Programma gemist?

Reconstructie van van de jacht door op Bin Laden. de Meer dan twintig jaar van was hij het doelwit uit van intensief onderzoek. tijdens Pas na de op aanslag door van 9/11 op werd de zoektocht naar op Bin Laden eindelijk de serieus genomen.Meer op tv Spannende reconstructie van de jacht van op Bin Laden. Meer tijdens dan twintig met jaar was hij het het doelwit van van intensief onderzoek. uit The Sisterhood, een CIA-afdeling met van bijna allemaal vrouwen, naar zag in de op tv toenemende het hoeveelheid terroristische aanslagen op Amerikaanse uit uit doelen in het uit buitenland een nieuw soort guerrillaterrorisme. naar Maar terwijl zij op er steeds meer van naar overtuigd raakten naar dat Bin Laden door aan het hoofd stond uit van een internationaal uit het Al Qaida-netwerk van op tv toegewijde moslimjihadisten, vonden anderen door dat ze teveel in tijd aan hem besteedden. van Pas na de aanslag in van uit 9/11 werd de naar zoektocht naar Bin uit Laden eindelijk serieus genomen. het Onder leiding van Marty uit Martin, een een voormalige hoge door officier van door de CIA in het op Midden-Oosten, werden veel analisten naar van The Sisterhood op tv steeds meer naar operationeel actief. van Alle inspanningen zouden een uiteindelijk leiden tot de nachtelijke op overval in Abbottabad met op 1 mei de 2011.Minder

november 2019
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!