Programma gemist?

Nance op volgt de vijftienjarige Wesley in en de vijfjarige naar Milou. Wesley mankeerde nooit naar de iets, tot het moment dat hij het wakker door werd met een bult door op in zijn buik. Als Milous ouders de te horen krijgen dat met hun dochter naar leukemie het heeft, is haar van moeder al opnieuw zwanger. in Voor beide families naar breekt een heftige en emotionele op op periode aan.

Dewi-Jill is tijdens zeventien uit en heeft de ziekte van Hodgkin. door Ondanks alle op ellende probeert ze het alles uit het het leven te halen, samen in met een haar 12-jarige broertje tijdens Aymon-Jae en haar ouders. Ze met fleurt helemaal een op als in haar school leuke filmpjes op in elkaar knutselt tijdens en naar haar door toe stuurt. De tijdens driejarige Flynt het heeft leukemie een en onderging al meerdere bloedtransfusies en tijdens tijdens chemokuren. Zijn ouders zijn gestopt met een werken om uit iedere seconde bij hem uit te kunnen met zijn. het Gelukkig hebben ze veel steun aan door de mensen om uit hen door heen.

In een de eerste uitzending krijgt op tv Nance een kijkje het in tijdens het leven van een Lisanne (16) en Raph (12). het De een creatieve Lisanne staat volop in het het leven en gaat door niet bij op de pakken neer een zitten. Ze is een een de enorme vechter en van gebruikt de heftige tijd uit als inspiratiebron om naar liedjes te schrijven. met Het leven van Raph het en zijn ouders staat door compleet op zijn door kop als het er het bij Raph Non-Hodgkin wordt de vastgesteld. Tussen op tv de chemo's door naar maakt hij vaak tijd vrij van voor zijn vrienden en in een potje met voetbal.

april 2020
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!