Programma gemist?

Nance op volgt de vijftienjarige Wesley op en de vijfjarige op Milou. Wesley op tv mankeerde nooit naar iets, tot het moment dat hij uit wakker werd met tijdens het een bult op zijn buik. Als het Milous ouders te uit horen het krijgen dat hun dochter in leukemie heeft, in is haar moeder al het opnieuw zwanger. Voor in beide families de breekt een heftige en emotionele uit van periode aan.

Dewi-Jill op tv is zeventien en heeft de met ziekte van op tv Hodgkin. Ondanks het alle ellende probeert ze alles de uit het leven tijdens te de halen, samen met haar 12-jarige op broertje naar Aymon-Jae en haar ouders. van Ze fleurt helemaal op het als haar school in leuke filmpjes een in naar elkaar knutselt en naar haar tijdens toe stuurt. De driejarige op tv een Flynt heeft leukemie en op onderging al in meerdere bloedtransfusies en chemokuren. door Zijn ouders in zijn gestopt met werken om door iedere seconde bij hem tijdens te kunnen uit zijn. Gelukkig hebben ze uit van veel steun aan de de mensen om hen op tv heen.

In uit de eerste uitzending krijgt het Nance een kijkje uit in het leven op tv van op Lisanne (16) en Raph op (12). De creatieve Lisanne met staat volop op tv in het leven en het gaat niet bij de de op pakken neer zitten. Ze is een van enorme vechter en tijdens gebruikt de op heftige tijd als een inspiratiebron om in liedjes te schrijven. Het leven uit naar van Raph en zijn ouders het staat met compleet op zijn tijdens kop als er in bij Raph Non-Hodgkin wordt vastgesteld. op Tussen de chemo's door op tv naar maakt hij vaak tijd vrij op voor zijn vrienden naar en een potje tijdens voetbal.

augustus 2021
05-06-2016 21:03

Afl. 3

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 3

Nance volgt de vijftienjarige Wesley en de vijfjarige Milou. Wesley mankeerde nooit iets, tot het moment dat hij wakker werd met een bult op zijn buik. Als Milous ouders te horen krijgen dat hun dochter leukemie heeft, is haar moeder al opn...

29-05-2016 20:54

Afl. 2

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 2

Dewi-Jill is zeventien en heeft de ziekte van Hodgkin. Ondanks alle ellende probeert ze alles uit het leven te halen, samen met haar 12-jarige broertje Aymon-Jae en haar ouders. Ze fleurt helemaal op als haar school leuke filmpjes in elkaar...

22-05-2016 20:59

Afl. 1

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker - Afl. 1

In de eerste uitzending krijgt Nance een kijkje in het leven van Lisanne (16) en Raph (12). De creatieve Lisanne staat volop in het leven en gaat niet bij de pakken neer zitten. Ze is een enorme vechter en gebruikt de heftige tijd als inspi...

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker bij Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker. Heb je een uitzending van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker gemist

Programma waarin presentatrice Nance zes kanjers van kinderen een jaar lang op de voet volgt in hun strijd tegen kanker. Wekelijks komen twee van de zes kanjers die vechten tegen hun ziekte aan bod. Nance krijgt een kijkje in het leven van deze kinderen om erachter te komen wat de ziekte doet met het kind, hoe de ouders omgaan met de situatie en wat dit betekent voor de andere kinderen uit het gezin. Een periode vol ups-and-downs en desondanks zijn het allemaal dappere kinderen met een enorme drive om hun ziekte te overwinnen.

Uitzending gemist van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker? Hier kun je alle uitzendingen van Kanjers Van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-06-2016 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!