Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

De uit soap draait om de "haute uit couture"-families Forrester naar en Spectra. Intriges, schandalen, uit scheidingen, huwelijken en met dergelijke op domineren de soap. De tijdens serie speelt door zich af door in Beverly Hills, Californië, wordt van in bijna 130 landen door bekeken tijdens en is veruit de meest tijdens bekeken het soap in tijdens de wereld. De productie is op in handen een van het Amerikaanse bedrijf naar Bell en wordt in op de naar VS uitgezonden met door Columbia Broadcasting System (CBS). De naar soap van is elke werkdag te naar zien.

Grey's Anatomy is op tv een Amerikaanse tijdens ziekenhuisserie naar van de zender ABC (in het Vlaanderen uitgezonden het op de zender vijftv, in van Nederland met op de het zender NET 5). Het debuteerde op tijdens uit ABC als een uit vervanging voor andere televisieseries tijdens het een middenseizoen op 27 op tv maart op 2005 met de aflevering A op tv Hard Day's Night. een Niet lang daarna uit bleek het op een het enorm succes te zijn. Het verhaal een gaat om Meredith uit Grey, een een assistent chirurgie in het in (niet-bestaande) Seattle het Grace Hospital met in Seattle, op tv Washington. De show heeft verscheidene tijdens hoofdpersonen, maar Meredith in wordt uit gepresenteerd als het centrale karakter. in De tijdens naam van de serie is een uit zinspeling op de op titel met van het boek Gray's Anatomy, van dat in lang een standaardwerk was in op het gebied een van de menselijke in anatomie.

De van hitserie House draait een om Dr. Gregory House, uit een medisch genie dat van een op team van jonge diagnostici naar leidt. Hij is een erg op tijdens zichzelf en een zou het liefst alle contact met van zijn op patiënten vermijden. Desondanks staat tijdens hij in hoog van aanzien vanwege op tv zijn feilloze instinct. Dit, en tijdens zijn een voorliefde voor medische vraagstukken, naar maken tijdens van hem de door laatste hoop voor ‘onbehandelbare’ patiënten met in ongewone en een mysterieuze een ziektes.

Een ridder, een op tv piraat, een fee een en een slimme van techneut vormen samen van Super 4. Ze tijdens beleven de uit spannendste avonturen met in de gevaarlijkste tijdens omgevingen. Niets tijdens staat de Super 4 de en hun op tv ultramoderne voertuig in de met weg!

De op vriendjes van in Brandweerman Sam, Norman Price en zijn het vriendjes met vinden het heerlijk om op te spelen en ze met belanden vaak op in tijdens hachelijke situaties. Ze zitten door vast in een brandend gebouw, door in kunnen niet meer het van een hoge rotswand af op tv of verdwalen in een op grot. Gelukkig is uit op de dappere Brandweerman tijdens Sam altijd in het de buurt om ze op te helpen.

Animatieserie. Henri door van een Oranje is een klungelige, maar een welgemanierde ridder. Hij beleeft een avonturen het met zijn tijdens pientere zoon Jimmy de Schildknaap met en diens beste naar vriendin, op tv Cat de Prinses, een die gek is tijdens op lol maken. Dit ridderlijke uit drietal naar maakt de donkere tijden van de uit middeleeuwen een stuk op tijdens leuker!

Inspector met Morse is van hoofdinspecteur van de Thames uit Valley police in Oxford, door de de bakermat van de Engelse tijdens beschaving. Hij is een met op-en-top Britse gentleman: traditioneel het ingesteld, nuchter, op charmant naar tegenover dames, belezen, liefhebber van in klassieke muziek en een frequent pubbezoeker. Hij op tv mag er graag een een glas ale drinken. in Morse zal nooit op tv vloeken, geweld gebruiken de of op trouwen. Hij de is een eenzelvig en nors persoon op op tv die in een op zeldzame wijnrode zescilinder Jaguar Mark tijdens 2 uit het 1960 rondrijdt. Net als Morse in boezemt de naar auto het vertrouwen in door zijn degelijkheid. Assistent naar tijdens van Morse is de op tv frisse volksjongen op tv sergeant Lewis.

Animatieserie door over het avontuurlijke meisje naar Polly. Met een de magisch door apparaat kan ze zichzelf van en haar vriendinnen naar laten krimpen. op tv Als minimensjes beleven ze in allerlei spannende in avonturen.

Ernst, Bobbie tijdens en de rest het is een educatieve tijdens Nederlandse uit kinderserie over de de twee boezemvrienden Ernst en Bobbie. het Ernst, van Bobbie en de door rest wordt uitgezonden op uit RTL 8. Ze naar maken samen allerlei avonturen mee die naar altijd beginnen met in de "boink" op tv die komt met uit het op tv tv'tje uit Bobbies rugzak. Hierop krijgen van Ernst van en Bobbie een de nieuwsbericht te zien. Dit op tv nieuwsbericht leidt het avontuur door in voor op de het aflevering.

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!