Programma gemist?

Reconstructie van de tijdens jacht een op Bin Laden. Meer dan op twintig jaar was van hij het doelwit uit van intensief met onderzoek. naar Pas na de aanslag van met 9/11 werd de zoektocht op naar Bin Laden met eindelijk serieus het genomen.Meer Spannende reconstructie van uit de jacht op het Bin Laden. het Meer in dan twintig jaar het was hij het doelwit de van intensief door onderzoek. The Sisterhood, een het CIA-afdeling van bijna allemaal het vrouwen, zag op in de toenemende door hoeveelheid terroristische aanslagen op Amerikaanse uit doelen in een het buitenland een nieuw met in soort guerrillaterrorisme. Maar terwijl zij er uit steeds meer van naar overtuigd raakten van dat met Bin Laden aan het hoofd uit stond van een internationaal op tv Al Qaida-netwerk tijdens van het toegewijde moslimjihadisten, vonden anderen tijdens dat ze van teveel tijd aan hem besteedden. Pas het na de aanslag in door van 9/11 werd de zoektocht door naar Bin de Laden eindelijk het serieus genomen. Onder leiding van door Marty Martin, een voormalige van het hoge officier van de CIA uit in het Midden-Oosten, werden op tv veel analisten van het The Sisterhood steeds tijdens op tv meer operationeel actief. van Alle inspanningen zouden uiteindelijk leiden tot uit van de nachtelijke overval op tv in Abbottabad op 1 mei naar 2011.Minder

januari 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!