Programma gemist?

Tot naar nu toe met zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen tijdens en vrouwen vanuit op tijdens Nederland naar Syrië vertrokken een om daar te met strijden bij de het IS-kalifaat. De verhalen van de met met achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu op tv toe zijn zo'n uit 240 meisjes, van jongens, mannen en vrouwen met vanuit Nederland naar door Syrië een vertrokken om daar door te strijden bij het IS-kalifaat. In tijdens de documentaire horen op tv we voor door het eerst de tijdens verhalen uit van achterblijvers in Nederland. tijdens Openhartig praten zij over met hun verdriet en onmacht door en naar over de buitenwereld van die aan dat verdriet door en op die onmacht twijfelt. Hoe hebben de ze dit over het op tv hoofd in gezien? Hadden door ze dit niet naar kunnen signaleren? Of tijdens hebben ze hun naar ogen gesloten omdat ze door het niet wilden uit zien? Allemaal vragen die op ook hen bezighouden en een doen op tv concluderen: had ik maar beter de opgelet, op tv had ik maar... een Deze documentaire de laat zien dat de motieven om een uit te reizen de heel divers een zijn. Van avontuurzoekers op tv tot met opstandige pubers; van de door een soort loverboys geronselde uit verliefde tijdens meisjes tot jongens het die in Nederland al in criminele op tv circuits naar opereerden. Ook toont het met hoe de mensen zijn geronseld en tijdens hoe kinderen tijdens van hun ouders een zijn vervreemd. Hebben uit zij nog contact het met hun kinderen en familieleden? Wat de met horen zij over het leven in op het met kalifaat? Achterblijvers hebben een weinig hoop door hun kinderen en familieleden in ooit nog een terug te zien. En tijdens mochten ze terugkeren, op tv vinden ze allemaal dat een er niets anders op tv op zit op tv dan hen achter gesloten deuren een te behandelen. Want van van wat voor mensen zijn in ze, ginds in dat kalifaat, het geworden? Wat voor door uit risico's kunnen ze in opleveren?Minder

We horen tijdens voor het naar eerst de verhalen van de door familieleden van van de jongens, mannen en een de vrouwen die vanuit naar Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer in Tot naar nu toe zijn uit zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en van vrouwen op tv vanuit Nederland het naar Syrië vertrokken om daar in te strijden met bij het IS-Kalifaat. uit We horen uit voor het eerst met de verhalen van op achterblijvers in Nederland. Openhartig met praten zij over hun met verdriet en onmacht de en over de tijdens buitenwereld die met aan dat verdriet en die op tv onmacht naar twijfelt. Hoe hebben ze tijdens dit over het hoofd de gezien? met Hadden ze op dit niet kunnen signaleren? Of door hebben ze hun een ogen in gesloten omdat ze door het niet wilden zien? Allemaal vragen naar die ook op hen bezig houden uit en doen concluderen: op tv had ik maar naar beter in opgelet, had ik in maar... De documentaire door laat zien dat de op motieven om naar uit te reizen heel van divers zijn. Van in avontuurzoekers tot opstandige pubers; van uit de door een soort loverboys op tv geronselde verliefde meisjes tot jongens uit die in een Nederland door al in criminele circuits opereerden. Ook naar toont het door hoe op tv mensen zijn geronseld en tijdens hoe kinderen van hun ouders met zijn vervreemd. Hebben een zij nog contact met met hun de kinderen en familieleden? Wat de horen zij van over het leven in tijdens het het Kalifaat? Achterblijvers van hebben weinig hoop hun kinderen en op de familieleden ooit nog terug naar te zien. En tijdens mochten ze door terugkeren, vinden ze allemaal dat op tv er niets op anders op in zit dan hen van achter gesloten deuren op te behandelen. Want wat op tv voor mensen zijn ze, met ginds van in dat Kalifaat, geworden? door Wat voor risico's kunnen de ze naar opleveren?Minder

september 2020
19-06-2016 09:30

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokken om daar te strijden bij het IS-kalifaat. De verhalen van de achterblijvers in Nederland.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mann...

26-05-2016 21:25

Enkele reis naar het Kalifaat

Enkele reis naar het Kalifaat - Enkele reis naar het Kalifaat

We horen voor het eerst de verhalen van de familieleden van de jongens, mannen en vrouwen die vanuit Nederland naar Syrië zijn vertrokken.Meer Tot nu toe zijn zo'n 240 meisjes, jongens, mannen en vrouwen vanuit Nederland naar Syrië vertrokk...

Enkele reis naar het Kalifaat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Enkele reis naar het Kalifaat bij Enkele reis naar het Kalifaat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Enkele reis naar het Kalifaat. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Enkele reis naar het Kalifaat gemist

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Enkele reis naar het Kalifaat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Enkele reis naar het Kalifaat? Hier kun je alle uitzendingen van Enkele reis naar het Kalifaat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-06-2016 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!