Programma gemist?

Reconstructie door van de jacht op Bin tijdens in Laden. Meer dan twintig tijdens jaar was hij van het doelwit van intensief van onderzoek. Pas na de een aanslag van 9/11 in werd de zoektocht het naar met Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer het Spannende reconstructie van tijdens de van jacht op een Bin Laden. Meer dan op twintig jaar was hij het uit een doelwit van intensief onderzoek. de The Sisterhood, een uit CIA-afdeling van bijna allemaal in vrouwen, zag in de op tv door toenemende hoeveelheid terroristische aanslagen door op Amerikaanse doelen in van het buitenland een naar nieuw uit soort guerrillaterrorisme. Maar terwijl zij tijdens er steeds meer door van met overtuigd raakten dat Bin Laden op tv aan het hoofd het stond van tijdens een internationaal een Al Qaida-netwerk van toegewijde door moslimjihadisten, vonden anderen dat op tv ze teveel van tijd aan hem op besteedden. Pas na door de aanslag van met 9/11 werd de zoektocht op naar naar Bin Laden eindelijk serieus tijdens genomen. Onder leiding van met Marty op Martin, een voormalige hoge officier op tv van de CIA naar in het Midden-Oosten, in werden veel analisten een van The Sisterhood steeds naar meer operationeel actief. naar Alle inspanningen zouden het uiteindelijk leiden tot uit de nachtelijke uit overval in Abbottabad met op 1 op mei 2011.Minder

december 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!