Programma gemist?

Tot van nu toe zijn met zo'n 240 meisjes, jongens, uit mannen en vrouwen vanuit op Nederland van naar Syrië vertrokken door om daar de te strijden bij naar het IS-kalifaat. De in verhalen van de achterblijvers met in Nederland.Meer Tot nu een toe zijn zo'n in 240 meisjes, naar jongens, mannen en van vrouwen vanuit van Nederland naar Syrië vertrokken het om daar op te strijden bij een het IS-kalifaat. In de op tv documentaire horen we voor het uit eerst de met verhalen van van achterblijvers in Nederland. het Openhartig praten zij over hun op verdriet en op onmacht en over de van buitenwereld met die aan dat verdriet en op tv het die onmacht twijfelt. Hoe uit hebben ze de dit over het hoofd gezien? met Hadden ze dit de niet het kunnen signaleren? Of hebben ze in hun ogen gesloten de omdat ze het in niet wilden zien? Allemaal de naar vragen die ook hen door bezighouden en een doen concluderen: had ik in maar beter een opgelet, had ik maar... Deze documentaire op tv laat zien dat tijdens de motieven om met uit het te reizen heel divers met zijn. Van de avontuurzoekers tot de opstandige pubers; van door tijdens een soort loverboys geronselde van verliefde naar meisjes tot jongens die in Nederland tijdens al een in criminele circuits opereerden. Ook uit toont het een hoe mensen tijdens zijn geronseld van en hoe kinderen van hun een ouders zijn vervreemd. Hebben het uit zij nog contact met hun kinderen uit en familieleden? Wat uit een horen zij over het met leven in het de kalifaat? Achterblijvers door hebben weinig hoop tijdens hun kinderen en familieleden in ooit nog op terug te zien. En mochten op tv ze terugkeren, vinden ze op tv allemaal van dat er niets van anders op zit dan uit hen achter op tv gesloten deuren te behandelen. in Want wat voor het mensen zijn ze, ginds een naar in dat kalifaat, geworden? de Wat voor risico's naar kunnen ze in opleveren?Minder

We horen door voor het eerst op tv de verhalen van op tv de familieleden van in de jongens, mannen en de de vrouwen die vanuit Nederland in naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot het nu toe met zijn zo'n 240 meisjes, uit jongens, mannen naar en naar vrouwen vanuit Nederland naar Syrië door vertrokken om daar met te strijden bij het uit IS-Kalifaat. We horen in voor het eerst op tv naar de verhalen van achterblijvers van in Nederland. Openhartig praten op tv zij over hun verdriet met en onmacht op tv en over de buitenwereld op uit die aan dat een verdriet en die onmacht op twijfelt. Hoe hebben ze van dit over het hoofd van gezien? Hadden ze met dit niet op tv kunnen op signaleren? Of hebben ze hun tijdens ogen tijdens gesloten omdat ze het niet van wilden zien? uit Allemaal vragen die ook in hen de bezig houden en doen concluderen: had van ik op tv maar beter opgelet, had ik met maar... tijdens De documentaire laat een zien dat van de motieven om uit te op tv reizen heel het divers zijn. Van tijdens avontuurzoekers tot opstandige pubers; op van op tv door een soort loverboys geronselde verliefde uit meisjes tot tijdens jongens die met in Nederland al in naar criminele circuits van opereerden. Ook toont het naar hoe mensen zijn een geronseld en het hoe kinderen naar van hun ouders zijn vervreemd. Hebben met zij nog contact in met hun kinderen de op en familieleden? Wat horen door zij over het leven in uit het Kalifaat? Achterblijvers in hebben weinig op tv hoop naar hun kinderen en familieleden ooit nog het terug te door zien. En mochten ze van terugkeren, vinden ze de allemaal de dat er niets anders het op het zit dan hen een achter gesloten deuren te op tv behandelen. Want wat voor naar mensen zijn ze, ginds op door in dat Kalifaat, geworden? op tv Wat voor risico's kunnen ze een een opleveren?Minder

juli 2021
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!