Programma gemist?

Nance volgt met de vijftienjarige Wesley in en de vijfjarige Milou. op tv Wesley mankeerde met nooit iets, tot het de op tv moment dat hij uit wakker werd met een bult de op zijn buik. Als tijdens Milous ouders op te horen krijgen van dat de hun dochter leukemie heeft, is van haar moeder al opnieuw de in zwanger. Voor beide families breekt de een heftige en in emotionele periode tijdens aan.

Dewi-Jill op tv is zeventien en heeft uit de ziekte van van Hodgkin. Ondanks alle het ellende uit probeert ze alles met uit het leven te op tv halen, samen met haar naar 12-jarige broertje Aymon-Jae op en haar ouders. op Ze fleurt een helemaal op als het haar school leuke filmpjes op in tijdens elkaar knutselt en naar haar toe het stuurt. De driejarige in Flynt heeft op tv leukemie van en onderging al meerdere bloedtransfusies een en chemokuren. Zijn ouders in zijn gestopt met door werken uit om iedere seconde bij hem het te kunnen zijn. uit Gelukkig met hebben ze veel steun aan een de de mensen om hen een heen.

In de een eerste tijdens uitzending krijgt Nance een kijkje door in het leven de van Lisanne (16) en een met Raph (12). De creatieve Lisanne op staat volop in het met leven het en gaat niet bij naar de op tv pakken neer zitten. Ze door is een enorme tijdens vechter en gebruikt de heftige naar de tijd als inspiratiebron om liedjes te tijdens het schrijven. Het leven van in Raph en zijn ouders op staat compleet op zijn van met kop als er bij Raph Non-Hodgkin op wordt vastgesteld. Tussen door de chemo's door met maakt uit hij vaak op tijd vrij voor zijn op vrienden en een potje met voetbal.

oktober 2019
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!