Programma gemist?

Uitzending gemist op NET 5?

Het op tv Blok Australië de is een televisieprogramma het dat in Australische bekend in is als "The Block". Vier op tv in stellen verbouwen in Het Blok Australië het naast hun dagelijkse op werkzaamheden op tv in de avonduren en uit weekeinden in 77 tijdens dagen elk een één appartement. Er is in de Het naar Blok Australië tijdens een budget per appartement door van zo'n € 33.000, de naar eigen inzicht te van naar besteden. Elke twee tijdens weken moet één kamer opgeleverd worden in die dan beoordeeld tijdens wordt op door een vakjury die de het beste met een een prijs op (meestal geld) beloont. Na met 77 door dagen dient de een verbouwing klaar te zijn uit en worden de appartementen geveild. naar Alle tijdens stellen mogen de eventuele meerwaarde op tv zelf houden. Winnaar op tv wordt het stel in met de het hoogst bereikte door meerwaarde, en krijgt nog eens naar € 50.000. op Hierbij moeten de deelnemers op tv ook in nog een gezamenlijke opdracht tijdens vervullen.

Dr. Jason Bull van is een tijdens psycholoog die als deskundige de wordt opgevoerd in tijdens van rechtszaken. Op een de charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, met van int...

Masterchef naar is een naar wedstrijd in de keuken, waarin amateurkoks naar de strijd een met elkaar aangaan tijdens om met de titel Masterchef. een De kandidaten maken verschillende maaltijden uit in een tijdens beperkte tijdsperiode. Daarbij hebben uit ze van alle vrijheid om een eigen in gerecht te bereiden. De naar jury beslist in wie de lekkerste gerechten van heeft gemaakt en uit uit wie dus doorgaat tijdens in de weedstrijd...

Uitzending gemist op NET 5? Kijk nu de programma's van NET 5!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op NET 5?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op NET 5 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op NET 5? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!