Programma gemist?

Hester op Somsen is de Nederlandse van ambassadeur op tv in Beiroet, Libanon, de een van de meest explosieve een regio's in op tv het Midden-Oosten.Meer de Hester Somsen is van de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een het van de uit meest op tv explosieve regio's in het Midden-Oosten. Dagelijks op doorkruist op ze het land in op tv een gepantserde auto. Libanon een gaat uit gebukt onder een op tv zwakke economie en het een uitzonderlijke hoeveelheid in Syrische vluchtelingen. Als het land naar in valt heeft dat grote van gevolgen voor de in vluchtelingenstroom richting met Europa en Nederland. Hester Somsen, de de Nederlandse ambassadeur in door Libanon, is een op tv vrouw met tijdens een missie. Samen het met haar Libanese uit chauffeur Nader een doorkruist ze in het kleine land in een in gepantserde wagen. een Libanon wankelt in op tv het explosieve krachtenveld in op tv het Midden-Oosten. Als het op land valt, op tv zal dat grote op gevolgen hebben door voor de vluchtelingenstroom naar Europa een en Nederland. Een een portret tijdens over de het medewerkers van de Nederlandse ambassade in met Libanon. een Filmmakers Maria Mok en een Meral Uslu op filmden maandenlang op achter de schermen en waren aanwezig met bij tijdens veel bijzondere ontmoetingen. uit Het levert een opmerkelijke inkijk tijdens op het in de diplomatie in het tijdens Midden-Oosten. de De ambassade is naar een kleine post door van dertien mensen. Een het mix van Nederlanders naar en Libanezen door die op eigenzinnige uit wijze een steentje tijdens bijdragen aan de fragiele stabiliteit een van Libanon. in Met alles wat naar er tijdens in haar macht ligt, probeert Hester op Somsen met te voorkomen op dat het land bezwijkt onder de met zwakke economie en het de in uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. tijdens Daarnaast een is er het gevaar van toenemende door radicalisering op tv en staat op IS aan de op tv poorten te rammelen. op Voor Nederland en van de rest van het Westen de is van het cruciaal dat het fragiele een evenwicht in Libanon op tv standhoudt, te midden van het alle op turbulentie in in het Midden-Oosten. Het lijkt een onmogelijke op tv missie maar Somsen met laat het zich niet gemakkelijk naar uit het uit veld slaan. Gewapend met een in aantal het Arabische spreekwoorden en een indrukwekkende kennis uit de van het land charmeert en imponeert door ze haar uit Libanese gesprekspartners. Somsen naar polst tijdens de oplopende spanningen bij door de geestelijke naar leiders van de drie grootste Libanese op tv tijdens bevolkingsgroepen.Minder

maart 2021
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!