Programma gemist?

Tot door nu toe zijn zo'n op 240 op tv meisjes, jongens, mannen en het vrouwen vanuit uit Nederland naar Syrië vertrokken om daar tijdens te een strijden bij het van IS-kalifaat. De een verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer in Tot tijdens nu toe zijn van zo'n 240 tijdens meisjes, jongens, mannen met en vrouwen vanuit Nederland een naar Syrië uit vertrokken om daar te strijden naar bij het tijdens IS-kalifaat. In de naar documentaire horen we voor een het met eerst de verhalen van achterblijvers in naar Nederland. Openhartig de praten uit zij over hun verdriet en naar onmacht en over de een buitenwereld die aan op dat verdriet het en die met onmacht twijfelt. Hoe op tv hebben ze het dit over het hoofd gezien? Hadden door van ze dit niet kunnen signaleren? van Of met hebben ze hun naar ogen gesloten omdat uit ze het niet uit wilden zien? Allemaal vragen door die ook van hen bezighouden en doen concluderen: op had ik maar naar beter opgelet, had ik in in maar... Deze documentaire naar laat zien dat de motieven om tijdens door uit te reizen heel in divers zijn. naar Van avontuurzoekers tot opstandige pubers; op tv van door een op tv soort loverboys geronselde verliefde door op tv meisjes tot jongens die in Nederland op tv al in criminele op circuits opereerden. Ook in toont een het hoe mensen zijn geronseld door en hoe kinderen door van hun tijdens ouders zijn vervreemd. Hebben van zij nog tijdens contact naar met hun kinderen en familieleden? het Wat op tv horen zij over het tijdens leven in het kalifaat? naar Achterblijvers hebben een weinig hoop hun kinderen en uit familieleden ooit nog naar terug in te zien. door En mochten ze terugkeren, de vinden ze allemaal dat in er niets anders het op zit dan hen op tv achter gesloten het deuren te in behandelen. Want het wat voor mensen het zijn ze, ginds in het dat kalifaat, naar geworden? Wat voor risico's kunnen ze naar het opleveren?Minder

We uit horen voor het op eerst de verhalen van naar de het familieleden van de jongens, mannen en tijdens vrouwen die met vanuit Nederland naar Syrië in zijn de vertrokken.Meer Tot nu in toe zijn zo'n 240 meisjes, door jongens, door mannen en met vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken een van om daar te strijden bij het het van IS-Kalifaat. We horen voor het eerst door de verhalen van naar achterblijvers in op Nederland. Openhartig praten zij uit over hun naar verdriet en een onmacht en over de op tv buitenwereld die op aan dat verdriet en van die onmacht twijfelt. uit Hoe hebben op ze dit op over het hoofd gezien? Hadden ze met dit naar niet kunnen signaleren? Of het hebben ze de hun ogen het gesloten omdat ze het niet wilden uit met zien? Allemaal vragen die ook op tv hen bezig van houden en doen concluderen: op tv had ik maar beter naar opgelet, de had ik maar... met De documentaire laat zien de dat de motieven de om uit met te reizen heel divers het zijn. Van avontuurzoekers tot naar opstandige in pubers; van door een een soort loverboys geronselde verliefde uit meisjes tot uit jongens tijdens die in Nederland al in criminele uit circuits naar opereerden. Ook een toont het hoe mensen de zijn geronseld door en hoe kinderen van door hun ouders zijn van vervreemd. Hebben zij nog van contact met hun naar kinderen en op familieleden? Wat horen zij naar over uit het leven in met het Kalifaat? Achterblijvers uit hebben weinig hoop hun kinderen en naar familieleden ooit nog uit terug te zien. in En tijdens mochten ze de terugkeren, vinden ze allemaal dat er op niets anders de op zit dan hen op tv achter gesloten een deuren te op tv behandelen. Want door wat voor mensen zijn het ze, ginds in een dat Kalifaat, geworden? Wat voor tijdens risico's kunnen tijdens ze naar opleveren?Minder

mei 2020
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!