Programma gemist?

In op tv India wordt Lieve Blancquaert uit ondergedompeld in de wereld in van door de superrijken die trouwen op in onvoorstelbare naar luxe.

Lieve van Blancquaert is in Nepal om in uit kindhuwelijken te onderzoeken, wanneer een het noodlot toeslaat en een uit zware aardbeving het van land tijdens platlegt.

Lieve Blancquaert de vliegt met naar Las Vegas, waar op een Valentijnsdag op tv meer dan 2000 stellen in tijdens het huwelijksbootje door stappen.

Lieve op Blancquaert woont tijdens een groepshuwelijk bij in Nanjiecun, het naar een laatste communistische dorp de van China, waar alles in collectief gebeurt, ook op trouwen.

Lieve het Blancquaert reist naar een oorlogsgebied de op van de grens met met Syrië om met een huwelijk bij te wonen in het het een op twee na met grootste vluchtelingenkamp de ter wereld.

Lieve tijdens Blancquaert bezoekt Juchitan op tv in Mexico, waar vrouwen de de baas met zijn. Ze tijdens worden behandeld als prinsessen het en voorbereid de op een echt een sprookjeshuwelijk.

Lieve met Blancquaert bezoekt Senegal, de waar polygamie legaal is uit en op tv veel mannen trouwen met twee, drie, uit van vier of zelfs vijf naar vrouwen.

Lieve Blancquaert is op uitgenodigd op een een orthodox-protestants huwelijk in van door Nederland.

november 2019
14-07-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

In India wordt Lieve Blancquaert ondergedompeld in de wereld van de superrijken die trouwen in onvoorstelbare luxe.

07-07-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert is in Nepal om kindhuwelijken te onderzoeken, wanneer het noodlot toeslaat en een zware aardbeving het land platlegt.

30-06-2016 20:15

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert vliegt naar Las Vegas, waar op Valentijnsdag meer dan 2000 stellen in het huwelijksbootje stappen.

23-06-2016 20:20

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert woont een groepshuwelijk bij in Nanjiecun, het laatste communistische dorp van China, waar alles collectief gebeurt, ook trouwen.

16-06-2016 20:15

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert reist naar een oorlogsgebied op de grens met Syrië om een huwelijk bij te wonen in het op twee na grootste vluchtelingenkamp ter wereld.

09-06-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert bezoekt Juchitan in Mexico, waar vrouwen de baas zijn. Ze worden behandeld als prinsessen en voorbereid op een echt sprookjeshuwelijk.

02-06-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert bezoekt Senegal, waar polygamie legaal is en veel mannen trouwen met twee, drie, vier of zelfs vijf vrouwen.

26-05-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert is uitgenodigd op een orthodox-protestants huwelijk in Nederland.

Wedding Day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wedding Day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wedding Day bij Wedding Day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wedding Day. Heb je een uitzending van Wedding Day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wedding Day gemist

Uitzending gemist van Wedding Day? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wedding Day, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Wedding Day gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wedding Day? Hier kun je alle uitzendingen van Wedding Day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!