Programma gemist?

Hester het Somsen is de Nederlandse met ambassadeur uit in Beiroet, Libanon, een van de in meest explosieve regio's naar in het het Midden-Oosten.Meer Hester uit Somsen is de de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een een van op de meest explosieve regio's de in het Midden-Oosten. van Dagelijks doorkruist ze tijdens het land in een door op tv gepantserde auto. Libanon gaat gebukt het onder een zwakke economie met en een op uitzonderlijke op hoeveelheid Syrische vluchtelingen. Als de het land valt heeft het dat grote gevolgen een voor de op tv vluchtelingenstroom richting een Europa en Nederland. Hester door Somsen, de Nederlandse ambassadeur in op Libanon, op tv is een vrouw met met een missie. tijdens Samen met haar een Libanese chauffeur Nader doorkruist ze op het kleine op tv land in op tv een gepantserde wagen. in Libanon wankelt naar in het explosieve krachtenveld in het de Midden-Oosten. Als het door land valt, de zal naar dat grote gevolgen hebben uit voor de het vluchtelingenstroom naar Europa tijdens en Nederland. Een portret over uit de medewerkers van uit de Nederlandse ambassade naar in Libanon. Filmmakers Maria naar Mok en Meral het Uslu door filmden maandenlang achter tijdens de schermen op tv en waren aanwezig bij veel tijdens bijzondere op tv ontmoetingen. Het levert een opmerkelijke inkijk naar op in de uit diplomatie in door het Midden-Oosten. De ambassade in is uit een kleine post van op tv dertien de mensen. Een mix van uit Nederlanders en Libanezen die het op met eigenzinnige wijze een van steentje bijdragen aan de de fragiele stabiliteit van Libanon. van Met op alles wat er in uit haar macht ligt, probeert op Hester Somsen van te voorkomen dat een het land bezwijkt onder de de het zwakke economie en uit de uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. naar Daarnaast is een er het gevaar van toenemende op radicalisering het en staat IS aan van de van poorten te rammelen. Voor Nederland en een het de rest van het Westen is van het cruciaal dat in het fragiele tijdens evenwicht een in Libanon standhoudt, te van midden van van alle turbulentie in het Midden-Oosten. van Het lijkt een van onmogelijke uit missie maar Somsen laat zich niet door gemakkelijk met uit het veld slaan. Gewapend op met met een aantal Arabische door spreekwoorden en een tijdens indrukwekkende kennis van uit het land charmeert en in imponeert tijdens ze haar Libanese gesprekspartners. Somsen polst uit met de oplopende spanningen bij uit de geestelijke leiders van op tv de drie met grootste Libanese het bevolkingsgroepen.Minder

oktober 2020
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!