Programma gemist?

Nance volgt de van met vijftienjarige Wesley en op de vijfjarige Milou. Wesley een mankeerde nooit iets, tot tijdens het moment met dat hij wakker op tv werd met door een bult op zijn buik. Als naar Milous ouders een te horen de krijgen dat hun dochter door leukemie heeft, is naar haar moeder op tv al opnieuw het zwanger. Voor beide families breekt tijdens een heftige op en emotionele uit periode aan.

Dewi-Jill in is zeventien en heeft op de ziekte van op tv Hodgkin. Ondanks alle ellende op probeert ze alles op tv uit het tijdens leven op te halen, samen met het haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en naar door haar ouders. Ze fleurt helemaal op tv op als haar school in leuke een filmpjes in elkaar knutselt en uit naar een haar toe van stuurt. De driejarige Flynt op heeft leukemie en uit onderging al meerdere uit bloedtransfusies en chemokuren. Zijn ouders tijdens zijn van gestopt met van werken om iedere seconde bij tijdens hem door te kunnen zijn. het Gelukkig hebben ze op tv veel steun aan de mensen door om hen een heen.

In de de eerste uitzending krijgt Nance uit van een kijkje in naar het leven van Lisanne (16) en op tv op tv Raph (12). De creatieve Lisanne een staat op tv volop in het leven tijdens en gaat op niet bij de pakken door neer zitten. Ze is een op tv enorme vechter en op gebruikt de heftige uit tijd naar als inspiratiebron het om liedjes te schrijven. Het in leven van door Raph en naar zijn ouders staat compleet op op zijn kop als er de in bij Raph Non-Hodgkin wordt vastgesteld. Tussen van de chemo's door tijdens maakt hij een vaak tijd op tv vrij voor zijn vrienden in en een potje naar voetbal.

april 2021
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!