Programma gemist?

Uitzending gemist op NET 5?

Het naar Blok Australië is een televisieprogramma op dat uit in Australische een bekend is als "The Block". Vier van op stellen verbouwen in met Het Blok Australië naast hun dagelijkse op tv werkzaamheden in de door avonduren en weekeinden in het in 77 dagen de elk één appartement. Er is in op Het Blok op tv Australië een naar budget per appartement van zo'n het naar € 33.000, naar uit eigen inzicht te besteden. tijdens Elke twee weken de moet één kamer opgeleverd worden naar het die dan beoordeeld wordt naar door een vakjury die in de beste met een naar prijs (meestal geld) de beloont. Na door 77 het dagen dient de verbouwing klaar op tv te zijn en worden naar met de appartementen geveild. Alle stellen mogen door de op tv eventuele meerwaarde zelf het houden. Winnaar in wordt het stel naar met de hoogst bereikte in meerwaarde, en krijgt de nog eens € 50.000. op tv Hierbij moeten de de deelnemers ook nog het een gezamenlijke opdracht uit vervullen.

Dr. op tv Jason Bull de is een psycholoog naar die als deskundige wordt opgevoerd met in door rechtszaken. Op een uit charmante manier gebruikt met hij zijn vakkennis, uit int...

Masterchef tijdens is een wedstrijd de in de keuken, waarin amateurkoks door de de strijd met door elkaar aangaan om in de titel Masterchef. De kandidaten maken tijdens op tv verschillende maaltijden in een op tv beperkte tijdsperiode. Daarbij tijdens hebben ze alle vrijheid om uit een eigen tijdens gerecht een te bereiden. De op jury beslist wie met de lekkerste gerechten heeft gemaakt en de wie uit dus doorgaat uit in de weedstrijd...

Uitzending gemist op NET 5? Kijk nu de programma's van NET 5!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op NET 5?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op NET 5 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op NET 5? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
MAART
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!