Programma gemist?

Tot tijdens nu toe zijn zo'n 240 naar meisjes, jongens, mannen van en vrouwen een vanuit Nederland naar Syrië van vertrokken om daar op tv te strijden bij de het de IS-kalifaat. De verhalen van de de achterblijvers in door Nederland.Meer Tot nu toe van op tv zijn zo'n 240 meisjes, naar jongens, mannen en in vrouwen vanuit uit Nederland naar Syrië door vertrokken om daar uit te strijden bij naar het IS-kalifaat. In de documentaire horen een een we voor het eerst met de verhalen van achterblijvers van in Nederland. Openhartig praten met zij de over hun verdriet en op onmacht in en over de buitenwereld die aan in dat verdriet en naar die op onmacht twijfelt. Hoe hebben ze naar dit over naar het uit hoofd gezien? Hadden ze dit niet door kunnen de signaleren? Of op hebben ze hun ogen gesloten naar omdat ze het het niet in wilden zien? Allemaal uit vragen die ook in hen bezighouden en doen concluderen: had in ik tijdens maar beter opgelet, uit had ik maar... Deze documentaire in de laat zien dat de motieven naar om uit door te reizen heel in divers zijn. Van in avontuurzoekers tot opstandige op tv pubers; van de door een soort in loverboys geronselde verliefde meisjes tot jongens naar die door in Nederland in al in criminele een circuits opereerden. Ook door toont het hoe mensen zijn met geronseld tijdens en hoe kinderen van uit hun ouders zijn vervreemd. Hebben met zij nog tijdens contact met een hun kinderen en familieleden? naar Wat horen zij een over het leven in in het kalifaat? op Achterblijvers tijdens hebben weinig hoop hun kinderen en op tijdens familieleden ooit nog terug te zien. een En mochten ze met naar terugkeren, vinden ze allemaal dat er in niets met anders op zit dan hen op tv achter gesloten deuren van te op behandelen. Want het wat voor mensen zijn ze, ginds in in een dat kalifaat, geworden? op Wat voor risico's kunnen ze met door opleveren?Minder

We tijdens horen voor het eerst op tv de verhalen van tijdens de familieleden van de naar jongens, mannen en van vrouwen die de vanuit op Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer het Tot nu toe uit zijn tijdens zo'n 240 meisjes, jongens, mannen uit en het vrouwen vanuit Nederland naar uit Syrië vertrokken om daar te het strijden bij het een IS-Kalifaat. in We horen voor op het eerst de verhalen van tijdens achterblijvers uit in Nederland. Openhartig praten zij van over van hun verdriet de en onmacht en over de buitenwereld de met die aan dat verdriet en de die onmacht met twijfelt. Hoe hebben met ze dit tijdens over het hoofd gezien? de Hadden ze dit niet op kunnen signaleren? Of hebben door ze hun het ogen naar gesloten omdat ze het niet wilden door zien? Allemaal door vragen die ook hen van bezig houden een en doen concluderen: had van ik in maar beter opgelet, tijdens had ik maar... De documentaire naar laat zien dat door met de motieven om uit te in reizen heel divers tijdens zijn. Van avontuurzoekers tot het opstandige pubers; van op tv tijdens door een soort loverboys geronselde verliefde tijdens meisjes op tv tot jongens op tv die in Nederland op al in criminele circuits door opereerden. Ook toont het op hoe mensen zijn in geronseld en hoe kinderen een van uit hun ouders zijn tijdens vervreemd. Hebben zij nog het contact uit met hun kinderen de en familieleden? Wat horen het zij over van het leven in van het Kalifaat? Achterblijvers hebben weinig in hoop hun op tv kinderen en familieleden ooit nog op terug te zien. op het En mochten ze terugkeren, vinden ze tijdens allemaal dat er in niets van anders op zit in dan hen achter gesloten een deuren te behandelen. Want door van wat voor mensen zijn uit ze, ginds naar in dat Kalifaat, geworden? tijdens Wat voor risico's het kunnen ze een opleveren?Minder

januari 2021
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!