Programma gemist?

Bayless en Janet naar Conley zijn naar al meer dan dertig op tv jaar pastors het in in de Cottonwood Church. In deze van preek zullen in zij hun kennis in en ervaring met je de delen. Ontdek op welke naar vier op belangrijke gebieden God verlangt naar door groei tijdens voor Zijn met kinderen.

In op tv deze preek het delen Bayless en op Janet Conley hun enorme kennis de en ervaring van op tv meer dan dertig het jaar tijdens pastoraat in de van Cottonwood Church. Ontdek op vier belangrijke gebieden waar God verlangt van naar door groei voor al uit Zijn kinderen en de kerk naar als tijdens geheel.

Als ons een hart op tv werkelijk van God is, moeten we de Hem ook onze van het bezittingen, onze tijd met en onze talenten geven. Maar hoe uit in veranderen we van mensen die in alleen geld op voor zichzelf uitgeven, tijdens in gulle mensen die investeren van in Gods door koninkrijk? In op tv deze preek op tv spreekt Bayless Conley met over vrijgevigheid. Leer hoe, door te het in bidden en te op geven, al je op tv behoeften overvloedig door de hemel kunnen van worden vervuld, tijdens als je Gods tijdens roeping volgt om uit je bezittingen op te een de geven.

Hoe veranderen we de mensen die door alleen geld uit voor zichzelf uitgeven de in gulle mensen op die investeren in Gods koninkrijk? met in Als ons hart werkelijk van God de is, moeten we met Hem de ook onze bezittingen, onze op tv tijd en onze talenten naar geven. Leer uit hoe, op tv door te bidden en te geven, een al je door behoeften overvloedig door de op tv hemel worden vervuld, de terwijl je door Gods een roeping volgt om je bezittingen het op te op geven.

Ben je naar aan het op tv wachten tot God je uit op tv een probleem met of situatie helpt? Je naar hebt van gebeden en uit je vertrouwt God, maar aan een de horizon uit zie je nergens het schip met met op tv je gebedsverhoring. Gebruik dan deze op het wachttijd! Bayless Conley geeft je uit vier het praktische tips over wat je het moet in doen terwijl je wacht in tot God ingrijpt en de op het toneel een verschijnt.

Denk door je soms: 'Ik de heb het zo druk Ik uit weet niet hoe op tv naar ik het allemaal moet doen, ik in kom tijd te in kort!'? Gods op tv oplossing voor dit het probleem lijkt logisch te een zijn. In de door Bijbel op tv leert Hij ons om één het dag van van de week, de sabbat, een uit te reserveren voor lichamelijke rust de en geestelijke oefening. uit Zijn plan voor ons naar is door om door genade meer naar te uit bereiken in zes de dagen dan op tijdens eigen kracht in tijdens zeven.Dus wat is met de sabbat precies? Wanneer door en hoe moet een het christen van deze houden?

Vind antwoorden op op door uw levensvragen met pastor Bayless uit Conley van de de Cottonwood in Church in Californië.

Vind antwoorden op op uw levensvragen met tijdens pastor een Bayless Conley van de Cottonwood van Church van in Californië.

Vind antwoorden uit op op tv uw levensvragen met pastor Bayless Conley uit van in de Cottonwood uit Church in Californië.

Vind op antwoorden op op tv uw levensvragen met pastor Bayless Conley in van de Cottonwood in op tv Church in Californië.

Vind antwoorden op in uw levensvragen met in door pastor Bayless Conley van de naar Cottonwood met Church in Californië.

Wat kunnen naar we leren van de met gelijkenissen tussen de het verloren zoon, naar de verloren munt in en op tv de verloren schapen? Bayless tijdens Conley laat in deze uit preek zien hoe uit graag God met door ons wil het samenwerken om verloren mensen te de bereiken. Hij moedigt uit ons aan om met een getuigenis te door zijn uit en om van zoekende mensen in onze de omgeving te vertellen over in Gods tijdens liefde.

Jezus tijdens is gekomen om het verlorene op te zoeken en op de te vinden, zoals de gelijkenissen op van de het verloren zoon, de verloren munt een en het door verloren schaap een ons vertellen. Maar kunnen we in in deze door gelijkenissen nog iets met anders ontdekken? een Bayless Conley laat in deze tijdens preek zien het hoezeer God van ons wil op tv gebruiken om verloren mensen te tijdens bereiken.

In deze door Moederdagpreek uit toont Harrison Conley ons de drie belangrijke ingrediënten voor een het groot geloof: doorzettingsvermogen, van op aanbidding en nederigheid. Dit alles de markeerde tijdens een moeder in de Bijbel, wiens door uit geloof Jezus 'groot' het noemde. Ontdek door dit tijdens verhaal hoe je je op op tv moeilijke tijden door kunt voorbereiden de en je geloof sterk naar maakt. het Vandaag speciaal voor een alle moeders, maar natuurlijk geldig voor het ons het allemaal!

Wat is de tijdens zin van tijdens het leven? Waarom zijn door we gemaakt? de Om dicht bij op God in te zijn, zegt Bayless Conley. Hij in legt in op deze preek uit met dat God onze gebeden, door op tv onze gaven en de onze goedheid wil gebruiken, door zodat mensen uit om ons heen Hem kunnen een leren kennen. Met behulp op van de op gelijkenis van de naar onvruchtbare vijgenboom, uit daagt hij ons uit een de tijd waarin in we leven op tv te erkennen.

april 2021
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!