Programma gemist?

Uitzending gemist op NET 5?

Het Blok Australië op is een tijdens televisieprogramma dat in Australische naar bekend uit is als "The Block". Vier een stellen op tv verbouwen in Het het Blok Australië naast hun dagelijkse naar werkzaamheden in op de avonduren en weekeinden op in 77 tijdens dagen elk één appartement. het op Er is in Het Blok Australië de naar een budget per de appartement van zo'n € de 33.000, naar eigen inzicht van te besteden. Elke de twee weken het moet één kamer op tv opgeleverd worden naar die dan beoordeeld met wordt door een tijdens vakjury die de met beste met een op tv prijs (meestal geld) in beloont. Na 77 dagen door dient de uit verbouwing klaar te de zijn en worden de appartementen geveild. een op Alle stellen mogen de eventuele meerwaarde uit zelf op tv houden. Winnaar wordt in het stel met de op tv hoogst bereikte meerwaarde, en de krijgt nog eens met € 50.000. Hierbij een tijdens moeten de deelnemers ook nog een in gezamenlijke opdracht een vervullen.

Masterchef op is een wedstrijd in een de keuken, van waarin amateurkoks de uit strijd met elkaar aangaan met om de titel met Masterchef. een De kandidaten maken de verschillende maaltijden in op tv een beperkte tijdsperiode. Daarbij hebben ze door alle uit vrijheid om een naar eigen gerecht in te bereiden. De jury beslist op tv wie de lekkerste in gerechten heeft gemaakt op tv en wie met dus doorgaat in de uit weedstrijd...

Uitzending het gemist van My door kitchen rules? Op deze pagina in vind je de alle uitzendingen door van My kitchen rules, in uitgezonden op NET 5. het Heb door je een tijdens uitzending van My kitchen rules tijdens gemist? in Kijk deze dan hier een terug!

In van Grenzeloos Verliefd op tv vertrekken tien Nederlandse meisjes voorgoed van naar tijdens een ver oord, een voor de liefde van hun de leven. Vanwege de cultuurverschillen ziet de kijker uit wat tijdens de meisjes allemaal met moeten doorstaan om uit bij hun geliefde te met kunnen blijven.

Dr. Jason Bull door het is een psycholoog die als deskundige naar wordt opgevoerd in in rechtszaken. uit Op een charmante uit manier gebruikt hij zijn vakkennis, in tijdens int...

Uitzending gemist van door tijdens Buitenlandse bruiloft? Op deze pagina vind een door je alle uitzendingen van een Buitenlandse bruiloft, uitgezonden door op NET naar 5. Heb je een uitzending tijdens van Buitenlandse bruiloft naar gemist? Kijk op deze dan hier met terug!

Uitzending gemist op NET 5? Kijk nu de programma's van NET 5!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op NET 5?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op NET 5 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op NET 5? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
NOVEMBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!