Programma gemist?

Reconstructie van de in jacht op Bin de Laden. Meer het dan twintig jaar was van hij het de doelwit de van intensief onderzoek. Pas na de op aanslag door van 9/11 werd van de zoektocht naar Bin op Laden eindelijk serieus genomen.Meer tijdens door Spannende reconstructie van de door jacht op naar Bin Laden. Meer door dan twintig jaar was de hij het doelwit van intensief met onderzoek. The Sisterhood, door een CIA-afdeling van tijdens bijna allemaal vrouwen, een zag in de het toenemende een hoeveelheid terroristische aanslagen op Amerikaanse door doelen van in het tijdens buitenland een nieuw soort guerrillaterrorisme. de Maar terwijl zij er uit steeds meer met van overtuigd raakten dat in van Bin Laden aan het hoofd stond op tv van naar een internationaal Al van Qaida-netwerk van toegewijde met moslimjihadisten, vonden anderen naar dat ze in teveel tijd aan hem besteedden. Pas naar na van de aanslag van 9/11 werd een door de zoektocht naar Bin Laden op eindelijk serieus genomen. op tv Onder leiding van Marty de Martin, op tv een voormalige hoge uit officier van een de CIA in het Midden-Oosten, op tv werden op veel analisten van The Sisterhood naar steeds meer operationeel uit actief. door Alle inspanningen zouden uiteindelijk leiden tijdens tot de in nachtelijke overval in Abbottabad de op 1 mei met 2011.Minder

mei 2020
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!