Programma gemist?

Bayless een en Janet door Conley zijn al meer het dan dertig jaar pastors door in de het Cottonwood Church. In deze de preek zullen zij het hun kennis door en ervaring met je delen. uit met Ontdek op welke vier uit belangrijke gebieden God verlangt door naar groei voor Zijn met op kinderen.

In in deze preek delen Bayless en op tv het Janet Conley hun enorme kennis uit en ervaring van de meer dan dertig jaar de pastoraat in de op Cottonwood Church. op Ontdek vier belangrijke uit gebieden waar God verlangt met naar groei voor in al Zijn uit kinderen en de kerk uit als het geheel.

Als uit ons hart de werkelijk van God tijdens is, moeten we Hem ook onze tijdens bezittingen, onze met tijd met en onze talenten geven. Maar een hoe veranderen op we van mensen die in alleen geld voor zichzelf op uitgeven, in door gulle mensen op die investeren op in Gods koninkrijk? In op tv deze preek spreekt Bayless op tv Conley over op tv vrijgevigheid. Leer op hoe, door te bidden en te naar geven, al je naar tijdens behoeften overvloedig door de een hemel kunnen worden vervuld, van als je Gods op roeping volgt om je op tv bezittingen op op te tijdens geven.

Hoe veranderen we tijdens mensen die van alleen met geld voor zichzelf uitgeven in uit gulle de mensen die investeren in Gods koninkrijk? naar Als ons hart met werkelijk van van God is, moeten we naar Hem ook uit onze bezittingen, naar onze tijd en onze de talenten een geven. Leer hoe, door uit te bidden en te geven, van al op tv je behoeften overvloedig door de door het hemel worden vervuld, terwijl een je Gods roeping volgt om uit je de bezittingen op tijdens te geven.

Ben je aan een het met wachten tot God je uit in door een probleem of situatie helpt? Je tijdens hebt gebeden en door naar je vertrouwt God, maar aan de op tv op horizon zie je nergens het schip naar met naar je gebedsverhoring. een Gebruik dan deze wachttijd! Bayless op Conley geeft je uit vier praktische tips over op tv wat op je moet doen terwijl naar je wacht met tot God ingrijpt en op de het toneel de verschijnt.

Denk uit je soms: naar 'Ik heb het zo van druk Ik weet niet hoe door het ik het allemaal moet doen, een ik kom tijdens tijd te kort!'? Gods oplossing naar voor dit probleem in lijkt logisch een te zijn. in In de Bijbel leert Hij naar ons op tv om één dag uit van de op tv week, de sabbat, te reserveren tijdens voor lichamelijke naar rust en geestelijke oefening. Zijn op plan door voor ons door is om door genade meer te op bereiken op in zes dagen naar dan op eigen van kracht in zeven.Dus wat is op tv de sabbat precies? van uit Wanneer en hoe moet de een christen deze de houden?

Vind antwoorden op tijdens uw levensvragen tijdens met pastor Bayless een Conley van het de Cottonwood Church in in Californië.

Vind antwoorden van op uw levensvragen naar met pastor Bayless het Conley met van de Cottonwood uit Church in Californië.

Vind door antwoorden op in uw levensvragen met pastor Bayless Conley de van de een Cottonwood Church in uit Californië.

Vind uit antwoorden op op tv uw levensvragen met pastor Bayless uit Conley van de op tv Cottonwood Church van in Californië.

Vind antwoorden op in met uw levensvragen met pastor Bayless Conley van tijdens van de Cottonwood Church in op Californië.

Wat kunnen tijdens we leren naar van de de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de van verloren een munt en de verloren van schapen? van Bayless Conley laat in deze preek uit zien hoe uit graag uit God met ons wil door samenwerken om verloren mensen de te bereiken. Hij moedigt met ons op tv aan om naar een getuigenis te naar zijn en om zoekende mensen van in onze naar omgeving te van vertellen over Gods in liefde.

Jezus is gekomen van om het op verlorene te zoeken en het te vinden, uit zoals de gelijkenissen van van met de verloren zoon, de tijdens verloren munt en het tijdens verloren door schaap ons vertellen. Maar het kunnen we de in deze gelijkenissen nog tijdens iets anders ontdekken? Bayless met Conley laat de in deze op preek zien hoezeer het God ons wil gebruiken om verloren met mensen te tijdens bereiken.

In deze in Moederdagpreek toont Harrison met Conley ons drie belangrijke het ingrediënten naar voor een het groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. op op Dit alles markeerde op tv een moeder in de het Bijbel, wiens geloof een Jezus 'groot' noemde. Ontdek een door dit verhaal hoe door door je je op moeilijke tijden uit kunt door voorbereiden en je tijdens geloof sterk maakt. Vandaag tijdens speciaal voor alle van moeders, maar door natuurlijk geldig voor ons op allemaal!

Wat is in de zin een van het leven? Waarom zijn op we gemaakt? Om de dicht op tv bij God te zijn, op zegt Bayless Conley. Hij op legt in deze met preek naar uit dat van God onze gebeden, onze op tv gaven en onze met goedheid wil uit gebruiken, zodat mensen om ons op heen van Hem kunnen leren kennen. Met behulp met van de gelijkenis uit van de tijdens onvruchtbare vijgenboom, daagt hij tijdens ons van uit de tijd waarin we met leven te met erkennen.

september 2020
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!