Programma gemist?

Tot nu toe op tv van zijn zo'n 240 meisjes, tijdens jongens, mannen en vrouwen naar vanuit Nederland naar Syrië uit tijdens vertrokken om daar tijdens te strijden bij het IS-kalifaat. De op tv verhalen van de de achterblijvers in Nederland.Meer een Tot nu toe de op zijn zo'n 240 uit meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit de Nederland tijdens naar Syrië vertrokken uit om daar een te strijden bij het IS-kalifaat. In door de op tv documentaire horen we voor het uit eerst de de verhalen van op achterblijvers in Nederland. Openhartig praten met uit zij over hun verdriet en onmacht door en over de naar buitenwereld die aan op dat verdriet tijdens en die onmacht op tv twijfelt. Hoe door hebben ze dit op over het hoofd gezien? Hadden naar ze door dit niet tijdens kunnen signaleren? Of hebben ze hun op tv ogen gesloten met omdat ze het van niet wilden tijdens zien? Allemaal vragen die naar ook hen tijdens bezighouden en doen concluderen: uit had ik maar op beter opgelet, naar had ik maar... naar Deze documentaire laat op zien dat de tijdens motieven om door uit te reizen de heel divers zijn. Van in avontuurzoekers tot opstandige pubers; met van door een soort door door loverboys geronselde verliefde meisjes tot jongens op die in uit Nederland al in door criminele circuits opereerden. Ook op in toont het hoe mensen door zijn geronseld het en hoe kinderen door van hun ouders zijn vervreemd. Hebben door zij nog in contact met hun kinderen naar en familieleden? Wat de horen zij door over het tijdens leven in het kalifaat? Achterblijvers van hebben weinig het hoop hun kinderen en de familieleden ooit nog op tv terug in te zien. En mochten ze van in terugkeren, vinden ze allemaal van dat er niets anders naar op zit dan van hen uit achter gesloten deuren te behandelen. op Want wat voor mensen met zijn door ze, ginds in dat in kalifaat, geworden? Wat het voor risico's kunnen een ze op opleveren?Minder

We horen voor in door het eerst de verhalen in van de familieleden op van de jongens, mannen tijdens en vrouwen die vanuit de Nederland naar op tv Syrië zijn vertrokken.Meer Tot het nu toe tijdens zijn zo'n op 240 meisjes, jongens, mannen en in vrouwen vanuit naar Nederland naar Syrië vertrokken tijdens om daar uit te strijden bij met het IS-Kalifaat. We de horen naar voor het eerst de verhalen uit van achterblijvers in Nederland. door Openhartig op tv praten zij uit over hun verdriet en onmacht het en over de buitenwereld op die op aan dat verdriet en die tijdens onmacht door twijfelt. Hoe de hebben ze dit over het hoofd door van gezien? Hadden ze dit niet kunnen het signaleren? Of een hebben ze hun in ogen gesloten met omdat ze het op tv niet wilden zien? Allemaal op tv vragen die in ook hen op tv bezig houden en doen concluderen: had de ik maar het beter opgelet, had ik een maar... De op tv documentaire laat zien dat in de motieven om in uit te reizen tijdens heel divers de zijn. op tv Van avontuurzoekers tot opstandige pubers; op van door een met soort loverboys geronselde verliefde uit meisjes tot tijdens jongens die van in Nederland al uit in criminele circuits opereerden. met Ook toont het hoe op door mensen zijn geronseld en hoe met kinderen van uit hun ouders zijn vervreemd. uit Hebben zij met nog contact met met hun kinderen de en familieleden? Wat horen zij over in het leven door in op het Kalifaat? Achterblijvers hebben weinig hoop de hun uit kinderen en familieleden ooit van nog terug het te zien. En een mochten ze terugkeren, vinden ze de allemaal dat het er niets anders op tv op het zit dan hen achter gesloten met deuren tijdens te behandelen. Want wat voor mensen op tv zijn ze, door ginds een in dat Kalifaat, uit geworden? Wat voor risico's kunnen met ze een opleveren?Minder

april 2021
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!