Programma gemist?

Uitzending gemist op NET 5?

Het door Blok Australië is een televisieprogramma in dat in van Australische bekend is als de "The Block". tijdens Vier stellen verbouwen naar in tijdens Het Blok Australië naast op tv hun dagelijkse tijdens werkzaamheden in de avonduren van en weekeinden in 77 de dagen elk één appartement. tijdens Er is in in Het Blok uit Australië een budget op per appartement van zo'n van in € 33.000, naar eigen met inzicht te besteden. Elke naar twee weken moet op tv één het kamer opgeleverd worden een die dan beoordeeld wordt door een van vakjury door die de beste met een een prijs (meestal geld) op beloont. Na een 77 dagen een dient de verbouwing naar klaar te zijn en door worden de appartementen uit geveild. Alle stellen door mogen de eventuele meerwaarde uit zelf van houden. Winnaar wordt op het stel met de op hoogst bereikte door meerwaarde, en krijgt naar nog eens naar € 50.000. Hierbij een moeten de deelnemers ook nog een tijdens gezamenlijke opdracht een vervullen.

Dr. Jason Bull uit is het een psycholoog in die als deskundige wordt opgevoerd een in rechtszaken. Op met een charmante door manier gebruikt hij op tv zijn vakkennis, door int...

Masterchef is op tv een wedstrijd in het de keuken, waarin amateurkoks op tv het de strijd met elkaar aangaan door om de titel Masterchef. in De kandidaten maken van met verschillende maaltijden in een op tv beperkte tijdsperiode. Daarbij hebben tijdens ze alle vrijheid de om een een eigen gerecht te bereiden. tijdens De jury met beslist wie de lekkerste gerechten een heeft gemaakt en op tv wie dus op tv doorgaat in de met weedstrijd...

Uitzending gemist op NET 5? Kijk nu de programma's van NET 5!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op NET 5?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op NET 5 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op NET 5? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!