Programma gemist?

Reconstructie van met de jacht op uit Bin Laden. Meer dan de twintig jaar door was hij tijdens het doelwit de van intensief onderzoek. Pas de na de aanslag een van 9/11 werd de in zoektocht naar het Bin Laden eindelijk uit serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van uit de het jacht op Bin een Laden. Meer dan in twintig jaar tijdens was hij het doelwit van intensief in onderzoek. door The Sisterhood, van een CIA-afdeling van bijna op tv allemaal vrouwen, zag uit in de toenemende een hoeveelheid terroristische aanslagen op tv op Amerikaanse doelen in een het buitenland een nieuw in door soort guerrillaterrorisme. Maar terwijl een zij er de steeds meer van overtuigd raakten op dat Bin Laden aan tijdens het hoofd op tv stond van de een internationaal Al het Qaida-netwerk van toegewijde tijdens moslimjihadisten, vonden door anderen dat ze teveel tijd aan de door hem besteedden. Pas na de aanslag op tv van in 9/11 werd met de zoektocht naar Bin Laden de eindelijk een serieus genomen. Onder leiding van op tv Marty Martin, op een voormalige op tv hoge officier van van de CIA in in het Midden-Oosten, werden op tv veel analisten van The in Sisterhood steeds meer operationeel op tv actief. van Alle inspanningen zouden door uiteindelijk leiden tot de nachtelijke overval het in Abbottabad op door van 1 mei 2011.Minder

september 2020
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!