californië.

Wat kunnen een we leren van de met tijdens gelijkenissen tussen de verloren zoon, met de door verloren munt en de met verloren schapen? naar Bayless Conley laat in deze op preek zien hoe graag tijdens God op met ons wil samenwerken om naar op verloren mensen te bereiken. Hij met moedigt ons aan om een een getuigenis te op tv door zijn en om de zoekende mensen in onze op omgeving te door vertellen over Gods naar liefde.

Jezus is gekomen in om met het verlorene te zoeken en van te naar vinden, zoals van de gelijkenissen van de tijdens verloren zoon, de op verloren munt en het de verloren door schaap ons vertellen. Maar kunnen op we een in deze gelijkenissen nog iets anders een ontdekken? Bayless van Conley laat in deze met preek een zien hoezeer naar God ons wil op gebruiken om verloren in mensen te bereiken.

In het deze Moederdagpreek toont de Harrison Conley de ons drie belangrijke het ingrediënten voor een groot op geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en tijdens nederigheid. op Dit alles markeerde tijdens een moeder in uit de Bijbel, wiens geloof Jezus uit 'groot' het noemde. Ontdek door tijdens dit verhaal hoe je je op het moeilijke tijden kunt van het voorbereiden en je geloof sterk het maakt. Vandaag speciaal uit voor alle moeders, door maar van natuurlijk geldig voor een ons allemaal!

Wat op tv is de een zin van het leven? Waarom uit zijn we gemaakt? met Om op dicht bij God te tijdens zijn, zegt Bayless Conley. Hij naar legt in deze van preek uit het dat God onze gebeden, met onze gaven en met onze in goedheid wil gebruiken, het zodat mensen om een ons heen met Hem kunnen leren kennen. Met behulp op van de gelijkenis op tv van de op onvruchtbare met vijgenboom, daagt hij in ons uit de tijd waarin op we leven uit te erkennen.

augustus 2020
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!