Programma gemist?

Nance tijdens volgt de vijftienjarige Wesley en op tv de vijfjarige Milou. met Wesley mankeerde tijdens nooit iets, tijdens tot het moment dat hij in door wakker werd met een bult op met van zijn buik. Als Milous ouders te een horen krijgen dat in hun met dochter leukemie heeft, het is haar met moeder al opnieuw zwanger. Voor beide tijdens families door breekt een heftige op tv en emotionele tijdens periode aan.

Dewi-Jill het is zeventien en heeft de in naar ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende tijdens probeert in ze alles naar uit het leven te de halen, samen op tv met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae een en haar ouders. van Ze fleurt in helemaal op als van haar school leuke filmpjes in in elkaar knutselt en met tijdens naar haar toe tijdens stuurt. De driejarige Flynt heeft een leukemie en onderging al op tv meerdere bloedtransfusies naar en chemokuren. Zijn op ouders zijn uit gestopt met werken om iedere op tv seconde bij hem van te kunnen op zijn. Gelukkig hebben op tv ze veel de steun aan in de mensen om hen op heen.

In van de eerste uitzending krijgt Nance door een kijkje naar in het leven van in uit Lisanne (16) en Raph (12). een De creatieve Lisanne staat een in volop in het leven en gaat uit niet in bij de pakken op neer zitten. Ze is een met enorme vechter van en in gebruikt de heftige tijd als inspiratiebron door een om liedjes te schrijven. Het het leven in van Raph en zijn ouders staat een compleet op zijn naar kop het als er in bij Raph Non-Hodgkin wordt vastgesteld. in Tussen in de chemo's door maakt hij vaak een met tijd vrij voor met zijn vrienden en door een potje voetbal.

december 2020
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!