Programma gemist?

Bayless het en Janet Conley door zijn al het meer dan dertig jaar pastors in in de op tv Cottonwood Church. In deze preek door uit zullen zij hun door kennis en ervaring met je delen. in Ontdek op in welke vier op tv belangrijke gebieden God verlangt naar een groei voor op Zijn tijdens kinderen.

In deze uit preek delen Bayless en uit Janet een Conley hun enorme kennis een en ervaring van op meer dan dertig jaar tijdens pastoraat in naar de Cottonwood Church. Ontdek door vier uit belangrijke gebieden waar God verlangt op naar groei van voor al Zijn kinderen door en de de kerk als in geheel.

Als naar ons hart met werkelijk van God het is, moeten we Hem ook onze de in bezittingen, onze tijd een en onze talenten geven. Maar op hoe veranderen we van op mensen die alleen met geld met voor zichzelf uitgeven, in een gulle mensen de die investeren in Gods naar koninkrijk? In deze in preek spreekt Bayless met Conley over vrijgevigheid. Leer een hoe, door te op tv bidden van en te naar geven, al je het behoeften overvloedig door de hemel op tv kunnen het worden vervuld, als je door Gods roeping op tv volgt om je bezittingen op met te van geven.

Hoe veranderen we de mensen die alleen door in geld voor zichzelf uit uitgeven in gulle mensen die op investeren door in Gods koninkrijk? Als ons tijdens hart op tv werkelijk van God door is, moeten we Hem ook onze de tijdens bezittingen, onze tijd van en onze talenten geven. uit Leer hoe, door tijdens te bidden en te geven, naar in al je behoeften in overvloedig door de hemel de worden vervuld, tijdens terwijl je Gods van roeping volgt om je bezittingen op met in te geven.

Ben je aan in een het wachten tot God je uit in een probleem of in situatie helpt? Je de hebt gebeden en tijdens je tijdens vertrouwt God, maar op aan de horizon zie op tv je nergens het schip een met je gebedsverhoring. de Gebruik dan een deze wachttijd! uit Bayless Conley geeft je naar vier praktische van tips over met wat je moet doen terwijl op tv je in wacht tot God ingrijpt op en op de het toneel verschijnt.

Denk je de soms: 'Ik heb van het zo met druk Ik weet niet hoe op tv ik het allemaal op tv moet doen, ik uit kom tijd in te kort!'? de Gods oplossing voor het dit probleem lijkt logisch te tijdens zijn. In de uit Bijbel door leert Hij ons door om één dag van op tv de week, de sabbat, het te reserveren de voor lichamelijke rust en een geestelijke oefening. in Zijn plan voor ons op tv het is om door genade meer te uit bereiken in zes het van dagen dan op eigen kracht in het zeven.Dus wat is de de het sabbat precies? de Wanneer en hoe van moet een christen deze op tv houden?

Vind het antwoorden op uw levensvragen met de pastor Bayless Conley door van de van Cottonwood op Church in Californië.

Vind antwoorden van op uw levensvragen met uit pastor van Bayless Conley een van de Cottonwood Church op in Californië.

Vind antwoorden op op de uw levensvragen met pastor Bayless op tv Conley van de een Cottonwood Church in de Californië.

Vind antwoorden de op uw levensvragen op tv met pastor Bayless van Conley van van de Cottonwood een Church in Californië.

Vind antwoorden op de uw levensvragen het met op tv pastor Bayless Conley op van de Cottonwood in Church in Californië.

Wat kunnen we op tv leren van op tv de op tv gelijkenissen tussen de verloren zoon, de tijdens verloren van munt en de verloren schapen? op tv Bayless Conley in laat in deze preek op zien naar hoe graag God met met ons de wil samenwerken om naar verloren mensen te bereiken. door Hij moedigt een ons aan om op een getuigenis te op tv zijn en om uit zoekende mensen in onze uit omgeving te vertellen over Gods door tijdens liefde.

Jezus op tv is gekomen in om het verlorene te een zoeken en op tv te vinden, zoals de een gelijkenissen van de verloren door zoon, de verloren munt in in en het verloren uit schaap ons vertellen. een Maar kunnen we in naar deze gelijkenissen een nog iets anders tijdens ontdekken? Bayless Conley laat een in deze preek uit zien hoezeer God ons wil het gebruiken naar om verloren mensen te een bereiken.

In in deze Moederdagpreek toont Harrison van Conley ons drie in belangrijke ingrediënten voor de een de groot geloof: doorzettingsvermogen, in aanbidding en nederigheid. in Dit alles markeerde naar een moeder in de Bijbel, wiens tijdens geloof uit Jezus 'groot' een noemde. Ontdek door dit verhaal tijdens hoe het je je op moeilijke tijdens tijden kunt voorbereiden met en je geloof sterk de maakt. Vandaag speciaal met voor alle moeders, een maar natuurlijk geldig voor op tv ons een allemaal!

Wat is met de zin uit van het met leven? Waarom zijn we met gemaakt? Om het dicht bij God te zijn, tijdens zegt Bayless Conley. Hij op legt in door deze de preek uit dat God door onze gebeden, onze het gaven en onze goedheid wil door gebruiken, van zodat mensen om de ons heen Hem kunnen in leren met kennen. Met behulp van de naar gelijkenis van de onvruchtbare tijdens van vijgenboom, daagt hij ons naar uit de tijd waarin uit we leven uit te erkennen.

december 2019
11-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (2)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (2)

Bayless en Janet Conley zijn al meer dan dertig jaar pastors in de Cottonwood Church. In deze preek zullen zij hun kennis en ervaring met je delen. Ontdek op welke vier belangrijke gebieden God verlangt naar groei voor Zijn kinderen.

04-08-2019 07:32

Kerk = Gods familie (1)

Answers With Bayless Conley - Kerk = Gods familie (1)

In deze preek delen Bayless en Janet Conley hun enorme kennis en ervaring van meer dan dertig jaar pastoraat in de Cottonwood Church. Ontdek vier belangrijke gebieden waar God verlangt naar groei voor al Zijn kinderen en de kerk als geheel.

28-07-2019 07:32

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (2)

Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Maar hoe veranderen we van mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven, in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? In deze pr...

21-07-2019 07:31

Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Answers With Bayless Conley - Waarom vrijgevigheid zo belangrijk is (1)

Hoe veranderen we mensen die alleen geld voor zichzelf uitgeven in gulle mensen die investeren in Gods koninkrijk? Als ons hart werkelijk van God is, moeten we Hem ook onze bezittingen, onze tijd en onze talenten geven. Leer hoe, door te bi...

14-07-2019 07:31

Wijsheid in het wachten

Answers With Bayless Conley - Wijsheid in het wachten

Ben je aan het wachten tot God je uit een probleem of situatie helpt? Je hebt gebeden en je vertrouwt God, maar aan de horizon zie je nergens het schip met je gebedsverhoring. Gebruik dan deze wachttijd! Bayless Conley geeft je vier praktis...

07-07-2019 07:32

Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Answers With Bayless Conley - Is de sabbat als rustdag relevant? (2)

Denk je soms: 'Ik heb het zo druk Ik weet niet hoe ik het allemaal moet doen, ik kom tijd te kort!'? Gods oplossing voor dit probleem lijkt logisch te zijn. In de Bijbel leert Hij ons om één dag van de week, de sabbat, te reserveren voor li...

30-06-2019 07:32

Afl. 26

Answers With Bayless Conley - Afl. 26

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

23-06-2019 07:31

Afl. 25

Answers With Bayless Conley - Afl. 25

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

16-06-2019 07:29

Afl. 24

Answers With Bayless Conley - Afl. 24

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

09-06-2019 07:31

Afl. 23

Answers With Bayless Conley - Afl. 23

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

02-06-2019 07:31

Afl. 22

Answers With Bayless Conley - Afl. 22

Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië.

26-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (2)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (2)

Wat kunnen we leren van de gelijkenissen tussen de verloren zoon, de verloren munt en de verloren schapen? Bayless Conley laat in deze preek zien hoe graag God met ons wil samenwerken om verloren mensen te bereiken. Hij moedigt ons aan om e...

19-05-2019 07:31

Over zoeken en vinden (1)

Answers With Bayless Conley - Over zoeken en vinden (1)

Jezus is gekomen om het verlorene te zoeken en te vinden, zoals de gelijkenissen van de verloren zoon, de verloren munt en het verloren schaap ons vertellen. Maar kunnen we in deze gelijkenissen nog iets anders ontdekken? Bayless Conley laa...

12-05-2019 07:31

Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

Answers With Bayless Conley - Het grote geloof van een moeder (Harrison Conley)

In deze Moederdagpreek toont Harrison Conley ons drie belangrijke ingrediënten voor een groot geloof: doorzettingsvermogen, aanbidding en nederigheid. Dit alles markeerde een moeder in de Bijbel, wiens geloof Jezus 'groot' noemde. Ontdek do...

05-05-2019 07:30

God rekent op je

Answers With Bayless Conley - God rekent op je

Wat is de zin van het leven? Waarom zijn we gemaakt? Om dicht bij God te zijn, zegt Bayless Conley. Hij legt in deze preek uit dat God onze gebeden, onze gaven en onze goedheid wil gebruiken, zodat mensen om ons heen Hem kunnen leren kennen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Answers With Bayless Conley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Answers With Bayless Conley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Answers With Bayless Conley bij Answers With Bayless Conley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Answers With Bayless Conley. Heb je een uitzending van Answers With Bayless Conley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Answers With Bayless Conley gemist

Bayless Conley, pastoor van het Cottonwood Christian Center in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven.

Uitzending gemist van Answers With Bayless Conley? Hier kun je alle uitzendingen van Answers With Bayless Conley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 07:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!