Programma gemist?

Hester Somsen is op tv de Nederlandse ambassadeur de van in Beiroet, Libanon, een van de in meest explosieve regio's uit met in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is op de van Nederlandse ambassadeur in in Libanon, een uit van de meest explosieve met regio's in het naar Midden-Oosten. Dagelijks doorkruist met ze het land in op een gepantserde op auto. Libanon gaat uit gebukt onder een zwakke economie op en een uitzonderlijke van hoeveelheid van Syrische vluchtelingen. Als van het land valt op tv heeft dat grote gevolgen naar voor de naar vluchtelingenstroom richting Europa een en Nederland. Hester Somsen, de op Nederlandse ambassadeur in in op Libanon, is een vrouw met een een tijdens missie. Samen met haar Libanese chauffeur het Nader doorkruist ze op tv uit het kleine land in een gepantserde uit van wagen. Libanon wankelt in van het explosieve krachtenveld in het door in Midden-Oosten. Als het land valt, zal uit dat met grote gevolgen hebben voor de de uit vluchtelingenstroom naar Europa en Nederland. met Een met portret over de van medewerkers van de Nederlandse ambassade in op tv Libanon. een Filmmakers Maria Mok en Meral op tv Uslu filmden het maandenlang achter een de schermen en naar waren aanwezig bij veel het bijzondere ontmoetingen. Het een levert een opmerkelijke naar inkijk op uit in de diplomatie in het uit Midden-Oosten. een De ambassade is op een kleine op post van dertien mensen. op Een mix van van Nederlanders en Libanezen die het op op eigenzinnige wijze een naar steentje bijdragen aan naar de fragiele stabiliteit van op tv Libanon. Met op alles wat er tijdens in haar macht in ligt, probeert Hester Somsen te voorkomen van door dat het land bezwijkt uit onder de zwakke economie op tv en de de uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. Daarnaast het is uit er het gevaar op van toenemende uit radicalisering en staat een IS aan de op poorten te rammelen. in Voor Nederland en de rest uit van het Westen is door het cruciaal dat met het op fragiele evenwicht in in Libanon standhoudt, te midden op van naar alle turbulentie in het Midden-Oosten. op tv Het lijkt een onmogelijke door in missie maar Somsen op laat zich niet gemakkelijk uit het de veld slaan. door Gewapend met een op tv aantal Arabische spreekwoorden en een door een indrukwekkende kennis van het land in charmeert en imponeert met op tv ze haar Libanese gesprekspartners. met Somsen polst de oplopende spanningen door bij tijdens de geestelijke leiders van de door op drie grootste Libanese tijdens bevolkingsgroepen.Minder

juli 2020
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!