Programma gemist?

Hester Somsen uit is de van Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, de een van de de meest explosieve regio's in in op tv het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen uit is de Nederlandse ambassadeur in in Libanon, een de naar van de meest explosieve regio's in naar uit het Midden-Oosten. Dagelijks doorkruist met ze het land in naar een gepantserde auto. Libanon op tv gaat de gebukt onder een een zwakke economie en een tijdens uitzonderlijke hoeveelheid op Syrische vluchtelingen. Als het op land valt heeft dat met van grote gevolgen voor de vluchtelingenstroom op tv richting Europa met en Nederland. Hester Somsen, de in Nederlandse ambassadeur in van Libanon, uit is een vrouw met een door missie. Samen naar met haar Libanese in chauffeur Nader in doorkruist ze door het kleine land in in een gepantserde uit wagen. Libanon wankelt het in het explosieve het krachtenveld in het Midden-Oosten. Als naar het land op valt, zal dat grote gevolgen een hebben voor de naar uit vluchtelingenstroom naar Europa en Nederland. op tv Een in portret over de op tv medewerkers van de Nederlandse tijdens ambassade in Libanon. Filmmakers het Maria op tv Mok en Meral Uslu het filmden maandenlang achter de naar schermen het en waren aanwezig bij veel op bijzondere het ontmoetingen. Het levert een naar opmerkelijke inkijk op met in de diplomatie in het van Midden-Oosten. De ambassade van is de een kleine door post van dertien mensen. tijdens Een mix van Nederlanders met en tijdens Libanezen die op eigenzinnige wijze een het steentje een bijdragen aan de fragiele stabiliteit in van op Libanon. Met door alles wat er uit in haar macht ligt, probeert de Hester Somsen te door voorkomen dat het land met bezwijkt tijdens onder de zwakke economie en tijdens de op tv uitzonderlijke hoeveelheid Syrische van vluchtelingen. Daarnaast in is er het gevaar van toenemende op naar radicalisering en staat uit IS aan de uit poorten te rammelen. Voor met Nederland en de in rest van het het Westen is het cruciaal het dat het fragiele uit evenwicht de in Libanon standhoudt, te midden van op alle turbulentie op tv in het tijdens Midden-Oosten. Het in lijkt een onmogelijke met missie maar Somsen laat zich niet tijdens gemakkelijk uit op tv het veld slaan. Gewapend het met een een aantal op Arabische spreekwoorden en een indrukwekkende kennis met van het door land charmeert en imponeert tijdens ze haar van Libanese gesprekspartners. Somsen met polst de door oplopende spanningen bij de door geestelijke leiders van de de drie grootste tijdens Libanese op bevolkingsgroepen.Minder

juni 2021
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!