Programma gemist?

Uitzending gemist op NET 5?

Het Blok de Australië is een in televisieprogramma dat de in Australische met bekend is als "The van Block". Vier stellen verbouwen in in Het tijdens Blok Australië naast door hun dagelijkse met werkzaamheden in de avonduren op en weekeinden in 77 dagen op tv elk één appartement. op Er is tijdens in Het Blok uit Australië een budget naar per appartement door van zo'n met € 33.000, naar eigen inzicht te op besteden. tijdens Elke twee de weken moet één kamer opgeleverd worden het die dan in beoordeeld de wordt door een vakjury die de in beste met een in prijs (meestal geld) een beloont. Na 77 naar dagen uit dient de op tv verbouwing klaar te zijn en op tv worden de appartementen een geveild. Alle naar stellen mogen tijdens de eventuele meerwaarde zelf door houden. Winnaar wordt het tijdens stel met van de hoogst bereikte meerwaarde, op en krijgt nog op eens het € 50.000. Hierbij moeten de deelnemers van ook nog op tv een een gezamenlijke opdracht vervullen.

Dr. naar Jason Bull is uit een psycholoog die uit als deskundige wordt opgevoerd in in rechtszaken. Op een naar charmante manier de gebruikt hij zijn vakkennis, het van int...

Masterchef is een een wedstrijd in met de keuken, van waarin amateurkoks de het strijd met naar elkaar aangaan om de titel een Masterchef. De kandidaten maken in verschillende maaltijden een in een uit beperkte tijdsperiode. Daarbij hebben door ze alle naar vrijheid om een eigen gerecht tijdens te de bereiden. De jury door beslist wie de door lekkerste gerechten heeft gemaakt en op van wie dus doorgaat op in de weedstrijd...

Uitzending gemist op NET 5? Kijk nu de programma's van NET 5!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op NET 5?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op NET 5 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op NET 5? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
APRIL
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!