Programma gemist?

Bayless uit en Janet Conley zijn het al meer dan dertig de jaar op tv pastors in tijdens de Cottonwood Church. op tv In deze preek zullen zij hun tijdens kennis en in ervaring met je delen. van Ontdek van op welke vier belangrijke het gebieden op tv God verlangt naar groei voor een Zijn uit kinderen.

In de deze preek delen Bayless door en naar Janet Conley hun enorme uit kennis en uit ervaring van meer dan het dertig jaar pastoraat in de de Cottonwood Church. Ontdek het vier belangrijke de gebieden uit waar God verlangt naar groei voor door naar al Zijn kinderen en de kerk op tv als op tv geheel.

Als ons hart tijdens werkelijk van door God is, moeten naar we tijdens Hem ook onze tijdens bezittingen, onze tijd en door onze talenten uit geven. Maar hoe op tv veranderen we van door mensen die alleen tijdens geld voor zichzelf uitgeven, in gulle de mensen die tijdens investeren uit in Gods koninkrijk? in In deze preek naar spreekt Bayless Conley op over vrijgevigheid. Leer hoe, op door te bidden en te naar van geven, al je behoeften overvloedig de door de hemel kunnen op tv worden vervuld, de als je Gods uit roeping de volgt om je bezittingen de op te het geven.

Hoe veranderen met we in mensen die alleen geld voor tijdens zichzelf uitgeven in het gulle mensen een die investeren in Gods koninkrijk? een de Als ons hart werkelijk van van God tijdens is, moeten we Hem ook het onze bezittingen, onze tijd het en onze talenten het geven. Leer met hoe, door te tijdens bidden op tv en te geven, al tijdens je behoeften overvloedig door de in hemel worden vervuld, met terwijl je Gods naar roeping volgt van om het je bezittingen op te het geven.

Ben uit je aan het wachten tijdens tot God je uit uit een probleem op of situatie helpt? Je naar hebt gebeden en met je vertrouwt op tv God, maar aan door de horizon zie op tv je nergens het naar schip met je de gebedsverhoring. door Gebruik dan deze in wachttijd! Bayless Conley geeft je de vier praktische tips over met wat je moet naar doen tijdens terwijl je op wacht tot God ingrijpt tijdens en op het toneel op verschijnt.

Denk je soms: naar 'Ik heb een het zo door druk Ik weet niet van hoe ik het allemaal het moet door doen, ik kom tijd te tijdens kort!'? Gods oplossing tijdens tijdens voor dit probleem het lijkt logisch te zijn. van In de Bijbel in leert Hij ons om één de dag van de de week, een de sabbat, het te reserveren voor lichamelijke rust en op uit geestelijke oefening. Zijn plan voor op ons is om van door genade meer te tijdens bereiken het in zes op tv dagen dan op eigen door kracht in zeven.Dus uit wat is de sabbat precies? met Wanneer de en hoe moet een naar christen deze van houden?

Vind op tv antwoorden op uw levensvragen met tijdens pastor Bayless een Conley van de op tv Cottonwood Church in een Californië.

Vind met antwoorden op op uw levensvragen met pastor de Bayless Conley van de naar Cottonwood Church in tijdens Californië.

Vind in antwoorden op naar uw levensvragen met de pastor Bayless Conley door van de Cottonwood Church naar in Californië.

Vind antwoorden het op uit uw levensvragen met pastor Bayless een Conley van naar de Cottonwood Church in op Californië.

Vind het antwoorden op een uw levensvragen met pastor Bayless naar Conley van de Cottonwood de van Church in Californië.

Wat het kunnen we leren van op tv de op gelijkenissen tussen de verloren met zoon, de verloren munt door en de verloren de schapen? Bayless Conley laat tijdens in de deze preek op tv zien hoe graag God tijdens met ons wil een samenwerken om verloren mensen een te bereiken. Hij moedigt door ons aan van om een getuigenis naar te zijn en tijdens om zoekende mensen in een onze omgeving in te vertellen met over Gods de liefde.

Jezus tijdens is gekomen om het van verlorene op tv te zoeken en te vinden, zoals een de gelijkenissen in van de met verloren zoon, de verloren munt op en het op verloren schaap ons het vertellen. Maar kunnen we op in deze gelijkenissen met nog het iets anders met ontdekken? Bayless Conley laat de in deze preek zien tijdens hoezeer uit God ons wil gebruiken om naar verloren op mensen te bereiken.

In tijdens deze Moederdagpreek in toont Harrison Conley met ons drie belangrijke ingrediënten voor een in groot geloof: met doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. door uit Dit alles markeerde een moeder met in de Bijbel, wiens van geloof Jezus uit 'groot' noemde. Ontdek naar door dit verhaal op tv hoe tijdens je je op moeilijke tijden kunt op tijdens voorbereiden en je geloof sterk maakt. naar een Vandaag speciaal voor alle op moeders, maar een natuurlijk geldig voor tijdens ons allemaal!

Wat is met de zin van een het leven? Waarom zijn naar we op tv gemaakt? Om op tv dicht bij God te zijn, zegt door Bayless Conley. Hij het legt in in deze op tv preek uit dat God onze gebeden, op tv van onze gaven en onze goedheid van wil gebruiken, zodat een mensen om ons heen het Hem naar kunnen leren kennen. Met naar behulp van de gelijkenis het van de onvruchtbare met vijgenboom, daagt een hij ons in uit de tijd van waarin we op tv leven te erkennen.

mei 2021
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!