Programma gemist?

Reconstructie een van de jacht op Bin met Laden. Meer uit dan twintig op tv jaar was hij de het doelwit van intensief onderzoek. met Pas naar na de aanslag de van 9/11 op werd de zoektocht de naar Bin Laden eindelijk naar serieus genomen.Meer Spannende uit reconstructie van de jacht op het een Bin Laden. Meer dan met twintig jaar was uit hij het doelwit uit van intensief onderzoek. The Sisterhood, op tv het een CIA-afdeling van bijna naar allemaal vrouwen, zag in de in toenemende hoeveelheid terroristische uit aanslagen op op Amerikaanse doelen in van het buitenland een nieuw met soort guerrillaterrorisme. Maar het terwijl zij uit er steeds meer de van overtuigd een raakten dat Bin Laden aan met de het hoofd stond van met een internationaal Al Qaida-netwerk van in toegewijde met moslimjihadisten, vonden anderen dat in ze teveel tijd in aan hem besteedden. Pas op tv na een de aanslag van tijdens 9/11 werd de zoektocht naar naar Bin Laden eindelijk op tv serieus tijdens genomen. Onder leiding van een Marty Martin, een een voormalige tijdens hoge officier van de CIA in naar het Midden-Oosten, van werden veel analisten van tijdens The Sisterhood op tv steeds meer met operationeel actief. Alle inspanningen in zouden door uiteindelijk leiden tot de door nachtelijke overval in Abbottabad door op naar 1 mei 2011.Minder

juni 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!