Programma gemist?

Reconstructie van van de jacht een op Bin Laden. door Meer dan van twintig jaar was naar hij het doelwit van intensief onderzoek. in Pas na de in aanslag van het 9/11 de werd de zoektocht naar op Bin Laden eindelijk de serieus genomen.Meer Spannende reconstructie in van de jacht naar op met Bin Laden. Meer dan naar twintig jaar was hij de het op doelwit van intensief onderzoek. The de Sisterhood, een CIA-afdeling van het bijna een allemaal vrouwen, zag in de uit toenemende hoeveelheid terroristische naar van aanslagen op Amerikaanse doelen in op tv het buitenland een de nieuw soort guerrillaterrorisme. een Maar terwijl uit zij er steeds tijdens meer van overtuigd raakten dat op tv Bin Laden aan in het hoofd van stond van een internationaal door Al Qaida-netwerk het van toegewijde moslimjihadisten, op tv vonden anderen dat door ze teveel uit tijd aan hem besteedden. door Pas na de met aanslag van op tv 9/11 werd de zoektocht naar uit van Bin Laden eindelijk serieus een genomen. Onder leiding van tijdens Marty op tv Martin, een voormalige hoge op officier van de in CIA in het Midden-Oosten, uit werden veel in analisten van van The Sisterhood steeds meer operationeel actief. op het Alle inspanningen zouden van uiteindelijk leiden tot de nachtelijke overval de in Abbottabad op de tijdens 1 mei 2011.Minder

oktober 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!