Programma gemist?

Reconstructie van op tv de jacht op Bin naar Laden. op tv Meer dan op twintig jaar was hij het doelwit naar van een intensief onderzoek. Pas na de de aanslag het van 9/11 uit werd de zoektocht naar Bin Laden van eindelijk tijdens serieus genomen.Meer op Spannende reconstructie van de door jacht op Bin in Laden. Meer dan twintig op tv jaar naar was hij het doelwit van intensief naar onderzoek. The de Sisterhood, een tijdens CIA-afdeling van bijna allemaal de vrouwen, zag in op tv de naar toenemende hoeveelheid terroristische aanslagen op Amerikaanse op tv op tv doelen in het buitenland een nieuw naar op soort guerrillaterrorisme. Maar van terwijl zij er steeds meer van met de overtuigd raakten dat naar Bin Laden aan het hoofd stond op tv met van een internationaal met Al Qaida-netwerk van toegewijde moslimjihadisten, op vonden anderen uit dat ze teveel met tijd aan hem met besteedden. Pas in na de aanslag door van 9/11 werd het de zoektocht naar in Bin Laden eindelijk de serieus genomen. Onder leiding van Marty met Martin, een in voormalige hoge in officier van naar de CIA in het Midden-Oosten, werden de veel analisten op van een The Sisterhood steeds een meer operationeel actief. Alle de inspanningen zouden tijdens uiteindelijk leiden tot de nachtelijke overval door met in Abbottabad op het 1 mei 2011.Minder

mei 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!