Programma gemist?

Reconstructie van door de jacht op naar Bin Laden. Meer uit dan twintig jaar tijdens was hij door het doelwit van een intensief onderzoek. Pas na de tijdens aanslag van door 9/11 werd door de zoektocht uit naar Bin Laden van eindelijk serieus genomen.Meer Spannende het reconstructie van de jacht op tv op Bin Laden. Meer in dan op tv twintig jaar was de hij het doelwit van intensief de onderzoek. uit The Sisterhood, een CIA-afdeling van op op bijna allemaal vrouwen, zag in de op tv toenemende hoeveelheid terroristische door aanslagen op Amerikaanse het door doelen in het buitenland een nieuw het soort guerrillaterrorisme. de Maar terwijl zij er uit steeds naar meer van overtuigd op tv raakten dat door Bin Laden aan het hoofd stond de van van een internationaal Al het Qaida-netwerk van toegewijde moslimjihadisten, vonden een anderen dat met ze teveel tijd aan tijdens hem door besteedden. Pas uit na de aanslag van 9/11 werd op tv op de zoektocht naar Bin Laden op tv eindelijk serieus een genomen. Onder leiding van Marty uit Martin, een op tv voormalige de hoge officier van de CIA in in het van Midden-Oosten, werden de veel analisten van The Sisterhood door steeds op meer operationeel actief. uit Alle inspanningen zouden uiteindelijk leiden tot tijdens de nachtelijke overval van in Abbottabad op de 1 de mei 2011.Minder

februari 2021
27-05-2016 00:00

2Doc: Manhunt

2Doc: Manhunt - 2Doc: Manhunt

Reconstructie van de jacht op Bin Laden. Meer dan twintig jaar was hij het doelwit van intensief onderzoek. Pas na de aanslag van 9/11 werd de zoektocht naar Bin Laden eindelijk serieus genomen.Meer Spannende reconstructie van de jacht op B...

2Doc: Manhunt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Manhunt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Manhunt bij 2Doc: Manhunt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Manhunt. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Manhunt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Manhunt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Manhunt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Manhunt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2016 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!