Programma gemist?

Hester Somsen tijdens is de Nederlandse van ambassadeur in Beiroet, Libanon, met een op tv van de met meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer op tv Hester Somsen de is van de Nederlandse ambassadeur in Libanon, op een van de tijdens meest het explosieve regio's in het Midden-Oosten. Dagelijks in doorkruist ze de het op tv land in een gepantserde door auto. Libanon op tv gaat gebukt onder tijdens een zwakke economie en een de uitzonderlijke hoeveelheid op Syrische vluchtelingen. Als het door land door valt heeft dat grote gevolgen voor een op de vluchtelingenstroom richting het Europa en Nederland. Hester Somsen, op tv de Nederlandse van ambassadeur in Libanon, het is een vrouw met het een missie. Samen met op tv haar Libanese met chauffeur Nader van doorkruist ze het de kleine land in een met gepantserde wagen. op tv Libanon wankelt in het explosieve naar met krachtenveld in het Midden-Oosten. Als naar het land valt, het zal van dat grote gevolgen hebben voor de het vluchtelingenstroom naar naar Europa en Nederland. een Een portret over de het medewerkers van naar de Nederlandse ambassade in op tv de Libanon. Filmmakers Maria Mok van en Meral Uslu filmden maandenlang naar achter de schermen in en op tv waren aanwezig bij een veel bijzondere ontmoetingen. Het levert de een tijdens opmerkelijke inkijk op in op tv de diplomatie in het met met Midden-Oosten. De ambassade is een tijdens kleine post van op tv dertien mensen. Een mix een van Nederlanders en op tv Libanezen die op tv op eigenzinnige in wijze een steentje bijdragen aan uit de in fragiele stabiliteit van Libanon. Met van alles wat er door in haar met macht ligt, met probeert Hester van Somsen te voorkomen dat het land door bezwijkt onder uit de zwakke economie het en de van uitzonderlijke hoeveelheid Syrische uit vluchtelingen. Daarnaast door is er het gevaar van op toenemende radicalisering met en staat IS een aan de poorten te rammelen. van Voor Nederland en op de in rest van het naar Westen is het op tv cruciaal dat het fragiele op evenwicht in naar Libanon standhoudt, te midden van van alle turbulentie met in het Midden-Oosten. in Het lijkt een onmogelijke door tijdens missie maar Somsen laat zich op niet gemakkelijk uit uit het veld slaan. in Gewapend met een aantal door Arabische spreekwoorden en tijdens de een indrukwekkende kennis van het naar land charmeert en imponeert een ze door haar Libanese gesprekspartners. Somsen de polst uit de oplopende spanningen bij een de geestelijke met leiders van de drie op grootste Libanese naar bevolkingsgroepen.Minder

november 2021
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!