Programma gemist?

Hester Somsen tijdens is van de Nederlandse ambassadeur van in Beiroet, Libanon, een van de op meest naar explosieve regio's in het naar Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is een de Nederlandse op tv ambassadeur in Libanon, een uit van naar de meest explosieve regio's in een naar het Midden-Oosten. Dagelijks doorkruist op tv ze het naar land in een gepantserde auto. Libanon door gaat gebukt onder het een zwakke economie op en een uit uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. op tv Als uit het land valt heeft op tv dat tijdens grote gevolgen voor de vluchtelingenstroom richting op tv tijdens Europa en Nederland. het Hester Somsen, de Nederlandse het ambassadeur in door Libanon, is een vrouw van met een missie. Samen uit met haar Libanese tijdens chauffeur van Nader doorkruist ze naar het kleine land in een gepantserde door wagen. Libanon wankelt de in het explosieve uit uit krachtenveld in het het Midden-Oosten. Als het de land valt, zal dat het grote gevolgen hebben van voor de vluchtelingenstroom de naar Europa en Nederland. de Een op tv portret over de medewerkers van de de Nederlandse ambassade in door tijdens Libanon. Filmmakers Maria Mok en het Meral Uslu filmden naar maandenlang achter de schermen van en met waren aanwezig bij tijdens veel bijzondere tijdens ontmoetingen. Het levert van een opmerkelijke inkijk het op in de diplomatie met in het Midden-Oosten. De ambassade op tv op is een kleine post van dertien in mensen. de Een mix van uit Nederlanders en Libanezen die de op eigenzinnige het wijze een steentje bijdragen met aan door de fragiele stabiliteit van Libanon. met Met alles uit wat er in in haar macht op tv ligt, probeert Hester Somsen te voorkomen op tv in dat het land bezwijkt onder de in op zwakke economie en met de uitzonderlijke hoeveelheid Syrische vluchtelingen. Daarnaast naar door is er het gevaar met van toenemende radicalisering en staat op IS aan de de op tv poorten te rammelen. op tv Voor Nederland en de uit rest van uit het Westen is het cruciaal dat uit het het fragiele evenwicht het in Libanon standhoudt, te midden van naar de alle turbulentie in het Midden-Oosten. Het de lijkt een onmogelijke uit naar missie maar Somsen laat zich niet naar gemakkelijk het uit het veld de slaan. Gewapend met een door aantal Arabische de spreekwoorden en een indrukwekkende in kennis van het land in charmeert en het imponeert ze het haar Libanese gesprekspartners. de Somsen polst de oplopende spanningen in bij de in geestelijke leiders van van de drie grootste Libanese op tv op tv bevolkingsgroepen.Minder

april 2021
23-05-2016 20:25

2Doc: Post Beiroet

2Doc: Post Beiroet - 2Doc: Post Beiroet

Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Beiroet, Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten.Meer Hester Somsen is de Nederlandse ambassadeur in Libanon, een van de meest explosieve regio's in het Midden-Oosten....

2Doc: Post Beiroet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Post Beiroet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Post Beiroet bij 2Doc: Post Beiroet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Post Beiroet. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Post Beiroet gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Post Beiroet gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Post Beiroet? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Post Beiroet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-05-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!