Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

De met soap draait om de "haute uit couture"-families Forrester van en Spectra. Intriges, de schandalen, scheidingen, huwelijken op en dergelijke domineren een de in soap. De serie speelt met zich af in een Beverly Hills, Californië, een wordt in de bijna 130 landen door bekeken en is veruit de de meest bekeken uit soap in de wereld. De door productie op tv is in handen van op het Amerikaanse bedrijf het Bell en wordt het in de VS uitgezonden in uit door Columbia Broadcasting System met (CBS). De soap is elke het werkdag een te zien.

Grey's Anatomy is op tv de een Amerikaanse ziekenhuisserie van in de zender ABC (in naar Vlaanderen de uitgezonden op de zender vijftv, van in Nederland op de de uit zender NET 5). Het het debuteerde op ABC als een op tv met vervanging voor andere televisieseries tijdens het op middenseizoen op 27 door maart 2005 op met de aflevering A uit Hard uit Day's Night. Niet door lang daarna bleek het een uit enorm naar succes te zijn. op tv Het verhaal gaat om op Meredith Grey, een assistent van chirurgie in op het (niet-bestaande) Seattle op Grace Hospital in Seattle, uit Washington. tijdens De show heeft verscheidene de hoofdpersonen, maar Meredith de wordt gepresenteerd met als het centrale op karakter. De van naam van de serie naar is een zinspeling tijdens op de titel van op tv het boek Gray's Anatomy, uit dat lang een op tv van standaardwerk was op het op gebied van de van menselijke anatomie.

De het hitserie House draait om Dr. tijdens de Gregory House, een medisch genie een dat een team van tijdens jonge diagnostici leidt. door Hij naar is erg op het zichzelf en op zou het liefst alle een contact met zijn patiënten vermijden. in Desondanks staat een hij in naar hoog aanzien vanwege de zijn feilloze instinct. Dit, door en zijn voorliefde op voor medische op tv vraagstukken, maken van hem de tijdens laatste een hoop voor naar ‘onbehandelbare’ patiënten met ongewone en uit mysterieuze het ziektes.

Een ridder, door een piraat, van een fee met en een slimme techneut met vormen samen Super 4. in Ze beleven de spannendste tijdens avonturen de in de gevaarlijkste op tv omgevingen. Niets staat de Super tijdens een 4 en hun ultramoderne voertuig een in de op tv weg!

De vriendjes van uit Brandweerman Sam, in Norman Price en een zijn vriendjes vinden in het door heerlijk om te spelen op en ze belanden een vaak in hachelijke met situaties. Ze zitten vast in in van een brandend gebouw, kunnen niet tijdens meer van een op tv hoge uit rotswand af of met verdwalen in een grot. tijdens Gelukkig is de dappere tijdens Brandweerman op Sam altijd in de buurt door om ze te op helpen.

Animatieserie. Henri van met Oranje is het een klungelige, maar welgemanierde naar ridder. Hij de beleeft avonturen de met zijn pientere zoon van Jimmy de Schildknaap in en diens op beste vriendin, Cat de Prinses, door die gek op tv is tijdens op lol maken. op tv Dit ridderlijke drietal maakt de donkere het tijden van de naar het middeleeuwen een stuk op leuker!

Inspector tijdens Morse is hoofdinspecteur van in de Thames Valley in police in op Oxford, de bakermat van de van van Engelse beschaving. Hij is een door op-en-top op tv Britse gentleman: traditioneel ingesteld, nuchter, uit charmant tegenover uit dames, belezen, liefhebber van klassieke op tv muziek en naar frequent een pubbezoeker. Hij mag het er graag een met glas ale drinken. Morse met zal nooit vloeken, van geweld gebruiken of trouwen. tijdens Hij is een eenzelvig een en nors persoon door die in een uit zeldzame met wijnrode zescilinder door Jaguar Mark 2 uit 1960 van rondrijdt. Net als Morse het boezemt het de auto vertrouwen in door van zijn degelijkheid. Assistent de uit van Morse is de frisse volksjongen door sergeant naar Lewis.

Animatieserie naar over het avontuurlijke de meisje Polly. de Met een magisch apparaat kan uit ze zichzelf en haar naar vriendinnen laten door krimpen. Als de minimensjes beleven ze allerlei op tv spannende het avonturen.

Ernst, een Bobbie en de op rest is in een educatieve Nederlandse kinderserie tijdens over de twee boezemvrienden Ernst door en Bobbie. op tv Ernst, het Bobbie en de het rest wordt uitgezonden op RTL in 8. Ze maken samen op tv allerlei het avonturen mee die altijd beginnen met naar de "boink" die van een komt uit het tv'tje uit uit Bobbies op rugzak. Hierop krijgen op Ernst en Bobbie een nieuwsbericht op te zien. de Dit nieuwsbericht leidt het avontuur op tijdens in voor de in aflevering.

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
OKTOBER
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!