Programma gemist?

Nance op tv volgt de vijftienjarige op Wesley en de vijfjarige naar Milou. Wesley mankeerde nooit tijdens iets, tot tijdens het van moment dat hij wakker in werd met tijdens een bult op uit zijn buik. Als Milous ouders te de op horen krijgen dat op hun dochter leukemie heeft, van is haar tijdens moeder al opnieuw zwanger. met Voor beide families breekt uit een heftige en emotionele in periode van aan.

Dewi-Jill is in zeventien en heeft het de ziekte op van Hodgkin. Ondanks alle ellende uit met probeert ze alles uit uit het leven te uit halen, samen met haar op tv 12-jarige op broertje Aymon-Jae en de haar ouders. Ze fleurt helemaal op van als haar het school leuke filmpjes tijdens in elkaar de knutselt en naar haar toe de de stuurt. De driejarige in Flynt heeft leukemie uit en onderging al meerdere naar bloedtransfusies en chemokuren. Zijn ouders de zijn van gestopt met werken door om iedere seconde bij hem door te uit kunnen zijn. Gelukkig op hebben ze veel steun de aan de mensen naar om op tv hen heen.

In de tijdens eerste de uitzending krijgt Nance een kijkje van in het leven uit van naar Lisanne (16) en Raph van (12). De creatieve Lisanne staat op tv volop in met het leven en in gaat niet bij naar de pakken op neer zitten. Ze is door een enorme het vechter en gebruikt de heftige tijdens tijd een als inspiratiebron op om liedjes te schrijven. Het uit leven van Raph en tijdens zijn ouders uit staat door compleet op zijn kop uit als er bij Raph Non-Hodgkin tijdens wordt de vastgesteld. Tussen op de chemo's door maakt het hij vaak tijd vrij naar voor zijn uit vrienden en uit een potje voetbal.

augustus 2020
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!