Programma gemist?

Tot tijdens nu toe een zijn zo'n 240 meisjes, jongens, het mannen en vrouwen uit vanuit Nederland naar Syrië een vertrokken om daar tijdens tijdens te strijden bij het IS-kalifaat. De van van verhalen van de achterblijvers in het Nederland.Meer Tot nu in toe in zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen in en uit vrouwen vanuit Nederland naar de Syrië vertrokken om daar uit te strijden bij op op het IS-kalifaat. In de uit documentaire horen we voor het naar eerst de op tv verhalen in van achterblijvers in Nederland. uit Openhartig praten zij het over hun verdriet en onmacht op tv op en over de van buitenwereld die aan een dat verdriet en met die onmacht twijfelt. Hoe hebben ze door van dit over het de hoofd gezien? Hadden ze een dit niet kunnen tijdens signaleren? Of op hebben ze hun ogen uit gesloten omdat ze het niet in op wilden zien? Allemaal vragen die van ook hen bezighouden en op tijdens doen concluderen: had ik het maar beter opgelet, had ik naar maar... Deze documentaire op tv naar laat zien dat de motieven van om uit op tv te reizen met heel divers zijn. Van avontuurzoekers in tot opstandige pubers; uit van door een van soort loverboys in geronselde verliefde meisjes tot jongens naar die in tijdens Nederland al in criminele de circuits op tv opereerden. Ook uit toont het hoe de mensen zijn geronseld en hoe kinderen uit van hun door ouders zijn vervreemd. Hebben in zij het nog contact de met hun kinderen en familieleden? Wat in met horen zij over het naar leven in het een kalifaat? Achterblijvers hebben weinig door hoop in hun kinderen en familieleden ooit nog naar terug te zien. op op En mochten ze terugkeren, van vinden ze allemaal het dat er niets met anders op met zit dan hen achter de gesloten deuren te uit behandelen. Want wat het voor mensen zijn ze, ginds het in dat uit kalifaat, geworden? Wat voor de risico's kunnen uit ze met opleveren?Minder

We horen voor tijdens het tijdens eerst de in verhalen van de familieleden van de op tv in jongens, mannen en vrouwen die naar vanuit naar Nederland naar Syrië zijn van vertrokken.Meer Tot nu toe zijn van zo'n tijdens 240 meisjes, jongens, op tv mannen en vrouwen vanuit Nederland een op naar Syrië vertrokken om daar het te strijden bij met het IS-Kalifaat. de We horen uit voor het eerst de verhalen de van achterblijvers in op tv Nederland. door Openhartig praten zij het over hun verdriet en onmacht met en over op tv de buitenwereld die aan het dat uit verdriet en die onmacht twijfelt. Hoe het tijdens hebben ze dit over van het hoofd gezien? op tv Hadden ze op dit niet kunnen signaleren? Of hebben uit ze het hun ogen een gesloten omdat ze het op tv niet wilden zien? Allemaal in vragen die ook in hen bezig houden en van doen concluderen: had op ik maar beter in de opgelet, had ik maar... De uit documentaire door laat zien dat de een motieven om uit te reizen in heel door divers zijn. de Van avontuurzoekers tot opstandige pubers; van tijdens door door een soort loverboys geronselde verliefde uit meisjes uit tot jongens die in op Nederland al in in criminele van circuits opereerden. Ook toont het de hoe mensen zijn geronseld tijdens en van hoe kinderen de van hun ouders zijn vervreemd. met Hebben van zij nog contact met hun op kinderen en het familieleden? Wat horen zij tijdens over het leven een in in het Kalifaat? Achterblijvers hebben weinig hoop in hun kinderen op en familieleden ooit nog een terug te naar zien. En mochten ze in terugkeren, naar vinden ze met allemaal dat er niets anders op op zit met dan hen achter gesloten deuren naar te met behandelen. Want wat op tv voor mensen zijn ze, ginds het in dat Kalifaat, uit van geworden? Wat voor risico's kunnen in ze op opleveren?Minder

oktober 2019
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!