Programma gemist?

Bayless de en Janet Conley zijn al op tv meer uit dan dertig jaar pastors in uit de Cottonwood naar Church. In deze in preek zullen zij door hun kennis van en ervaring met je delen. met Ontdek op naar welke vier belangrijke gebieden naar de God verlangt naar groei voor Zijn op tv een kinderen.

In deze preek uit delen het Bayless en Janet Conley door hun enorme kennis met en ervaring van meer het uit dan dertig jaar pastoraat in een de de Cottonwood Church. Ontdek vier op belangrijke gebieden waar God verlangt van naar groei van voor tijdens al Zijn kinderen een en de kerk door als geheel.

Als ons door hart werkelijk van van God is, moeten we van Hem ook van onze bezittingen, onze tijd uit door en onze talenten geven. Maar een hoe veranderen in we van mensen het die alleen geld voor zichzelf een uitgeven, tijdens in gulle mensen die investeren op tv van in Gods koninkrijk? op tv In deze preek spreekt Bayless op Conley over vrijgevigheid. Leer van hoe, door te de bidden en tijdens te van geven, al je behoeften uit overvloedig door de hemel kunnen van uit worden vervuld, als met je Gods roeping in volgt om je uit bezittingen op te het geven.

Hoe een veranderen we mensen op die alleen geld voor in zichzelf uitgeven in door gulle op mensen die investeren in Gods koninkrijk? met Als het ons hart op werkelijk van God is, moeten op tv we de Hem ook onze uit bezittingen, onze tijd in en onze talenten geven. Leer naar hoe, door te de bidden de en te geven, in al je behoeften door overvloedig door de naar hemel worden vervuld, terwijl je door Gods roeping naar volgt om je bezittingen op naar te een geven.

Ben je in aan het wachten het tot God een je uit uit een probleem of situatie helpt? Je de hebt met gebeden en je vertrouwt uit God, maar aan op tv de horizon zie je op tv in nergens het schip met op tv je gebedsverhoring. Gebruik tijdens dan deze wachttijd! op tv Bayless Conley geeft je in vier praktische op tips over uit wat je moet doen terwijl je in wacht tot in God op ingrijpt en op het toneel de verschijnt.

Denk naar je soms: 'Ik heb het naar zo op druk Ik weet niet hoe door ik het een allemaal moet doen, ik het kom tijd op te kort!'? tijdens Gods oplossing voor dit probleem door lijkt logisch te tijdens zijn. In in de Bijbel de leert Hij ons om op één het dag van de week, op de sabbat, te reserveren voor in de lichamelijke rust en geestelijke oefening. door Zijn plan voor ons de is op tv om door genade meer te op bereiken in uit zes dagen de dan op eigen kracht het in zeven.Dus wat de is de sabbat precies? uit Wanneer en het hoe moet op een christen deze door houden?

Vind het antwoorden op uw levensvragen met van pastor Bayless de Conley door van de Cottonwood Church door in Californië.

Vind op tv antwoorden op uit uw levensvragen met pastor Bayless Conley door van de Cottonwood door Church in op Californië.

Vind antwoorden op naar uw levensvragen op met op pastor Bayless Conley van op de Cottonwood het Church in Californië.

Vind in antwoorden op uw het levensvragen met pastor Bayless Conley door van de de Cottonwood Church in de Californië.

Vind de antwoorden op uw levensvragen met de pastor Bayless een Conley van de Cottonwood uit Church van in Californië.

Wat kunnen we door leren van uit de gelijkenissen tussen het de het verloren zoon, de op tv verloren munt en door de verloren schapen? Bayless van Conley laat in het deze preek een zien hoe graag God met op ons wil samenwerken door om een verloren mensen te bereiken. Hij van moedigt ons van aan om een getuigenis op te zijn het en om zoekende tijdens mensen in onze omgeving een te vertellen over door Gods door liefde.

Jezus is gekomen in om het verlorene op te zoeken het en te vinden, door zoals de het gelijkenissen van de door verloren zoon, de verloren munt op tv op en het verloren schaap ons vertellen. door Maar tijdens kunnen we in deze gelijkenissen het nog iets anders een in ontdekken? Bayless Conley uit laat in deze preek zien hoezeer van God ons de wil in gebruiken om verloren mensen te op tv bereiken.

In een deze Moederdagpreek toont Harrison Conley naar ons drie door belangrijke ingrediënten naar voor een groot op tv geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. tijdens Dit alles door markeerde een met moeder in de Bijbel, wiens uit geloof Jezus op 'groot' het noemde. Ontdek door dit verhaal het hoe tijdens je je op met moeilijke tijden kunt voorbereiden een en je geloof sterk maakt. in een Vandaag speciaal voor alle moeders, maar de natuurlijk geldig voor in door ons allemaal!

Wat is met de zin van het door leven? Waarom zijn op we gemaakt? Om het dicht bij het God te door zijn, zegt Bayless Conley. in Hij legt in deze op tijdens preek uit dat God onze gebeden, het onze door gaven en onze goedheid de wil gebruiken, van zodat mensen om ons op tv heen uit Hem kunnen leren op tv kennen. Met behulp tijdens van de gelijkenis van van de onvruchtbare vijgenboom, daagt hij naar in ons uit de door tijd waarin we leven te door erkennen.

september 2019
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord