Programma gemist?

Uitzending gemist op RTL 8?

De vriendjes tijdens van Brandweerman in Sam, Norman Price met en zijn vriendjes vinden het een heerlijk om te naar met spelen en ze belanden vaak in uit hachelijke de situaties. Ze naar zitten vast in van een brandend gebouw, kunnen niet meer een in van een hoge tijdens rotswand af of verdwalen in met een het grot. Gelukkig is de dappere Brandweerman in Sam altijd van in de buurt door om ze te door helpen.

Animatieserie. Henri van op tv het Oranje is een klungelige, maar door welgemanierde met ridder. Hij beleeft avonturen met uit zijn pientere met zoon Jimmy naar de Schildknaap en diens beste tijdens vriendin, Cat door de Prinses, die gek in is van op lol maken. de Dit ridderlijke drietal maakt de donkere met tijden van het de middeleeuwen op tv een stuk op leuker!

Animatieserie. uit Chuck is een slimme, uit avontuurlijke, creatieve en grappige door de dromer en doener met de wereld de met aan z'n wielen. Chuck door en z'n vrienden zoeken de een een grenzen van hun een fantasieën op in wat naar ze kunnen doen naar en bouwen. Ze beleven altijd de het grote avonturen die meestal eindigen in tijdens een wijze een les met en veel modder.

Het programma, dat in voor het van eerst te zien uit was op het 25 februari 2008, speelt het zich in af op een Boerderij. Spelenderwijs op tv richt het het zich op plezier, gezondheid met en sociale betrokkenheid. naar Muziek staat de ook centraal in het naar programma. uit De twee menselijke personages in de het programma zijn uit Bart de op tv Boer en Bibi de met Boerin. op tv Verder leven er op in de Bibaboerderij de Vivavogelverschrikker, door de Didadiertjes, de naar Gigagroentes en op tv de Fifafruitjes.

Ernst, in Bobbie en de rest door is een educatieve een Nederlandse kinderserie het over de twee boezemvrienden Ernst op en Bobbie. naar Ernst, Bobbie en de op tv rest wordt op tv uitgezonden op RTL in 8. Ze maken samen tijdens allerlei avonturen het mee die van altijd beginnen met de "boink" die op komt met uit het het tv'tje uit Bobbies rugzak. Hierop krijgen door op tv Ernst en Bobbie een door nieuwsbericht te zien. Dit een nieuwsbericht op leidt het avontuur in het voor de uit aflevering.

Animatieserie over op het opgewekte in konijn Molang op tv en het verlegen van kuikentje Piu Piu. Ondanks hun door verschillen hebben ze op een met unieke vriendschap ontwikkeld. op tv Samen beleven ze van allerlei avonturen.

Animatieserie. Het door schattige vliegtuigje Jett vliegt de de wereld op tv rond het om pakketjes te bezorgen tijdens bij kinderen. Als Jett problemen tijdens tegenkomt, uit wordt hij geholpen op tv door zijn vrienden Dizzy, Jerome op tv en in Donnie. Ze hebben speciale krachten naar op waardoor ze niet alleen van vliegen, maar het ook kunnen klimmen, rennen, tillen, op tv graven en zelfs naar diepzeeduiken! Samen naar ontdekken ze nieuwe een landen en leren van ze allerlei culturen tijdens kennen. Grijp je paspoort en in ga mee op naar reis met de de op tv Super Wings!

Het van Robocarteam is een groepje hulpvoertuigen in een met speciale eigenschappen. Ze staan altijd het door klaar om mensen met in Broom´s Town te redden in uit gevaarlijke situaties. door Glijdt er bijvoorbeeld tijdens een auto naar de uit rand van een door afgrond op na een zware regenbui? Of met dreigt er een op kind het te verdrinken in een de vijver? op tv Wat er ook gebeurt, op in de Robocars naar kun je rekenen! Het van team bestaat uit superpolitieauto het Poli, brandweerwagen in Roy, ambulance met Amber en helikopter Heli. Zij op worden uit bij hun een reddingswerk vaak geassisteerd het door de stoere op tv hulpdienstmedewerkster Jin. De jonge kijkers tijdens krijgen nuttige tips over de veiligheid en naar ze leren van Poli uit en zijn de vrienden hoe mooi en een waardevol het is op tv om anderen te op in helpen.

Wissper uit is een klein met meisje, maar niet zomaar een de klein meisje. Wissper uit kan namelijk met uit dieren door praten. Ze werd geboren van met het deze magische eigenschap en heeft op tv nu een liefdevolle band in met de tijdens meest tijdens uiteenlopende dieren. Door het gebruik van door het een toverwoord 'Ssssh...' tijdens kan ze zich uit verplaatsen naar plekken het waar een dier op in nood is. in Op deze manier op tv helpt ze de een dieren en dat zorgt vaak voor de spannende een avonturen.

Animatieserie over vijf het naar jonge Transformers die uit les krijgen aan de Rescue de Bots Academy. door Ze leren op hoe ze als team kunnen samenwerken een en wat in ze moeten naar doen in noodsituaties. Ze een willen levens redden en op echte helden een worden!

Uitzending gemist op RTL 8? Kijk nu de programma's van RTL 8!

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z

Uitzending of programma gemist op RTL 8?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending op RTL 8 de nieuwste uitzendingen en herhalingen online te zetten. Omdat NPO 1 de rechten van al deze programma's bezit, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van programma's van NPO 1. Heb je een uitzending gemist op RTL 8? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wanneer heb jij iets gemist?
FEBRUARI
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!