Programma gemist?

In India tijdens wordt met Lieve Blancquaert ondergedompeld in de wereld tijdens van naar de superrijken die trouwen in uit in onvoorstelbare luxe.

Lieve Blancquaert met is in tijdens Nepal om kindhuwelijken op te onderzoeken, op wanneer het noodlot toeslaat door en een zware aardbeving het tijdens land tijdens platlegt.

Lieve met Blancquaert vliegt naar Las Vegas, uit waar op met Valentijnsdag meer dan een 2000 uit stellen in het huwelijksbootje in stappen.

Lieve Blancquaert woont op een groepshuwelijk naar bij in het Nanjiecun, het laatste van communistische dorp van China, met waar de alles collectief gebeurt, door ook trouwen.

Lieve met Blancquaert reist naar een oorlogsgebied tijdens een op de grens met tijdens Syrië om uit een huwelijk bij te met wonen in het op twee naar na grootste door vluchtelingenkamp ter door wereld.

Lieve Blancquaert tijdens bezoekt Juchitan in Mexico, naar waar op vrouwen de baas zijn. het Ze worden behandeld als tijdens prinsessen en met voorbereid op het een echt van sprookjeshuwelijk.

Lieve Blancquaert bezoekt op tv Senegal, op waar polygamie legaal is en tijdens door veel mannen trouwen met twee, het drie, vier of de zelfs vijf naar vrouwen.

Lieve met Blancquaert is uitgenodigd op een uit orthodox-protestants op tv huwelijk in op Nederland.

oktober 2019
14-07-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

In India wordt Lieve Blancquaert ondergedompeld in de wereld van de superrijken die trouwen in onvoorstelbare luxe.

07-07-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert is in Nepal om kindhuwelijken te onderzoeken, wanneer het noodlot toeslaat en een zware aardbeving het land platlegt.

30-06-2016 20:15

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert vliegt naar Las Vegas, waar op Valentijnsdag meer dan 2000 stellen in het huwelijksbootje stappen.

23-06-2016 20:20

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert woont een groepshuwelijk bij in Nanjiecun, het laatste communistische dorp van China, waar alles collectief gebeurt, ook trouwen.

16-06-2016 20:15

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert reist naar een oorlogsgebied op de grens met Syrië om een huwelijk bij te wonen in het op twee na grootste vluchtelingenkamp ter wereld.

09-06-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert bezoekt Juchitan in Mexico, waar vrouwen de baas zijn. Ze worden behandeld als prinsessen en voorbereid op een echt sprookjeshuwelijk.

02-06-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert bezoekt Senegal, waar polygamie legaal is en veel mannen trouwen met twee, drie, vier of zelfs vijf vrouwen.

26-05-2016 20:25

Wedding Day

Wedding Day - Wedding Day

Lieve Blancquaert is uitgenodigd op een orthodox-protestants huwelijk in Nederland.

Wedding Day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wedding Day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wedding Day bij Wedding Day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wedding Day. Heb je een uitzending van Wedding Day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wedding Day gemist

Uitzending gemist van Wedding Day? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Wedding Day, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Wedding Day gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Wedding Day? Hier kun je alle uitzendingen van Wedding Day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-06-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!