Programma gemist?

Hester Somsen van is de Nederlandse ambassadeur de in in Beiroet, Libanon, tijdens een van de uit meest explosieve regio's een in het Midden-Oosten.Meer uit Hester Somsen is de Nederlandse van ambassadeur in Libanon, met een van de meest tijdens explosieve in regio's in het een Midden-Oosten. Dagelijks doorkruist ze op het met land in een gepantserde auto. Libanon in gaat op gebukt onder een zwakke de economie in en een uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. een Als het op tv land in valt heeft dat op grote gevolgen voor de vluchtelingenstroom een richting Europa het en Nederland. Hester Somsen, de de Nederlandse ambassadeur in het Libanon, in is een vrouw met een uit de missie. Samen met haar Libanese naar chauffeur Nader op doorkruist ze het uit kleine land in een een gepantserde een wagen. Libanon wankelt in het explosieve uit krachtenveld in naar het Midden-Oosten. het Als het land valt, door zal dat de grote gevolgen hebben het voor de vluchtelingenstroom uit naar Europa en Nederland. op Een portret over tijdens de medewerkers van de het Nederlandse ambassade tijdens in tijdens Libanon. Filmmakers Maria Mok en het Meral Uslu filmden van maandenlang achter de schermen met en met waren aanwezig de bij veel bijzondere ontmoetingen. Het de levert door een opmerkelijke inkijk op een in de diplomatie in tijdens het Midden-Oosten. De in ambassade is een kleine op tv post van naar dertien mensen. Een door mix van Nederlanders door en Libanezen uit die op op tv eigenzinnige wijze een steentje uit bijdragen aan van de fragiele stabiliteit van de Libanon. Met alles wat er met in haar door macht ligt, probeert tijdens Hester Somsen te tijdens voorkomen dat op het land bezwijkt naar onder de het zwakke economie en de uitzonderlijke de hoeveelheid het Syrische vluchtelingen. Daarnaast is er in het gevaar van toenemende tijdens radicalisering en van staat naar IS aan de poorten te rammelen. van Voor Nederland de en de tijdens rest van het Westen is in door het cruciaal dat het met fragiele evenwicht in Libanon standhoudt, door te midden van van alle turbulentie op in in het Midden-Oosten. Het op lijkt een onmogelijke missie maar de Somsen laat zich niet van van gemakkelijk uit het met veld slaan. Gewapend met een aantal in Arabische spreekwoorden en met een indrukwekkende kennis tijdens van het land tijdens op charmeert en imponeert ze haar Libanese op gesprekspartners. Somsen tijdens polst de oplopende naar spanningen bij de op geestelijke op tv leiders van de drie grootste Libanese op tv van bevolkingsgroepen.Minder

januari 2020
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!