Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

De tijdens soap draait om de met "haute op tv couture"-families Forrester en Spectra. met Intriges, schandalen, scheidingen, op huwelijken en dergelijke op tv domineren de soap. De serie in door speelt zich af in uit Beverly Hills, Californië, wordt in tijdens bijna 130 landen op tv een bekeken en is veruit de meest een bekeken op soap in op de wereld. De productie is de in handen van het van uit Amerikaanse bedrijf Bell en wordt de in de het VS uitgezonden door Columbia in Broadcasting System (CBS). uit De soap op is elke werkdag te uit zien.

Grey's het Anatomy is een het Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender de ABC op tv (in Vlaanderen uitgezonden op de van door zender vijftv, in tijdens Nederland op de op zender NET 5). Het debuteerde op het ABC op tv als een vervanging voor een andere televisieseries het tijdens het naar middenseizoen op 27 maart 2005 met op de aflevering A van Hard Day's naar Night. Niet lang het daarna bleek het het een enorm tijdens succes te zijn. Het het verhaal gaat om Meredith de Grey, een assistent in chirurgie in het op tv (niet-bestaande) Seattle Grace naar Hospital in op Seattle, op tv Washington. De show heeft verscheidene de hoofdpersonen, maar Meredith wordt de gepresenteerd als van het centrale karakter. van De naam van op tv de naar serie is een door zinspeling op de titel de van het boek de Gray's Anatomy, dat in lang een standaardwerk naar was op het op gebied van de naar menselijke anatomie.

De het hitserie House draait een om Dr. Gregory House, een op op medisch genie dat een een team van jonge diagnostici het leidt. in Hij is erg naar op zichzelf en zou de het liefst in alle contact met zijn een patiënten vermijden. Desondanks staat in hij in op tv hoog aanzien vanwege zijn feilloze op tv op tv instinct. Dit, en zijn voorliefde voor met in medische vraagstukken, maken van hem van de laatste hoop het voor tijdens ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en tijdens mysterieuze naar ziektes.

Een uit ridder, een piraat, een een fee en een slimme uit techneut vormen samen met een Super 4. Ze de beleven de spannendste avonturen in het de gevaarlijkste omgevingen. in Niets staat op tv de Super 4 naar en hun ultramoderne voertuig in in de op weg!

De vriendjes van op tv Brandweerman Sam, de Norman Price en op tv zijn een vriendjes vinden het heerlijk om door te spelen en door ze belanden vaak op tv in hachelijke situaties. Ze een zitten vast met in een brandend tijdens gebouw, van kunnen niet meer met van een hoge rotswand af of op tv verdwalen in een op tv grot. Gelukkig is van op de dappere Brandweerman van Sam altijd in de buurt om op tv ze het te helpen.

Animatieserie. Henri van van Oranje in is een klungelige, op maar welgemanierde ridder. Hij beleeft op tv avonturen met zijn een pientere naar zoon Jimmy de door Schildknaap en met diens beste vriendin, Cat uit de Prinses, die gek is het in op lol maken. Dit op ridderlijke drietal op tv maakt de donkere op tijden van de middeleeuwen een de stuk een leuker!

Inspector in Morse is met hoofdinspecteur van de Thames van Valley police in Oxford, de de bakermat een van de Engelse beschaving. Hij uit is een op-en-top met Britse gentleman: traditioneel van uit ingesteld, nuchter, charmant tegenover het dames, belezen, liefhebber van van klassieke muziek en frequent tijdens pubbezoeker. Hij door mag er graag op een glas ale uit drinken. door Morse zal nooit vloeken, geweld de gebruiken op of trouwen. Hij is door een eenzelvig en nors persoon uit die uit in een zeldzame wijnrode zescilinder een Jaguar Mark het 2 uit 1960 rondrijdt. een Net als op Morse boezemt de met auto vertrouwen in met door zijn op degelijkheid. Assistent door van Morse is de frisse volksjongen uit sergeant naar Lewis.

Animatieserie over het het avontuurlijke meisje Polly. met Met op een magisch tijdens apparaat kan ze zichzelf en haar naar het vriendinnen laten krimpen. Als van minimensjes beleven ze allerlei spannende op tv een avonturen.

Ernst, een Bobbie en de rest is op een een educatieve Nederlandse kinderserie een over de twee boezemvrienden door Ernst en Bobbie. Ernst, door Bobbie door en de door rest wordt uitgezonden een op RTL 8. Ze maken samen allerlei naar tijdens avonturen mee die altijd beginnen met met naar de "boink" die naar komt uit het tv'tje uit Bobbies in rugzak. Hierop krijgen van Ernst en op tv Bobbie een nieuwsbericht naar te op zien. Dit nieuwsbericht leidt het avontuur van in voor tijdens de naar aflevering.

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!