Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

De vriendjes van een Brandweerman Sam, door Norman de Price en zijn op tv vriendjes vinden het door heerlijk om te spelen en het ze belanden vaak een in hachelijke met situaties. Ze uit zitten vast in een brandend gebouw, tijdens de kunnen niet meer van een op tv hoge rotswand af of tijdens verdwalen op tv in een grot. Gelukkig is in de dappere uit Brandweerman Sam altijd in met de buurt tijdens om ze te naar helpen.

Animatieserie. uit Henri van Oranje een is een op tv klungelige, maar welgemanierde de ridder. Hij beleeft avonturen met zijn de pientere zoon Jimmy uit de uit Schildknaap en diens beste tijdens vriendin, Cat de uit Prinses, die gek is uit op een lol maken. Dit in ridderlijke drietal maakt de naar donkere tijden op van de op tv middeleeuwen een stuk tijdens leuker!

Animatieserie. Chuck in is een slimme, op tv avontuurlijke, door creatieve en grappige dromer en uit doener met door de wereld aan op tv z'n wielen. Chuck op tv en z'n vrienden tijdens zoeken de grenzen naar van hun fantasieën op in in wat ze door kunnen doen en bouwen. met in Ze beleven altijd grote avonturen tijdens die meestal eindigen in het op een wijze les een en veel modder.

Het de programma, dat een voor het eerst op te zien was op 25 februari tijdens 2008, speelt van zich af op in een van Boerderij. Spelenderwijs richt het zich op op tv plezier, naar gezondheid en sociale betrokkenheid. Muziek uit staat de ook centraal in een het programma. De door twee menselijke uit personages in het programma de zijn Bart de uit Boer en Bibi de op Boerin. Verder op tv leven er op op de Bibaboerderij de Vivavogelverschrikker, tijdens de in Didadiertjes, de Gigagroentes en de op Fifafruitjes.

Ernst, met Bobbie en uit de rest is een op educatieve Nederlandse kinderserie tijdens over de twee boezemvrienden het Ernst en Bobbie. Ernst, op Bobbie en de de rest wordt uitgezonden door op uit RTL 8. Ze maken samen op allerlei avonturen mee die op tv altijd beginnen van met de de "boink" die komt uit het op tv'tje in uit Bobbies rugzak. Hierop krijgen een Ernst en uit Bobbie een tijdens nieuwsbericht te in zien. Dit nieuwsbericht leidt het avontuur het in op tv voor de in aflevering.

Animatieserie uit over het opgewekte uit konijn Molang een en het verlegen kuikentje Piu Piu. het Ondanks hun verschillen uit door hebben ze een unieke vriendschap het ontwikkeld. met Samen beleven ze allerlei naar avonturen.

Animatieserie. tijdens Het schattige vliegtuigje tijdens Jett vliegt in de wereld rond om pakketjes te op bezorgen bij kinderen. op Als Jett problemen door tegenkomt, wordt hij op geholpen door zijn op vrienden Dizzy, van Jerome en Donnie. Ze naar hebben speciale krachten in waardoor op tv ze niet uit alleen vliegen, maar op ook kunnen klimmen, rennen, op tv tillen, graven op tv en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze in uit nieuwe landen en leren naar ze allerlei culturen kennen. op Grijp je naar paspoort en ga mee uit op reis met naar de Super de Wings!

Het Robocarteam is met de een groepje hulpvoertuigen met speciale op tv eigenschappen. Ze staan op altijd klaar een om mensen in Broom´s de Town te redden van uit gevaarlijke situaties. een Glijdt er bijvoorbeeld een een auto naar de met door rand van een afgrond na een een zware van regenbui? Of dreigt er een in tijdens kind te verdrinken in in een vijver? van Wat er ook gebeurt, op een de een Robocars kun je rekenen! Het team het bestaat uit superpolitieauto op Poli, brandweerwagen op tv Roy, ambulance Amber in en helikopter Heli. Zij door worden bij hun uit reddingswerk vaak door geassisteerd door de in stoere met hulpdienstmedewerkster Jin. De jonge in kijkers krijgen nuttige tips een over veiligheid en naar ze leren van het Poli en zijn van vrienden hoe op mooi en waardevol het is uit om op tv anderen te het helpen.

Wissper op is een klein meisje, de maar een niet zomaar een het klein meisje. Wissper kan namelijk op met dieren de praten. Ze werd geboren het met deze met magische eigenschap en heeft nu met van een liefdevolle band op met de meest uiteenlopende dieren. Door de naar het gebruik van het toverwoord uit 'Ssssh...' met kan ze zich verplaatsen naar van plekken waar naar een dier tijdens in nood is. Op deze manier tijdens helpt naar ze de dieren en dat de zorgt vaak voor op op tv spannende avonturen.

Animatieserie over tijdens vijf jonge met Transformers die les krijgen aan met de Rescue de Bots Academy. Ze leren met hoe in ze als team een kunnen samenwerken en wat in ze moeten doen de in noodsituaties. Ze op tv willen levens redden en van echte helden op tv worden!

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
FEBRUARI
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!